سلام
خب بی هیچ حرفی بریم سر گزارش ویژه.
خسته نباشید. تموم شد.
دو هفته قبل نتونستم ترکیبم رو درست کنم از همونجا ضربه خوردم و صدر رو از دست دادم و اخرش به تقلید از استقلال نایب قهرمان شدم. راستش از خودم راضی نیستم چون اگر یه روز زودتر از سفر میومدم الان شاید اول بودم :دی ولی کار دوستمون هم خیلی خوب بود. حسام هم که سوم شد خیلی حریف چقری بود. کلا فکر کنم رقابتمون تو هفته هایی خیلی جالب بود و هر دو لذت میبردیم.
دو تا شرکت کننده پنهان داشتیم که یکی از دوستان اول شد و دیگری چهارم. این دو به یکباره از اواسط فصل پیشرفت خیره کننده ای داشتند و موفق شدند به صدر هم برسند. البته یکی از دوستان گویا سالهای قبل اینجا تیم داشتند و بر همون منوال حضور یافتند .
کلا فانتزی بسیار جذابی بود. خصوصا نیم فصل دوم که رقابت خوبی با حسام و امیر و ارژانتین بوجود اومد. البته اون ارژانتین هم هر چه از فصل گذشت حضورش کمرنگ تر شد. جایی که مشخص بود به ترکیب رسیدگی نمیشه. مثلا نانی مصدوم هفته ها تو ترکیب اصلیش میموند.
بقیه بروبچ هم فکر کنم کم و بیش دنبال کردند و خیلی پا قرص پای کار وای نایستادند:دی
با تشکر از جواد گلم و خانواده احمدی و وحید و ... // جای داداش امیر (جلال احمدی ) رو هم خالی میکنیم (جایش سبز) که رفته سربازی و ارزوی میکنم خدمتش زودتر و بی دردسر تموم بشه.
تو هد تو هد هم خودم اگرچه شرایط شروعم خوب نبود ولی هفته به هفته به ثبات رسیدم و نهایتا رتبه به یک رسید و دیگه تا اخر دست نخورد :دی
با تشکر . مدیریت پارک.
اهان دو تا نکته.
یک : تصویر جدولها رو میذارم پایین.
دو: از الان از دوستان دعوت میکنم برای سال بعد بیان تو این فانتزی و تیم داری کنند. علاقمندان زیادی تو بخش هستند که هوادار منچستر یا ارسنال و چلسی و.. هستند که فکر میکنم با حضورشون شور بالایی به لیگ پی تی بدهند. الان من خیلی اسمها رو یادم نمیاد ولی از ساسان خان گرفته تا رضا و امیر منچستری و سید ممد و مهران و خیلی های دیگه که یادم نیست.
ایشاا.. فصل دیگه خودم یکی یکی دعوتنامه میدم و با پی ام میارمتون.