• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
برای فقط آموزش تکنیکها کتاب تافل Longman کتاب خوبی هست. در بعضی از آموزشگاه ها این کتاب را درس می دهند ولی می توانید خودتان هم بدون آموزشگاه آن را بخوانید
موفق باشید

کتاب Longman Preparation Course for the TOEFL Test Next iBT منظورتونه، لینکش اینجا هست... یک برنامه شبیه سازی امتحان ibt رو هم داره که اونو دارم و گهگاهی کار میکنم.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
کتاب Longman Preparation Course for the TOEFL Test Next iBT منظورتونه، لینکش اینجا هست... یک برنامه شبیه سازی امتحان ibt رو هم داره که اونو دارم و گهگاهی کار میکنم.

این کتاب برای امتحان iBT هست. یک کتاب دیگر هم برای امتحان تافل PBT دارد که آن هم کتاب خوبی هست البته اگر بخواهید PBT امتحان بدهید. البته کتابهای دیگری هم هستند که آنها را هم بعد از این کتاب مطالعه کنید. اسم بعضی از آنها را دوستان عزیز در پستهای قبلی گفته اند.
موفق باشید

Last edited:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
نمره 68 در تافل ibt نمره سطح بالایی به حساب میاد، رسیدن به این نمره سخته ؟ :eek:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
نمره 68 در تافل ibt نمره سطح بالایی به حساب میاد، رسیدن به این نمره سخته ؟ :eek:

سختی یا راحتی رسیدن به این نمره به سطح زبان شما بستگی دارد. ولی در کلیت نه خیلی ساده است و نه خیلی سخت هست.
موفق باشید

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستای من استاد موسسه هرمس هستش و میگه خیلی عالیه حتی از سفیر هم بهتره.
الان هرمس مختلط هست و زبانهای انگلیسی، فرانسه ، آلمانی، اسپانیایی، عربی و روسی رو داره حالا من میخوام بدونم کسی تو این موسسه بوده واقعا خوبه؟؟؟؟ من برای زبان انگلیسی میخوام برم و شعبه هاش تو غرب تهران زیاده و من هم سمت آریاشهر هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یکی از دوستای من استاد موسسه هرمس هستش و میگه خیلی عالیه حتی از سفیر هم بهتره.
الان هرمس مختلط هست و زبانهای انگلیسی، فرانسه ، آلمانی، اسپانیایی، عربی و روسی رو داره حالا من میخوام بدونم کسی تو این موسسه بوده واقعا خوبه؟؟؟؟ من برای زبان انگلیسی میخوام برم و شعبه هاش تو غرب تهران زیاده و من هم سمت آریاشهر هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر کسی اطلاعی داره به ما هم بگه ! برای فرانسه و اسپانیایی چطوره ؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان سلام...

من يك كتاب american headway دارم كه توش يك سي دي هست...بعد از قرار دادن سي دي در كامپيوتر وصل ميشه به سايت oxford english testing...اما من نمي دونم بايد چيكار كنم...كسي مي دونه چطوري ميشه تست داد؟

آيا يكبار مصرف هست؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی اطلاعی داره به ما هم بگه ! برای فرانسه و اسپانیایی چطوره ؟

من که از یه سری شنیدم خیلی عالیه خود دوستم که استاد اینجاست میگه مال بابام نیست تعریف کنم ولی خوب شیوه جدیدی رو پیاده کردن و صدای خیلی موسسه ها در اومده بهشون اعتراض کردن.
سایتشم www.hermes.ir هستش

sasaaan

Registered User
لایک‌ها
2
این هرمس آدرس گیشا کجاست ؟
شهریه هاش تو چه حدودیه ؟
ساعتهاش هم بگید بی زحمت

ashaebani2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
از شما اساتید خواهش میکنم که منو راهنمایی کنید. زبان من در حد متوسط هستش، 4 سال پیش تا pre advance کانون رفتم ولی الان خیلیاش رو فراموش کردم. حالا میخواهم برای آمادگی تافل کلاس زبان بروم. البته مثل فرهیختگان فقط مکالمه نباشه و تا حدی گرامر و لغت رو آموزش بده! ( برام یادآوری بشه)
شما کدوم آموزشگاه رو به من پیشنهاد میکنید؟ یکی از دوستام میگفت برو سفیر وقتی زبانت قوی شد از اونجایی که سفیر تافل نداره بعدش برو مقدماتی تافل رو تو دانشگاه بخون نظر شما چیست؟
با تشکر

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
از شما اساتید خواهش میکنم که منو راهنمایی کنید. زبان من در حد متوسط هستش، 4 سال پیش تا pre advance کانون رفتم ولی الان خیلیاش رو فراموش کردم. حالا میخواهم برای آمادگی تافل کلاس زبان بروم. البته مثل فرهیختگان فقط مکالمه نباشه و تا حدی گرامر و لغت رو آموزش بده! ( برام یادآوری بشه)
شما کدوم آموزشگاه رو به من پیشنهاد میکنید؟ یکی از دوستام میگفت برو سفیر وقتی زبانت قوی شد از اونجایی که سفیر تافل نداره بعدش برو مقدماتی تافل رو تو دانشگاه بخون نظر شما چیست؟
با تشکر

سلام دوست عزیز
این کاملا به سطح شما بستگی دارد اگر در سطح تافل هستید به کلاس های عمومی زبان نیاز ندارید در غیر این صورت اگر زبانتان خوب هست و لی فکر می کنید که نیاز به یادآوری دارید پیشنهاد دوستتان پیشنهاد خوبی هست.
آموزشگاهی که فقط لغت و گرامر درس بدهند متاسفانه نمی شناسم ولی کتابهای خوبی برای آموزش لغت هستند که خودتان هم می توانید بدون آموزشگاه (البته به نظر من) بخوانید که در پستهای قبلی دوستان عزیز معرفی کردند.
موفق باشید

