• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من که **** بودم از هفته اول میدونستیم که قراره 23 اختتامیه باشه بعد سه شنبه صبح ساعت نه سوار اتوبوس شدیم اومدیم سمت تهران اما به جاش به ما میان دوره ندادن فقط یه پنج شنبه که عیدغدیر بود تعطیل بود گذاشتن بریم خونمون یکی دوبارم شهری رفتیم شما مگه کجایی که 29 ترخیص هستین بعد ما باید یکم بریم یگان خودمونو معرفی کنیم یعنی یه هفته پایان دوره دادن به ما...

خوش به حالتون به ما گفتند 29 میاند از تهران تا مرکز آموزشی رو ارزیابی بکنند به همین خاطر حالا حالا ها یعنی تا 3 روز دیگه اونجا هستیم با شدیدترین آموزشهای تکراری ضمنا نظرم در مورد هتل بیگلری مشگین شهر کلا عوض شد به نظر من باید نام جهنم سرد رو به نام این مرکز به ثبت برسونند

ضمنا از دوستان خواهش میکنم در مورد درجه هاشون که گرفتند توضیح بدند که با چه نمره ای چه درجه ای گرفتند و ضمنا **** یا ناجا یا ارتشی بودن خودشون رو هم مشخص کنند و همچنین درصد افرادی که مثلا تو گروهانتون ستوان 3 یا استوار شدند رو هم بگن

من معدل کل نمراتم 90.02 شد نمیدونم چی میخوان بدن البته نمرات همه بالای 90 بود :lol:

ضمنا بعد آموزشی نام محل یگان خدمتی هم مشخصه یا فقط شهرش مشخصه؟

peyman4736

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی نیرو هوایی مشهد نبود؟ اعزام یک دی؟ اد کنید final_dream33

راسی کسی نبود اونجا آموزشیش تموم شده باشه؟ چجوریه؟

peyman4736

Registered User
لایک‌ها
1
راسی اگه کسی مشکل داشته باشه بخواد بیفته شهر خودش تو آموزشی با کی باید صحبت کنه؟

aligold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینجور که مشخص هست اینه که اعزامی های 1/10 خودمون باید بریم و برامون ماشین نمیگیرن....حالا سوال اینه که پادگان ها چند روز پذیرش دارن؟ یعنی من که از یه شهر دیگه دارم میرم پادگان نمیتونم 7 صبح اونجا باشم! در بهتربن حالتش عفصری برسم اونجا اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟
منم افتادم اراک؛ از کرج باید ساعت ۷ خودمو برسونم اراک؛ کسی میدونه گرفتن نامه تک پسر از ثبت احوال چقدر کار داره و از هر شهری میشه اقدام کرد یا باید محل تولدت باشه؟تک پسر میفته شهر محل تولدش یا هر شهری که بخواد؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
منم افتادم اراک؛ از کرج باید ساعت ۷ خودمو برسونم اراک؛ کسی میدونه گرفتن نامه تک پسر از ثبت احوال چقدر کار داره و از هر شهری میشه اقدام کرد یا باید محل تولدت باشه؟تک پسر میفته شهر محل تولدش یا هر شهری که بخواد؟

فکر کنم باید شهر خودت باشه!
شهر محل سکونت

سربازهای عزیز دانلود کنن!.دی:اهنگ فان سرباز از ادی
th_armydude0.gif

Last edited:

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش دوسته عزیز
ببین شما تو این دوماه 24 ساعته در اختیار پادگان هستین چه تعطیل و غیر تعطیل ولی همیشه پنج شنبه از ساعت 12 به بعد استراحته جمعه هم تعطیله ولی یهو مثلا ممکنه بگن یه جمعه نظافت عمومیه مثلا ساعت نه صبح همه نظافت کنن ولی جمعه صبح هر وقت بخوای بیدار میشی انکاردم نداری...

