• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ای ای ای.....حرفای بو دار میاد!!!کی هست شیطون؟!

حرف من چه بوئی میده ؟:(
چرا اینجا همه فکراشون منحرف ؟؟؟
چی از ما دیدین که همچین فکرائی در مورد ما میکنید؟:blink:
اصلا من نمیام شما برید که معذب نباشید !

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حرف من چه بوئی میده ؟:(
چرا اینجا همه فکراشون منحرف ؟؟؟
چی از ما دیدین که همچین فکرائی در مورد ما میکنید؟:blink:
اصلا من نمیام شما برید که معذب نباشید !

شوخی میکنیم بابا....فردا باید بیای....منم اگه شد میام...

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
برنامه کنسل شد ؟
ساعت چند کجا؟
الان چجوری میخواین هماهنگ کنید ؟همه خوابن که!؟
منم دارم میرم بخوابم !

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
والا با کمال شرمندگی من فردا کلاس ندارم البته شاید بیام..کلاس سیالات ابجدی هست که میخواستم بیام ولی مجبورم اونم بپیچمش....راستش آخر ساله گرفتاری کاری به شدت بالاست.نمیدونم آخر سال ها کارای صنعتی چرا انقدر فشرده میشه....البته شاید بیام...برادر امین رو که امروز دیدیم...برادر رامتین هم که 4شنبه ها میبینیم...دیگه کسی نمونده مرتبط با ما!دختر ها هم که به ما ربطی ندارن...:lol:

ای ای ای.....حرفای بو دار میاد!!!کی هست شیطون؟!

راستی امروز رای گیری انجمن علمی مکانیک بود...بروبچ مکانیک همه کت و شلوار رو استاد کرده بودند...یکی دو نفرم رفتن خواستگاری....خلاصه بساطی داشتیم امروز...

حاجي پس اون كتاب رو فردا نيارم ؟؟ فعلا كتاب پناه اوكي شده ... راستي ممكنه به دليلي كه خودت ميدوني چهارشنبه نتونم بيام يوني . البته هنوز اطلاع دقيقي ندادن .. يه سري ميگن سه شنبه هست يه سري ميگن چهارشنبه

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها کسی میدونه استاد رمضانی گل تو مدارهای الکتریکی 2 کتاب مرجعشون

نظریه اساسی مدارها و شبكه ترجمه جبه دار جلد یک یا جلد دوم

بازم تکرار میکنم مدار الکتریکی 2

والا رمضانی گل از روی جبه دار درس نمیده
با خود جزوش بخونی میتونی نمره توپ بگیری فقط حواست به میانترمش باشه چون واسش مهمه
اگه بخوای جبه دارو بخونی باید بری سراغ جلد 2

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حاجي پس اون كتاب رو فردا نيارم ؟؟ فعلا كتاب پناه اوكي شده ... راستي ممكنه به دليلي كه خودت ميدوني چهارشنبه نتونم بيام يوني . البته هنوز اطلاع دقيقي ندادن .. يه سري ميگن سه شنبه هست يه سري ميگن چهارشنبه

شک نکن 3 شنبه هستش.....آره دیگه4 شنبه انشاالله اگه اومدی بیزحمت بیار....کتاب ذوقیم اوکی کن:p...بپیچونش بابا من واجب ترم...اگه چهارشنبه نشد 2 شنبه بعدی دیگه مجبورم سر کلاس ابجدی بیام ازت بگیرم....

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
برنامه کنسل شد ؟
ساعت چند کجا؟
الان چجوری میخواین هماهنگ کنید ؟همه خوابن که!؟
منم دارم میرم بخوابم !
نه! کنسل نشده
بروبچ تازه ساعت 3و4 صبح به بعد میان چراغارو خاموش روشن میکنن! حالا حالاها بیدارن:D

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
حاجي اين هايي كه گفتي كم نيستن ؟ چون فكر ميكنم دو سه نفر ديگه از خواهر ها و برادر ها هم گفته بودن ميان مثل برادر dma و اون دوستمون كه معماري بودن فكر كنم اسمشون belgheis بود و همين طور چند نفر ديگه ...
منم بايد از شكوه بيام تا دوازده بيست دقيقه شكوه هستم .. اگه قرارتون صد در صده يه چند مين زودتر استاد بابايي رو بپيچونم بيام اخه دوست ندارم دير برسم .. از ادم هايي كه دير ميان خوشم نمياد ... ضمنا از دوستان هم ميخوام به موقع بيان ... باز ضمنا تر چون كمي تجربه بيشتري دارم از دوستان ميخوام اگه فردا مشكلي پيش اومد يا كار ها زياد هماهنگ نبود به دل نگيرن چون اين جور چيزا مخصوصا دفعه هاي اول طبيعي هست ...

