• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
Reading and writing در آزمون تافل بسیار بهتر ساده تر و راحت تر هستن...و البته تا حدودی هم گرامر....سخترین و بدترین قسمت IELTS در مبحث writing هستش...پوست آدم رو میکنه:D

من به شما قول میدم که تافل بسیار راحت تر از آیلتس هست البته اگه موارد ملزوم رو رعایت و بهشون عمل کنید...

لذا از طرفی شما هنوز هدفتون مشخص نیست که میخواین چکار کنید و کدامیک رو امتحان بدین...واقعا چه چیزی برای شما مهمه و میخواین فرضا اگه تافل یا ایلتس گرفتین باهاش چکار کنین؟

شما تا مقصودتون مشخص نباشه نمیتونید انتخاب کنید ...لذا بعد از مشخص شدن هدفتون یکی رو. انتخاب میکنید و حالا چه دشوار و چه اسان راهی هست که باید برید..

جناب کورش میفرمایند دوستانشون در ایلتس موفق تر بودن....درحالی که زمانی که من امتحان تافل دادم دوستانی بودن هم قبلا در ایلتس شکست ورده بودن...و خود من که قبل از امتحان نمونه سوالات هر رو خوندم و بنظرم به نسبت تافل راحت تری قابل لمسی رو نسبت به الیتس برام داشت از این لحاظ که در صرف وقت و زمان مشکلی برام ایجاد نمیکرد ولی ایتلس در بحث writing اعصاب خورد کن هست...

جا داره از کوروش عزیز بابت راهنمایی و سخنان شیوشون تشکر کنم..:)

Last edited:

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر مجدد از هر دو دوست خوبم .

اول اینکه جناب KOROUSH خوب فرمودند در مورد تافل و IELTS و حرفهای جناب ENGLISH LORD هم بسیار پسندیده بود.

من هدفم ادامه تحصیل برای کارشناسی ارشد هست. اونم به احتمال 90% در اروپا نه در امریکا ، بنابراین به همین جهت بیشتر به دنبال IELTS بودم ، اما چون به نظرم در امتحان WRITING کمی به افکار و ذهنیت ادم برای رو کاغذ اوردن بستگی داره من یکم میلنگم .

حالا به نظر شما در ازمون IELTS اون 3 تا SKILL دیگه مشکلی ندارند؟ اخه به جز مدیریت زمان که باید داشت من یکم برای SPEAKING می ترسم جلوی NATIVE هل بشم و خراب کنم اخه ادم باید یه PARTNER خوبم داشته باشه........

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3

اول اینکه جناب KOROUSH خوب فرمودند در مورد تافل و IELTS و حرفهای جناب ENGLISH LORD هم بسیار پسندیده بود.

من هدفم ادامه تحصیل برای کارشناسی ارشد هست. اونم به احتمال 90% در اروپا نه در امریکا ، بنابراین به همین جهت بیشتر به دنبال IELTS بودم ، اما چون به نظرم در امتحان WRITING کمی به افکار و ذهنیت ادم برای رو کاغذ اوردن بستگی داره من یکم میلنگم .

حالا به نظر شما در ازمون IELTS اون 3 تا SKILL دیگه مشکلی ندارند؟ اخه به جز مدیریت زمان که باید داشت من یکم برای SPEAKING می ترسم جلوی NATIVE هل بشم و خراب کنم اخه ادم باید یه PARTNER خوبم داشته باشه........

سلام
از chat کردن با افراد انگلیسی زبان استفاده کنید. البته این کار به شما thinking در انگلیسی رو یاد میده. برای داشتن speaking خوب اول باید در thinking خوب باشید. توانایی بالا در مهارتها اعتماد به نفس رو بالا میبره.
موفق باشید

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
از chat کردن با افراد انگلیسی زبان استفاده کنید
بله کار مفیدی...سال 2007 هم که ما اومدیم این پیشنهاد رو دادم و خیلی دوستان استقبال کردن...یادش گرامی...:)
رای داشتن speaking خوب اول باید در thinking خوب باشید
در مراحل ابتدایی شاید اما در مجموع اصلا و 100% اشتباهه و راه غلطی در امر آموش و یادگیری زبان هست...

