• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ممکنه یک نفر در مورد فیزیک 2 کمی بهم راهنمائی بده؟
چطور درسیه ؟
تیتر فصل هاش چیه ؟
از هر فصل چند نمره میاد ؟
کدوم استادا خوبند؟

شمس-چراغی-توکلی خوبن
درس سختی نیست جزو و کتاب شمس رو خوب خوب بخونی حله زمان ما مثل اینکه اون سوال طرح میکرد الانو نمیدونم
خوندن نمونه سوالات امتحانی یادت بره

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
شمس-چراغی-توکلی خوبن
درس سختی نیست جزو و کتاب شمس رو خوب خوب بخونی حله زمان ما مثل اینکه اون سوال طرح میکرد الانو نمیدونم
فصل هائی که توی فیزیک دو درس میدن رو میشه اسماشون رو بگی ؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
رزازی اندیشه 1 حضور غیاب میکنه؟

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
کسی با ارفع معادلات نمی خواد؟؟؟؟

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
فقط باهاش لج نکن، تا اسمت یادش بمونه.
اول ترم هم مپسر:Dانتخاب میکنه، سعی کن خودت مپسر بشی تا 7-8 تا مثبت واسه خودت بذاری:D این جدی گفتم

اصلا کاری به برگه حضور و غیاب نداره و همه ی مثبتها کشک محسوب میشوند،نشون به اون نشون که من IELTS دارم و ازش 14 گرفتم.اعتراض هم دادم تاثیر نداد.استادی بسیار عقده ای است.تازه کل ترم فقط بچه ها درس میدادند و ایشون نشسته بودن و مسخرشون میکردن.همرو گذاشته سر کار...فقط سعی کنین خودتون رو منفی نشون ندید،مثبت بودن هیچ تاثیری نداره:eek:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
چقدر شما ها از ديشب تا حالا فعال بوديد.. ديگه ادم نميرسه بخونه از ديشب تاحالا كيا چيا نوشتن ... كاش هميشه ايام انتخاب واحد بود بچه ها دور هم جمع بوديم و همه فعال بودن ...

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
رزازی اندیشه 1 حضور غیاب میکنه؟

یادم نیست فیزیک سر فصل هاش چی بود
رزازی حضور وغیاب میکنه اما اگه 5 دقیقه مونده باشه تا کلاسش تموم شه بری سر کلاسش حضورتو میزنه:lol:

Last edited:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اصلا کاری به برگه حضور و غیاب نداره و همه ی مثبتها کشک محسوب میشوند،نشون به اون نشون که من IELTS دارم و ازش 14 گرفتم.اعتراض هم دادم تاثیر نداد.استادی بسیار عقده ای است.تازه کل ترم فقط بچه ها درس میدادند و ایشون نشسته بودن و مسخرشون میکردن.همرو گذاشته سر کار...فقط سعی کنین خودتون رو منفی نشون ندید،مثبت بودن هیچ تاثیری نداره:eek:

آخه من کلا آدم منفی هستم نمیتونم مثبت بازی دربیارم از بچه ها میپرسه؟ اگه میپرسه برم تو فاز منگل بازی شاید دلش واسمون بسوزه

dma

Registered User
لایک‌ها
57
چقدر شما ها از ديشب تا حالا فعال بوديد.. ديگه ادم نميرسه بخونه از ديشب تاحالا كيا چيا نوشتن ... كاش هميشه ايام انتخاب واحد بود بچه ها دور هم جمع بوديم و همه فعال بودن ...

برادر از 1090 به بعد رو بخون ببین چه بساطی داشتیم یه سوالم پرسیدم طلب راهنمایی داریم....دریاب...

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
گفتم من خودم با شاهپریان داشتم درس دادنش بد نیست نمرشم اون ترمی که ماباهش داشتیم من مطمئن بودم 17-18 میشم بهم داد 14 یکی از بچه ها که خود شاهپریانم به خرخونی قبولش داشت ازش 16 گرفت بقیه هم بین 13 تا 15 ، 16 شدن
من امروزکلی پیرامون فرمیسک تحقیق کردم از دو نفر غیر از بچه های اینجا پرسیدم میگفتن استاد خوبیه هم از نظر نمره هم از نظر درسی من که به امید خدا برداشتم

نمی دونم والا..برام بهتره اگه با فرمیسک بردارم..چون یه درس دیگه هم دارم پنجشنبه....

آخه یکی از دوستامم که درسش خوبه پرسیدم...خودش با شاهپریان برداشته الان..میگفت امتحانشو سخت میگیره مث اینکه فرمیسک....

نمی دونین از لحاظ شخصیتی و اینجور چیزا چجوریه فرمیسک؟؟؟

چن سالشه حدودا؟؟
خصوصیاتش؟؟
قد؟ وزن؟ شماره شناسنامه؟ گروه خونی؟:lol::p:lol::p

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
خب حالا نتیجه!با لطفعلی بردارم یا برومند؟
من هی دارم گیج تر میشم :(

ببين اگر بخوني با لطفعلي ميتوني نمره خوب بگيري ، دوستاي من 16 17 شدن من تو ترم هيچي نخونده بودم نمرم كم شد.

