سلام...
كسي پروژه تخصصي يا كارآموزي با دكتر اكبرپور داره ؟ ( عمران )
برادر وصایا چند شدی؟
من همه سوالارو درست جواب دادم ولی بهم داده 19
سلام...
كسي پروژه تخصصي يا كارآموزي با دكتر اكبرپور داره ؟ ( عمران )
کسی نطری نداره؟؟؟؟؟
ممکنه یک نفر در مورد فیزیک 2 کمی بهم راهنمائی بده؟
چطور درسیه ؟
تیتر فصل هاش چیه ؟
از هر فصل چند نمره میاد ؟
کدوم استادا خوبند؟
فصل هائی که توی فیزیک دو درس میدن رو میشه اسماشون رو بگی ؟شمس-چراغی-توکلی خوبن
درس سختی نیست جزو و کتاب شمس رو خوب خوب بخونی حله زمان ما مثل اینکه اون سوال طرح میکرد الانو نمیدونم
ندیدمت خوش اومدی ایشالا (الان ترم چندی؟) 6 سال اینجا بمونی
فقط باهاش لج نکن، تا اسمت یادش بمونه.
اول ترم هم مپسرانتخاب میکنه، سعی کن خودت مپسر بشی تا 7-8 تا مثبت واسه خودت بذاری
این جدی گفتم
رزازی اندیشه 1 حضور غیاب میکنه؟
اصلا کاری به برگه حضور و غیاب نداره و همه ی مثبتها کشک محسوب میشوند،نشون به اون نشون که من IELTS دارم و ازش 14 گرفتم.اعتراض هم دادم تاثیر نداد.استادی بسیار عقده ای است.تازه کل ترم فقط بچه ها درس میدادند و ایشون نشسته بودن و مسخرشون میکردن.همرو گذاشته سر کار...فقط سعی کنین خودتون رو منفی نشون ندید،مثبت بودن هیچ تاثیری نداره![]()
کسی با ارفع معادلات نمی خواد؟؟؟؟
چقدر شما ها از ديشب تا حالا فعال بوديد.. ديگه ادم نميرسه بخونه از ديشب تاحالا كيا چيا نوشتن ... كاش هميشه ايام انتخاب واحد بود بچه ها دور هم جمع بوديم و همه فعال بودن ...
گفتم من خودم با شاهپریان داشتم درس دادنش بد نیست نمرشم اون ترمی که ماباهش داشتیم من مطمئن بودم 17-18 میشم بهم داد 14 یکی از بچه ها که خود شاهپریانم به خرخونی قبولش داشت ازش 16 گرفت بقیه هم بین 13 تا 15 ، 16 شدن
من امروزکلی پیرامون فرمیسک تحقیق کردم از دو نفر غیر از بچه های اینجا پرسیدم میگفتن استاد خوبیه هم از نظر نمره هم از نظر درسی من که به امید خدا برداشتم
خب حالا نتیجه!با لطفعلی بردارم یا برومند؟
من هی دارم گیج تر میشم![]()
با جناب ارشادی میشه 20 گرفت؟؟
شاهپریان نمره هاش چجورین؟؟؟ فرمیسک نمره هاش چجوریه؟؟
چقدر شما ها از ديشب تا حالا فعال بوديد.. ديگه ادم نميرسه بخونه از ديشب تاحالا كيا چيا نوشتن ... كاش هميشه ايام انتخاب واحد بود بچه ها دور هم جمع بوديم و همه فعال بودن ...
نمی دونم والا..برام بهتره اگه با فرمیسک بردارم..چون یه درس دیگه هم دارم پنجشنبه....
آخه یکی از دوستامم که درسش خوبه پرسیدم...خودش با شاهپریان برداشته الان..میگفت امتحانشو سخت میگیره مث اینکه فرمیسک....
نمی دونین از لحاظ شخصیتی و اینجور چیزا چجوریه فرمیسک؟؟؟
چن سالشه حدودا؟؟
خصوصیاتش؟؟
قد؟ وزن؟ شماره شناسنامه؟ گروه خونی؟:lol::lol:
![]()
گفتم من خودم با شاهپریان داشتم درس دادنش بد نیست نمرشم اون ترمی که ماباهش داشتیم من مطمئن بودم 17-18 میشم بهم داد 14 یکی از بچه ها که خود شاهپریانم به خرخونی قبولش داشت ازش 16 گرفت بقیه هم بین 13 تا 15 ، 16 شدن
من امروزکلی پیرامون فرمیسک تحقیق کردم از دو نفر غیر از بچه های اینجا پرسیدم میگفتن استاد خوبیه هم از نظر نمره هم از نظر درسی من که به امید خدا برداشتم
برادر وصایا چند شدی؟
من همه سوالارو درست جواب دادم ولی بهم داده 19![]()