• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اعزام 1 اسفند

منظور اینه که شما ماه های دیگه میتونی بری **** و تقاضا بدی و اگه موافقت کنن آموزشی بیفتی **** و بعد از آموزشیم میفتی همون مرکز **** که بهت پذیرش دادن (به این میگن پذیرش گرفتن) برا اعزام اسفند به این شکل دیگه نیرو نمیگیره یعنی به کسی پذیرش نمیدن اما مراکز آموزش **** که تعطیل نیست و ممکنه کسی بیفته **** و بعدشم هر جا که تقسیم کردن بره بستگی به شانس داره.
در واقع فرقش اینه که از قبل نمیتونی مشخص کنی که میخوای **** باشی و بعدشم کجا بیفتی بستگی به شانست داره.
البته از **** هم بپرسیت بد نیست شاید شما خوش شانس بودین و امسال قانون عوض شد.
مرخصی هم عید ار 28 اسفند میاید تا 14 فروردین(نیرو انتظامی نمیدونم)

Last edited:

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من آموزشي 01 تهرانم
1 دی اعزامم بود
تا یکشنبه مرخصی دادن
خدا کنه هر چی زودتر تموم بشه آموزشيم

سلام کدوم گردان افتادی من 534
آقا یه سوال : روی اور فقط یه آرم ارتش رو جیب راست میخواد؟ اسم و آرم بازو نداره دیگه؟

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی تجهیزاتی که برای جنگ بهمون میدن باحاله یا نه !؟
مثل سرباز آمریکاییا میشیم یا نه ؟ :)

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی تجهیزاتی که برای جنگ بهمون میدن باحاله یا نه !؟
مثل سرباز آمریکاییا میشیم یا نه ؟ :)
بابا تو انگاری برجکت از همین الان مورد هدف واقع شده :wacko:سربازآمریکایی:lol:؟
باخودت زیر شلواری ببر سرباز آمریکایی :D در حد سرباز موزامبیک هم نیست

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور اینه که شما ماه های دیگه میتونی بری **** و تقاضا بدی و اگه موافقت کنن آموزشی بیفتی **** و بعد از آموزشیم میفتی همون مرکز **** که بهت پذیرش دادن (به این میگن پذیرش گرفتن) برا اعزام اسفند به این شکل دیگه نیرو نمیگیره یعنی به کسی پذیرش نمیدن اما مراکز آموزش **** که تعطیل نیست و ممکنه کسی بیفته **** و بعدشم هر جا که تقسیم کردن بره بستگی به شانس داره.
در واقع فرقش اینه که از قبل نمیتونی مشخص کنی که میخوای **** باشی و بعدشم کجا بیفتی بستگی به شانست داره.
البته از **** هم بپرسیت بد نیست شاید شما خوش شانس بودین و امسال قانون عوض شد.
مرخصی هم عید ار 28 اسفند میاید تا 14 فروردین(نیرو انتظامی نمیدونم)
فقط می خوام بدونم که بر فرض دوست من که الا 3 روز رفته نیشابور **** احتمال داره منم اموزشی **** باشم؟یا اصلا **** تو اسفند نیرو برای اموزشی نمیگیره ؟ اگر هم بر فزض باشم **** یگان هم میا فتم **** دیگه ؟
راسته تو **** دوران خدمتو تو شهر خودتی من لیسانس نر افزارم شانسم خوبه؟:rolleyes:
وای نیرو انتظامی افتضاحه یکی ندیدم بگه خوبه یه مشت بالا دستی بی سواد :(:(خدا بخیر کنه اگه شانس منه که میشم سرباز نگهبان تو عید برای پلیس:(

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط می خوام بدونم که بر فرض دوست من که الا 3 روز رفته نیشابور **** احتمال داره منم اموزشی **** باشم؟یا اصلا **** تو اسفند نیرو برای اموزشی نمیگیره ؟ اگر هم بر فزض باشم **** یگان هم میا فتم **** دیگه ؟
راسته تو **** دوران خدمتو تو شهر خودتی من لیسانس نر افزارم شانسم خوبه؟:rolleyes:
وای نیرو انتظامی افتضاحه یکی ندیدم بگه خوبه یه مشت بالا دستی بی سواد :(:(خدا بخیر کنه اگه شانس منه که میشم سرباز نگهبان تو عید برای پلیس:(

آموزشی هر جا باشی (**** ارتش انتظامی) دیگه تا پایان سربازی همونجا هستی نمیشه تغییر داد
اسفند هم اگه خوش شانس باشی میتونی **** بیفتی هیچ مشکلی نداره فقط همون طور که گفتم از قبل پذیرش نمیدن

