• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان تهران به نیشابور و بلعکس بهترین مسیر و وسیله نقلیه چیه؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان تهران به نیشابور و بلعکس بهترین مسیر و وسیله نقلیه چیه؟

برادر من دانشگاهش نیشابور بوده و همیشه می گفت اتوبوس سخت است اما سریعتر از قطار به مقصد می رسی اما قطار راحت تره اما دیرتر می رسه به مقصد چون در ایستگاه های مختلف نگه میداره و مدام برای نماز و شام و........ وقت صرف میشه.:D

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
بهترین وسیله قطار هست راحته -اتوبوس هم هست ولی خیلی سخته بری بیای.

برادر من دانشگاهش نیشابور بوده و همیشه می گفت اتوبوس سخت است اما سریعتر از قطار به مقصد می رسی اما قطار راحت تره اما دیرتر می رسه به مقصد چون در ایستگاه های مختلف نگه میداره و مدام برای نماز و شام و........ وقت صرف میشه.:D

ممنون
اونوقت بلیط قطار هر وقت بخوایم گیر میاد؟ یا از قبل باید پیش بینی کنیم بگیریم؟
فاصله نیشابور تا مشهد چقدره؟ میصرفه از نیشابور برم مشهد و از مشهد با هواپیما بیام تهران؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون
فاصله نیشابور تا مشهد چقدره؟ میصرفه از نیشابور برم مشهد و از مشهد با هواپیما بیام تهران؟

بستگی به تعطیلات و وفات ها و تولد ها داره در زمانی که وفات باشه و یا تولد بلیط قطار خیلی سخت گیر میاد.در چنین مواردی بهتره که قبلش تهیه کنی. در مورد فاصله هم با ماشین نزدیگ به 2 ساعت با مشهد فاصله داره شما باید نسبت به زمان مرخصیت بسنجی ،به نظر من اگر زمانش کم باشه بهتر که با هواپیما بیایی اما یک مسئله دیگر را هم در نظر بگیر هواپیما هایی ایران هم خیلی تاخیر دارند .اگر **** باشی معمولا طوری مرخصی می دن که بتونی حداقل یک 2 روز پیش خانواده ات باشی.زیاد نگرن نباش.(یکی می خواد اینا را به خوده من بگه:D)

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
بستگی به تعطیلات و وفات ها و تولد ها داره در زمانی که وفات باشه و یا تولد بلیط قطار خیلی سخت گیر میاد.در چنین مواردی بهتره که قبلش تهیه کنی. در مورد فاصله هم با ماشین نزدیگ به 2 ساعت با مشهد فاصله داره شما باید نسبت به زمان مرخصیت بسنجی ،به نظر من اگر زمانش کم باشه بهتر که با هواپیما بیایی اما یک مسئله دیگر را هم در نظر بگیر هواپیما هایی ایران هم خیلی تاخیر دارند .اگر **** باشی معمولا طوری مرخصی می دن که بتونی حداقل یک 2 روز پیش خانواده ات باشی.زیاد نگرن نباش.(یکی می خواد اینا را به خوده من بگه:D)

خدا به خیر کنه
امیدوارم فرودگاه مشهد بشه بلیط تهران رو گیر اورد واسه همون روز

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها يه سوال. مدت خدمت سربازي رو داخل برگه سبز ميزنن؟؟؟؟:f34r::f34r::f34r:

اگر برگه كسري خدمتو همراه دفترچه پست كنيم و داخل برگه سبز خدمتت كسر شده باشه ولي اعزامت بعد از 90 باشه بعد از 90 كه بري خدمتت كم ميشه يا نه؟؟؟؟:blink::blink:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
ممنون
در ضمن ازمشهد تا نیشابور هم اتوبوس هست ازترمینال و هم سواری هست کهتا در پادگان میبره
با اتوبوس از نیشابور تا تهران11ساعته آمدیم
تاخیرهای 2-3 ساعته مرخصی ها را اصلا کاری ندارند
یکی از بچه ها17 ساعت تاخیر داشت ولی هیچ طوری نشد

