• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان به دنبال مدافع کناری
1258360088_0.jpg

به گزارش "كوريه ره دلو اسپورت" سران روسونري به شدت به دنبال يك مدافع كناري هستند، و چند گزينه را در ليست خود جاي داده اند كه در تابستان يك يا دو نفر از آنها به خدمت خواهند گرفت.

آرو بريدا مدير نقل و انتقالات ميلان در فرانسه بود و شرايط بدني سيسوخو مدافع ليون را در بازي با رئال مادريد بررسي كرد.

سيسوخوكو همان بازيكني است كه دو فصل پيش در آستانه پوشيدن پيراهن روسونري قرار داشت، اما به دليل مشكلات پزشكي ، ميلاني ها از خريد او سر باز زدند، ولي احتمال انتقال او در تابستان آينده به رختكن روسونري بسيار زياد است.

مدافع كناري ديگري در لاشامپوينه بازي مي كند كه نطر روسونري را به خود جلب كرده است، تايه تايوو مدافع المپيك مارسي كه 26 ساله است و در پايان فصل قراردادش با مدافع عنوان قهرماني فرانسه به پايان مي رسد و ميلان مي تواند او را به عنوان بازيكن آزاد بخرد.

اما اصلي ترين گزينه ي روسونري جوان خوش آتيه ي برنابئوست، ستاره اي كه دوستي نزديكي با پائولو مالديني اسطوره ي ميلان دارد و در سال هاي 2007 و 2008 ميلان را به دنبال خود كشاند ولي روسونري هرگز نتوانست او را به خدمت بگيرد، اما امسال گويي اوضاع متفاوت است... ميلاني ها عزم خود را جزم كرده اند تا قهرمان جهان رابه سن سيرو ببرند، ستاره اي كه از تمديد قرارداد با كهشكاني ها سرباز زده و به دنبال بازي در خارج از لاليگاست.

صحبت هاي زيادي راجع به پيشنهاد 20 ميليون يورويي ميلان شنيده مي شود، حتي رسانه ها از معاوضه ي او با پاتو خبر مي دادند، به هر تا تابستان زمان زيادي باقيست....

در صورتي كه روسونري نتواند او را به رختكن ميلان بياورد، آنها گزينه هاي ديگري همچون كاساني و كاستي را بررسي خواهند كرد.

همچنين گزارش هايي از از اروپا رسيده نشان مي دهد ميلان و تاتنهام اين بار در خارج از مستطيل سبز جنگي را آغاز كرده اند، نبردي براي گوخان گونل مدافع كناري فنرباغچه كه فصلي درخشان را تجربه مي كند.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مصاحبه ای اختصاصی آنتونیو کاسانو با کوریره دلا اسپورت

آنتونیو کاسانو مهاجم ملی پوش روسونری ها در آستانه بازی تیمش برابر ناپولی که صحبت هایی از شباهت کاوانی به زلاتان ایبراهیموویچ زده شده بود اعلام کرد " بدون شک این شوخی بیش نیست,ایبرا در کلاس بالاتر و دیگری قرار دارد.

مسابقه بزرگ سری آ که در دوشنبه شب در ورزشگاه سن سیرو بین تیم های اول و دوم سری آ صورت می گیرد از اهمیت خاصی برای فتح اسکودتو برخوردار می باشد و آنتونیو کاسانو که آماده نبرد با ناپولی می شود در مصاحبه ای اختصاصی با نشریه کوریره دلا اسپورت از شرایط بازی می گوید.

کاسانو با لبخندی گفت " آیا ما تحت فشار از جانب ناپولی هستیم ؟ به هیچ وجه,تنها فشاری که ما داریم فشار خون ما می باشد"

"من اهمیتی نمی دهم که ناپولی و اینتر چه می خواهند و از هیچ کسی هراسی ندارم.این میلان ترسی ندارد و نخواهد داشت و بدون شک ما تیمی قدرتمند داریم."

آنتونیو کاسانو در واکنش به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه در حال حاضر بین آقای گل سری آ کاوانی و زلاتان ایبراهیموویچ کدام یک بهتر هستند صریحا پاسخ داد:

"بیایید شوخی نکنیم ,این دیگر چه نوع سوالی است؟ کاوانی بازیکن خوبی است اما او مرا به یاد ایگور پروتی در باری می اندازد او نیاز به هماهنگی بیشتری دارد و ایبراهیموویچ در سطح دیگری است."

"بهترین بازیکنی که من تا به حال شناختم رونالدو برزیلی است که به دنبال آن زیدان فرانسوی است و از طرفی دیگر ایبرا و توتی همتراز هم قرار دارند."

