• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
@ English Lord:

من دیشب یه بار راجع به این مسئله با شما بحث کردم، گفتم این رباته، سوال رو هم اشتباه پرسیدی، انتظار بیشتر هم ازش نباید داشت. خودت گفتی پست ها رو پاک کنم. الان اومدی باز همون بحث ها رو تکرار می کنی؟ خجالت خوب چیزیه واقعا! اشتباه خودتون رو دیگه لطفا بیشتر از این توجیه نکنید، اگر یک چیز باشه که من در این بخش تحمل نکنم همین توجیهات این مدلی هست. این آخرین اخطار بود.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بله من گفتم از پست 335..ولی شما از 336 پاک کردی....شما همه رو پاک کن حرفی نیست...

ضمنا شما فکر کن توجیه هست

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
پست من در تصحیح اشتباه شما بود، دلیلی براش نمی بینم که پاکش کنم. دیگه هم با شما بحثی ندارم.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
مشکل شما اینه که خیلی خودبینی...یعنی من بعد از اینهمه اینجا اومدن و پست دادن هنوز نمیدونم که در واقع این درسته: what do you think about sex?

خیلی مسخره هست واقعا که...
و اونوقت من هم مرض داشتم که گفتم : من یه کوچولو باهاش بازی کردم

باشه شما درست میگی...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بله، شما ممکنه همه طول عمرت رو بیای اینجا و همچو اشتباهی بکنی. انگلیسیت هم اگر نظر من رو بخوای، اینقدر خوب نیست که همچو اشتباهی نکنی. به همچنین انگلیسی من. گاهی اوقات یه "اشتباه کردم" خیلی محترمانه تر از توجیهاتی نظیر این هست.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
من زمانی عذرخواهی میکنم که واقعا اشتباه کرده باشم...نه الان که شما گوش ات بدهکار نیست و حرفای منو نادیده میگیری..

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سایت چت روباتیک:
(این یکی بنظر دقیقتر از بقیه میاد)

کد:
http://www.rong-chang.com/tutor_mike.htm

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام!

من میخوام امتحان تافل بدم . منتها هیچی راجع به ثبت نام و تاریخ ثبت نام و نحوه ثبت نام ( نحوه پرداخت و ...) نمیدونم . نزدیکترین تاریخ ثبت نام کی هست؟ نحوه پرداخت پول به چه صورته و ...؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام!

من میخوام امتحان تافل بدم . منتها هیچی راجع به ثبت نام و تاریخ ثبت نام و نحوه ثبت نام ( نحوه پرداخت و ...) نمیدونم . نزدیکترین تاریخ ثبت نام کی هست؟ نحوه پرداخت پول به چه صورته و ...؟

کجای ایران می خواید امتحان بدید؟ چه شهری هستید؟

سایت اصلش که ets.org هست، از اون جا امتحان تافل رو انتخاب کنید و نزدیکترین مرکز به خودتون رو مشخص کنید. اگر راهنمایی خواستید باز سوال کنید.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام!

این جدول مربوط به مکان های برزگذاری آزمون-تاریخ آزمون-و هزینه آزمون...

ضمنا شما میخوای کدوم تافل رو امتحان بدی؟IBT دیگه نه؟

اگه نمیدونی و اینها بگو تا کامل از سیر تا پیازش رو راهنماییت کنم..:)

djkak2sma3j2v7gdflhg.jpg

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مرسی از Amadea و English Lord عزیز:rolleyes:

میخوام تبریز امتحان بدم و IBT . راجع به نحوه پرداخت و رزرو جا و بقیه جزییات هیچ اطلاعاتی ندارم.:blush:

زمان امتحان هم اردیبهشت یا خرداد برام مناسبه . البته اگه تبریز جای خالی نبود ، تهران هم میتونم امتحان بدم منتها اولویت با تبریزه

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
در صورتی که میخواهید در امتحان iBT شرکت کنید همانطور که خانم Amadea گفتند می تونید در سایت
www.ets.org

اطلاعات لازم رو بدست آورید.
در این سایت اول باید sign up کنید.

1) زمانهایی که برای امتحان می تونید شرکت کنید (یعنی زمانهایی که جای خالی وجود دارد ) رو پیدا کنید.
English Lord عزیز زحمت کشیدند و این لیست رو در بالا گذاشتند.
2) به مثلا سازمان سنجش میروید. نامه واریز پول رو می گیرید.
3) واریز پول
4) دادن فیش به سازمان سنجش و گرفتن voucher
5) در اکانت در سایت ETS خودتون وارد میشید و ثبت نام می کنید

در صورتی که می خواهید در PBT شرکت کنید
یا باید از طریق سایت ثبت نام کنید (که الان دیگه فکر نکنم بتونید چون ظرفیت این روش پر شده و در بالا هم می تونید ببینید که جای خالی نداره)
یا باید در روزهای خاص به صورت حضوری بروید مرکز برگزار کننده و ثبت نام کنید (زمانی که من امتحان دادم G700 یعنی دفتر آزمون دانشگاه آزاد این امکان رو داشت) . باید برای اطلاع از تاریخهای ثبت نام حضوری با دفتر آزمون دانشگاه آزاد توی خیابان پاسداران تماس بگیرید. در روز ثبت نام نامه ای از دفتر می گیرید. پول رو واریز می کنید و همان روز هم در خود سازمان ثبت نام می کنید.

