• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی بهت بگم به این کسایی که میگن خیالت راحت دل نبند، خیلی ها دور و بر من بودن که گفتن بیا جور میکنیم بیا اینکارو میکنیم اون کارو میکنیم. من هم **** آشنا داشتم هم بسیج هم نیروی انتظامی آخرش افتادم ارتش ! همشون موقع کار که میشه می پیچونن یا با یک کلمه نشد ببخشید تمومش می کنن و تو میمونی و کلی آرزو.
برو دنبالش اما بهش دل نبند. موفق باشی

برای من هم همین اتفاق افتاد سه-چهار تا آشنا گردن کلفت بود اما هیچ کدوم کاری نکردن.
یکی گفت چون غیبت داری - یکی گفت ظرفیتمون تکمیله - یکی گفت دیر گفتی ....

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اون هایی که تو ارتش کد میخورن کارشون چیه؟ همشون افسر آموزش میشن؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
آخه همش داره واسم بد میاد ... قرار بود امریه بگیرم از یه اداره همه کارامو کردم 10 روز پیش فهمیدم امریه ام رو رد کردن نامردا نکردن زودتر خبر بدن آدم بتونه یه کاری بکنه... بعد افتادم دنبال پذیرش گرفتن از **** و اینا دیدم دیر شده برگه سفیدم صادر شده .. تازه کد هم که نخوردم لااقل تکلیفم روشن باشه زده مازاد ... دو هفته دیگه هم باید برم هیچ چیزی هم معلوم نیست

حالا مطمئنی اگه سفید بیاد تمدید نمیشه کرد اعزامو؟؟؟

آره بابا. من اسفند بودم انداختم اردیبهشت خشتکم در اومد!برگ سفید که اومده دیگه تمومه. منم امریه اقدام کردم هفته قبل اومدن کوچه تحقیق اینا.4 سری اومدن!
نمیدونم حالا کی جواب میدن که جواب چیه. فقط وضع شما رو درک میکنم چون امریه دو سه جا الان برا خودم جوره، حالا میذارن آخر اسفند جواب میدن که اگه نشده باشه هم هیچ جایی دیگه نمیشه اقدام کرد. خیلی زور داره

به همه دوستان توصیه میکنم به امریه دل نبندن. یهو دیدین تمام کاراتون ردیف شد یهو پسر یکی از روسا خواست بیاد شما رو راحت رد میکنن

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از کسانی که میدونن تاریخ اعزامشون اول اردیبهشت سال 90 هستش؛

مدارکشون رو کی فرستادن و اینکه آیا برگ سبزشون اومده یا نه؟

ممنون میشم جواب بدین.

من اواسط دي فرستادم اعزامم خورد اول ارديبهشت. برگه سبزمم دقيقا 13 روز بعد اومد

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها 28 29 30 بهمن کنکور ارشده!.. به نظرتون سربازارو زودتر ترخيص ميکنن؟؟

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
یه چیزی بهت بگم به این کسایی که میگن خیالت راحت دل نبند، خیلی ها دور و بر من بودن که گفتن بیا جور میکنیم بیا اینکارو میکنیم اون کارو میکنیم. من هم **** آشنا داشتم هم بسیج هم نیروی انتظامی آخرش افتادم ارتش ! همشون موقع کار که میشه می پیچونن یا با یک کلمه نشد ببخشید تمومش می کنن و تو میمونی و کلی آرزو.
برو دنبالش اما بهش دل نبند. موفق باشی
مرسي عزيز
اره منم بهش دل نبستم
ولي گفتم اگه تونست و شد ( يارو تو مجلسه ) كدوم يكي بهتره حالا به نظر دوستان ؟

دوستان جواب اين سوال هام رو هم اگه ميدونن بگن ممنون ميشم

اگه پارسال بود منم رو همين مدت حساب ميكردم
ولي الان ميگن چون نيرو ندارن زود ميفرستن
مگه نميگن برگه سبز 2 ماه قبل از تاريخ اعزام مياد دست ادم ؟
اگه اينطور باشه كه نميخوره به ارديبهشت

راستي از نظر شرايط و سختي دوره اموزشي بين ماه هاي مثلا ارديبهشت و تير ماه و اين ها فرقي قائل ميشن ؟
امسال هم كه ماه رمشون ميخوره وسط هاي مرداد فكر كنم

يك سوال ديگه هم دارم
من يك اشنايي دارم تو تهران كه گفت برگه سبزت كه اومد فكس كن براي من ديگه كاريت نباشه
حالا اگه طوري شد كه بايد خودم انتخاب كنم بين ارتش و نيرو انتظامي و **** كدوم رو انتخاب كنم ؟
جايي كه براي امموزشي انتخاب ميكنم بعدش تو يگان هم همونجاست يا باز هم ميتونم تغيير بدم ؟