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه توضیح بدین؟
داداشم بسیج نداره ها
هر ارگان نظامی یه سری نیرو می گیره والله من هم خودمون می خوایم **** باشم بستگی به شانسو میزان تحصیلات داره معمولا مثلا فوق لیسانس ها بیشتر میافتادن قله مرغی ارتش جای توپیه یا شهید ستاری کلا شانسی....:(

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها **** وظيفه پنجشنبه ها تعظيله؟؟؟؟؟:f34r::f34r:

براي نامه كسري كه بخوام بگيرم ربطي به **** وظيفه داره يا نه فقط مربوط به يگان ميشه؟؟؟؟

پنجشنبه ميتونم براي نامه كسري اقدام كنم؟؟؟؟

كلا كسايي كه نامه گرفتن يه راهنمايي ميكنن كه چيكار كردن؟؟:p:p

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یچه ها ، برم خدمت جمعه ها پادگان تعطیله ؟
یعنی جمعه هام باید صبح زود پاشیم و اینا ؟

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کدوم گردان افتادی من 534
آقا یه سوال : روی اور فقط یه آرم ارتش رو جیب راست میخواد؟ اسم و آرم بازو نداره دیگه؟

سلام یگان یا گردان؟ من یگان 524 هستم
روي اور روی جیب راست آرم ارتش + بالاي جیب راست اسم خودت و اگه لیسانس هستي ل.و. و شماره یگانت + روی بازوي چپت آرم نيروي زمیني ارتش
راستي من شنيدم دوره آموزشي ما 45 روزه، درست شنيدم؟

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یگان خدمتیم افتادم ۵۰۰ پدافند ش.م.ه پرندک تهران . خودمم تهرانی هستم . چطوریاست ؟ مرخصی کی به کی میدن و هتله یا سخت گیری ؟
رستم کامپیوتر و امور رایانه هستم

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها **** وظيفه پنجشنبه ها تعظيله؟؟؟؟؟:f34r::f34r:

براي نامه كسري كه بخوام بگيرم ربطي به **** وظيفه داره يا نه فقط مربوط به يگان ميشه؟؟؟؟

پنجشنبه ميتونم براي نامه كسري اقدام كنم؟؟؟؟

كلا كسايي كه نامه گرفتن يه راهنمايي ميكنن كه چيكار كردن؟؟:p:p

:blink::blink::blink:

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یگان یا گردان؟ من یگان 524 هستم
روي اور روی جیب راست آرم ارتش + بالاي جیب راست اسم خودت و اگه لیسانس هستي ل.و. و شماره یگانت + روی بازوي چپت آرم نيروي زمیني ارتش
راستي من شنيدم دوره آموزشي ما 45 روزه، درست شنيدم؟

فکر کنم گروهان بود
نمیدونم ما که 2-3 ساعت بیشتر اونجا نبودیم فرصت نشد چیز زیادی بپرسیم
معمولا میگن آموزشی مفیدش 45 روزه که چون مرخصی اول و آخر و میان دوره داره 60 روز طول میکشه اما اگه این طوری که شما میگی کلا 45 روز باشه و تا 15 بهمن تموم بشه که خیلی خوبه
یکشنبه باید قبل از 6 صبح اونجا باشیم؟
در مورد 01 مطلبی تو این بخش نیست که بخونیم؟؟ صفحه چند؟؟

Last edited:

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یچه ها ، برم خدمت جمعه ها پادگان تعطیله ؟
یعنی جمعه هام باید صبح زود پاشیم و اینا ؟

از 5 شنبه ساعت 12 ظهر تا شنبه صبح کاری نداری و میتونی بری مرخصی و جمعه هم هر وقت بخوای بیدار میشی.
البته ممکنه جمعه صبح نظافت داشه باشین که در این صورت باید تو پادگان بمونی اما بازم لازم نیست زود بیدار بشی

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم گروهان بود
نمیدونم ما که 2-3 ساعت بیشتر اونجا نبودیم فرصت نشد چیز زیادی بپرسیم
معمولا میگن آموزشی مفیدش 45 روزه که چون مرخصی اول و آخر و میان دوره داره 60 روز طول میکشه اما اگه این طوری که شما میگی کلا 45 روز باشه و تا 15 بهمن تموم بشه که خیلی خوبه
یکشنبه باید قبل از 6 صبح اونجا باشیم؟
در مورد 01 مطلبی تو این بخش نیست که بخونیم؟؟ صفحه چند؟؟

آره، بايد یکشنبه قبل از 6 اونجا باشیم
شما امریه هستي؟

بالا