بارون همون essential words برای تافل؟
اون کتاب لغاتش هست. خود بارون هم مثل Longman یک کتاب آمادگی برای امتحان تافل داره اون هم کتاب خوبی هستش. پیشنهاد می کنم اون رو هم ببینید.
بارون همون essential words برای تافل؟
ممنونم دوست عزیز![]()
راستی یه چیز دیگه!
موقعی که من تعیین سطح شدم بهم گفت می تونی FCE یا تافل رو انتخاب کنی محدودیتی نداری، منم چون تدریس رو مد نظر دارم گفتم تافل...
حالا الان همه ی اونایی که به غیر من سر کلاس هستن FCE رو هم گذروندن، به نظرتون اینا به ترتیب هستن یا ربطی به هم ندارن؟!
احساس می کنم ازشون عقب تر هستم...![]()
یه راستی دیگه! :دی
کتابی که گفتین برای آمادگی تافل هست، اینه ؟
بازم ممنونم ...![]()
سلام دوستان عزیز .
من دانشجوی کاردانی مهندسی نرم افزار هستم . برای تحصیل در خارج از کشور احتیاج به Toefl یا IELTS دارم . می خواستم بدونم برای IELTS چه مقدماتی احتیاج . یکی گفت اول باید تافل رو بگیری بعد بری سراغ ایلتس .
می تونین من رو راهنمایی کنید .
باتشکر احسان
Paper و internet هست اون حرف اول... یعنی دو حالت امتحان کاغذی قدیمی و اینترنتی... که الان خیلی کاغذی کمتر شده و اکثرا اینترنتی تست میدن...اين PBT با iBT دقيقا فرقش تو چيه؟ كدومش گرفتنش راحتتره؟ براي تافل از كجا بايد شروع كرد؟ من گيج شدم. حتما بايد كلاس بگيرم؟
مرسي دوست عزيز.Paper و internet هست اون حرف اول... یعنی دو حالت امتحان کاغذی قدیمی و اینترنتی... که الان خیلی کاغذی کمتر شده و اکثرا اینترنتی تست میدن...
الزاما احتیاجی به کلاس رفتن نیست، من که بعضی جلسات رو نمیرم چیزی از دست ندادم... اگه واقعا اهل self study باشین می تونین خودتون هم از رو منابع مختلف برای تافل بخونین... اما اگه مثل من اراده این کارا رو ندارین کلاس برین خوبه...
شاید، اما فکر کنم کسی که تا این سطح رسیده باشه دیگه مشکلی نداره از این بابت... این روندیه که همه دارن میرن ... یعنی اکثریت این رو انتخاب می کنن... شاید بهتر باشه...مرسي دوست عزيز.
iBT كه Speaking داره سختتر نيست؟
ميشه يه چندتا منبع معرفي كنيد؟
سلام به همگی
دوستان من تقریبا 2 سال وقت دارم که IELTS م رو بگیرم که هم بتونم ادامه تحصیل بدم هم واسه کارم کلا نیاز مبرم به زبان انگلیسی دارم/.
زبانمم در حد Intermediate هستش ، اگه بخوام با یک نفر 1 روز کامل هم صحبت کنم میتونم حالا چند تا از کلماتشم از Dic چک کنم اما گرامرم واقعا ضعیفه و بعد از این همه مدت بعضی مواقع بین Have و Has اشتباه میکنم.
این 2 سال هم که میگم منظورم این نیست که 24 ساعت وقت آزاد دارم ، شاید در روز 3 الی 4 ساعت.
چه روشی رو پیشنهاد میکنن دوستان که بتونم خیلی سلیس (Fluent) صحبت کنم؟
سلام به همگی
دوستان من تقریبا 2 سال وقت دارم که IELTS م رو بگیرم که هم بتونم ادامه تحصیل بدم هم واسه کارم کلا نیاز مبرم به زبان انگلیسی دارم/.
زبانمم در حد Intermediate هستش ، اگه بخوام با یک نفر 1 روز کامل هم صحبت کنم میتونم حالا چند تا از کلماتشم از Dic چک کنم اما گرامرم واقعا ضعیفه و بعد از این همه مدت بعضی مواقع بین Have و Has اشتباه میکنم.
این 2 سال هم که میگم منظورم این نیست که 24 ساعت وقت آزاد دارم ، شاید در روز 3 الی 4 ساعت.
چه روشی رو پیشنهاد میکنن دوستان که بتونم خیلی سلیس (Fluent) صحبت کنم؟
سلام
زبان من در حد متوسط هست
برای پیش دانشگاهی میخوام به انگلیس برم
ielts ـه لول 5 به بالا میخواد
کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 سال کمتر فرصت دارم