درسته منم گفته بودم میام اما متاسفانه فردایه کاره خیلی فوری پیش اومد که حتما حتما باید جایی برم که فکر کنم تا 2 برسم فنی:( خیلی دوست داشتم منم بتونم بیام، حالا باز سعیمو می کنم ولی فک نکنم بتونم زودتر از همون 2 یا نهایتا 1.40 برسم :( :( :(
ببخشید.

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
درسته منم گفته بودم میام اما متاسفانه فردایه کاره خیلی فوری پیش اومد که حتما حتما باید جایی برم که فکر کنم تا 2 برسم فنی:( خیلی دوست داشتم منم بتونم بیام، حالا باز سعیمو می کنم ولی فک نکنم بتونم زودتر از همون 2 یا نهایتا 1.40 برسم :( :( :(
ببخشید.

خوشم مياد كه دوستان يكي يكي دارن كنسل ميكنن :D:(

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
کرمی میان ترم میگیره؟ سوالایی که میگه حل کنیدو واقعا سر امتحان میگره و تاثیر میده؟!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
کرمی میان ترم میگیره؟ سوالایی که میگه حل کنیدو واقعا سر امتحان میگره و تاثیر میده؟!!

سلام
كرمي ميان ترم نميگيره ... لااقل از ما كه نگرفت .. سئوال ها هم تاثير زيادي داره هم در يادگيري شما هم در اينكه اگه تحويل بدي مشمول ارفاق خواهيد شد

m12

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان امروز آموزش دانشگاه یک حرکت ناجوانمردانه در حق من کرد !:(
رفته بودم دانشگاه شکوه تو ذهنم بود ساعت با نجاری 10 فارسی دارم گفتم برم کافی نت ببینم شماره کلاس چنده !!!!!!!!!!!!!
رفتم انتخاب واحد رو باز کردم دیدم خودش سر خود کلاسم رو عوض کرده !:(
از یکشنبه برده 5 شنبه اسم استادش هم سیدفرج الله موسوی !!!!
کسی این استاد رو میشناسه ؟؟
من که اصلا اون موقع نمی تونم برم شکوه !!!!!!!!!!
باید چی کار کنم ؟؟؟؟کجا برم ؟

واسه من هم همين كار رو كردن . و من هم نميتونم برم شكوه .

گروه هم قبول نميكنه ظرفيت باز كنه.

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
خوب فكر كنم ديگه هيچ كس بيدار نباشه جز من .. ديگه چراغا خاموش .. منم فعلا بيدارم .. مواظب ميمونم كه كسي خر و پف نكنه ... :D

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
خوب فكر كنم ديگه هيچ كس بيدار نباشه جز من .. ديگه چراغا خاموش .. منم فعلا بيدارم .. مواظب ميمونم كه كسي خر و پف نكنه ... :D

پاااااااااااااااااااااااااشیییییییییییییییییییین! ورزش، صبحونه، درس!
اومدم چراغا رو روشن کنم!:lol:
(دوستانی که فکر می کنند اسپم میدیم و یا خداوند باید شفای عاجل بده، خدمتتون عرض کنم که به قول آقای ramtin21 اگه این اسپم ها در غیر ایام امتحانات نباشه، فروم از نفس می افته!!!)

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
پاااااااااااااااااااااااااشیییییییییییییییییییین! ورزش، صبحونه، درس!
اومدم چراغا رو روشن کنم!:lol:
(دوستانی که فکر می کنند اسپم میدیم و یا خداوند باید شفای عاجل بده، خدمتتون عرض کنم که به قول آقای ramtin21 اگه این اسپم ها در غیر ایام امتحانات نباشه، فروم از نفس می افته!!!)
چي چيو پاشين؟!
من پاشدم اوضاعم اينه!
رو در كلاس زده تشكيل نميشود!
علت: فوت دوست استاد محترم
استاد رفته تشييع پيكر
خدا بيامرزه طرفو
ساعت بعد استاتيك دارم كه فقط همين 1 كده امروز!
موندم تا ساعت 10 چه خاكي سرم كنم؟!
بخوابين بابا

بالا