آقا منم با parsasa2500 موافقم که به این کسایی که میگن خیالت راحت دل نبند، چون من فقط 6 ماه به خاطر همچین آدم هایی الاف شدم آخر سر هم نه تنها هیچ نتیجه ای نگرفتم تازه ممکن بود غیبت هم بخورم!!!
به نظرم اگه الان بفرستی تاریخ اعزامتو میزنن واسه تیر ماه
در مورد تفاوت ماه اعزام اردیبهشت و تیر هم اینو بگم که از نظر شرایط آب و هوایی اردیبهشت خیلی بهتر از ماه تیر هستش.
در مورد این حرفت "من يك اشنايي دارم تو تهران كه گفت برگه سبزت كه اومد فكس كن براي من ديگه كاريت نباشه" اینو بگم که منم همچین آشنایی داشتم تو تهران که قرار بود اعزام منو بندازه 1 اسفند امسال و من هم مدارکمو از طریق فکس براش فرستاده بودم و اون هم به گفته خودش همه ی کارامو ردیف کرده بود و من داشتم آماده میشدم واسه اینکه 1 اسفند برم ولی در کمال ناباوری وقتی از طریق پلیس +10 تاریخ اعزاممو پیگیر شدم دیدم خیلی خونسرد زدن 1 اردیبهشت سال 90 ( به همین راحتی)
من زياد رو حرفش اونطوري ها هم حساب باز نكردم
اخه كار چند نفر رو راه انداخت
يكي رو با ديپلم فرستاد **** خورد و خوابيد تا تمام شد
براي يكي كه كلا معافي جور كرد
حالا گفتم اگه براي من هم تونست كاري كنه كدوم بهتره ؟
نيرو انتظاي يا **** يا ارتش ؟
و اين كه بعد از اموزشي هم ميشه تغيير داد يا بايد ادامه همون نيرو رو تو يگان هم طي كرد ؟
بابت شرايط اب و هوايي هم منظورم بيشتر مراعات كردن و نوع اموزش ها و شدتش بود تو فصل ها و شرايط مختلف كه ايا فرقي ميكنه يا نه همه رو يك جور برخورد ميكنن ؟
سلام دوستان
من چه جوری میتونم تاریخ اعزامم رو از اول اسفند بندارم اول اردیبهشت؟
چه دلیلی باید داشته باشم؟احتمال شدنش چه قدره؟
در ضمن تهران هستم و معاف از رزم.
براي تمديد شرايط گذاشتن تو سايت نطام وظيفه :
سرهنگ حجتا... واعظي نژاد رئيس اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي گفت: مشمولاني که هريک از اين شرايط را داشته باشند ميتوانند موعد اعزام خود را تمديد کنند.
- مشمولان بيمار يا حادثه ديدهاي که با تأييد بهداري نيروي انتظامي استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آن ها حداکثر به مدت دو ماه تمديد ميشود.
- مشمولان واجد شرايط استخدام در نيروهاي مسلح با اعلام کتبي مرکز گزينش و استخدام نيروي مربوطه مبني بر اتمام مراحل گزينش که موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداکثر به مدت دو ماه تمديد ميشود.
- مشمولان غيرغايب واجد شرايط ماده 127 قانون خدمت وظيفه عمومي (دو يا سه برادر هم زمان در شرايط اعزام قرار داشته باشند) که در اين صورت اعزام يکي از برادران تا خاتمه خدمت برادر ديگر به تأخير خواهد افتاد.
- فوت بستگان درجه يک مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر و فرزند) که در اين صورت اعزام مشمول حداکثر به مدت دو ماه از تاريخ فوت بستگان به تأخير خواهد افتاد.
- پذيرفته شدگان قطعي دانشگاه و مؤسسات آموزش عالي با اعلام کتبي دانشگاه مربوطه و شرط ثبت نام و غيبت نداشتن که در اين صورت، موعد اعزام آن ها حداکثر به مدت دو ماه تمديد ميشود.
- مشمولان متولد نيمه دوم سال که در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرک تحصيلي ديپلم فني و حرفهاي يا کاردانش يا پيش دانشگاهي را به صورت حضوري دريافت کرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1370 که سال اعزام قانوني آن ها 1389 است) موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداکثر به مدت يک سال به تأخير خواهد افتاد تا امکان شرکت مجدد در آزمون دانشگاهها براي آن ها فراهم شود.
حالا نميدونم چطوريه
اخه بعضي دوستان ميگن خيلي راحت 2 ماه رو ميدن به ادم
ميگن ميري برگه ميدي همون جا تاريخش رو 2 ماه عقب تر ميزنن
تو همين تاپك بقلي (( جابجايي خدمت )) گفته بودن
ولي براي بيشتر از 2 ماه رو گفتن نميشه
و همين 2 ماه رو هم فقط يك بار گفتن ميشه تمديد كرد