javadotofi
Registered User
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 0
من اونجور که تو پست ها خوندم روز اول آموزشی کاری نمیکنن فقط میگن برید چند روزه دیگه بیایید. آیا اون روز حظور و غیاب میکنن؟میتونم کسه دیگرو بفرستم جای خودم؟
من اونجور که تو پست ها خوندم روز اول آموزشی کاری نمیکنن فقط میگن برید چند روزه دیگه بیایید. آیا اون روز حظور و غیاب میکنن؟میتونم کسه دیگرو بفرستم جای خودم؟
خواهشا کسی هست که در مورد پادگان آموزشی ارتش 01 تهران اطلاعاتی داشته باشه؟ راستش خیلی استرس دارم و میترسم. اول دی هم اعزام میشم. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان و نحوه ی آموزش در این پادگان داره لطفا جواب بده. از لطف شما ممنون و متشکرم.
اصلا این کار را نکن.من روز دوشنبه رفتم پادگان اموزشی امروز ساعت 2 بهمون مرخصی دادن.اما کلی کار انجام دادیم و کلی تذکر و خیلی چیز ها دیگه بهمون گفتن که باید خودت اونجا باشی.این کار را اصلا انجام نده که به ضرر تمام خواهد شد.![]()
یکی امروز می گفت تو برگه ای که بهت می دن دیگه کد نمی خوره و رسما می گن کجا افتادی آره؟
کسی دکتر آشنا خواست من یه دکتر رسمی سراغ دارم که رسما مشاوره و ویزیت می کنه واسه معافیت
همونی که توی برگ سفیدت نوشته . برای ما همون **** وظیفه ی شهرمونو زدهبچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟
دوستان تو رو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید....این روزها **** وظیفه بسته است نمیتونم بپرسم....
سلام من امروز اموزشیم تموم شدددددد
اموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه با کد 185 هر کی افتاده اونجا سوالی داره بپرسه در خدمیتم!!!
بچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟
دوستان تو رو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید....این روزها **** وظیفه بسته است نمیتونم بپرسم....
مرسی از راهنماییت.اما نگفتی حظور و غیاب کردن یا نه. آخه ممکنه من اون روز برای کار مهمی مسافرت باشم.روز اول جلسه توجیهی هستش؟ یا تقسیم گروهها و دادن وسایل همون روز اول انجام میشه؟ لطفا یه راهنمایی بکن اگه واقعا نتونستم بیام چکار کنم؟آیا غیبت میخورم؟
بازم ممنون
برای من تو برگ سفیدم آدرس محل پادگانی که افتادم رو نوشته..... "مالک اشتر اراک" پس با این حساب خودم باید برم![]()
باشه ممنون بابت راهنمایی.........هر دم از این باغ بری میرسد......