آخرین گزارشات حاکی از آن است پس از درخشش الکساندر پاتو برابر کیه وو که توانست گل 3 امتیازی رابرای روسونری ها به ارمغان بیاورد کاسانو در بازی با ناپولی از روی نیمکت بازی را دنبال می کند و پاتو از ابتدا در ترکیب قرار دارد.

کاسانو در این بازی چنین گفت :

"بدون شک پاتو بهترین است و من با او این مسئاله را گفتم.در حال حاضر تنها لیو مسی از او بهتر است و بازی این دو با هم بدون شک تماشایی و باورنکردنی است.من نسبت به پاتو بلافاصله و سریع با زلاتان هماهنگ شدم و او هم همینطور با من هماهنگ شد و توانستیم به درک متقابل خوبی برسیم.پاتو هنوز جوان است و البته کمی خجالتی ."

آنتونیو کاسانو پس از درگیری با گارونه مالک باشکاه سمپدوریا مدتی طولانی از ترکیب کنار گذاشته شد و در نهایت این تیم را در کمال ناباوری به مقصد میلان ترک کرد.

کاسانو در این باره گفت

"وقتی به گذشته و اتفاقات چند ماه پیش فکر می کنم به این مسئاله پی می برم که رفتار من با گارونه اشتباه بود او کسی است که در طول حضورم در سمپدوریا به من محبت های فراوانی کرده است و او واقعا سزاوار رفتاری که من با کردم نبود"

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه شایعاتی سر پاتو و دختر برلو راه افتاده تو نت.

20110224180957_195062_large_alexandre-pato-e-barbara-berlusconi.jpg

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااه

پاتو که ازدواج کرده ... این کارا چیه دیگه ... من میرم جورشو میکشم ... در باره من شایعه بشه بهتره تا درباره

پاتو شایعه درست کنن پدر سوخته ها
gigglesmile.gif

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
الگری: بازی با ناپولی، بازی قهرمانی است

ماسیمو الگری منکر حساسیت دیدار میلان-ناپولی نمیشود در حالی که مربی ناپولی میخواهد حساسیت این دیدار را پنهان کند
سرمربی و کمک او علی رقم فاصله 3 امتیازی میان دو تیم این دیدار را یک بازی معمولی میدانند در حالی که الگری میگوید" این دیدار سرنوشت قهرمانی را تعیین میکند حتی اگر آنها سعی در پنهان کردن این موضوع داشته باشند."
گفتنی است الگری و مازاری هر دو از شهر لیورنو هستند" هر دوی ما از یک شهر هستیم اما او با توجه به شخصیتش راه متفاوتی برای معرفی خودش دارد. فکر نمیکنم الزاما برای هدایت تیم باید فریاد کشید یا عصبانی شد. راه های زیادی برای نشان دادن قدرت در کنار زمین وجود دارد. تنها چیزی که از مربی ناپولی خواستم این است حاشیه سازی نکند. گاهی این مشاجره ها جالب است اما گاهی اوقات اصلا از آنها خوشم نمی آید"
گفتنی است مازاری در چند هفته اخیر اعتراضات زیادی درباره داوری تیمش داشته و هفته گذشته کاوانی را بهتر از زلاتان دانست.
الگری در این باره گفت" کاوانی هرچقدر هم که بازیکن خوبی باشد راه زیادی برای رسیدن به زلاتان دارد"

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
پاتو که ازدواج کرده ... این کارا چیه دیگه ... من میرم جورشو میکشم ... در باره من شایعه بشه بهتره تا درباره

پاتو شایعه درست کنن پدر سوخته ها
gigglesmile.gif

استفانی رو طلاقش داد رفت.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
چیییییییییییییییییییییییی میگییییییییییییییییییی ؟ اینا که 9 ماه پیش ازدواج کرده بودن ... کی وقت کرد طلاق بده ؟:blink:

این از ویکپدیای دخترس. مثل اینکه پاتو زیادی با رونی میگشته. ولی شخصا به نظرم دختره می خواسته برزیل بمونه و به شغلش به عنوان بازیگر برسه نه اینکه مثل ویکوریا فقط بهش بگن زن دیوید بکام.

Sthefany Brito currently resides in Rio de Janeiro.[1] Sthefany married her fiance, footballer Alexandre Pato, on July 7th, 2009 [2] and announced their separation on April 21 2010 after 9 months and 13 days together because of her husband's constant partying ways with AC Milan teammate Ronaldinho

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این از ویکپدیای دخترس. مثل اینکه پاتو زیادی با رونی میگشته. ولی شخصا به نظرم دختره می خواسته برزیل بمونه و به شغلش به عنوان بازیگر برسه نه اینکه مثل ویکوریا فقط بهش بگن زن دیوید بکام.