با جناب ارشادی میشه 20 گرفت؟؟

شاهپریان نمره هاش چجورین؟؟؟ فرمیسک نمره هاش چجوریه؟؟

ارشادي من باهاش 18 شدم ، اره چرا كه نشه به خودت بستگي داره
شاهپريان رو كه .....
فرميسك رو من خودم باهاش نداشتم

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

سلام آخه امروز انتخاب واحد دو گروه بود دوردوری از مرز 2000 تا پیام گذشت :eek:
دوباره سایت دانشگاه ترکید البت تا ساعت 9.5 مهم تریناش همینا بود بقیهشم راجع به استادا بود

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
نمی دونم والا..برام بهتره اگه با فرمیسک بردارم..چون یه درس دیگه هم دارم پنجشنبه....

آخه یکی از دوستامم که درسش خوبه پرسیدم...خودش با شاهپریان برداشته الان..میگفت امتحانشو سخت میگیره مث اینکه فرمیسک....

نمی دونین از لحاظ شخصیتی و اینجور چیزا چجوریه فرمیسک؟؟؟

چن سالشه حدودا؟؟
خصوصیاتش؟؟
قد؟ وزن؟ شماره شناسنامه؟ گروه خونی؟:lol::p:lol::p

از نظر اخلاقی میگفتن استاد خوبیه و کلا حال میکنی سر درس دادنش از بقیه نظرا هم که خبر دقیق نگرفتم اگه واجبه بگو تا برات بپرسم:lol:

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
گفتم من خودم با شاهپریان داشتم درس دادنش بد نیست نمرشم اون ترمی که ماباهش داشتیم من مطمئن بودم 17-18 میشم بهم داد 14 یکی از بچه ها که خود شاهپریانم به خرخونی قبولش داشت ازش 16 گرفت بقیه هم بین 13 تا 15 ، 16 شدن
من امروزکلی پیرامون فرمیسک تحقیق کردم از دو نفر غیر از بچه های اینجا پرسیدم میگفتن استاد خوبیه هم از نظر نمره هم از نظر درسی من که به امید خدا برداشتم

من از شاهپریان متنفرم . رفته بودیم همه واسه 20 . 30 خرداد رفتیم یونی که امتحانا لغو شد . افتاد 24 تیر ، واسه همه میل زد بیاین دور اول شرکت کنید آسونتره به همه هم بگید . بلدم نبود الگوریتم درس بده که . همیشه نمونه سوال جلسه آخرش رو میخونیدم . برامون 3 4 دوره نمونه سوال ترم های پیش رو فرستاد و همونا رو توی حل تمرین اخرش حل کرد و همه سوالاش معلوم بود چیه فقط اعداد و حالات عض میشد . رفتیم سر جلسه یه دونه سوال از اون همه نمونه سوالی که فرستاده بود و جلسه آخر حل کرده بود نداده بود . از فروشنده دوره گردی داده بود که توی جزوه ش فقط اسمش بود و حتی یه مثال عددی نداشت . اصلا خودشم بلد نبود . اصلا جروه ش کامل نبود ، تنها تمرینات کامل که ازش داشتیم همون کلید امتحانات قبلیش بود که تازه فهمیدیم یه مساله چطور حل میشه . خودش توی کلاس هی فرض می کرد ، هی با اعداد فرضی پیش می رفت و نمیفهمیدیم این عددا آخه چطوری در میاد . سر امتحان همه هاج و واج بودن اومد گفت شما 24 روزه پشتتون باد خوردهمیگید سخته . شماها واسه 20 اومدید حالا که20 نمیشید ناراحتید ، گفت شماها تنبلید ! نباید به جزوه اکتفا می کردین باید کتاب های مختلف می خوندین . کدوم آدم عاقلی نمونه سولای قبلی ، روش استاد توی امتحانای قبلی ، استناد به کلاس حل تمرین و جزوه رو ول میکنه میره دنبال کتاب لاتین و سولایی که توی جزوه اصلا اسمش فقط اومده نه بیشتر . خلاصه که خیلی آدم مزخرفیه از نظر من . البته چرا ! کافیه دختر باشید و بهش آویزون بشید اونوقت ........

kh_lnz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال قبلی که کسی جواب نداد حداقل بگد برای فارسی کی خوبه:پی

رمضاني-مهناز
صادقي-معصومه

برای تاریخ امامت ---محققيان گورتاني-زهرا ---خوبه؟

زبان کی خوبههههههه؟؟؟؟؟؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
برادر وصایا چند شدی؟
من همه سوالارو درست جواب دادم ولی بهم داده 19:(

اگه با برنگی داشتید به همه داده 19

یکی میگفت 10 به زور میشم اما شده 19 کسی هم که میگفت 20 میشم شده 19 ، تازه داشت میرفت سوار ماشینش بشه من هر چی دستاش رو نگاه کردم خالیه خالی بود . هیچ برگه ای همراهش نبود که ببره .

بالا