• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
بارون همون essential words برای تافل؟

اون کتاب لغاتش هست. خود بارون هم مثل Longman یک کتاب آمادگی برای امتحان تافل داره اون هم کتاب خوبی هستش. پیشنهاد می کنم اون رو هم ببینید.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنونم دوست عزیز
thanks.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
راستی یه چیز دیگه!

موقعی که من تعیین سطح شدم بهم گفت می تونی FCE یا تافل رو انتخاب کنی محدودیتی نداری، منم چون تدریس رو مد نظر دارم گفتم تافل...

حالا الان همه ی اونایی که به غیر من سر کلاس هستن FCE رو هم گذروندن، به نظرتون اینا به ترتیب هستن یا ربطی به هم ندارن؟!

احساس می کنم ازشون عقب تر هستم...
hanghead.gif

یه راستی دیگه! :دی

کتابی که گفتین برای آمادگی تافل هست، اینه ؟

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
راستی یه چیز دیگه!

موقعی که من تعیین سطح شدم بهم گفت می تونی FCE یا تافل رو انتخاب کنی محدودیتی نداری، منم چون تدریس رو مد نظر دارم گفتم تافل...

حالا الان همه ی اونایی که به غیر من سر کلاس هستن FCE رو هم گذروندن، به نظرتون اینا به ترتیب هستن یا ربطی به هم ندارن؟!

احساس می کنم ازشون عقب تر هستم...
hanghead.gif

یه راستی دیگه! :دی

کتابی که گفتین برای آمادگی تافل هست، اینه ؟

در مورد سئوال اولتون: این که کاملا درسته که هر دوره ای رو که بیشتر بخونید برای زبانتون مفیدتره ولی در کلیت زبان آموزی برای تافل به دو دسته تقسیم میشه یکی general یعنی همون توانایی اصلی شما در زبان انگلیسی و یکی مهارت شما و آشنایی شما با تکنیکهای تافل. کلاسهای امادگی برای تافل بیشتر برای بالا بردن توانایی شما در تکنیکها هستند.
در مورد سئوال دومتون هم کاملا درسته. این همون کتاب هست البته من کتابی رو خوندم که مختص امتحان iBT نبود
بلکه برای هر سه نوع مختلف آزمون تافل بود. ولی اگر می خواهید iBT امتحان دهید که فکر کنم این کتاب از اون کتاب بهتر باشه
موفق و پیروز باشید

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز .

من دانشجوی کاردانی مهندسی نرم افزار هستم . برای تحصیل در خارج از کشور احتیاج به Toefl یا IELTS دارم . می خواستم بدونم برای IELTS چه مقدماتی احتیاج . یکی گفت اول باید تافل رو بگیری بعد بری سراغ ایلتس .

می تونین من رو راهنمایی کنید .

باتشکر احسان

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز .

من دانشجوی کاردانی مهندسی نرم افزار هستم . برای تحصیل در خارج از کشور احتیاج به Toefl یا IELTS دارم . می خواستم بدونم برای IELTS چه مقدماتی احتیاج . یکی گفت اول باید تافل رو بگیری بعد بری سراغ ایلتس .

می تونین من رو راهنمایی کنید .

باتشکر احسان

سلام دوست عزیز
امتحان IELTS با امتحان Toefl فرق می کنه. برای شرکت توی هر کدومشون باید در مهارتهای زبان یعنی
Listening
Reading
Writing
Speaking
توانایی کافی داشته باشید اگر بخواهید در آزمونهای IELTS یا تافل iBT شرکت کنید.
برای تافل PBT به جای Speaking باید گرامر امتحان بدهید.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تاريخ و نحوه توزيع كارت پنجاهمين آزمون زبان انگليسي پيشرفته اعلام شد.

كارت ورود به جلسه و برگ راهنماي شركت در پنجاهمين آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2010) از روز سه شنبه 16 شهريور بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد تا دواطلبان شركت‌كننده در آزمون بتوانند با وارد كردن اطلاعات شامل شماره پرونده و كد رهگيري و يا نام و نام خانوادگي، سال تولد و شماره كارت ملي خود نسبت به پرينت آن اقدام كنند.

بديهي است هر داوطلب براي شركت در جلسه آزمون بايد پرينت كارت ورود به جلسه آزمون و اصل كارت ملي با اصل شناسنامه عكسدار خود را ارايه كند.

آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2010) در بعدازظهر روز جمعه 19 شهريور برگزار مي‌شود.

mehdi110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا كتاب خوب براي دوستان عزيز:

A great book for KPDS,110 reading passages,550 vocabulary exercises,330 reading comprehension questions.
http://rapidshare.com/files/99577308/reading_words.pdf

Focused practice of each question type,Controlled note-taking activities, Annotated reading passages to support vocabulary acquisition, Full answer key including sample responses for summaries and note-taking
http://rapidshare.com/files/102666650/bs_chapter1.rar.html
http://rapidshare.com/files/102667038/bs_chapter2.rar.html
Password = englishtips.org

This workbook ideal for improving and building English vocabulary. Written for students who are preparing for the TOEFL paper and computer tests, this guide is ideal for self-study or can be incorporated into an existing TOEFL instruction syllabus.

http://rapidshare.com/files/103180593/chek_your-vocabulary_6books.rar
http://rapidshare.com/files/103180593/chek_your-vocabulary_6books.rar

كتابها و منابع بيشتر انگليسي حرفه اي : TOEFL, IELTS, MCHE, و تافل دكتري در فرهيختگان دانشگاه تهران
www.farhikhtegan.com
وبلاگ: weblog.farhikhtegan.com

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اين PBT با iBT دقيقا فرقش تو چيه؟ كدومش گرفتنش راحتتره؟ براي تافل از كجا بايد شروع كرد؟ من گيج شدم. حتما بايد كلاس بگيرم؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
اين PBT با iBT دقيقا فرقش تو چيه؟ كدومش گرفتنش راحتتره؟ براي تافل از كجا بايد شروع كرد؟ من گيج شدم. حتما بايد كلاس بگيرم؟
Paper و internet هست اون حرف اول... یعنی دو حالت امتحان کاغذی قدیمی و اینترنتی... که الان خیلی کاغذی کمتر شده و اکثرا اینترنتی تست میدن...

