• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوهوم قبول دارم حرفتو

همون هفته اول جلسه توجیهی اموزش مسئول اموزش علنا گفت ما باید همون ماه اول درجه اینا رو مشخص کنیم چون نمی تونیم که صبر کنیم نمره ها بیاد معیار ما فقط بسیجی فعاله که اتفاقا اونایی که بسیجی داشتن هم نمره تیرشون هم نمره هاشون کمتر از بچه ها بود یا نهایتا مساوی بودن !!!ولی ستوان سومی گرفتن!

البته تو نیروی انتظامی و جایی که من هستم مطمئنا معیار بسیجی بودن نیست چون عده معدود دو یا 3 نفر بسیجی هستند ما بقی نیستند اصلا واسه همین افتادند نیروی انتظامی و **** نیفتادند به هر حال اینشالله به زودی این اشکالات بر طرف بشه و این تبعیضات برداشته بشه

Last edited:

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من 1/10 اعزامم
کد من 123 (نیروی زمینی **** نیشابور) خورده کسی اطلاع داره که چه زمانی حدودا باید خودمون رو معرفی کنم
در ضمن روزی که میرم میدون **** با خودم وسایل برم
اگه کسی نیشابور اموزش دیده یا اطلاعاتی داره خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنه و اسامی مسئولان پادگان هم اگه میدونید بگید که دنبال اشنا بگردم :)))

آقا شما ساکن تهران هستین؟

منم نیشابور افتادم;):)

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من 1/10 اعزامم
کد من 123 (نیروی زمینی **** نیشابور) خورده کسی اطلاع داره که چه زمانی حدودا باید خودمون رو معرفی کنم
اگه کسی نیشابور اموزش دیده یا اطلاعاتی داره خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنه و اسامی مسئولان پادگان هم اگه میدونید بگید که دنبال اشنا بگردم :)))

در مورد نیشابور من شنیدم که جای خوبی است اما در مورد روزی که باید بری میدان **** اصلا لازم نیست با خودت چیزه خاصی ببری ولی فقط وسایلت را اماده کن توی خانه داشته باش اگر 1% خواستن ببرن اماده باشی .

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد نیشابور من شنیدم که جای خوبی است اما در مورد روزی که باید بری میدان **** اصلا لازم نیست با خودت چیزه خاصی ببری ولی فقط وسایلت را اماده کن توی خانه داشته باش اگر 1% خواستن ببرن اماده باشی .

آقایون کسی میدونه 1 دی وقتی رفتیم میدان **** خودشون ما رو میبرن پادگان یا یه تاریخی میگن بیان خودتونو معرفی کنین به پادگان.؟:(

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
آقایون کسی میدونه 1 دی وقتی رفتیم میدان **** خودشون ما رو میبرن پادگان یا یه تاریخی میگن بیان خودتونو معرفی کنین به پادگان.؟:(
من ساکن تهران نیستم ولی تا جاییکه تو همین فروم کسب اطلاع کردم تهرانیها اول ماه اعزام نمیشن بلکه 1 ماه میرن میدان **** و فردا یا پس فرداش میرن ترمینال تا اعزام بشن

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان من 1/10 اعزامم
دادن اسامی مسئولان کمی تا قسمتی مسئولیت داره ولی خب سرهنگ حسینی فرمانده پادگان و سرهنگ قاضی مسئول آموزشه
اینم عکس چندتا از مسئولان:
http://172-402.blogfa.com/

اینم یه سایت خاطرات باغرودی:
http://dari_vari.mihanblog.com/post/category/1

Last edited:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اول از همه به دوستانی که اول دی باید برن تبریکات فراوان رو میگم (البته درسته تبریک نداره تسلیت داره اما حالاکه این شتره قراره بخوابه بزار هرچی زودتر بخوابه ;) )
دوم اینکه من 2تا سوال داشتم که جوابش رو خیلی از شما دارید لطفا پاسخ بدید:
1- دوستان شما بعد از اینکه دفترچه رو ارسال کردیدبه طور میانگین چندروز طول کشید اولین برگه بیاد دمه خونتون؟؟ (اگر ممکنه بگید اصلا اولین برگه چیه و چه رنگیه و توش چیو مشخص کردن؟) 1هفتس دفترچه فرستادم و حالا دیگه دلم میخواد هرچی زودتر خلاص شم همین اسفند اعزامم کنن! (غیبت هم دارم)

2- برای اینکه تک فرزند پسر بیوفته شهر خودش باید تو دوره آموزشی مدارکی تحویل داد. شنیدم این مدارک رو باید از ثبت احوال زودتر استعلام گرفت؟؟ یا نه لازم نیست؟ چکار باید کرد اصلا؟

punisher00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نیست در مورد پادگان 03 عجبشیر توضیحات کامل بده ؟
به هر کس میگیم انجا افتادیم رنگش برمیگرده

sajjad30000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1دی مالک اشتر اراک نیروی انتظامی کسی نبود؟;)