دوره کد یه جور اموزشی تخصصی تر مثلا یکی که قراره بعد از آموزشی بره واحد توپخانه یه دوره یه ماهه یا دوماهه (دقیق نمی دونم چقدر طول میکشه) میره یه شهرستان دیگه اموزش هایی در مورد توپخونه می بینه بعدش میره یگان واسه بقیه خدمت... تو همین کرمانشاه یه نفر از گروهانه ما واسه خدمت تو خوده کرمانشاه انتخاب شده بود یعنی یه دوره کد دو ماهه میرفت همدان آموزش می بینه بعد بر می گرده همون کرمانشاه میشه مسئول سربازای اموزشی
خلاصه بگم سعی کن تا می تونی دوره کد نخوری چون هم باید یکی دو ماه تویه شهر دیگه علاف باشی هم بعدش مسئولیتت میره بالاتر که سخت تر میشه خدمتت
بچه های که پذیرش هستن مطمئنا کد نمی خورن ولی اونایی که پذیرش ندارن یا مازاد هستن احتماله دوره کد خوردنشون هست البته اینم بگم تو **** خیلی کم دوره کد هست ولی ارتش خیلی بیشتر سربازا دوره کد می خورن این دوسته من که کد خورد لیسانس مکانیک بود
معاف از رزمم بستگی به فرمانده گروهانت داره مثلا ماله ما معاف از رزما رو جدا کردن تو یه صف جدا اخر گروهان گذاشتن (با اینکه ترتیب قدیشون فرق میکرد) تا مثلا تو رژه صفای اول نباشن که خراب کنن بعد بیشتر نگهبان روز بودنو یکم کارای نظافت ایناهم بهشون میدادن ولی خوب تو فوق لیسانسی یکم حواسشون هست البته بازم بستگی به فرمانده گروهانت داره
یه خبر نسبتا بد هم بگم اینه که تا یکی دو دوره پیش فوق لیسانسا نمی رفتن اردو یعنی قبل از اردو ترخیص میشدن ولی دوره ما اینجوری نشد البته شاید چون دوره ما بازرس از تهران اومد اینکارو نکردن شاید دوره شما اینکارو بکننو اردو نری
بازم سوالی بود در خدمتم

ممنون از راهنماییت
موفق باشی.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
میگن توی اموزشی یه فرم میدن اونو پر میکنیم میبریم ثبت احوال برای تائید

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
آقایونی که خدمتشون تموم شده به ما بگین چه لوازم ضروری با خودمون ببریم...؟;)

چیا میدن کلآ؟:p

ممنون;):p:lol:

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42

من خدمتم تمام نشده تازه هم شروع شده .........:(
اما شما با خودت چند تا خودکار ببر حتما روز اول چون بشدت بهش احتیاج پیدا می کنی ساک هم زیاد سنگین نبند فقط لوازم ضروریت را ببر مثلا یک حوله کوچیک و یک لباس زیر و اجیل و شکلات دستمال کاغذی و یک شرت که اگر بهتون وسایل را دیر دادن به مشکل بر نخوری کلا سبک برو چو زمانی که وسایل را بدن بخوای اینور و انور کنی توی پادگان به مشکل بر می خوری.:D

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان کسی میدونه وزات اطلاعات کجا هست؟
توی برگه ای که بعد آموزشی میدن و معرفی به یگان هست نوشته "واحدهای خدماتی وزارت اطلاعات"
کسی میدونه کجا هست؟ جاش کجاش؟

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8

این اطلاعاتی که میدم برای سپاهه:
3دست لباس سربازی
2جفت پوتین
4دست زیرپیراهن
8جفت جوراب
4دست شورت
تی شرت و شلوار کلفت
مسواک و خمیردندون(بعضی جاها2تا)
2عدد شامپو
2عدد صابون
2عدد تاید
2عدد واکس و فرچه
کلاه پشمی
دستکش
چفیه
کوله
حوله
کلاه سربازی
قران
مهر