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.. من این 30 تا صفحه قبلیو نخوندم پس شرمنده اگه سوالم تکراریه... من میخوام برای آزمون تافل شرکت کنم.. میشه لطفا یکی کامل توضیح بده مراحلش چیه؟ حتما باید کلاس برم یا نه؟ چه کتابی بخونم؟ آزمونش کیه؟ ثبت نامش چه جوریه؟ آزمونش به چه شکلیه؟ ممنون

sandy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام راستش من اصلا شرایط و قصد اینکه خارج از کشور برمو ندارم اما هرچی بلد بودم داره یادم میره نمی دونم چیکار کنم . 2 سال پیش مثل بلبل انگلیسی صحبت می کردم اما الان ....... چند وقت به سرم زد فوق زبان بگیرم الانم به فکر تافل یا آیلتسم .به نظر شما من باید چیکار کنم؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان.. من این 30 تا صفحه قبلیو نخوندم پس شرمنده اگه سوالم تکراریه... من میخوام برای آزمون تافل شرکت کنم.. میشه لطفا یکی کامل توضیح بده مراحلش چیه؟ حتما باید کلاس برم یا نه؟ چه کتابی بخونم؟ آزمونش کیه؟ ثبت نامش چه جوریه؟ آزمونش به چه شکلیه؟ ممنون
سلام دوست عزیز

میل خودتونه... می تونین کلاس برین، می تونین خودتون بخونین... کتاب هم من Longman رو پیشنهاد می کنم... یه کتاب برای لغت هم در کنارش بخونید مثل Essential words for TOEFL

آزمونش که با سازمان سنجش هماهنگیش... تو سایت سنجش هم اطلاعیه هاش رو میزنه...
سلام راستش من اصلا شرایط و قصد اینکه خارج از کشور برمو ندارم اما هرچی بلد بودم داره یادم میره نمی دونم چیکار کنم . 2 سال پیش مثل بلبل انگلیسی صحبت می کردم اما الان ....... چند وقت به سرم زد فوق زبان بگیرم الانم به فکر تافل یا آیلتسم .به نظر شما من باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز

منم همین مشکل رو داشتم... یه ترم تافل خوندم خیلی کسل کننده بود... بعد هم اینکه یه مدت میخونین برای آزمون شرکت می کنین بعدم مدرک 2 سال اعتبار میگیرین... در نهایت برمیگردین به همون وضع قبلی !

من FCE رو هم یه ترم خوندم اون برای یادآوری ها خوبه ولی سطحش یکم پایینه... یکی از دوستانم CAE رو پیشنهاد کرد... هنوز نرفتم ببینم چجوریه... شاید خوب باشه...

sandy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برای ثبت نام تافل از طریق این سایت باید اقدام کنیم ؟

http://ets.sanjesh.org/pbt

اما اینجا شهری که بخوایم بریم امتحان بدیم رو مشخص نکرده مثلا من می خوام تو آمل امتحن بدم چطور باید انتخابش کنم؟
و سوال بعدی اینکه تافل دانشگاه آمل کاغذیه یا اینترنتی ؟مگه برای تافل اینترنتی هم باید به همون شهر بریم یعنی هرکی از خونش نمیتونه شرکت کنه؟!

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام برای ثبت نام تافل از طریق این سایت باید اقدام کنیم ؟

http://ets.sanjesh.org/pbt

اما اینجا شهری که بخوایم بریم امتحان بدیم رو مشخص نکرده مثلا من می خوام تو آمل امتحن بدم چطور باید انتخابش کنم؟
و سوال بعدی اینکه تافل دانشگاه آمل کاغذیه یا اینترنتی ؟مگه برای تافل اینترنتی هم باید به همون شهر بریم یعنی هرکی از خونش نمیتونه شرکت کنه؟!

سلام

سایت اصلی را ببینید:

http://www.ets.org/toefl

در این سایت نوع امتحانی که می خواهید امتحان دهید را مشخص کنید و بعد روی ثبت نام online کلیک کنید و جستجو بر مبنای مکان را انتخاب کنید.
برای امتحان باید به مرکز امتحان بروید و یا به صورت اینترنتی یا به صورت کاغذی امتحان بدهید.
موفق باشید

Last edited:

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237

درود
شما و همه دوستان دیگه ای که احساس می کنن دارن زبانی رو که با زحمت آموختن فراموش می کنن بهتره یک برنامه ریزی دقیق برای حفظ مهارتهای زبانشون داشته باشن بطوری که در هفته بتونن با صرف مدت زمان مناسبی هم لغت جدید بیاموزن ، هم به برنامه های ایستگاههای رادیویی گوش بدن ، هم مطلب بنویسن و هم مطلب بخونن البته هر کدوم رو به مقدار کم که خسته کننده نشه ، اگه هم که دوستی دارن که میتونن باهاش به اون زبان تکلم کنن ، حتما برای این کار باهاش یه قرار دوجانبه بذارن :)

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
سلام

برای GMAT , GRE چه کتابهایی رو پیشنهاد میدین ؟

ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
موسسه زبان خوب و تهران چی پیشنهاد می کنید ؟

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
سلام

برای GMAT , GRE چه کتابهایی رو پیشنهاد میدین ؟

ممنون

كتاب‌هاي بارون

Barron's GRE
Barron's GMAT

102522_Barron%27s-GRE-2010-Graduate-_pbilimage1.jpg

بالا