ای ای ای.....حرفای بو دار میاد!!!کی هست شیطون؟!
حرف من چه بوئی میده ؟
چرا اینجا همه فکراشون منحرف ؟؟؟
چی از ما دیدین که همچین فکرائی در مورد ما میکنید؟:blink:
اصلا من نمیام شما برید که معذب نباشید !
خب منم منظورم همین بود چرا ننگ چشم هرزی به آدم میزنی ؟؟![]()
حرف من چه بوئی میده ؟
چرا اینجا همه فکراشون منحرف ؟؟؟
چی از ما دیدین که همچین فکرائی در مورد ما میکنید؟:blink:
اصلا من نمیام شما برید که معذب نباشید !
والا با کمال شرمندگی من فردا کلاس ندارم البته شاید بیام..کلاس سیالات ابجدی هست که میخواستم بیام ولی مجبورم اونم بپیچمش....راستش آخر ساله گرفتاری کاری به شدت بالاست.نمیدونم آخر سال ها کارای صنعتی چرا انقدر فشرده میشه....البته شاید بیام...برادر امین رو که امروز دیدیم...برادر رامتین هم که 4شنبه ها میبینیم...دیگه کسی نمونده مرتبط با ما!دختر ها هم که به ما ربطی ندارن...:lol:
راستی امروز رای گیری انجمن علمی مکانیک بود...بروبچ مکانیک همه کت و شلوار رو استاد کرده بودند...یکی دو نفرم رفتن خواستگاری....خلاصه بساطی داشتیم امروز...
سلام
بچه ها کسی میدونه استاد رمضانی گل تو مدارهای الکتریکی 2 کتاب مرجعشون
نظریه اساسی مدارها و شبكه ترجمه جبه دار جلد یک یا جلد دوم
بازم تکرار میکنم مدار الکتریکی 2
حاجي پس اون كتاب رو فردا نيارم ؟؟ فعلا كتاب پناه اوكي شده ... راستي ممكنه به دليلي كه خودت ميدوني چهارشنبه نتونم بيام يوني . البته هنوز اطلاع دقيقي ندادن .. يه سري ميگن سه شنبه هست يه سري ميگن چهارشنبه
نه! کنسل نشدهبرنامه کنسل شد ؟
ساعت چند کجا؟
الان چجوری میخواین هماهنگ کنید ؟همه خوابن که!؟
منم دارم میرم بخوابم !
من میخوام بخوابم شب بخیر !نه! کنسل نشده
بروبچ تازه ساعت 3و4 صبح به بعد میان چراغارو خاموش روشن میکنن! حالا حالاها بیدارن![]()
حاجي اين هايي كه گفتي كم نيستن ؟ چون فكر ميكنم دو سه نفر ديگه از خواهر ها و برادر ها هم گفته بودن ميان مثل برادر dma و اون دوستمون كه معماري بودن فكر كنم اسمشون belgheis بود و همين طور چند نفر ديگه ...
منم بايد از شكوه بيام تا دوازده بيست دقيقه شكوه هستم .. اگه قرارتون صد در صده يه چند مين زودتر استاد بابايي رو بپيچونم بيام اخه دوست ندارم دير برسم .. از ادم هايي كه دير ميان خوشم نمياد ... ضمنا از دوستان هم ميخوام به موقع بيان ... باز ضمنا تر چون كمي تجربه بيشتري دارم از دوستان ميخوام اگه فردا مشكلي پيش اومد يا كار ها زياد هماهنگ نبود به دل نگيرن چون اين جور چيزا مخصوصا دفعه هاي اول طبيعي هست ...
درسته منم گفته بودم میام اما متاسفانه فردایه کاره خیلی فوری پیش اومد که حتما حتما باید جایی برم که فکر کنم تا 2 برسم فنیخیلی دوست داشتم منم بتونم بیام، حالا باز سعیمو می کنم ولی فک نکنم بتونم زودتر از همون 2 یا نهایتا 1.40 برسم
![]()
![]()
ببخشید.
کرمی میان ترم میگیره؟ سوالایی که میگه حل کنیدو واقعا سر امتحان میگره و تاثیر میده؟!!
وااااااااااااااای!
چرا؟
خدای نکرده اتفاقی که نیافتاد؟!
دوستان امروز آموزش دانشگاه یک حرکت ناجوانمردانه در حق من کرد !
رفته بودم دانشگاه شکوه تو ذهنم بود ساعت با نجاری 10 فارسی دارم گفتم برم کافی نت ببینم شماره کلاس چنده !!!!!!!!!!!!!
رفتم انتخاب واحد رو باز کردم دیدم خودش سر خود کلاسم رو عوض کرده !
از یکشنبه برده 5 شنبه اسم استادش هم سیدفرج الله موسوی !!!!
کسی این استاد رو میشناسه ؟؟
من که اصلا اون موقع نمی تونم برم شکوه !!!!!!!!!!
باید چی کار کنم ؟؟؟؟کجا برم ؟
خوب فكر كنم ديگه هيچ كس بيدار نباشه جز من .. ديگه چراغا خاموش .. منم فعلا بيدارم .. مواظب ميمونم كه كسي خر و پف نكنه ...![]()
چي چيو پاشين؟!پاااااااااااااااااااااااااشیییییییییییییییییییین! ورزش، صبحونه، درس!
اومدم چراغا رو روشن کنم!:lol:
(دوستانی که فکر می کنند اسپم میدیم و یا خداوند باید شفای عاجل بده، خدمتتون عرض کنم که به قول آقای ramtin21 اگه این اسپم ها در غیر ایام امتحانات نباشه، فروم از نفس می افته!!!)