تا اونجاییکه یادم بود گفتم:D

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
خوش به حالتون به ما گفتند 29 میاند از تهران تا مرکز آموزشی رو ارزیابی بکنند به همین خاطر حالا حالا ها یعنی تا 3 روز دیگه اونجا هستیم با شدیدترین آموزشهای تکراری ضمنا نظرم در مورد هتل بیگلری مشگین شهر کلا عوض شد به نظر من باید نام جهنم سرد رو به نام این مرکز به ثبت برسونند

ضمنا از دوستان خواهش میکنم در مورد درجه هاشون که گرفتند توضیح بدند که با چه نمره ای چه درجه ای گرفتند و ضمنا **** یا ناجا یا ارتشی بودن خودشون رو هم مشخص کنند و همچنین درصد افرادی که مثلا تو گروهانتون ستوان 3 یا استوار شدند رو هم بگن

من معدل کل نمراتم 90.02 شد نمیدونم چی میخوان بدن البته نمرات همه بالای 90 بود :lol:

برای ما هم از تهران اومدن ارزیابی کردن وقتی ما تو اردو بودیم خیلی دقیق هم ارزیابی کردن یعنی از هر گردان 20 نفر واسه تاکتیک 20 نفر واسه سلاح و تیراندازی 20 نفر هم واسه صف جمع به صورت کاملا تصادفی انتخاب کردن بعد بردن دو روز تموم با دقت تمام ازشون سوال پرسیدن از تیراندازی پرش از خودرو رژه و همه چی امتحان گرفتن واسه همین یکم کاره ما سخت تر شد تو اردو چون فرمانده ها نمی تونستن به بچه ها حال بدن چون همش بازرسا بالا سرشون بودن

در مورده درجه دادن هم کاملا اتفاقیه، بعد به نظرم خیلی ربطی به نمره نداره چون درجه ها از چند هفته قبل مشخصه ولی نمرات اخرین روزا تا بیان امتحان بگیرن نمره بدنو اینا طول میکشه
تو گروهان ما درجه ها رو خوب دادن مثلا من لیسانس بودن استوارتمام دادن میانگین نمره هامم 83 بود تیراندازی هم خوب نبود سابقه بسیج هم یه روزم نداشتم ولی همون اول گفتن هر کی سابقه بسیج فعال داره همون دوهفته اول مدارکشو بیاره تا درجش بره بالاتر
اون طوری که میگفتن کاملا درصدی درجه میدن یعنی مثلا 50 درصد لیسانسه ها استوار دوم 30 درصد دیگه استوارتمام 20 درصدم ستوان سومی (البته من **** بودم استوار میشه رزمدار)
در کل ما هر چی فکر کردیم قانون خاصی پیدا نکردیم واسه درجه دادن بعضیا بودن ده سال سابقه بسیج فعال با لیسانس مثله من استوارتمام گرفتن بعضی ها هم با یه سال بسیج فعال ستوان سومی گرفتن یا توی گروهان بغلی ما به بیشتر لیسانسا استوار دومی دادن اما تو گروهانه ما اکثر لیسانسا استوار تمام بودن

توی برگه تقسیم هم برای تهرانی ها که دقت میکردم دقیق اسم و ادرس جایی که باید خدمت کنی رو نوشتن مثلا میگن **** محمد رسول الله با ادرس دقیقش و روزی که باید بری خودتو یگان معرفی کنی ولی مثلا برای کسایی که پذیرش خاتم الانبیا بودن از همه جای ایران همشون باید یکم بیان تهران شهرک غرب بعد از اونجا تقسیم بشن ، ماله شهرستان ها یکم فرق میکرد فکر کنم نامه میزدن به مرکز استان اینو دیگه خیلی دقت نکردم...