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
1) زمانهایی که برای امتحان می تونید شرکت کنید (یعنی زمانهایی که جای خالی وجود دارد ) رو پیدا کنید.
English Lord عزیز زحمت کشیدند و این لیست رو در بالا گذاشتند.
2) به مثلا سازمان سنجش میروید. نامه واریز پول رو می گیرید.
3) واریز پول
4) دادن فیش به سازمان سنجش و گرفتن voucher
5) در اکانت در سایت ETS خودتون وارد میشید و ثبت نام می کنید

در صورتی که می خواهید در PBT شرکت کنید
یا باید از طریق سایت ثبت نام کنید (که الان دیگه فکر نکنم بتونید چون ظرفیت این روش پر شده و در بالا هم می تونید ببینید که جای خالی نداره)
یا باید در روزهای خاص به صورت حضوری بروید مرکز برگزار کننده و ثبت نام کنید (زمانی که من امتحان دادم G700 یعنی دفتر آزمون دانشگاه آزاد این امکان رو داشت) . باید برای اطلاع از تاریخهای ثبت نام حضوری با دفتر آزمون دانشگاه آزاد توی خیابان پاسداران تماس بگیرید. در روز ثبت نام نامه ای از دفتر می گیرید. پول رو واریز می کنید و همان روز هم در خود سازمان ثبت نام می کنید.
مرسی از کوروش عزیز درواقع مدارکی هم برای گرفتن این شماره Voucher نیاز دارن که اینها هستن:

البته بنا به اطلاعیه خود سازمان سنجش:

1- گرفتن معرفي‌نامه از گروه آزمونهاي بين‌المللي و زبانهاي خارجي جهت واريز وجه ثبت‌نامي به بانك.
تذكر مهم: گرفتن معرفي‌نامه فوق هر روز تا قبل از ساعت 12 ظهر مي‌باشد.
2- هزينه ثبت‌نام: (این معمولا متغیره و بنا به اون تصویری که گداشتم باید پول رو واریز کنید)
3-‌ كپي از صفحه اول شناسنامه، گذرنامه يا كارت ملي و همراه داشتن شماره ملي.
4- يك قطعه عكس 4*3 يا 4*6 (رنگي يا سياه و سفيد)
آدرس: تهران- خ كريمخان زند- خ استاد نجات‌اللهي- كوچه شهيد اماني- واحد ارتباطات مردمي- گروه آزمونهاي بين‌المللي و زبانهاي خارجي تلفن: 88922242

برای ثبت نام آزمون از طریق سازمان سنجش شما میتونی از طریق ویژنامه پیک سنجش اون فرم رو تهیه کنی که این فرم در اون پیک هستیش..

برای اطمینان بیشتر از نحوه ریختن وجه به حساب هم میتونی با این شماره تماس بگیری و دقیق سوال کنی: 66484852 الی 56

در انتها به این لینک هم یه نگاهی بنداز: http://www6.sanjesh.org/Toefl/1388/880609_01.php

و این اینجا: http://www6.sanjesh.org/Toefl/Index.php

البته بنظر من به روش PBT شرکت کنید خیلی بهتره...(نظر شخصی)

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مرسی از کوروش و انگلیش لرد عزیز

پس این ووچر گرفتن کلی دردسر داره. دانشگاه تبریز ووچر نمیده؟ میشه کس دیگه ای به جای من بره ووچر رو از تهران بگیره؟
دوستایی که تو فوروم ویزا کارت یا پی پل دارن ، اونا نمیتونن برای من ثبت نام کنن؟

اینم درسته اگه بخوام برای دانشگاه ها ریپورت بفرستن باید 17 دلار پول بدم؟

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

پس این ووچر گرفتن کلی دردسر داره. دانشگاه تبریز ووچر نمیده؟ میشه کس دیگه ای به جای من بره ووچر رو از تهران بگیره؟

بله اون دوستان میتونن براتون از طریق خود سایت بعد از ایجاد پروفایل ثبت نام کنن...خیلی راحت و بدون دردسر

http://www.ets.org/bin/getprogram.c...rect=&t_country1=group_Iran,IslamicRepublicOf

برای جلوگیری از مشکلات احتمالی بهترين راه براي پرداخت حق ثبت نام استفاده از کارتهاي اعتباري است.

و اون هزینه ارسال به دانشگاه ها هم بین 17 تا 20 دلار متغیره..

