• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
درود
منظور شما از حد متوسط intermediate هست؟
اگه اینطوره با کمی مطالعه دقیق و همچنین آشناتر شدن با تکنیکهای آزمون آیلتز تصور نمی کنم مشکلی داشته باشید ولی اگه متوسط همین طوری به ارزیابی خودتون گفتین که اون مسأله اش جداست ، البته کلاسهای زبان آموزی میتونن به شما کمک کنن ، من به نظرم مؤسسه کیش و یا سفیر می تونه انتخابهای خوبی باشه ، حالا دوستان دیگه هم حتما راهنمایی می کنن:)

سلام به همگی
ممنون جناب پارسا.
من هم با نظر شما کاملا موافقم. پیشنهاد خیلی خوبی گفتید.
پیروز باشید

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من بین امتحان آیلتس و تافل موندم . شنیدم تافل بدم باید 3 تا دانشگاه انتخاب کنم تا نمرم فرستاده بشه . بعد اون برای هر دانشگاه باید 17 دلار پول بدم . آیلتس هم این شکلیه؟ تو سایت سنجش چک کردم ظاهرا" آیلتس تو تبریز برگذار نمیشه . تافل چی؟ تو تبریز برگذار میشه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوست عزیزم
در مورد grammar و structure یکی از بهترین روشهای آموزش آن استفاده از آن می باشد.
وقتی گرامری را آموختید سعی کنید که آن را در صحبت استفاده کنید اگر می بینید که برایتان راحت نیست که هم به صحبت کردن و هم به گرامر فکر کنید سعی کنید تا می توانید از آن در writing استفاده کنید و به سرعت نوشتن در اینجا بها ندهید بلکه فقط به درست نوشتن بها دهید. بعد از مدتی اگر این تمرین را به اندازه کافی ادامه دادید به آن گرامر عادت می کنید.
موفق و پیروز باشید

ممنون و متشکر از شما بابت پاسخ.

:)

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برای تمرین writing چه کاری رو پیشنهاد میکنید ؟ نمونه تست های آیلتس و اینا رو دارم با نمونه ها پاسخ داده شده . اما اینا کافی نیست . فقط تمرکز رو جواب های درست کافی نیست میخوام تو عمل writing ام قوی بشه . کسی راه حلی داره ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برای تمرین writing چه کاری رو پیشنهاد میکنید ؟ نمونه تست های آیلتس و اینا رو دارم با نمونه ها پاسخ داده شده . اما اینا کافی نیست . فقط تمرکز رو جواب های درست کافی نیست میخوام تو عمل writing ام قوی بشه . کسی راه حلی داره ؟

عضو یه فروم انگلیسی بشو و در بحث ها شرکت کن.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
عضو یه فروم انگلیسی بشو و در بحث ها شرکت کن.

عضو هستم و خیلی کم تو بحث ها شرکت میکنم در حد سوال ها و جواب های کوتاه

ممنون . در حال حاضر فکر کنم بهترین کار باشه :eek:

mehdi110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فهرست مقالات آموزشی درباره تافل و آیلتس

روشهاي Reading:
بهترين روش براي تقويت Reading، مطالعه و خواندن روزمره متون در موضوعات مختلف و متنوع است (علوم، علوم اجتماعي، هنر، تجارت، و غيره...). اينترنت بهترين و موثرترين منبع براي كشف و بدست آوردن متون متنوع در موضوعات مختلف است، اما در عين حال، كتابها، مجلات، روزنامه ها و نشريات نيز كمك زيادي به تقويت خواندن فرد مي كنند. (در اين وبلاگ سعي مي شود كه برخي از بهترين منابعي كه ميتواند به عنوان ابزاري براي تقويت Reading به كار آيد معرفي شود ). در زير برخي از پيشنهادات براي تقويت Reading با سه هدف اصلي ارائه مي شود:

