• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب مثل این که من ادمینم :دی , کلا یادم رفته بود الان رفتم دیدم :دی
بچه ها الان مشکل کجاست ؟

Hmaid Reza Hormozi
Alireza Mohsenzadeh

این دوتا بالایی باید اخراج بشن؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه جورایی دلم نمیاد حذفشون کنیم! بنده خداها الان دارن کلی ذوق می کنن که صدر جدولن بعد یهو می زنیم تو پرشون:دی
...ولی به قول یارو گفتنی:football is a cruel game:دی بزن بترکونش آقا جان:دی خودمو و خودتو عشقه:دی
/
بدبختی این هفته آرسنال بازی نداره نمی دونم چه کار کنم؟!سه تا بازیکن دارم و تو هد تو هد ممکنه به مشکل بخورم الان میرم یه سری می زنم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
argentina,taj,sialk اینا کین؟من نمیشنسم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مثل این که فقط توی لیگ شرکت دارن و تو H2H نیستن؟

توی H2H این اکانت Average ماله کیه؟
اصلا نمی شه ترکیب تیمش رو دید!

-------------------

argentina,taj,sialk اینا کین؟من نمیشنسم.

اینا که دیگه فکر کنم از بچه های خودمون باشن :دی

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب تخقیقاتی به عمل اومد که نتایج رو براتون می گذارم:D

اول از تیم Man Utd بگم که در لیگ قبلی که ثبت نام کرده بود اسم تیمش رو برده بود و احتمالا در لیگ جدید هم ثبت نام داشته:cool:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2330455&postcount=144
من الان جوین شدم...اسم تیمم Man Utd هستش
فردا یا امروز هم هفته سوم برگزار میشه!

---------

تیم تاج هم که مال داش وحید استقلالیه:D
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2983147&postcount=176
@وحید:
تاج اسم ردیفیه/ حسودیم شد :happy:

فعلا ده تا تیم شده.

---------

تیم Argentina هم مال آقا فرهاده.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3066864&postcount=208

با سلام
بلاخره نوبت ما شد تا بعد از عمل حرف بزنيم.:cool:
Argentina يعني قهرمان،يعني مسي ،يعني مارادونا
تازه اين هفته بهتر هم خوايم شد.:D
اين ليك كه سهله ليگ هاي ديگر هم حرف براي گفتن زياد دارم.

---------

در مورد بقیه تیم ها هم هنوز تحقیقات ادامه دارد:D

راستی یه پست خاطره آمیز رو هم از امیر جان بگذارم که هنوز نتونسته ثابت کنه که من و جواد یکی هستیم:p
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3029511&postcount=195
به نظر من که شما دو نفر در واقع یه نفرید!!!دارید رد گم می کنید:hmm:
میگم جواد از وقتی این آرماند ترائوره رو بهتون دادیم گویا خیلی سر ذوق اومدی.دائما از ونگر و توانایی هاش میگی:lol: فکر می کنی قرار براتون شاهکار کنه این فصل؟!نه عزیز من میره اونجا از تجربیات کیلینی و برو بچ استفاده می کنه و آرسنال ازش بهره کامل رو می بره:D

و همینطوری که می بینید خودش هم قبول داره که این ترائوره مفت هم نمی ارزه:eek:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/
خب تحقیقات جواد کامله ;)
یه جورایی دلم نمیاد حذفشون کنیم! بنده خداها الان دارن کلی ذوق می کنن که صدر جدولن بعد یهو می زنیم تو پرشون:دی
.

من میگم صبر کنیم. اینجوری یه جورایی ناجوره. پیش خودشون میگن تا دیدن ما اومدیم بالا حذفمون کردن. صبر میکنیم و تو فروم اون لیگ براشون پیام میذاریم. اگه مشخص نشد. و تا اخرهای فصل همچنان بالا بودند پرشون رو میکشیم :دی

البته اگه تا الان جواد سوتشون نکرده باشه :دی

مثل این که فقط توی لیگ شرکت دارن و تو H2H نیستن؟

توی H2H این اکانت Average ماله کیه؟
اصلا نمی شه ترکیب تیمش رو دید!