اصولا کسانی که شروع به یادگیری هر زبانی میکنن متاسفانه در هنگام صحبت ابتدا فکر میکنن و کلمات رو در ذهن ابندا آماده میکنن بعد بنا به فرآیند دیکدر اون رو تبدیل به انگلیسی میکنن بعد بنا به داشن های آموخته در گرامر کلمات رو سر هم بندی میکنن و متقابلا در زمان صحبت طرف مقابل کلمات رو اینکدر میکنن و بعد میگردن دنبال معنی بعد که متوجه شدن باز ازابتدا به ساکن..

اینکار اشتباه ترین و بدترین راه هست...اگه کسی به این روش بخواد انگلیسی یا هر زبانی رو یاد بگیره همون بهتر که نگیره و اصلا وقتش رو تلف نکنه...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
بله کار مفیدی...سال 2007 هم که ما اومدیم این پیشنهاد رو دادم و خیلی دوستان استقبال کردن...یادش گرامی...:)

در مراحل ابتدایی شاید اما در مجموع اصلا و 100% اشتباهه و راه غلطی در امر آموش و یادگیری زبان هست...

اصولا کسانی که شروع به یادگیری هر زبانی میکنن متاسفانه در هنگام صحبت ابتدا فکر میکنن و کلمات رو در ذهن ابندا آماده میکنن بعد بنا به فرآیند دیکدر اون رو تبدیل به انگلیسی میکنن بعد بنا به داشن های آموخته در گرامر کلمات رو سر هم بندی میکنن و متقابلا در زمان صحبت طرف مقابل کلمات رو اینکدر میکنن و بعد میگردن دنبال معنی بعد که متوجه شدن باز ازابتدا به ساکن..

اینکار اشتباه ترین و بدترین راه هست...اگه کسی به این روش بخواد انگلیسی یا هر زبانی رو یاد بگیره همون بهتر که نگیره و اصلا وقتش رو تلف نکنه...

سلام دوست خوبم
thinking یعنی اینکه شما مثل یک انگلیسی زبان در خود زبان فکر کنید و صحبت کنید. برای صحبت کردن دو روش وجود داره
1. جمله ای را که می خواهید بیان کنید به زبان خودتان در ذهن آماده کنید سپس به زبان دیگر ترجمه کنید اینکار چند ایراد داره اول اینکه دایره لغت شخص اگر خوب نباشه نمی تونه صحبت کنه دوم اینکه فرایند ترجمه در ذهن حدود 1 ثانیه برای هر جمله طول می کشه این باعث میشه که به این صورت صحبت کنه یک جمله می گه بعد میگه آآآآآآآآآآ تا فرایند ترجمه تمام بشه دوباره جمله بعدی رو میگه. این باعث میشه که در مکالمه بلند برای شنوده خسته کننده باشه. ولی برای صحبتهای کوتاه اگر دایره لغت مناسب باشه جواب میده.(از هیچی بهتره):lol:
2. روش دیگه اینه که در خود زبان فکر کنید. یعنی فرآیند ترجمه حذف بشه. برای این کار thinking زبان باید خوب باشه. یعنی باید در خود زبان فکر کنید نه در زبان خودتون.

با chat کردن به زبان انگلیسی (مثلا با افراد انگلیسی زبان) می تونید thinking رو بهتر کنید. در chat هول شدن نیست. ایرادهای صحبت کردن با روش اول به وضوح دیده میشه و عادت می کنید که مثلا برای تشکر thank you استفاده کنید :) نه اینکه ترجمه بشه. با صحبت زیاد و یا chat کردن به عبارات خود زبان مثل عبارات زبان خودتان عادت می کنید. این باعث بهبود thinking میشه.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ولی برای صحبتهای کوتاه اگر دایره لغت مناسب باشه جواب میده.(از هیچی بهتره)
از هیچی بهتره؟بله شاید اینگونه باشه ولی در حقیقت دوزار هم نمی ارزه...
2. روش دیگه اینه که در خود زبان فکر کنید. یعنی فرآیند ترجمه حذف بشه. برای این کار thinking زبان باید خوب باشه. یعنی باید در خود زبان فکر کنید نه در زبان خودتون.
شما میدونی این امر چقدر زمان بره؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
از هیچی بهتره؟بله شاید اینگونه باشه ولی در حقیقت دوزار هم نمی ارزه...