الف) خواندن به منظور دريافت و كسب اطلاعات:
عبارات و پاراگرافها را دقيق مطالعه كنيد و سعي كنيد نكات كليدي را از متن آن استخراج نماييد (تاريخ، اعداد، اصطلاحات، ... و اطلاعات موجود در آن )؛
اين فرايند بايستي به طور مستمر و تا تقويت توانايي فرد در سرعت خواندن و سرعت استخراج اطلاعات ادامه يابد.
ب) خواندن به منظور درك و فهم اصلي و اوليه:
تقويت دايره واژگان؛
فراتر از مطالعه دقيق هر لغت و جمله، سعي شود كه ايده و هدف و مفهوم اصلي آن جمله به دقت و سريع استخراج شود؛
تقويت مطالعه سريع و سطحي و در عين حال، تشخيص و شناسايي نكات اصلي جمله؛
بعد از مطالعه سطحي و سريع جمله و پاراگراف، نكات و مفهوم اصلي و استخراج شده را سريعا يادداشت كنيد؛
لغات و اصطلاحات مشكل درون جمله و پاراگراف را انتخاب كنيد و سعي نماييد تا معني آن را از طريق جايگاه و ماهيت آن در جمله و پاراگراف حدس بزنيد؛
ضماير را در نگاه اول تشخيص دهيد و مقصود و هدف و ارجاعات آنها را در جمله مشخص كنيد.
ج) خواندن به منظور يادگيري:
نوع عبارت را سريعا تشخيص دهيد (خبري، آموزشي، داستاني، سرگرم كننده) و مفاهيم پايه اي داخل آن را مشخص كنيد (مترادف و متضادها، راه حل مشكلات، پيشنهادات، توصيفات، ...)؛
براي دسته بندي اطلاعات موجود در متن از روشهاي زير استفاده كنيد:
يك طرح كلي از متن را ترسيم كنيد و در آن نكات اصلي، اوليه، ثانويه و كم اهميت را از يكديگر مشخص و متمايز نماييد؛
اگر عبارت يك پيام يا دستوري را منتقل مي كند يا اگر داستان واره و بصورت قصه است، يك طرح كلي از فرايند آن را ترسيم كنيد؛
اگر عبارت حاوي اطلاعات دسته بندي شده است، چارت يا نموداري را طراحي كنيد و اطلاعات را در دسته بندي و موضوع متناسب خودش قرار دهيد.
خلاصه يا شرح مختصري را با استفاده از طرحهاي و نمودارهاي ترسيم شده، تهيه كنيد و به اين وسيله تمرين جمله سازي انجام بدهيد؛
سعي كنيد عبارات و جملات ابداعي خودتان را در متن قرار دهيد و معاني و مفهوم آن را با ساختار كلي متن تطابق دهيد

- هفت قانون یادگیری زبان

- بهترین روشهای آمادگی برای آزمون تافل یا چطور تافل بگیریم؟ (بخش اول)

- بهترین روشهای آمادگی برای آزمون تافل یا چطور تافل بگیریم؟ (بخش دوم)

- بهترین روشهای آمادگی برای آزمون تافل یا چطور تافل بگیریم؟ (بخش سوم - یک تجربه)

- بهترین نکات آزمون Listening آیلتس (یک تجربه)

- بهترین روشهای آمادگی برای آزمون تافل: بخش چهارم: راهنمای ETS برای (TOEFL-iBT)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام و عرض ادب

من خودم زبانم تقریبا خوب هست یکم در حد high intermediate

خودم میخام بخونم و سال دیگه امتحان تافل بدم

یک دوستیم این منابع رو بهم پیشنهاد داد :

تافل لانگمن paper
تافل کمبریج
essential words 504
barron essential words for tofel
essential grammer in use

خوب هستند اینها ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان

کسی در مورد دوره های FCE اطلاعات داره؟ میخوام بدونم چیا تدریس میشه، برای چه سطحی هست و ... نسبت به تافل چجوریه؟

و مدتش رو هم بهم بگین ممنون میشم...

