خوش به حالتون به ما گفتند 29 میاند از تهران تا مرکز آموزشی رو ارزیابی بکنند به همین خاطر حالا حالا ها یعنی تا 3 روز دیگه اونجا هستیم با شدیدترین آموزشهای تکراری ضمنا نظرم در مورد هتل بیگلری مشگین شهر کلا عوض شد به نظر من باید نام جهنم سرد رو به نام این مرکز به ثبت برسونند
ضمنا از دوستان خواهش میکنم در مورد درجه هاشون که گرفتند توضیح بدند که با چه نمره ای چه درجه ای گرفتند و ضمنا **** یا ناجا یا ارتشی بودن خودشون رو هم مشخص کنند و همچنین درصد افرادی که مثلا تو گروهانتون ستوان 3 یا استوار شدند رو هم بگن
من معدل کل نمراتم 90.02 شد نمیدونم چی میخوان بدن البته نمرات همه بالای 90 بود :lol:
ضمنا بعد آموزشی نام محل یگان خدمتی هم مشخصه یا فقط شهرش مشخصه؟
برای ما هم از تهران اومدن ارزیابی کردن وقتی ما تو اردو بودیم خیلی دقیق هم ارزیابی کردن یعنی از هر گردان 20 نفر واسه تاکتیک 20 نفر واسه سلاح و تیراندازی 20 نفر هم واسه صف جمع به صورت کاملا تصادفی انتخاب کردن بعد بردن دو روز تموم با دقت تمام ازشون سوال پرسیدن از تیراندازی پرش از خودرو رژه و همه چی امتحان گرفتن واسه همین یکم کاره ما سخت تر شد تو اردو چون فرمانده ها نمی تونستن به بچه ها حال بدن چون همش بازرسا بالا سرشون بودن
در مورده درجه دادن هم کاملا اتفاقیه، بعد به نظرم خیلی ربطی به نمره نداره چون درجه ها از چند هفته قبل مشخصه ولی نمرات اخرین روزا تا بیان امتحان بگیرن نمره بدنو اینا طول میکشه
تو گروهان ما درجه ها رو خوب دادن مثلا من لیسانس بودن استوارتمام دادن میانگین نمره هامم 83 بود تیراندازی هم خوب نبود سابقه بسیج هم یه روزم نداشتم ولی همون اول گفتن هر کی سابقه بسیج فعال داره همون دوهفته اول مدارکشو بیاره تا درجش بره بالاتر
اون طوری که میگفتن کاملا درصدی درجه میدن یعنی مثلا 50 درصد لیسانسه ها استوار دوم 30 درصد دیگه استوارتمام 20 درصدم ستوان سومی (البته من **** بودم استوار میشه رزمدار)
در کل ما هر چی فکر کردیم قانون خاصی پیدا نکردیم واسه درجه دادن بعضیا بودن ده سال سابقه بسیج فعال با لیسانس مثله من استوارتمام گرفتن بعضی ها هم با یه سال بسیج فعال ستوان سومی گرفتن یا توی گروهان بغلی ما به بیشتر لیسانسا استوار دومی دادن اما تو گروهانه ما اکثر لیسانسا استوار تمام بودن
توی برگه تقسیم هم برای تهرانی ها که دقت میکردم دقیق اسم و ادرس جایی که باید خدمت کنی رو نوشتن مثلا میگن **** محمد رسول الله با ادرس دقیقش و روزی که باید بری خودتو یگان معرفی کنی ولی مثلا برای کسایی که پذیرش خاتم الانبیا بودن از همه جای ایران همشون باید یکم بیان تهران شهرک غرب بعد از اونجا تقسیم بشن ، ماله شهرستان ها یکم فرق میکرد فکر کنم نامه میزدن به مرکز استان اینو دیگه خیلی دقت نکردم...