شما میدونی این امر چقدر زمان بره؟

در مورد اولی اینکه روش خوبی نیست درسته من هم نگفتم این روش خوبیه با مقایسه روشهای صحبت کردن مفهوم thinking رو برایتون توضیح دادم.

در مورد دومی: نیازی نیست شما کار خاصی رو انجام بدید با صحبت کردن یا chat کردن زیاد عبارات زبان برایتان عادی میشه. شاید افرادی رو دیده باشید که از خارج برمیگردند و وقتی می خواهند تشکر کنند می گویند thank you. این برای این نیست که نشون بدند خارج رفته هستند (البته نه همه شون:)) بخاطر اینه که عادت کردند برای تشکر این عبارت رو بکار ببرند. اینکه وقت زیادی میبره درسته ولی برای دوستمون که 1.5 سال وقت دارند کار سختی نیست.
در ضمن روشی که می گویند در خود زبان فکر کنید مرحله مقدماتی همین مرحله (مرحله دوم که در پستهای قبلی توضیح دادم) هست روش دیگه ای نیست. با ادامه دادن این روش به عبارات عادت می کنید که بهترین روش آموزش زبان هم همین روش هست.

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

برای تقویت speaking منابع مفید زیادی هست ولی خب در رابطه با IELTS استفاده از این برنامه خیلی کمک خواهد کرد و استفاده اش خالی از لطف نیست...

کد:
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2556746&postcount=354

Last edited:

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان چت کردن بخصوص voice chat روش خوبیه که من همیشه به شاگردام توصیه میکنم ولی مشکلی که وجود داره و شاگردام هم شاکی هستن اینه که یاهو مسنجر اصلا بدرد نمیخوره هم اونور آب اونقدر که تو ایران طرفدار داره نداره هم اینکه پره از این رویات ها که pm های الکی و تبلیغاتی میفرستن، اون موقع ها ما با paltalk میچتیدیم ولی الان فیلتره متاسفانه، شما مسنجر خوبی واسه اینکار سراغ دارین؟ که محیط خوبی داشته باشه (همه دنبال س ک س و این حرفا نباشن) و از این رویات ها خالی باشه و چت ها هم انگلیسی باشه؟ MSN خوبه؟ اصلا سایتی مسنجری رومی چیزی نیس فقط واسه یاد گیرنده هاس زبان که چت کنند؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان چت کردن بخصوص voice chat روش خوبیه که من همیشه به شاگردام توصیه میکنم ولی مشکلی که وجود داره و شاگردام هم شاکی هستن اینه که یاهو مسنجر اصلا بدرد نمیخوره هم اونور آب اونقدر که تو ایران طرفدار داره نداره هم اینکه پره از این رویات ها که pm های الکی و تبلیغاتی میفرستن، اون موقع ها ما با paltalk میچتیدیم ولی الان فیلتره متاسفانه، شما مسنجر خوبی واسه اینکار سراغ دارین؟ که محیط خوبی داشته باشه (همه دنبال س ک س و این حرفا نباشن) و از این رویات ها خالی باشه و چت ها هم انگلیسی باشه؟ MSN خوبه؟ اصلا سایتی مسنجری رومی چیزی نیس فقط واسه یاد گیرنده هاس زبان که چت کنند؟

اين يكي:

http://chatwitharobot.com/?input=you're+so+cute&Submit=Submit

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

سایت های زیر:

کد:
http://www.englishbaby.com/community/chat
http://www.learnenglish.de/englishchat.htm#forum
http://www.englishclub.com/esl-chat/index.htm
http://www.cycnet.com/englishcorner/
http://www.tolearnenglish.com/chat.php

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سایتهایی که دوستان معرفی کردند سایتهای خیلی خوبی هستند. در این مدت کوتاهی که به این فروم پیوستم تلاشهای خانم Amadea و جناب English Lord رو هر روز در بخش زبان می بینم. جا داره اینجا از تلاشهای این دو بزرگوار سپاسگزاری کنم.

