• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
فردوسی پور در بازی ژاپن و قطر مدام از هوندا بازیکن ژاپنی ایراد می گرفت که هیچکاره است اینقدر نقزد که رفت رو نرو. جدیدا خیلی به یه چیز گیر می ده

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
فکرشو کن اگه این مجری برنامه 90 بود، مسئولین هیچ غمی نداشتن :lol: چون هر گندی دلشون میخواست بالا میاوردن و خیابانی هم مثه همیشه با تمام وجود ازشون تعریف و تمجید میکرد

خیابانی از کسی تعریف و تمجید الکی نمیکنه .

یه همایشی بود برای سالروز بازی ایران با استرالیا ، نمیدونم دیدید یا نه ؟ خیابانی خیلی دلش پر بود از فوتبال و از افت محسوس و فاحشی که فوتبال ملی ما در چند سال اخیر کرده .

خیابانی مردی از جنس فوتبال و ورزش هستش .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خیابانی از کسی تعریف و تمجید الکی نمیکنه .

یه همایشی بود برای سالروز بازی ایران با استرالیا ، نمیدونم دیدید یا نه ؟ خیابانی خیلی دلش پر بود از فوتبال و از افت محسوس و فاحشی که فوتبال ملی ما در چند سال اخیر کرده .

خیابانی مردی از جنس فوتبال و ورزش هستش .

فوتبال ملی ما که پیشرفت کرده ... پس رفت نکرده ... بعدم به این مستر بیل چه ربطی داره ؟ این گزارشگره

مدرس فیفا و تحلیل گر فوتبال که نیست

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فکرشو کن اگه این مجری برنامه 90 بود، مسئولین هیچ غمی نداشتن :lol: چون هر گندی دلشون میخواست بالا میاوردن و خیابانی هم مثه همیشه با تمام وجود ازشون تعریف و تمجید میکرد

:lol::lol::lol:
یادم نمیره اون بازی پرسپولیس با یکی از تیم های تبریز بود فک کنم که تبریزیا باختن اما همش از ارزشهاشون حرف میزد که از ارزششون کم نشده و
خداییش خیلی دست مال بدسته
من به اندازه ای که از دستمال به دستیش متنفرم از گزارشش و سوتیاش متنفر نیستم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازی دقیقه 33 ... مهاجم کره حرکت میکنه داور میگه آفساید ... خرس میگه :

بلهههههههههه داور جزو بهترین های جهانه ... بعد تصویر آهسته نشون داد آفساید نبود اصلا

گفت خوب دیگه مشخصه که آفساید بود
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

بلهههههههههه داور جزو بهترین های جهانه ... بعد تصویر آهسته نشون داد آفساید نبود اصلا

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
کاملآ تایید میشه منم شنیدم خیلی باحال بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کاملآ تایید میشه منم شنیدم خیلی باحال بود

بعد دوستان میگن این غیرت و تعصب ملی داره

یعنی این قدر تعصب که اگر به صورت آهسته هم نشون داد که آفساید نبوده بگه خوب مشخصه دیگه آفساید بود ؟ :blink:

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

این صحنه رو خیلی جالب اومد :lol:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آفساید که خوبه پوریا من امشب از این یه درس بزرگ گرفتم:
خب ماجرا اینه::lol::lol::lol:

درسته بازی دست کره بوده
و درسته که اونها خیلی موقعیت داشتند
اما کنترل بازی دست ما بوده

حتما میگید چطور!!!!:eek::eek::eek:

بله / صبر کنید/ استاد پاسخ میدهند:

چون گل نخوردیم
-------------------------

پس درس امروز اینه: اگه تیم حریف شما رو به چهار میخ هم کشید و شما گل نخوردید (حالا به هر دلیلی) نتیجه میگیریم که کنترل بازی در دست تیمی بوده که گل نخورده/ دقیقا به همین دلیل که گل نخورده/

آخه کدوم آدم روانی ای همچین حرفی میزنه؟ چه برسه به عاقل.:wacko::wacko::wacko:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا رحمتی دروازه رو 2 3 بار نجات داد

2 3 بار هم سید جلال به داد تیم رسید

خیابانی رو ولش کن. حالم گرفته شد....... از اینکه میشد بریم مرحله بالاتر اگه فقط کمی شجاع بودیم

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
معلومه اعتراضات به خیابانی درباره نحوه گزارش کردنش توی مرحله گروهی جواب داد. دیگه اونجوری گزارش نمی کرد. درسته حذف شدیم ولی به خاطر خیابانی با گزارش خوبش خوشحالم. تقریبا خوب بود.