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
در ضمن ازمشهد تا نیشابور هم اتوبوس هست ازترمینال و هم سواری هست کهتا در پادگان میبره
با اتوبوس از نیشابور تا تهران11ساعته آمدیم
تاخیرهای 2-3 ساعته مرخصی ها را اصلا کاری ندارند
یکی از بچه ها17 ساعت تاخیر داشت ولی هیچ طوری نشد

حاجی ای دی یاهو یا جیمیل اگر داری بده چند تا سوال بپرسم
دمت گرم

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام. بچه ها يه سوال. مدت خدمت سربازي رو داخل برگه سبز ميزنن؟؟؟؟:f34r::f34r::f34r:

اگر برگه كسري خدمتو همراه دفترچه پست كنيم و داخل برگه سبز خدمتت كسر شده باشه ولي اعزامت بعد از 90 باشه بعد از 90 كه بري خدمتت كم ميشه يا نه؟؟؟؟:blink::blink:
نه دوست عزیز مدت خدمت را در برگ سبز نمی زنه اما کسر خدمت را در برگه سفیدی که میاد دمه در خانتون و در بعضی موارد هم در برگ سبز می زنه .اگر قبل از سال 90 دفترچه ات را پرکنی بفرستی همراه مدارک و اعزامت بعد از سال 90 هم باشه با قوانینی که در سال 89 بوده می ری خدمت و کسر خدمتت هم سر جاش خواهد موند.

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من راستش اتوبوس رو که پرسیدم گفت یه خط بیشتر نداریم که اون هم 8 صبح راه می افته و برای بعد از ظهر میرسه اراک..... ولی خب سمند رو نپرسیدم باید اون رو هم بپرسم.

میتونی بیایی تهران یا کرج بعد بری اراک/از ترمینال جنوب هر دقیقه هم اتوبوس وهم سمند هست/کرایه اتوبوس 5 هزار و سمند هم 8500 /به مالک هر وقت برسی کاری بهت نذارند فقط موضوع اینه که آخرش باید بری پس هر چی زودتر برسی کارهات قبل تاریک شدن هوا و خاموشی ردیف میشه و استحقاقیاتو میگیری و ...

Last edited:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
کد مازاد نبود ؟ و پدافند هوایی مشهد نبود ؟

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تاریخ اعزامم رو زدن 1/2/90 اما من میخوام اگه بشه زودتر برم.باید برم تهران و تاریخ رو عوض کنم تا برگ سبز جدید صادر بشه یا اینکه روز مثلا 1 دی برم حوزه **** وظیفه شهرمون و ببینم میشه اعزام شد یا نه؟! کدومش امکانش هست؟
شنیدم اگه همین طوری بدون تغییر برگ سبز برم,منو میفرستن همراه با سهمیه مازاد.درسته؟

Faryad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تاریخ اعزامم رو زدن 1/2/90 اما من میخوام اگه بشه زودتر برم.باید برم تهران و تاریخ رو عوض کنم تا برگ سبز جدید صادر بشه یا اینکه روز مثلا 1 دی برم حوزه **** وظیفه شهرمون و ببینم میشه اعزام شد یا نه؟! کدومش امکانش هست؟
شنیدم اگه همین طوری بدون تغییر برگ سبز برم,منو میفرستن همراه با سهمیه مازاد.درسته؟

سلام
1_بری تهران هم میشه .
2_ از **** وظیفه استانتون هم میشه اقدام کنید.
3_ در اون صورت داوطلب حساب میشی و بلی هر جا نیرو کم باشه میفرستنت اونجا.
در دو حالت اول این احتمال هم وجود داره بزنن برج 12 .
حالت 3 از همه بی دردسره و همون دی ماه به احتمال زیاد اعزام بشی.

Last edited:

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روز اعزام که رفتین **** وظیفه استانتون اونجا معلوم خواهد شد.به طور شانسی

من ساکن تهرانم.کسی خبر نداره مازاد تهران رو دوره های قبل کجا فرستادن؟

Last edited:
بالا