• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
آقایون این فیزیک پیش استاده زهر خودش رو بهم ریخت بهم داد 11!!!!
فکر کنم مشروط شم ولی مطمعنم همه رو پاس میکنم!
این حقیقت داره که اگه به اختیار خودت زیر 17 واحد برداشته باشی اگه معدلت زیر 12شد مشروطی نیست!؟؟؟؟

ای بابا...برو خدا رو شکر کن پاس شدی... زهر چیه درسته استادا نمره نمیدن ولی خداییش اکثرا نمره خود آدمو میدن...
والله من یه همچین چیزی نشنیدم...ولی با رجوع به عقلم فکر کنم چرندی بیش نباشه...

مشروطی رو تو مدرک نهایی میزنند :دی!؟

معدل کلت باید بالای 12 باشه...حالا n ترم مشروط شو فقط باید معدلت بالای 12 باشه...
;)

منم نمره شناخت فلزاتم اومد همون طور که حدس میزدم 17 شدم...

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
پسر من مطمعن بودم 20 میشدم :دی منتها چون 3 4 جلسه سر کلاس بیشتر نرفتم......
بگذریم!
آقا یعنی اگه معدل کل من (لیسانس بالا 12 بشه!) این یه ترم هم مشروط بشم تو مدرک نمنویسند یه ترم مشروط؟

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
بچه های ناپیدای صنایع!
محمدی بیدهندی برای کنترل موجودی خوبه یا نه؟

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
من همین ترم اولی مشروط میشم! :wacko: دارم دیوونه میشم! یعنی با این اوضاع انتخاب واحد نمیتونم بکنم! آره؟ خیلی میترسم. شماها هم ترم اول اوضاتون انقدر خراب بود یا نه؟؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
امروز آپولو هوا كردم توي يك روز شش واحد پاس كردم نمرهاي اين دو تا درس هم بد نميشه در حد 16- 17
براي من خيلي خيلي كار سختي بود و بهاي اون هم به مدت 36 ساعت كامل نخوابيدن با كمك سيگار و انواع نوشيدني ( البته از نوع حلال ) بود بگذريم كه مدام بايد برم دستشويي اخرش معتاد ميشم از دست اين دانشگاه :D:D:D ... يه جور هايي اميدوار شدم كه يه دو روز ديگه اگه نخوابم ميتونم مقاومت مصالح دو رو هم كه اصلا نخوندم تا حالا پاس كنم ... گر چه به نظر كمي خوش خيالي مياد .. اما تازگي ها به اين نتيجه رسيدم كه كار نشد نداره ..

Last edited:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من همین ترم اولی مشروط میشم! :wacko: دارم دیوونه میشم! یعنی با این اوضاع انتخاب واحد نمیتونم بکنم! آره؟ خیلی میترسم. شماها هم ترم اول اوضاتون انقدر خراب بود یا نه؟؟

تی جی همینه ، همون ترم اول همچین گربه رو لب حجله میکشه که حساب کار دستت بیاد ، من ترم اول با 9 واحد حذف رکورد زدم !! :p

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
امروز آپولو هوا كردم توي يك روز شش واحد پاس كردم نمرهاي اين دو تا درس هم بد نميشه در حد 16- 17
براي من خيلي خيلي كار سختي بود و بهاي اون هم به مدت 36 كامل نخوابيدن با كمك سيگار و انواع نوشيدني ( البته از نوع حلال ) بود بگذريم كه مدام بايد برم دستشويي اخرش معتاد ميشم از دست اين دانشگاه :D:D:D ... يه جور هايي اميدوار شدم كه يه دو روز ديگه اگه نخوابم ميتونم مقاومت مصالح دو رو هم كه اصلا نخوندم تا حالا پاس كنم ... گر چه به نظر كمي خوش خيالي مياد .. اما تازگي ها به اين نتيجه رسيدم كه كار نشد نداره ..

ایــــــــــــــــــــــــــــــــــول داش رامتین ، فکر میکردم خودم که 2 تا فیزیک ( حرارت و مکانیک ) تو یه روز پاس کردم شاهکار کردم ، تو دیگه ترکوندی آپولو رو :lol: .
فقط یادت نره ، نخوابیدن تاثیر سوئ روی حافظه و راندمان مغز داره .