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
معلومه اعتراضات به خیابانی درباره نحوه گزارش کردنش توی مرحله گروهی جواب داد. دیگه اونجوری گزارش نمی کرد. درسته حذف شدیم ولی به خاطر خیابانی با گزارش خوبش خوشحالم. تقریبا خوب بود.

آره همون موقع كه گزارش رو شروع كرد معلوم بود يه جوريه ميخواد مثلا سروسنگين گزارش كنه خير سرش...با اين حال بازم توي روي اعصاب بودن با تيم ملي رقابت داشت.:lol:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
جواد خیابانی: همسرم می گوید تو که این همه می خوانی چرا باز ایراد می گیرند؟!

خبر - راستش باورم نمی شود که با من همدل باشید. همین خبرورزشی بعد از بازی ایران و استرالیا هم نوشت افتضاح گزارشگر بازی در گزارش بازی. حالا که سالها گذشته آن گزارش برای تان شده خاطره. من که از شما 10 ، 15 سالی بزرگترم این چیزها را بهتر درک می کنم. نمی دانم واقعا چرا به من می گویید نمی خوانم.

در گفت و گو با جواد خیابانی وقتی پای بروز رسانی اطلاعات به میان می آید و به او می گوییم که یکی از دلایلی که مردم مدام انتقاد می کنند عدم مطالعه این گزارشگر است او حالتی حق به جانب می گیرد و می گوید:« شما که من را می شناسید تو را خدا این حرف را نزنید. بابا من بازیکن های عراق را مثل کف دستم می شناسم اما اینجا که آمدم سرما خوردم و در سه روزی که مریض بودم ، توی هتل بیشتر از 70 صفحه پرینت از اطلاعات کره گرفتم و خواندم که بازیکنان این تیم را بشناسم. راستش درباره مربی شان که بعد از جام جهانی در میدان شهر محاکمه اش کردند اما دلیلی نمی بینم با این حرف ها در گزارشم جوری حریف را تحقیر کنم. این که دیگر حقم است که از بین اطلاعات گزینش کنم. یا مثلا می دیدم که عراقی ها بعد از گل دوم ما دعوا می کردند اما دلیلی نداشت آنها را روایت کنم. این ها دیگر اعتقادات من است. همسرم مدام می گوید جواد تو که این همه می خوانی چرا این قدر از تو ایراد می گیرند.»

وقتی برای او دلیل می آوریم که به خاطر ورود به عرصه تجارت سرش شلوغ است و نمی تواند زیاد مطالعه کند او جواب دیگری را تحویل می دهد.خیابانی با حالتی متعجب می گوید:« کدام تجارت؟ من که در جنت آباد یک خانه دارم و ماشینم سمندی است که شرایطی از ایران خودرو برداشتم چه تجارتی دارم؟ یک دفتر دارم که همایش های ورزشی برگزار می کند. تو را خدا بیا ببین چقدر مگر درآمد دارد. پولدار آن آقایی است که از وزارت نفت هم بیشتر پول دارد ، نه یکی مثل جواد خیابانی ، عادل فردوسی پور یا شما که خبرنگار هستید.»

radium

Registered User
لایک‌ها
4
این خیابانی چش شده بوده؟
چرا همش میگفت بازی پایاپای.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
وقتی نیمه دوم شروع شد گفت توی نیمه اول کره خیلی هم از ما برتر نبود. فقط یه برتری محسوسی داشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
فوتبال ملی ما که پیشرفت کرده ... پس رفت نکرده ... بعدم به این مستر بیل چه ربطی داره ؟ این گزارشگره

مدرس فیفا و تحلیل گر فوتبال که نیست

دوست عزیز ! فوتبال ما اگه پیشرفت کرده بود ، امروز جلوی کره جنوبی یک اتوبوس بازیکن رو پارک نمیکردیم جلوی دروازمون تا احیانا بازی رو بکشونیم به ضربات پنالتی .