-------------------
اینا که دیگه فکر کنم از بچه های خودمون باشن :دی

:blink::lol:
برای اینکه هد تو هد کامل بشه و تعدا تیمها فرد بوده سیستم یه تیم با امتیاز معدل رو به لیگ اضافه کرده. :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
کلا بزور دو تا ترانسفر انجام دادم/ اونم مجبوری/از لحاض مالی هم ضرر بود.
صفحه اش بهم ریخته. افتضاح شده. برای من که اینطوری بود. کلا نگران و پشیمانم.

این هفته نتایج بدی خواهم گرفت و تو هفته بعدی هم موثر میشه.
چرا اینقدر ابزیکنها محروم و مصدومن؟ غایبن. چه وضعیتیه!!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام/
خب تحقیقات جواد کامله ;)

من میگم صبر کنیم. اینجوری یه جورایی ناجوره. پیش خودشون میگن تا دیدن ما اومدیم بالا حذفمون کردن. صبر میکنیم و تو فروم اون لیگ براشون پیام میذاریم. اگه مشخص نشد. و تا اخرهای فصل همچنان بالا بودند پرشون رو میکشیم :دی
البته اگه تا الان جواد سوتشون نکرده باشه :دی

:blink::lol:
برای اینکه هد تو هد کامل بشه و تعدا تیمها فرد بوده سیستم یه تیم با امتیاز معدل رو به لیگ اضافه کرده. :دی

:cool:

نه هنوز هستن :دی
به نظر منم این کار درست نیست , الانم که فقط تکلیف یک تیم نا مشخصه:دی:D

گفتم چرا نمی شه ترکیبش رو دید پس خود سیستمه:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گفتم چرا نمی شه ترکیبش رو دید پس خود سیستمه
از اون دست سوتی های خودم بود:دی
و همینطوری که می بینید خودش هم قبول داره که این ترائوره مفت هم نمی ارزه
آخه تو چجوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟!!! شما یه بار دیگه مطلبو بخون!
دیگه نظری ندارم:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من برای اون دو تا ناشناس ! :دی تو فروم خود لیگ نومه تهدید فرستادم. تا ببینیم چی میشه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

از اون دست سوتی های خودم بود:دی

آخه تو چجوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟!!! شما یه بار دیگه مطلبو بخون!
دیگه نظری ندارم:دی

:D
امیر جان خودتون گفتید دیگه:p

فکر می کنی قرار براتون شاهکار کنه این فصل؟!نه عزیز من میره اونجا از تجربیات کیلینی و برو بچ استفاده می کنه

حالا باز اگه اون آرشاوینتون یا فابرگاسی ون پرسی کسی رو داده بودید یه چیزی این که فکر کنم توی آرسنال هم بازی بهش نمی رسید , اینجا هم که اومده بیشتر مصدومه:D

من برای اون دو تا ناشناس ! :دی تو فروم خود لیگ نومه تهدید فرستادم. تا ببینیم چی میشه.

:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب بی هیچ حرفی بریم سر گزارش ویژه.

خسته نباشید. تموم شد.

دو هفته قبل نتونستم ترکیبم رو درست کنم از همونجا ضربه خوردم و صدر رو از دست دادم و اخرش به تقلید از استقلال نایب قهرمان شدم. راستش از خودم راضی نیستم چون اگر یه روز زودتر از سفر میومدم الان شاید اول بودم :دی ولی کار دوستمون هم خیلی خوب بود. حسام هم که سوم شد خیلی حریف چقری بود. کلا فکر کنم رقابتمون تو هفته هایی خیلی جالب بود و هر دو لذت میبردیم.

دو تا شرکت کننده پنهان داشتیم که یکی از دوستان اول شد و دیگری چهارم. این دو به یکباره از اواسط فصل پیشرفت خیره کننده ای داشتند و موفق شدند به صدر هم برسند. البته یکی از دوستان گویا سالهای قبل اینجا تیم داشتند و بر همون منوال حضور یافتند .