مرسي

td-user01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اواسط دي فرستادم اعزامم خورد اول ارديبهشت. برگه سبزمم دقيقا 13 روز بعد اومد

پس اگه این طوری باشه این از شانسه بد منه که با گذشت 1 ماه از فرستادن مدارک از طریق پلیس +10 هنوز برگ سبز من نیومده !!!

td-user01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي عزيز
اره منم بهش دل نبستم
ولي گفتم اگه تونست و شد ( يارو تو مجلسه ) كدوم يكي بهتره حالا به نظر دوستان ؟

دوستان جواب اين سوال هام رو هم اگه ميدونن بگن ممنون ميشم

آقا منم با parsasa2500 موافقم که به این کسایی که میگن خیالت راحت دل نبند، چون من فقط 6 ماه به خاطر همچین آدم هایی الاف شدم آخر سر هم نه تنها هیچ نتیجه ای نگرفتم تازه ممکن بود غیبت هم بخورم!!!

به نظرم اگه الان بفرستی تاریخ اعزامتو میزنن واسه تیر ماه

در مورد تفاوت ماه اعزام اردیبهشت و تیر هم اینو بگم که از نظر شرایط آب و هوایی اردیبهشت خیلی بهتر از ماه تیر هستش.

در مورد این حرفت "من يك اشنايي دارم تو تهران كه گفت برگه سبزت كه اومد فكس كن براي من ديگه كاريت نباشه" اینو بگم که منم همچین آشنایی داشتم تو تهران که قرار بود اعزام منو بندازه 1 اسفند امسال و من هم مدارکمو از طریق فکس براش فرستاده بودم و اون هم به گفته خودش همه ی کارامو ردیف کرده بود و من داشتم آماده میشدم واسه اینکه 1 اسفند برم ولی در کمال ناباوری وقتی از طریق پلیس +10 تاریخ اعزاممو پیگیر شدم دیدم خیلی خونسرد زدن 1 اردیبهشت سال 90 ( به همین راحتی)

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
از دوستان اینجا کسی بوده تا حالا پذیرشی **** باشه بعد موقع تقسیم در شهر دیگه ای افتاده باشه و قبل از معرفی به یگان ؟!

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من چه جوری میتونم تاریخ اعزامم رو از اول اسفند بندارم اول اردیبهشت؟
چه دلیلی باید داشته باشم؟احتمال شدنش چه قدره؟
در ضمن تهران هستم و معاف از رزم.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

سلام دلیل خاصی نمیخواد میری اونجا احتمالا بهت فرم میدن باید اونو پر کنی
دلیل هم باید بنویسی ولی البته یه چیز علکی پیدا کن بنویس نمیان تحقیق که!!!!
مثلا یه امتحانی چیزی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها 28 29 30 بهمن کنکور ارشده!.. به نظرتون سربازارو زودتر ترخيص ميکنن؟؟

اولا بستگی به نیرویی داره که داره آموزش میبینه **** ارتش یا ناجا
گمان کنم ترخیص نکنن اون افرادی رو که کنکور دارن مرخصی بدن بهشون برن امتحان بدن برگردن

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دلیل خاصی نمیخواد میری اونجا احتمالا بهت فرم میدن باید اونو پر کنی
دلیل هم باید بنویسی ولی البته یه چیز علکی پیدا کن بنویس نمیان تحقیق که!!!!
مثلا یه امتحانی چیزی

ممنون از پاسخ سریعتون

کدوم قسمت باید برم و چه روزهایی (هر روز می شه؟)
نکنه بیفتم تیر یا شهریور؟
تو آوردن دلیل کمک می کنید ! :blush:

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
آقا منم با parsasa2500 موافقم که به این کسایی که میگن خیالت راحت دل نبند، چون من فقط 6 ماه به خاطر همچین آدم هایی الاف شدم آخر سر هم نه تنها هیچ نتیجه ای نگرفتم تازه ممکن بود غیبت هم بخورم!!!

به نظرم اگه الان بفرستی تاریخ اعزامتو میزنن واسه تیر ماه

در مورد تفاوت ماه اعزام اردیبهشت و تیر هم اینو بگم که از نظر شرایط آب و هوایی اردیبهشت خیلی بهتر از ماه تیر هستش.