فوتبال ملی ما افت فاحشی نسبت به دوران برانکو و قلعه نوعی داشته .

دوست عزیز ، مگه فقط مدرسین فیفا و تحلیل گران فوتبال باید اعتراض کنن نسبت به افت فوتبال ؟

اعتراض ، حق خیابانی ، فردوسی پور و من و شمای فوتبال دوسته .

ما فوتبال دوستا اگه اعتراض نکنیم نسبت به شرایط فوتبال ، پس کی اعتراض بکنه ؟

جورج بوش بیاد اعتراض کنه ؟؟

الان تیم ملی باخته ، شما و کلی دیگه از دوستان با پستهایی که نوشتید ، اعتراض خودتون رو به افرادی که نوشته های شما رو میخونن نشون دادید .

لابد اعتراضهای شما به جا نیست و فقط اعتراض مدرسین فیفا و تحلیل گران فیفا به جاست ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست عزیز ! فوتبال ما اگه پیشرفت کرده بود ، امروز جلوی کره جنوبی یک اتوبوس بازیکن رو پارک نمیکردیم جلوی دروازمون تا احیانا بازی رو بکشونیم به ضربات پنالتی .

فوتبال ملی ما افت فاحشی نسبت به دوران برانکو و قلعه نوعی داشته .

دوست عزیز ، مگه فقط مدرسین فیفا و تحلیل گران فوتبال باید اعتراض کنن نسبت به افت فوتبال ؟

اعتراض ، حق خیابانی ، فردوسی پور و من و شمای فوتبال دوسته .

ما فوتبال دوستا اگه اعتراض نکنیم نسبت به شرایط فوتبال ، پس کی اعتراض بکنه ؟

جورج بوش بیاد اعتراض کنه ؟؟

الان تیم ملی باخته ، شما و کلی دیگه از دوستان با پستهایی که نوشتید ، اعتراض خودتون رو به افرادی که نوشته های شما رو میخونن نشون دادید .

لابد اعتراضهای شما به جا نیست و فقط اعتراض مدرسین فیفا و تحلیل گران فیفا به جاست ؟

قلعه نویی رو که حرفشوووووووووووووو نزن ... تیم دست مایلی کلنک باشه بهتره تا قلعه نویی

یه گزارشگر حق نداره بیاد تحلیل کنه مگر اینکه کارشناس باشه

ایرانو نگاه نکن هر کسی هر غلطی دلش میخواد میکنه ... تو خارج هیچ گزارشگری اگر کارشناس نباشه

( که معمولا هست چون اونا میان الیور کان - زیدان - روماریو - ببتو رو میکنن گزارشگر ) نمیاد نظر کارشناسی بده

اعتراض با کارشناسی فرق فوکوله ... سعی کن اینو بفهمی ... فلانی میگه تیم خوب بازی نمیکنه

تا اینجاش درست ... اما حق نداره بیاد بگه اگه دفاع 4 نفره خطی نباشه به جاش فلان باشه بهتره

چون 100 % مشخصه که مربی بهتر از هرررررررررررررررررر گزارشگری میدونه شرایط تیم چطوریه و چی کار بکنه

بهتره ... شاید اصلا ابزارش نباشهههه ... اون گزارشگر که نمیدونه داخل تیم چه خبره !

امیدوارم خدا تورو با خیابانی محشور کنه یه خورده حال کنی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی کلیپ اولین حضور خیابانی در تی وی رو داره ؟ خیلی دنبالش گشتم اما لینکش از ی و ت ی وب هم حذف شده اگر داریدممنون میشم بگذارید دانلودش کنیم

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
کسی کلیپ اولین حضور خیابانی در تی وی رو داره ؟ خیلی دنبالش گشتم اما لینکش از ی و ت ی وب هم حذف شده اگر داریدممنون میشم بگذارید دانلودش کنیم
اگه دوستان از تو نت پیدا نکردن بگین من با اینترنت زغالیم آپلود کنم

بالا