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
هوا الان چطوره انجا؟ خیلی سرده؟
برادر تو اردو، سرویس اینا پیدا می شه؟:blush:
چی پیشنهاد میکنی ببرم؟ امریه ام.
اونجا ظهرهای گرم و شبهای سردی داره
محل اصلی اردو بالاتر از میدان تیر ودر سر کوه واقع شده که شبخهاش خیلی هم سرده و سرویسهاش صحراییه(یعنی باید با آفتابه آب برد و..) ولی از شانس ما این دوره محل اردو به بغل پادگان (که محل پادگان آموزشی بسیج هست)منتقل شد که هم سرویس صحرایی داشت و هم سرویس با آب لوله کشی داره
لباس زیر گرم حتما ببر+دستکش کشی گرم +دو سه جفت جوراب پشمی(چون دوره شما هوا سردتر میشه و موقع راهپیمایی و کارهای ی شبانه سرما اذیت میکنه)+شال گردن یا چفیه سیاه(تا در رزمهای شبانه گیر ندن که استتار نداره
اینم لیست استحقاق پوشاک که به امریه ها میدن:
ملحفه بالش+ملحفه تشک+1جوراب چهارفصل+برس واکس(خود واکس را نمیدن)+صابون دستشویی+پودر لباسشویی+کمربند و سگک+کلاه کار+لباس کار+اورکت سربازی+پتو سربازی + پوتین سربازی
همانطور که میبینی به امریه ها لباس زیر گرم و کلاه کشی و دستکش کشی نمیدن و باید خودت ببری
در ضمن اگه سابقه بسیج فعال یا عادی داری گواهی یا اصل کارتش راببر تا در امتیازاتت اعمال بشه

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39

نمره من شد 919 و معدل میدان تیرم هم61 شد که بهم رزمدار1 یا همان استواریکم دادن
لیسانس هستم ودر هتل باغرود **** آموزش دیدم

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای ما هم از تهران اومدن ارزیابی کردن وقتی ما تو اردو بودیم خیلی دقیق هم ارزیابی کردن یعنی از هر گردان 20 نفر واسه تاکتیک 20 نفر واسه سلاح و تیراندازی 20 نفر هم واسه صف جمع به صورت کاملا تصادفی انتخاب کردن بعد بردن دو روز تموم با دقت تمام ازشون سوال پرسیدن از تیراندازی پرش از خودرو رژه و همه چی امتحان گرفتن واسه همین یکم کاره ما سخت تر شد تو اردو چون فرمانده ها نمی تونستن به بچه ها حال بدن چون همش بازرسا بالا سرشون بودن

در مورده درجه دادن هم کاملا اتفاقیه، بعد به نظرم خیلی ربطی به نمره نداره چون درجه ها از چند هفته قبل مشخصه ولی نمرات اخرین روزا تا بیان امتحان بگیرن نمره بدنو اینا طول میکشه
تو گروهان ما درجه ها رو خوب دادن مثلا من لیسانس بودن استوارتمام دادن میانگین نمره هامم 83 بود تیراندازی هم خوب نبود سابقه بسیج هم یه روزم نداشتم ولی همون اول گفتن هر کی سابقه بسیج فعال داره همون دوهفته اول مدارکشو بیاره تا درجش بره بالاتر
اون طوری که میگفتن کاملا درصدی درجه میدن یعنی مثلا 50 درصد لیسانسه ها استوار دوم 30 درصد دیگه استوارتمام 20 درصدم ستوان سومی (البته من **** بودم استوار میشه رزمدار)
در کل ما هر چی فکر کردیم قانون خاصی پیدا نکردیم واسه درجه دادن بعضیا بودن ده سال سابقه بسیج فعال با لیسانس مثله من استوارتمام گرفتن بعضی ها هم با یه سال بسیج فعال ستوان سومی گرفتن یا توی گروهان بغلی ما به بیشتر لیسانسا استوار دومی دادن اما تو گروهانه ما اکثر لیسانسا استوار تمام بودن

توی برگه تقسیم هم برای تهرانی ها که دقت میکردم دقیق اسم و ادرس جایی که باید خدمت کنی رو نوشتن مثلا میگن **** محمد رسول الله با ادرس دقیقش و روزی که باید بری خودتو یگان معرفی کنی ولی مثلا برای کسایی که پذیرش خاتم الانبیا بودن از همه جای ایران همشون باید یکم بیان تهران شهرک غرب بعد از اونجا تقسیم بشن ، ماله شهرستان ها یکم فرق میکرد فکر کنم نامه میزدن به مرکز استان اینو دیگه خیلی دقت نکردم...