Sthefany Brito currently resides in Rio de Janeiro.[1] Sthefany married her fiance, footballer Alexandre Pato, on July 7th, 2009 [2] and announced their separation on April 21 2010 after 9 months and 13 days together because of her husband's constant partying ways with AC Milan teammate Ronaldinho

زنا همش بهونه میارن پول این مردا رو دودر کنن :(

بیچاره پاتو ... حالا بره با دختر برلوسکونی تا ببینیم چی میشه :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خبر فوری : میلان برنده پیکار در جذب خوزه انریکو

میلان پس از مدت ها جستجو به نظر می رسد بازیکنی را که می تواند مشکل میلان در سمت چپ دفاعی را حل کند پیدا کرده است و به گزارش مطبوعات انگلیسی دو طرف در حال مذاکره هستند.

پیش از این انتظار می رفت میلان به دنبال علی سیسوخو 23 ساله از لیون و تای تایوو 26 ساله از المپیک مارسی هستند اما نشریه پیپل اعلام کرد که آن بازیکن کسی نیست جز خوزه انریکو سانچز از باشگاه نیوکاسل انگلیس که روسونری ها موفق شدند تا در رقابت با باشگاه های بزرگی جون منچستر یونایتد در جذب این بازیکن موفق شوند.

ایجنت و مدیر برنامه های این مدافع در حال مذاکرات نهایی با سران روسونری می باشد و از طرفی این بازیکن هم به نظر می رسد تمایل دارد تا پس از 4 سال گذراندن در انگلستان و لیگ جزیره به ایتالیا و میلان نقل مکان کند

این مدافع 25 ساله اسپانیایی بسیار در این فصل چشمگیر و تاثیر گذار برای این تیم انگلیسی بوده است و باشگاه های بزرگی به دنبال به خدمت گرفتن آن بوند.

ارزش این مدافع اسپانیایی 10 میلیون یورو برآورد شده است و تا ژوئن سال 2012 با نیوکاسل انگلیس قرارداد دارد اما طبق آخرین گذارشات رسیده از مطبوعات انگلیسی این بازیکن چند ماه دیگر به رختکن روسونری ها منتقل می شود.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
ناپولی رو 3-0 با گلهای زلاتان و پرینس و پاتو بردیم:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوه اوه

چه ترکوندن ناپولی رو :) مدعی جدی اسکودتو هستیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عالیه ... عجیبه روبینیو گل نزده ... نمیدونم تو بازی بوده یا نه اما اگه باشه معمولا گل میزنه ... به شدت با ترکیب اوکی

شده و خوب بازی میکنه ... 2 تا هافبک خوب + 2 تا دفاع کناری بگیریم + دروازه بان عالی میشیم

خدا کنه کاکا برگرده ... بنده خدا داره حروم میشه تو باشگاه $&%*#@&&@&$ رئال مادرید

باستوس دفاع راست برزیلی لیون گزینه خوبی برای خرید

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
عالیه ... عجیبه روبینیو گل نزده ... نمیدونم تو بازی بوده یا نه اما اگه باشه معمولا گل میزنه ... به شدت با ترکیب اوکی

شده و خوب بازی میکنه ... 2 تا هافبک خوب + 2 تا دفاع کناری بگیریم + دروازه بان عالی میشیم

خدا کنه کاکا برگرده ... بنده خدا داره حروم میشه تو باشگاه $&%*#@&&@&$ رئال مادرید

باستوس دفاع راست برزیلی لیون گزینه خوبی برای خرید

روبینیو و فلامینی خیلی خوب نبودن ولی بقیه خصوصا خط دفاع عالی بود. ناپولی حتی یک توپ تو چارچوب نداشت. نستا و سیلوا رسما کاوانی رو به غلط کردم انداختن امشب.
و هافبک ها فنبومل میانه میدان رو کلا از حریف گرفته بود و خیلی بهتر از اونچه انتظار داشتم بازی میکرد.
خط حمله م که امشب شب پاتو بود. هم پاس گل داد هم گل زد فقط من هنوز منطق این آلگری رو نفهمیدم چرا به یانکو تموم شده بازی میده خوب ازاول بیاد امانئلسون رو بزاره اونجا دیگه.
پ.ن: این بواتنگ اگه خودش خودشو خراب نکنه میتونه یکی از بهترینهای جهان بشه.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
روبینیو و فلامینی خیلی خوب نبودن ولی بقیه خصوصا خط دفاع عالی بود. ناپولی حتی یک توپ تو چارچوب نداشت. نستا و سیلوا رسما کاوانی رو به غلط کردم انداختن امشب.
و هافبک ها فنبومل میانه میدان رو کلا از حریف گرفته بود و خیلی بهتر از اونچه انتظار داشتم بازی میکرد.
خط حمله م که امشب شب پاتو بود. هم پاس گل داد هم گل زد فقط من هنوز منطق این آلگری رو نفهمیدم چرا به یانکو تموم شده بازی میده خوب ازاول بیاد امانئلسون رو بزاره اونجا دیگه.
پ.ن: این بواتنگ اگه خودش خودشو خراب نکنه میتونه یکی از بهترینهای جهان بشه.