در مورد chat یا speaking روزانه با یکی از دوستانتان یکی از فاکتورهای مهم انتخاب یک موضوع خاص هست یعنی هر روز در مورد یک موضوع خاص صحبت کنید. تا اینکه هر روز در مورد آب و هوا صحبت نشه. مثلا تصمیم بگیرید که یک روز در مورد آب و هواو ... صحبت کنید و بهتره که خودتون رو در یک شرایطی تجسم کنید و در مورد آن صحبت کنید.سایت زیر (که پیشنهاد خیلی خوب خانم Amadea هست) می تونه بهترین باشه

http://chatwitharobot.com/?input=you...&Submit=Submit

در مورد سایتهایی که جناب English Lord معرفی کردند چت رومهای خیلی خوبی هستند

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بله خب درواقع چت کردن با یه ربات آنلاین به جورایی خیلی سبکه...و گاهی اوقات یا گیج میزنه یا اصلا جواب و پاسخی براش تعریف نشده مثلا همین لینک Amadea عزیز رو من یه کوچولو باهاش باز کردم و یه سوال رو ازش پرسیدم و جواب گنگی داد :D:lol:که نشون از ضعفش هست:D..البته بطور کلی خیلی عالیه و بیشتر هم از کلمات ساده و سبک استفاده میکنن این سیستم های چت روباتیک آنلاین...
سوال و جواب:
English Lord: how do you think of se*x?

Alicia Waggery: I don't know what to think. That is something I haven't heard of

در عین حال چند سایت دیگر براساس سیستم روباتیک چت:

کد:
http://alice.pandorabots.com
http://chat.jabberwacky.com/
http://www.algebra.com/cgi-bin/chat.mpl
http://www.zabaware.com/webhal/hal6alpha.asp

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سیستم های چت روباتیک برای شروع خیلی مفیدند چون شخص از خراب کردن ترسی نداره. در ضمن یکی از بخشهای خوبی که من تو سایت دیدم بخش زیر هست.

http://forum.persiantools.com/t130465.html

انتخاب موضوعهای مختلف و شنیدن این پستها کمک خوبی می تونه باشه.

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خواهش می کنم کوروش عزیز. منم از همه دوستانی که در این بخش فعالیت می کنند سپاسگزارم. :happy:

بله خب درواقع چت کردن با یه ربات آنلاین به جورایی خیلی سبکه...و گاهی اوقات یا گیج میزنه یا اصلا جواب و پاسخی براش تعریف نشده مثلا همین لینک Amadea عزیز رو من یه کوچولو باهاش باز کردم و یه سوال رو ازش پرسیدم و جواب گنگی داد :D:lol:که نشون از ضعفش هست:D.
سوال و جواب:
English Lord: how do you think of se*x?

Alicia Waggery: I don't know what to think. That is something I haven't heard of

مشکل از سوال خودتونه که اصلا معنی نمیده.

باید بپرسی what do you think of ...

که میگه:

S*x is the means of animal evolution.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سیستم های چت روباتیک برای شروع خیلی مفیدند چون شخص از خراب کردن ترسی نداره. در ضمن یکی از بخشهای خوبی که من تو سایت دیدم بخش زیر هست.

http://forum.persiantools.com/t130465.html

انتخاب موضوعهای مختلف و شنیدن این پستها کمک خوبی می تونه باشه.
این پادکست ها همونطور که مطلع هستین بیشتر مناسب مهارت شنیداری هست ولی چندان کاربرد مفیدی برای آزمونهای تافل و آیلتس نداره چون در این پادکستها بسیار روان صحبت شده..