کلا فانتزی بسیار جذابی بود. خصوصا نیم فصل دوم که رقابت خوبی با حسام و امیر و ارژانتین بوجود اومد. البته اون ارژانتین هم هر چه از فصل گذشت حضورش کمرنگ تر شد. جایی که مشخص بود به ترکیب رسیدگی نمیشه. مثلا نانی مصدوم هفته ها تو ترکیب اصلیش میموند.
بقیه بروبچ هم فکر کنم کم و بیش دنبال کردند و خیلی پا قرص پای کار وای نایستادند:دی
با تشکر از جواد گلم و خانواده احمدی و وحید و ... // جای داداش امیر (جلال احمدی ) رو هم خالی میکنیم (جایش سبز) که رفته سربازی و ارزوی میکنم خدمتش زودتر و بی دردسر تموم بشه.

تو هد تو هد هم خودم اگرچه شرایط شروعم خوب نبود ولی هفته به هفته به ثبات رسیدم و نهایتا رتبه به یک رسید و دیگه تا اخر دست نخورد :دی

با تشکر . مدیریت پارک.

اهان دو تا نکته.
یک : تصویر جدولها رو میذارم پایین.
دو: از الان از دوستان دعوت میکنم برای سال بعد بیان تو این فانتزی و تیم داری کنند. علاقمندان زیادی تو بخش هستند که هوادار منچستر یا ارسنال و چلسی و.. هستند که فکر میکنم با حضورشون شور بالایی به لیگ پی تی بدهند. الان من خیلی اسمها رو یادم نمیاد ولی از ساسان خان گرفته تا رضا و امیر منچستری و سید ممد و مهران و خیلی های دیگه که یادم نیست.
ایشاا.. فصل دیگه خودم یکی یکی دعوتنامه میدم و با پی ام میارمتون.

vuwh6zl015v67lsz6vn.jpg

fix5bhw1sqwn2dcz4nj6.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من بعد از نیم فصل یا یه جایی اون جاها :دی که فهمیدم تو لیگ اصلی شانسی برای قهرمانی ندارم رفتم تو کار هد تو هد و تمام تمرکزم رو گذاشتم اونجا!
سه هفته مونده به پایان فصل جواد با اختلاف 9 امنتیاز در صدر هد تو هد بود باید سه بازی آخر رو می باخت و من هم می بردم. بازی اول رو باخت و من بازیمو بردم و امیدوار شدم اما یهو خورد تو پرم چرا که هفته بعد جواد با average بازی داشت و من با جواد 2 بازی سختی داشتم. همه بازی ها اجام شد و فقط بازی من سیتی مونده بود. در عیت ناباوری جواد مساوی کرده بود و من هم با با جواد با دو امتیاز عقب بودم در حالی که من دو تا من سیتی داشتم و جواد یکی و مطمئن بودم یم برم؛ ولی باختم :دی جواد هم با اختلاف یک امتیاز برد و قهرمانیش مسجل شد و همه ی اینها سر هانگلند مدافع فولام بود که 21 امتیاز گرفته بود و روی نیمکت گذاشته بودمش و با اینکه یه تعویض اجباری هم داشتم باز هم نیومد تو ترکیب اصلی :دی
این هم از خاطره ی من تو این لیگ :دی
کلا من همیشه به خاطر تعصبات کور کورانه صدمه خوردم تو این لیگ های فانتزی! نصری یه نیم فصل کاملا بد داشت و هر بازی فقط 2 امتیاز میاورد و من حاضر نشدم ترانسفرش کنم!!!
با تشکر از جواد گلم و خانواده احمدی و وحید و ... // جای داداش امیر (جلال احمدی ) رو هم خالی میکنیم (جایش سبز) که رفته سربازی و ارزوی میکنم خدمتش زودتر و بی دردسر تموم بشه.
ای سالار ای با اخلاق ای با ادب ای رفیق بی کلک مادر ای نائب قهرمان ای قهرمان ای فیر پلی... شرمنده می کنی هوار هوار. خیلی آقایی جواد!

بالا