الزاما احتیاجی به کلاس رفتن نیست، من که بعضی جلسات رو نمیرم چیزی از دست ندادم... اگه واقعا اهل self study باشین می تونین خودتون هم از رو منابع مختلف برای تافل بخونین... اما اگه مثل من اراده این کارا رو ندارین کلاس برین خوبه...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
Paper و internet هست اون حرف اول... یعنی دو حالت امتحان کاغذی قدیمی و اینترنتی... که الان خیلی کاغذی کمتر شده و اکثرا اینترنتی تست میدن...

الزاما احتیاجی به کلاس رفتن نیست، من که بعضی جلسات رو نمیرم چیزی از دست ندادم... اگه واقعا اهل self study باشین می تونین خودتون هم از رو منابع مختلف برای تافل بخونین... اما اگه مثل من اراده این کارا رو ندارین کلاس برین خوبه...
مرسي دوست عزيز.
iBT كه Speaking داره سخت‌تر نيست؟
ميشه يه چندتا منبع معرفي كنيد؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام به همگی

دوستان من تقریبا 2 سال وقت دارم که IELTS م رو بگیرم که هم بتونم ادامه تحصیل بدم هم واسه کارم کلا نیاز مبرم به زبان انگلیسی دارم/.

زبانمم در حد Intermediate هستش ، اگه بخوام با یک نفر 1 روز کامل هم صحبت کنم میتونم حالا چند تا از کلماتشم از Dic چک کنم اما گرامرم واقعا ضعیفه و بعد از این همه مدت بعضی مواقع بین Have و Has اشتباه میکنم.

این 2 سال هم که میگم منظورم این نیست که 24 ساعت وقت آزاد دارم ، شاید در روز 3 الی 4 ساعت.

چه روشی رو پیشنهاد میکنن دوستان که بتونم خیلی سلیس (Fluent) صحبت کنم؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مرسي دوست عزيز.
iBT كه Speaking داره سخت‌تر نيست؟
ميشه يه چندتا منبع معرفي كنيد؟
شاید، اما فکر کنم کسی که تا این سطح رسیده باشه دیگه مشکلی نداره از این بابت... این روندیه که همه دارن میرن ... یعنی اکثریت این رو انتخاب می کنن... شاید بهتر باشه...

منبع کلی برای تافل، یکی کتاب Longman prepration for TOEFL iBT هست... مشابه این کتاب رو Barron's هم داره...

برای مهارت هاش به صورت تکی هم کتاب هست... پره! :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام به همگی

دوستان من تقریبا 2 سال وقت دارم که IELTS م رو بگیرم که هم بتونم ادامه تحصیل بدم هم واسه کارم کلا نیاز مبرم به زبان انگلیسی دارم/.

زبانمم در حد Intermediate هستش ، اگه بخوام با یک نفر 1 روز کامل هم صحبت کنم میتونم حالا چند تا از کلماتشم از Dic چک کنم اما گرامرم واقعا ضعیفه و بعد از این همه مدت بعضی مواقع بین Have و Has اشتباه میکنم.

این 2 سال هم که میگم منظورم این نیست که 24 ساعت وقت آزاد دارم ، شاید در روز 3 الی 4 ساعت.

کسی نبید؟ :eek:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی

سلام دوست عزیزم
در مورد grammar و structure یکی از بهترین روشهای آموزش آن استفاده از آن می باشد.
وقتی گرامری را آموختید سعی کنید که آن را در صحبت استفاده کنید اگر می بینید که برایتان راحت نیست که هم به صحبت کردن و هم به گرامر فکر کنید سعی کنید تا می توانید از آن در writing استفاده کنید و به سرعت نوشتن در اینجا بها ندهید بلکه فقط به درست نوشتن بها دهید. بعد از مدتی اگر این تمرین را به اندازه کافی ادامه دادید به آن گرامر عادت می کنید.
موفق و پیروز باشید

xBehix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

زبان من در حد متوسط هست

برای پیش دانشگاهی میخوام به انگلیس برم

ielts ـه لول 5 به بالا میخواد

کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 سال کمتر فرصت دارم

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام
زبان من در حد متوسط هست
برای پیش دانشگاهی میخوام به انگلیس برم
ielts ـه لول 5 به بالا میخواد
کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 سال کمتر فرصت دارم

درود
منظور شما از حد متوسط intermediate هست؟
اگه اینطوره با کمی مطالعه دقیق و همچنین آشناتر شدن با تکنیکهای آزمون آیلتز تصور نمی کنم مشکلی داشته باشید ولی اگه متوسط همین طوری به ارزیابی خودتون گفتین که اون مسأله اش جداست ، البته کلاسهای زبان آموزی میتونن به شما کمک کنن ، من به نظرم مؤسسه کیش و یا سفیر می تونه انتخابهای خوبی باشه ، حالا دوستان دیگه هم حتما راهنمایی می کنن:)

بالا