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، من العان در سفیر level 302 زبان میخونم و میشه گفت که زبان pre-intermediate باشد، به نظر شما چند وقت باید وقت بزارم تا به نمره 5.5 IELTS برسم. کتابهای حرفه ای مثل 504 رو هنوز نخوندم و شاید 3ماه دیگه برای intake دانشگاه وقت دارم، به نظرتون رسیدن با یه برنامه ریزی فشرده روزی 5 ساعت مطالعه یا شرکت در کلاسهای ielts سفیر در مدت 3ماه رسیدن به این نمره راحته؟ :)

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام، من العان در سفیر level 302 زبان میخونم و میشه گفت که زبان pre-intermediate باشد، به نظر شما چند وقت باید وقت بزارم تا به نمره 5.5 IELTS برسم. کتابهای حرفه ای مثل 504 رو هنوز نخوندم و شاید 3ماه دیگه برای intake دانشگاه وقت دارم، به نظرتون رسیدن با یه برنامه ریزی فشرده روزی 5 ساعت مطالعه یا شرکت در کلاسهای ielts سفیر در مدت 3ماه رسیدن به این نمره راحته؟ :)

با سلام
اگر سه ماه وقت دارید هر چه سریعتر کلاسهای این دوره را شروع کنید تا با تکنیکها آشنا شوید
سادگی یا سختی کار به سطح زبان شما بستگی دارد ولی یک برنامه فشرده احتمال به نتیجه رسیدن را زیاد می کند.
موفق باشید

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام
اگر سه ماه وقت دارید هر چه سریعتر کلاسهای این دوره را شروع کنید تا با تکنیکها آشنا شوید
سادگی یا سختی کار به سطح زبان شما بستگی دارد ولی یک برنامه فشرده احتمال به نتیجه رسیدن را زیاد می کند.
موفق باشید

بله، هر قدر هم سطح خوبی داشته باشم تکنیک تست رو یاد نگیرم فایده ای نداره، میخوام برم شعبه ielts برای ثبت نام چون تماس گرفتم گفتن که میتونی با این زمان به این نمره برسی اگر برنامه ریزی کنی و با کلاسها جلو بری... مرسی:)

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
بله، هر قدر هم سطح خوبی داشته باشم تکنیک تست رو یاد نگیرم فایده ای نداره، میخوام برم شعبه ielts برای ثبت نام چون تماس گرفتم گفتن که میتونی با این زمان به این نمره برسی اگر برنامه ریزی کنی و با کلاسها جلو بری... مرسی:)

خواهش می کنم.
برایتان آرزوی موفقیت می کنم
موفق و پیروز باشید

Last edited:

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام
دوستان عزیز من یه جور سردرگم شدم . می خوام برا امتحان آیلتس آماده بشم چند تا منبع بهم گفتند یکیشون استپاپ هست و 504 ؟ چطوره اینها ؟ از دوستانی که کار کردند لطف می کنند یک سری منابع کامل بهم معرفی کنند که بروز هم باشند ؟

مرسی

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
دوستان عزیز من یه جور سردرگم شدم . می خوام برا امتحان آیلتس آماده بشم چند تا منبع بهم گفتند یکیشون استپاپ هست و 504 ؟ چطوره اینها ؟ از دوستانی که کار کردند لطف می کنند یک سری منابع کامل بهم معرفی کنند که بروز هم باشند ؟

مرسی

با سلام
کتاب 504 کتاب خیلی خوبی است ولی یک سری لغات هم در داخل مثالها دارد که آنها را هم مطالعه کنید.
موفق و پیروز باشید

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
برای آمادگی تافل ibt میخوام selt-study بخونم چه کتابی هایی رو کار کنم بهتره. 504رو دارم و قبلا هم اشاره کردم که سطح من میشه گفت intermediate هستش..

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
برای آمادگی تافل ibt میخوام selt-study بخونم چه کتابی هایی رو کار کنم بهتره. 504رو دارم و قبلا هم اشاره کردم که سطح من میشه گفت intermediate هستش..

برای فقط آموزش تکنیکها کتاب تافل Longman کتاب خوبی هست. در بعضی از آموزشگاه ها این کتاب را درس می دهند ولی می توانید خودتان هم بدون آموزشگاه آن را بخوانید
موفق باشید

بالا