• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
من اونجور که تو پست ها خوندم روز اول آموزشی کاری نمیکنن فقط میگن برید چند روزه دیگه بیایید. آیا اون روز حظور و غیاب میکنن؟میتونم کسه دیگرو بفرستم جای خودم؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
من اونجور که تو پست ها خوندم روز اول آموزشی کاری نمیکنن فقط میگن برید چند روزه دیگه بیایید. آیا اون روز حظور و غیاب میکنن؟میتونم کسه دیگرو بفرستم جای خودم؟

اصلا این کار را نکن.من روز دوشنبه رفتم پادگان اموزشی امروز ساعت 2 بهمون مرخصی دادن.اما کلی کار انجام دادیم و کلی تذکر و خیلی چیز ها دیگه بهمون گفتن که باید خودت اونجا باشی.این کار را اصلا انجام نده که به ضرر تمام خواهد شد.:)

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا کسی هست که در مورد پادگان آموزشی ارتش 01 تهران اطلاعاتی داشته باشه؟ راستش خیلی استرس دارم و میترسم. اول دی هم اعزام میشم. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان و نحوه ی آموزش در این پادگان داره لطفا جواب بده. از لطف شما ممنون و متشکرم.

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهید دستغیب جهرم کسی نبود ؟!!! اول دی اعزام.........!!

hooman_diablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا کسی هست که در مورد پادگان آموزشی ارتش 01 تهران اطلاعاتی داشته باشه؟ راستش خیلی استرس دارم و میترسم. اول دی هم اعزام میشم. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان و نحوه ی آموزش در این پادگان داره لطفا جواب بده. از لطف شما ممنون و متشکرم.

دوست عزیز من هم 01 تهران افتادم. یک دی ماه اعزامم هست
شنیدم جای خوبیه. سختی که همه جا داره ولی 01 رو میگن خیلی با احترام با سربازها برخورد میکنن
استرس نداشته باش رفیق .بالاخره راهیه که باید بریم سخت نگیرش. یه جوری با هم میگذرونیمش

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا این کار را نکن.من روز دوشنبه رفتم پادگان اموزشی امروز ساعت 2 بهمون مرخصی دادن.اما کلی کار انجام دادیم و کلی تذکر و خیلی چیز ها دیگه بهمون گفتن که باید خودت اونجا باشی.این کار را اصلا انجام نده که به ضرر تمام خواهد شد.:)

مرسی از راهنماییت.اما نگفتی حظور و غیاب کردن یا نه. آخه ممکنه من اون روز برای کار مهمی مسافرت باشم.روز اول جلسه توجیهی هستش؟ یا تقسیم گروهها و دادن وسایل همون روز اول انجام میشه؟ لطفا یه راهنمایی بکن اگه واقعا نتونستم بیام چکار کنم؟آیا غیبت میخورم؟
بازم ممنون

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
یکی امروز می گفت تو برگه ای که بهت می دن دیگه کد نمی خوره و رسما می گن کجا افتادی آره؟

کسی دکتر آشنا خواست من یه دکتر رسمی سراغ دارم که رسما مشاوره و ویزیت می کنه واسه معافیت

------------------------------------------------------
سلام اقا من تازه اومدم اگر ادرسی داره به من پیغام شخصی بده برای چشمم

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان به ما مرخصص دادن رفتیم اونجا ساعن 6 صبح رسیدیم تا ساعت 11 مارو تو سرما نگه داشتن بعد لباسامونو گشتن بعد گروهانمونو مشخص کردن بعد خوابگاه و بعد گفتن برین جمعه صبح اینجا باشید به ما اول گفتن بعد از ظهر بعد کردن صبح قبل ساعت 6 باشید
به من میگن تو بعد از ظهر برو هیچ کاری نمیکنن حالا موندم کی برم به نظر شما صبح یا عصر برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی جاش رو زیاد خوشم نیومد سرما زیاده
قشنگ لب مرزه خیلی مارو خیلی ناراحت کردن خدا نصیب دشمن ادم هم نکنه
حالا من میرم ببینم چیکار میتونم بکنم
لباسامم اومدم درست کردم
ببینم روی اور کت هم باید اسمم رو بنویسم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسم کردان ما ایثاره بعد 90 % کروهان ما کردستانی هستند
حالا خدا نجاتمون بده
با تشکر خدا حافظ همه باشه

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟

دوستان تو رو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید....این روزها **** وظیفه بسته است نمیتونم بپرسم....