آقا دستت درد نکنه واسه اطلاعاتی که دادی ولی به هر حال به نظر من سخته که تو یه گروهان یکی بشه ستوان سوم با همون مدرک لیسانس تو بشی استوار اون بشه جناب تو بشی سرکار در حالی که تو هم به همون اندازه شاید هم بیشتر زحمت کشیده باشی فقط چون از شانس وپارتی بی بهره بودی این قدر تفاوت باشه به نظر من بهتر بود واسه همه یک درجه میدادند یا استوار یا ستوان این مسئله باعث به وجود اومدن عقده میشه و بعدا کار دست بعضی ها میده

Last edited:

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینجور که مشخص هست اینه که اعزامی های 1/10 خودمون باید بریم و برامون ماشین نمیگیرن....حالا سوال اینه که پادگان ها چند روز پذیرش دارن؟ یعنی من که از یه شهر دیگه دارم میرم پادگان نمیتونم 7 صبح اونجا باشم! در بهتربن حالتش عصری برسم اونجا اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
آقا دستت درد نکنه واسه اطلاعاتی که دادی ولی به هر حال به نظر من سخته که تو یه گروهان یکی بشه ستوان سوم با همون مدرک لیسانس تو بشی استوار اون بشه جناب تو بشی سرکار در حالی که تو هم به همون اندازه شاید هم بیشتر زحمت کشیده باشی فقط چون از شانس وپارتی بی بهره بودی این قدر تفاوت باشه به نظر من بهتر بود واسه همه یک درجه میدادند یا استوار یا ستوان این مسئله باعث به وجود اومدن عقده میشه و بعدا کار دست بعضی ها میده

اوهوم قبول دارم حرفتو

همون هفته اول جلسه توجیهی اموزش مسئول اموزش علنا گفت ما باید همون ماه اول درجه اینا رو مشخص کنیم چون نمی تونیم که صبر کنیم نمره ها بیاد معیار ما فقط بسیجی فعاله که اتفاقا اونایی که بسیجی داشتن هم نمره تیرشون هم نمره هاشون کمتر از بچه ها بود یا نهایتا مساوی بودن !!!ولی ستوان سومی گرفتن!

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

والله من هم اوایل دوره یک ساک که با خودم برده بودم همراه با وسایلی که اونها تو ساک سبز رنگ تحویلم دادند یه جوری شده بود که من نیاز به ساک سوم هم داشتم و این اواخر هم پس از مرخصی های پی در پی وسایل اضافی رو که تو خونه گذاشتم به راحتی میشه وسایل رو تو یه دونه کیسه جاسازی کرد و از نظر من اکثر وسایل فقط جا اشغال میکردند و بس