در مورد این حرفت "من يك اشنايي دارم تو تهران كه گفت برگه سبزت كه اومد فكس كن براي من ديگه كاريت نباشه" اینو بگم که منم همچین آشنایی داشتم تو تهران که قرار بود اعزام منو بندازه 1 اسفند امسال و من هم مدارکمو از طریق فکس براش فرستاده بودم و اون هم به گفته خودش همه ی کارامو ردیف کرده بود و من داشتم آماده میشدم واسه اینکه 1 اسفند برم ولی در کمال ناباوری وقتی از طریق پلیس +10 تاریخ اعزاممو پیگیر شدم دیدم خیلی خونسرد زدن 1 اردیبهشت سال 90 ( به همین راحتی)
من زياد رو حرفش اونطوري ها هم حساب باز نكردم
اخه كار چند نفر رو راه انداخت
يكي رو با ديپلم فرستاد **** خورد و خوابيد تا تمام شد
براي يكي كه كلا معافي جور كرد

حالا گفتم اگه براي من هم تونست كاري كنه كدوم بهتره ؟
نيرو انتظاي يا **** يا ارتش ؟
و اين كه بعد از اموزشي هم ميشه تغيير داد يا بايد ادامه همون نيرو رو تو يگان هم طي كرد ؟

بابت شرايط اب و هوايي هم منظورم بيشتر مراعات كردن و نوع اموزش ها و شدتش بود تو فصل ها و شرايط مختلف كه ايا فرقي ميكنه يا نه همه رو يك جور برخورد ميكنن ؟

سلام دوستان
براي تمديد شرايط گذاشتن تو سايت نطام وظيفه :
سرهنگ حجت‌ا... واعظي نژاد رئيس اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي گفت: مشمولاني که هريک از اين شرايط را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را تمديد کنند.

- مشمولان بيمار يا حادثه ديده‌اي که با تأييد بهداري نيروي انتظامي استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آن ها حداکثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

- مشمولان واجد شرايط استخدام در نيروهاي مسلح با اعلام کتبي مرکز گزينش و استخدام نيروي مربوطه مبني بر اتمام مراحل گزينش که موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداکثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

- مشمولان غيرغايب واجد شرايط ماده 127 قانون خدمت وظيفه عمومي (دو يا سه برادر هم زمان در شرايط اعزام قرار داشته باشند) که در اين صورت اعزام يکي از برادران تا خاتمه خدمت برادر ديگر به تأخير خواهد افتاد.

- فوت بستگان درجه يک مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر و فرزند) که در اين صورت اعزام مشمول حداکثر به مدت دو ماه از تاريخ فوت بستگان به تأخير خواهد افتاد.

- پذيرفته شدگان قطعي دانشگاه و مؤسسات آموزش عالي با اعلام کتبي دانشگاه مربوطه و شرط ثبت نام و غيبت نداشتن که در اين صورت، موعد اعزام آن ها حداکثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

- مشمولان متولد نيمه دوم سال که در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرک تحصيلي ديپلم فني و حرفه‌اي يا کاردانش يا پيش دانشگاهي را به صورت حضوري دريافت کرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1370 که سال اعزام قانوني آن ها 1389 است) موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداکثر به مدت يک سال به تأخير خواهد افتاد تا امکان شرکت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها براي آن ها فراهم شود.

حالا نميدونم چطوريه
اخه بعضي دوستان ميگن خيلي راحت 2 ماه رو ميدن به ادم
ميگن ميري برگه ميدي همون جا تاريخش رو 2 ماه عقب تر ميزنن
تو همين تاپك بقلي (( جابجايي خدمت )) گفته بودن

ولي براي بيشتر از 2 ماه رو گفتن نميشه
و همين 2 ماه رو هم فقط يك بار گفتن ميشه تمديد كرد

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
تو برگه سفید من نوشته سر و صورتو با شماره 4 بزنید. زدن صورت هم اجباریه؟ آخه من عادت دارم ریش میذارم. من نیروی زمینی ارتش هستم. آیا این زدن صورتو کلا تو برگه سفید برای همه مینویسن یا فقط برای اون هایی که ارتش هستن مینویسن؟

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
حالا نميدونم چطوريه
اخه بعضي دوستان ميگن خيلي راحت 2 ماه رو ميدن به ادم
ميگن ميري برگه ميدي همون جا تاريخش رو 2 ماه عقب تر ميزنن
تو همين تاپك بقلي (( جابجايي خدمت )) گفته بودن

ولي براي بيشتر از 2 ماه رو گفتن نميشه
و همين 2 ماه رو هم فقط يك بار گفتن ميشه تمديد كرد
ممنون

همون روز اعلام می کنند که موافقت شده یا نه؟
کدوم قسمت باید برم؟

okami6015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید.
من متولد 69 هستم و دیپلم دارم،
امروز رفتم واکسن زدم، و فردا هم دفترچه می خوام بفرستیم..
چندتا سوال از اساتید داشتم ...
اگه من در بهمن ماه یعنی فردا دفترچه بفرستم، برگه سبز کی میاد؟ و اینکه اگه برگه سبز من در سال 89 باشه، طبق قوانین سال 89 خدمت می کنم یا سال 90 ؟
چون می گن دوره خدمت در سال 90، زیاد میشه :( نمی دونم صحت داره یا نه...
و اینکه امکانش هست من در سال 89 یعنی 18 اسفند اعزام بشم ؟ :(

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی کد 285 ارتش جوادالائمه خبری داره ؟ چجوری اونجا ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
برگه سفید منم اومد ، اردکان :happy:

بالا