مقاومت 2 نمی دونم مباحث اش چیه دقیقا ولی اگه سوالات آسون باشه شاید بتونم کمکت کنم ;) .

من برم معادلاتم رو بخونم فردا با شاهرضایی امتحان دارم ، هرچند چشمم از این ریاضی ها آب نمیخوره که پاس شه ، شده وبال گردنمون هر ترم .

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
کسی تا حالا با مسگرانی کلاس داشته ؟
من فردا باید برم سر جلسه ی معادلات ...برگم هم میره زیر دست مسگرانی !!!!!:(
خوب تصحیح میکنه ؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
کسی می تونه این رو حساب کنه
(بی وفائی و نامردی )div - (محبت)d عشق∫
فقط بگو بزرگتر از صفر میشه یا نه !

داداش انتگرالش روی ناحیه بسته ی قلبه در نتیجه طبق قضیه نمیدونم چی چی تو ریاضی مهندسی مقدارش میشه صفر!!!:blink:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کسی می تونه این رو حساب کنه
(بی وفائی و نامردی )div - (محبت)d عشق∫
فقط بگو بزرگتر از صفر میشه یا نه !

داداش انتگرالش روی ناحیه بسته ی قلبه در نتیجه طبق قضیه نمیدونم چی چی تو ریاضی مهندسی مقدارش میشه صفر!!!:blink:
زیاد درس خوندیا برادر!:D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
میگم،..میبینم که برخی دوستان فردا مثه من بدبخت معادلات دارن :(
منکه مغزم داره میپکه:(
حالا خوبه اساتید مورد نظر اون 2برادر خوبه،من چی بگم که جناب ارررررفععععع باید برگه م رو صحیح کنه ؟:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خدا بیامرزتم،این هفته انقد پشت سرهم امتحان داشتم بسی بسیار مریض شدم :(
کاش فردا معادلات گلابی باشه پاس بشیم این امتحانای لعنتی تموم بشه!
خسته شدم دیگههههههههههههههههههههههههه!
از عوارض این هفته هم این بود که همه رو گند زدم و چیزی جز مریضی شدید و سردرد در حد تیم ملّی برام نموند!!!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خدا بالا سر شاهده 2-3 شبه از کمر درد نمیتونم بخوابم.پدرم دراومد سره این امتحانا...:wacko:
من که در 2هفته ی اخیر روزی 2-3 ساعت خوابیدم و همش دماغم به جزوه هام مماس بود،اما گند زدم بددددجور!میرفتم سرامتحان،همه رو بلد بودم،شروع میکردم بنویسم،همه رو یادم میرفت!
احتمال 103% مشروطم!!!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
خدا بیامرزتم،این هفته انقد پشت سرهم امتحان داشتم بسی بسیار مریض شدم :(
کاش فردا معادلات گلابی باشه پاس بشیم این امتحانای لعنتی تموم بشه!
خسته شدم دیگههههههههههههههههههههههههه!
از عوارض این هفته هم این بود که همه رو گند زدم و چیزی جز مریضی شدید و سردرد در حد تیم ملّی برام نموند!!!

من حدس میزنم ساده باشه...من ترم پیش پاس کردم(ترم تابستون نه)... امتحانش وحشششششششششششتناک بود...یعنی من 1 دونه سوال نتونستم بنویسم ولی استاد دوستی همه رو با 10 پاس کرد....فکرشو بکن 30 نفر 10!!!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من حدس میزنم ساده باشه...من ترم پیش پاس کردم(ترم تابستون نه)... امتحانش وحشششششششششششتناک بود...یعنی من 1 دونه سوال نتونستم بنویسم ولی استاد دوستی همه رو با 10 پاس کرد....فکرشو بکن 30 نفر 10!!!
منظورت امتحان معادلات ترم بهار هست؟
اون که خیلی گلابی بود!
راحت میشد پاسش کرد.من سر امتحان حالم بد شد،نتونستم بنویسم وگرنه با بالای 17 پاس بودم!

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
میگم،..میبینم که برخی دوستان فردا مثه من بدبخت معادلات دارن :(
منکه مغزم داره میپکه:(
حالا خوبه اساتید مورد نظر اون 2برادر خوبه،من چی بگم که جناب ارررررفععععع باید برگه م رو صحیح کنه ؟:(

ارفع به این گلی

فقط به چیزایی که خودش تاکید داره توی نوشتن دقت کن

بالا