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان ما که از آموزشی کد 87 همون پادگان نیرو زمینی **** خاتمی یزد آمدیم.میگن هتل ولی دیگه هتل نیست.دروغه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوالی باشه در خدمتیم

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من امروز اموزشیم تموم شدددددد:):):)

اموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه با کد 185 هر کی افتاده اونجا سوالی داره بپرسه در خدمیتم!!!

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟

دوستان تو رو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید....این روزها **** وظیفه بسته است نمیتونم بپرسم....
همونی که توی برگ سفیدت نوشته . برای ما همون **** وظیفه ی شهرمونو زده

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امروز اموزشیم تموم شدددددد:):):)

اموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه با کد 185 هر کی افتاده اونجا سوالی داره بپرسه در خدمیتم!!!

آقا یعنی چی تموم شد امروز 23 ماه هست ما تا 29 هستیم شما چه طور 7 روز زود تر تموم شدی ؟

دیگه کیا تموم شدند ؟ لطفا اینجا بنویسید:blink::blink:

sajjad30000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من از **** وظیفه پرسیدم گفت فقط سربازایی که نیروی انتظامی افتادن داخل 5 استان کشور اینطور شده و باید ساعت 7 به آدرسی برید که داخل برگ سفید نوشته%

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دیگه کم کم پایان دوره آموزشی ما هم داره می رسه. انصافا که پادگان 01 تهران جای خیلی خوبی هست. من که هنگ یک افتاده بودم و واقعا می تونم بگم که سرهنگ شاهمرادی که فرمانده هنگ یک هست نازنین ترین نظامی هست که تا حالا در عمرم دیدم. من خودم گروهان 523 افتادم. اگه کسی سوالی از 01 داره بپرسه.
روز یکشنبه هم با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش (امیر پوردستان) تحلیفمون برگزار میشه به امید خدا.:)

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
مرسی از راهنماییت.اما نگفتی حظور و غیاب کردن یا نه. آخه ممکنه من اون روز برای کار مهمی مسافرت باشم.روز اول جلسه توجیهی هستش؟ یا تقسیم گروهها و دادن وسایل همون روز اول انجام میشه؟ لطفا یه راهنمایی بکن اگه واقعا نتونستم بیام چکار کنم؟آیا غیبت میخورم؟
بازم ممنون

ببین دوست عزیز فرمانده شما با چهره اکثر کسایی که میان اشنا میشه.اونروز اول حضور غیاب نیست اما کد می دهند و کلی نکته مهم.تمام وسایل و تقسیمات روز اول انجام میشه.در مورد غیبت نمی دونم اما اگر کسی دیگری را بفرستی جای خودت معاوم نیست کی بتونه از پادگان بیاد بیرون.اگر غیبت هم نخوری مطمئنا برای اینکه بقیه سرباز ها را بترسونند شما را تنبیه خواهند کرد.:happy:

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
عجب شیر نبود یک دی؟؟؟

یعنی بجز دونفر اینجا کسی نیست افتاده باشه عجب شیر؟

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من تو برگ سفیدم آدرس محل پادگانی که افتادم رو نوشته..... "مالک اشتر اراک" پس با این حساب خودم باید برم :( :( باشه ممنون بابت راهنمایی.........هر دم از این باغ بری میرسد......

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من تو برگ سفیدم آدرس محل پادگانی که افتادم رو نوشته..... "مالک اشتر اراک" پس با این حساب خودم باید برم :( :( باشه ممنون بابت راهنمایی.........هر دم از این باغ بری میرسد......

سلام دوست من/بله من الان آموزشي تو همون جا هستم/خود سرهنگ قجري گفت از اول دي خود سربازها بايد بياين و ديگه **** وظيفه اتوبوس نميگذاره/مالك هم به ترمينال اراك نزديكه

بالا