یانکو نیمه اول بد نبود .. فکر میکرم پاشنه آشیل باشه ولی قابل تحمل و خوب بود . قبل از بازی اوددو رو دفاع چپ نوشته بودن . زلاتان هم زیاد خوب نبود . ولی پاتو عالی .. دروازه بان حریف هم خوب توپ گرفت خداییش

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

بعد از سالها... بوی قهرمانی میاد... خیلی حس دلچسبیه... خیلی... :happy::happy::happy:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازی دیشب رو علی باید ببینه که فکر میکنه در حد لیگ ایرانیم و نباید صدر باشیم و اینا. انصافا خوب بودیم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خبر فوری : توافق اولیه مکسس با میلان
120222.jpg

به گزارش اسپورت مدیاست مدافع ناراضی رم با میلان بر سر قراردادی 4 ساله به ارزش 4 میلیون یورو به ازای هر فصل به توافقات اولیه رسیده است و این بازیکن باید در تابستان راه میلان و سن سیرو را در پیش بگیرد

گفته می شود مکسس مدافع باشگاه جلوروسی پیشنهاد باشگاه رئال را رد کرده است تا در ایتالیا به فوتبال خود ادامه دهد.

همانطور که انتظار می رفت سران روسونری در همان ژانویه کار را تمام کرده اند اما این مدافع به امید ارائه قراردادی با شرایط خاص از جانب رم ترجیح داد تا صبر کند و انتقالش به میلان را به تعویق بیاندازد.

اما در حال حاضر او تصمیم خود را گرفته است و قصد ترک رم به مقصد میلان را دارد.

آن طور که گفته می شود همه چیز برای انتقال این بازیکن ملی پوس فرانسوی به میلان مهیا است و انتظار می رود تا خبر رسمی انتقال او در ماه ژوئن اعلام شود

آلگری:یانکو مرا شگفت زده کرد!

تیم بسیار خوب کار کرد،ما خوب بازی کردیم.ما پس از زدن گل اول بازی عقب نشینی نکردیم،.من با دیدن آمادگی یانکولوفسکی شگفت زده شدم.این اولین باری بود که در این فصل او به بازی گرفته می شود.با دیدن بازی او بدون شک این یک اشتباه بود که قبلآ از او استفاده نکرده بودم.جدا از نتیجه امشب کورس قهرمانی 3 مدعی دارد چون ناپولی با یک امتیاز کمتر اینتر را تعقیب می کند و رقابت برای قهرمانی رقابتی طولانی خواهد بود.مطلب مهم پیروزی امشب ما بود.

من ترجیح می دهم بوتنگ را پشت دو مهاجم به کار گیرم هرچند او می تواند به عنوان جزیی از خط میانی 3 نفره ما هم نقش ایفا کند اما برای این کار هنوز کمی بی تجربه است.
یوونتوس روزهای سختی را سپری می کند اما تیم ها همیشه در شرایط سخت تصمیم به بازسازی می گیرند و انگیزه می گیرند،بنابراین بازی شنبه بازی سختی خواهد بود

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
حالا جوگیر نشن یانکو رو نگه دان خوبه. مکسس برا نیمکت بدک نیست ولی من دلم میخاد همین آستوری خودمون رو برگردونیم برا دفاع کنار هم گمونم تایوو مارسی رو بگیریم چون قرار دادش داره تموم میشه خوراک گالیانیه. ولی 110 درصد یه هافبک حجومی درجه یک هم میخایم که احتمالا گانسو خواهد بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مدیونید اگر 1% فکر کنید مکسس رو میدیم بهتون :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیگه وقتی Corriere که روزنامه ی طرف رم هست گزارش میکنه مکسس راهی میلانه، یعنی مکسس راهی میلانه!
بهتره با این حقیقت کنار بیای!

بالا