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1دی مالک اشتر اراک نیروی انتظامی کسی نبود؟;)

درود. من هستم . شما از کجایی؟ راستی 1/10 ،دقیقا باید 7 صبح اونجا باشیم ؟؟ یااینکه برای عصرش هم پذیرش میکنن؟.من از قزوینم تا برسم اونجا دیگه عصر میشه......اطلاع داری راجع به این قضیه؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان کسی میدونه وزات اطلاعات کجا هست؟
توی برگه ای که بعد آموزشی میدن و معرفی به یگان هست نوشته "واحدهای خدماتی وزارت اطلاعات"
کسی میدونه کجا هست؟ جاش کجاش؟

خود وزارت اطلاعات که اتوبان همت بعد از تقاطع شریعتی (سه راه ضرابخانه) هستش اما اینی که می گی رو نمی دونم

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود. من هستم . شما از کجایی؟ راستی 1/10 ،دقیقا باید 7 صبح اونجا باشیم ؟؟ یااینکه برای عصرش هم پذیرش میکنن؟.من از قزوینم تا برسم اونجا دیگه عصر میشه......اطلاع داری راجع به این قضیه؟

سلام/نه اگر بعد از ظهر برسي هم هيچي نميشه/ضمنا مگه قزوين تا اراك چقدر فاصله داره كه اينقدر طول ميكشه/بچه هاي ما كمتر از 5 ساعت ميرسيدند تازه با سمند كه كلي كمتره/بزار بيايي مالك هر وقت بهت مرخصي ميدن فقط فكرت اينه كه با سمند بري خونه!

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
خود وزارت اطلاعات که اتوبان همت بعد از تقاطع شریعتی (سه راه ضرابخانه) هستش اما اینی که می گی رو نمی دونم
مرسی.
فکر کنم همینه.
باید بره وزارت اظلاعات.... حالا افتاده بخش خدماتش.

تا حالا اونجا سرباز گرفته؟

amirm66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره من ساکن تهرانم
شما در مورد پادگان اطلاع خاصی ندارید

hadi_abedinpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی تو پادگان مشگین شهر ( شهید بیگلری) نیروی انتظامی آموزش گذرونده
من اول دی ماه اعزامم
چه چیزهای لازم ببرم اونجا

واینکه بر حسب چه معیاری برای لیسانس ستوان سوم می دن یا شانسی است
ممنون

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام/نه اگر بعد از ظهر برسي هم هيچي نميشه/ضمنا مگه قزوين تا اراك چقدر فاصله داره كه اينقدر طول ميكشه/بچه هاي ما كمتر از 5 ساعت ميرسيدند تازه با سمند كه كلي كمتره/بزار بيايي مالك هر وقت بهت مرخصي ميدن فقط فكرت اينه كه با سمند بري خونه!

من راستش اتوبوس رو که پرسیدم گفت یه خط بیشتر نداریم که اون هم 8 صبح راه می افته و برای بعد از ظهر میرسه اراک..... ولی خب سمند رو نپرسیدم باید اون رو هم بپرسم.

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نصفه شب بریسید مالک اشتر تقسیمتون میکنن اینقدر کادر بیکار اونجا ریخته که نگو مثل مور و ملخ . فقط اینکه پایان دوره شایعه زیاده واسه ترخیص شدندتون توجه نکنید که روزه اخر یعنی روزه 60 ترخیص میشید نه کمتر نه بیشتر 8 روز هم بهتون پایان دوره میدن

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام کسی تو پادگان مشگین شهر ( شهید بیگلری) نیروی انتظامی آموزش گذرونده
من اول دی ماه اعزامم
چه چیزهای لازم ببرم اونجا

واینکه بر حسب چه معیاری برای لیسانس ستوان سوم می دن یا شانسی است
ممنون

سلام من آموزشیم شهید بیگلری ناجا بوده تیر 89
یه وبلاگ هم ایجاد کردم خاطرات آموزش رو می نویسم
اگه بخونی چیزایی گیرت میاد از قبیل وسایلی که میدن + ساعات کاری و ...
bash-gah.blogfa.com
اگه اومدی نظر بده
تو بخش نظرات هر سوالی خواستی بپرس جواب میدم

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نصفه شب بریسید مالک اشتر تقسیمتون میکنن اینقدر کادر بیکار اونجا ریخته که نگو مثل مور و ملخ . فقط اینکه پایان دوره شایعه زیاده واسه ترخیص شدندتون توجه نکنید که روزه اخر یعنی روزه 60 ترخیص میشید نه کمتر نه بیشتر 8 روز هم بهتون پایان دوره میدن

یعنی میگی عصری اونجا باشم مشکلی پیش نمیاد......اینکه میگن سر ساعت نباشی فلان میکنن پس.......

بالا