بهرحال همونطور که گفتم میتونی برای اطلاعات دقیق تر و بیشتر با این شماره تماس بگیری و دقیق و بدون هیچ شبه ای و سردرگمی احتمالی با این شماره تماس بگیری:

66484852 الی 56

حتما اینکار رو بکن....... و فقط به مطالبی که من میگم یا دیگر دوستان فقط و فقط اکتفا نکن...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
نوشته ای از pooya007

آهان یه چیزو یادم رفت بگم....این یه فایل برای نحوه ثبت نام هستش اتچ میکنم ببین ...

البته گویا در ایران مراکری هم هستن که Voucher رو میدن...در واقعا همون مرکزی هست که شماره اش رو بالا دادم...

این فرم ثبت نامش هست:

http://www.university.ir/ibt-pbt-deference.htm

این هم فرم ارسال به دانشگاه ها:

http://www.university.ir/score_report.htm

حتما با اون شماره تماس بگیر و دقیق از همه چیز مطلع شو....

فایل های ضمیمه

• TOEFL registration .doc
    95.5 KB · نمایش ها: 3

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3

English Lord عزیز از زحماتی که می کشی واقعا ممنونم.
خواهش می کنم پویا جان
تا 4 دانشگاه در روز ثبت نام (اینترنتی) می تونید انتخاب کنید تا نمراتتون رو به اونجا بفرستند. بعد از ثبت نام دیگه نمی تونید تغییری در آنها بدهید. برای این 4 دانشگاه پولی نمی خواهند. برای بقیه همانطور که English Lord عزیز گفتند باید بین 17 تا 20 دلار پرداخت کنید.

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
English Lord عزیز از زحماتی که می کشی واقعا ممنونم.
خواهش می کنم پویا جان
تا 4 دانشگاه در روز ثبت نام (اینترنتی) می تونید انتخاب کنید تا نمراتتون رو به اونجا بفرستند. بعد از ثبت نام دیگه نمی تونید تغییری در آنها بدهید. برای این 4 دانشگاه پولی نمی خواهند. برای بقیه همانطور که English Lord عزیز گفتند باید بین 17 تا 20 دلار پرداخت کنید.
ای بابا :(

چرا همه چیز اینطوری پیچیده شده :( :( از هر طرف که وارد میشم به بن بست میخورم. پس با این حساب اول باید دانشگاه انتخاب کنم. بدبختی اینه سایت هر دانشگاهی که میرم تافل رو میخوان . یعنی انگار باید از قبل داشته باشم.

بازم از زحمات دوستان خوبم کوروش ، انگلیش لرد و Amadea عزیز ممنونم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

چرا همه چیز اینطوری پیچیده شده :( :( از هر طرف که وارد میشم به بن بست میخورم. پس با این حساب اول باید دانشگاه انتخاب کنم. بدبختی اینه سایت هر دانشگاهی که میرم تافل رو میخوان . یعنی انگار باید از قبل داشته باشم.

خواهش مي كنم پويا جان. آره،‌ اول بايد بدوني كجا مي خواي بري،‌ اين از همه مهمتره. راجع به دانشگاه ها خوب تحقيق كن. اول از همه بر اساس هزينه و اينكه احتمال پذيرش دادنشون با شرايطت بخونه،‌ بعد خب قاعدتا شهر و امكانات و ...

اگر خوب انتخاب كني،‌ همون 4 تا كافيه و بعدا احتياجي نيست پول اضافي بدي. به نظرم زياد عجله نكن و اول خوب در مورد جاهايي كه مي خواي پذيرش بگيري تحقيق كن.

راستي،‌ اميدوارم موفق باشي!‌ :)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

خب عزضم به حضور جناب پویا خان عزیز این که....

من یادم رفت که سوالی رو که همیشه می پرسیدم حالا هم بپرسم..اشکالی نداره...

اگه باز میای به این تاپیک و چک میکنی این سوال من رو جواب بده تا درباره دانشگاه هم تا اونجایی که ازم بر میاد راهنماییت کنم..

گویا بنظر برای تحصیل در دانشگه های خارج از کشور میخوای دیگه درسته؟یا اشتباه میکنم؟!!

کلا تافل رو واسه چی میخوای؟برای تحصیل دیگه نه؟خب چه رشته ای؟تاسقف چقد در توانت هست که هزینه کنی؟!!

البته این رو هم اضافه کنم که اطلاع دقیق تر و بهتر رو میتونیدرباره دانشگاه های محل تحصیل خارج از کشور و شرایط هرکدوم و هزینه های مورد نظر رو از بخش تخصصی خودش که بچه های بسیار خوب و آگاهی اونجا حضور دارن بپرسی..

لینک بخش دانشگاه و تحصیل:

http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=137

حتما درباره دانشگاه از اطلاعات مفید بچه های اونور تا میتونی استفاده بچه ها تا اونجایی که بتونن کمک ات خواهند کرد...

ضمنا اونقدرها هم سخت نگیر.....همه چیز با کمی تامل و تلاش حل خواهد شد...:)

پ.ن:وظیفه هست که تا اونجایی که در توانم باشه کمک کنم.:)قربان شما و تشکر از کوروش عزیز بابت راهنمایی های بجا و مفیدشون...
53.gif

بالا