مثلا اوایل فکر میکردم اگه نخود و کشمش یا بادوم و پسته نداشته باشم اونجا میمیرم بعدها فهمیدم اگه نداشته باشم راحترم یا اینها رو مثال عرض میکنم خدمتتون چون الان تو فصل زمستان هستیم به همون نصبت هم تعریق کمتر و نیاز به حموم هم کمتر هست پس از نظر من وسایل حموم هم نبرید چون اولا خودشون وسایل میدن به طور تمام و کمال هر چی که دلت بخواد شورت و زیر پیرهنی از هر کدوم چند دست و البته حوله و شامپو و.... پس وسایل حموم نیاز نیست در ضمن هر چی هم که دلتون بخواد تو بوفه پادگانها پیدا میشه میوه و اینها هم نمیخواد ببری چون آب میوه و دلستر و رانی و غیره هست که راحت از بوفه میخری و میخوری لینها رو که کم کنی کلی از حجم کیفت کم میشه به نظر من داشتن مسواک و خمیردندان ضروریه چون نه مسواکشون مسواک هست نه خمیردندونشون بعدش یه براق کننده بگیر که از دست واکس و کثافتاش راحت بشی دیگه عرض کنم خدمتتون یه زیر شلواری پشمی نازک بگیر چون زیر شلواری سبز رنگی که اونها میدن هم دست و پا گیر هستش( به علت زخامت زیاد) هم بعضی اوقات اندازه نیست مال من که بزرگتر بود بعد نسبت به محل خدمتتون لباس گرم حتما ببرید لباس گرم مثلا کاپشن نمیگم که نتونی بپوشی ها لباس گرمی که بشه زیر پیرهن نظامی بتونی بپوشی بعدش چیزهایی که به ذهنم میرسه کارت تلفن حتما دو تا بگیر بگزار داخل کیفتکیسه فریزر حتما یه 3 یا 4 یا 5 بسته بگیر به دوستات بده چون هفته اول هستش و افراد کمی کیسه فریز اوردند و کیسه فریزر حکم طلا رو پیدا میکنه و میتونی کلی دوست با این کیسه فریزر های ناقابل یدست بیاری(البته اگه بوفه شما هم نفروشه ) تو بوفه ما که نمیفروختند بعدش نمکدون هم یادت نره چون به غذا ها بنا به دلایلی نمک کم میزنند نمک هم تو سلف بعضی اوقات میگذارند دیگه اینکه حتما قرص جوشان کلسیم و ویتامین ث با خودت ببر موقع ناهار یا شام حکم نوشابه رو داره و دیگه اینکه مطمئنا همه سرما خواهید خورد تو گورهان ما که همه 140 نفر تغریبا سرما خوردند روزها و هفته های اول پس قرص های لازم رو ببر آموکسی سیلین نقش الماس و استامینفون کدئین نقش الماس سیاه رو بازی میکنه حتما چندین ورق ببر اگه به درد تو یا دوستات نخورد بیا اینجا واسه من کلی فحش بده بعدش دوتا لیوان داشته باش که موقع ناهار تو یکی چای و تو یکی آب بریزی و بخوری و اینکه این رو بدون روز اول و دوم و تا نسبتی سوم به دلیل دوری از خانواده و آشنایی با محل جدید به نوعی آدم احساس زندانی بودن به هش دست میده که این دو روز رو اگه بتونی به سلامت تموم کنی دیگه عادت میکنی من الان که اینجا نشستم دارم تایپ میکنم دلم برای پادگان تنگ شده برا دوستایی که اونجا پیدا کردم دلم براشون تنگ شده روز اول فرمانده مون گفت روز آخر با گریه از هم جدا میشید من گفتم برو بابا مگه یه همچین چیزی امکان داره الان میبینم آره داره به هر حال دوران خوب و جالبیه که الان که فکر میکنم میبینم چه زود گذشت انگار همین دیروز بود دم پادگان پیاده شدیم گفت 9 نفر جلو بقیه پشت سر قرار بگیریند
ضمنا فقط یه چیزی که یادم رفت بگم و خیلی مهم و حیاتی هستش اینکه تهدیدات رو جدی نگیر و بدون 100% بر عکسش رو عمل میکنند
مثلا اگه گفتند وسایلتون رو به دقت میگردیم اگه پیدا کنیم این چنین میکنیم ان چنان میکنیم میزنیم میکشیم بدون که اصلا قرار بر این هست که اصلا وسایلتون رو نگردند این رو مثال عرض کردم ها در ما بقی مسائل هم همین طوری هستش من که به خاطر درجه بهتر از بسیاری از مسائل چشم پوشی کردم که حالا پشیمون هستم

Last edited:

amirm66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 1/10 اعزامم
کد من 123 (نیروی زمینی **** نیشابور) خورده کسی اطلاع داره که چه زمانی حدودا باید خودمون رو معرفی کنم
در ضمن روزی که میرم میدون **** با خودم وسایل برم
اگه کسی نیشابور اموزش دیده یا اطلاعاتی داره خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنه و اسامی مسئولان پادگان هم اگه میدونید بگید که دنبال اشنا بگردم :)))

بالا