تنها میتونه به اون مهارت کنه و در جنبه خود آموری بسیار مفیده ولی برای این آزمونها باید از منابعی دیگر استفاده کرد...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خواهش می کنم کوروش عزیز. منم از همه دوستانی که در این بخش فعالیت می کنند سپاسگزارم. :happy:

مشکل از سوال خودتونه که اصلا معنی نمیده.

باید بپرسی what do you think of ...

که میگه:

S*x is the means of animal evolution.
مرسی واقعا...:lol:

شما دارین بی ربط میگین...

نگرفتی چی شد
در واقع سوال من بکنار. هدف من نشون دادن ضعف نسبی اش بود...ضمن اینکه این سیستم در واقع به شکل سوال و جواب هست و خیلی وقتها گیج میزنه...و شما 1000 ساعت باهاش حرف بزن همش کلمات بیسیک و پایه در واقع ساده رو بیان میکنه و در نتیجه تا یه سطح خاصی انقضا داره..

ضمن اینکه هدف معرف اینها جعت آموزش بود و لذا چطور اینگونه اشکالات رو برطرف میکنه؟

میشد این روبات رو طوری برنامه ریزی کرد و الگوریتمی برای گرامر و کاربرد صحیح کلمات براش نوشت که کاملا مفید باشه.

لذا هدف نشان دادن ضعف اینگونه سیستم ها هست...شما یه بعضی مواقع سوال درست که ازش بپرسی کاملا بی ربط و یه چیز دیگه میگه و بعد از 8 بار پرسیدن تازه جواب مناسب با سوال رو میده:lol:

ضمنا شما پست منو دقیق نخوندی که گفتم:

من یه کوچولو باهاش بازی کردم

اول مطلب دیگران رو دقیق بخونین و درک کنید....

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
این پادکست ها همونطور که مطلع هستین بیشتر مناسب مهارت شنیداری هست ولی چندان کاربرد مفیدی برای آزمونهای تافل و آیلتس نداره چون در این پادکستها بسیار روان صحبت شده..

تنها میتونه به اون مهارت کنه و در جنبه خود آموری بسیار مفیده ولی برای این آزمونها باید از منابعی دیگر استفاده کرد...

English Lord عزیز اگر پست قبلی من رو ببینی من گفتم برای chat کردن و یا حتی صحبت کردن با دوستانتان باید یک موضوع خاصی رو انتخاب کنید بعد در موردش با هم بحث کنید (بهتره که تجسم کنید که در اون شرایط هستید) نه اینکه هر روز فقط بگین سلام... چطوری ... خداحافظ. برای همین اون پادکستها رو پیشنهاد دادم چون چندین موضوع جالب و مختلف رو معرفی می کنه. در ضمن بعد از تمرین شنیدن اینکه آنها چه می گویند خیلی مفیده. به عنوان مثال وقتی دو نفر با همدیگر برای اولین بار آشنا می شوند می گویند Hello یا How do you do.
با مقایسه صحبت کردن آنها با نحوه صحبت کردن خودتان می تونه ایرادهایی رو که داشتید برایتون حل کنه. اگر کتابهای آمزش تافل iBT رو هم ببینید برای بخش speaking یک sample می آورند. البته که این پادکستها برای تافل مناسب نیست ولی برای یک sample بسیار مناسب است. جدا از اینکه موضوعات مختلفی رو مطرح کرده و برای انتخاب موضوع مناسبه. حتی اگر کسی بخواد تخصصی در مورد تافل صحبت کنه هم به موضوع نیاز داره در این پادکستها ایده پیدا کردن موضوعات مختلف هست.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی واقعا...:lol:

شما دارین بی ربط میگین...

نگرفتی چی شد
در واقع سوال من بکنار. هدف من نشون دادن ضعف نسبی اش بود...ضمن اینکه این سیستم در واقع به شکل سوال و جواب هست و خیلی وقتها گیج میزنه...و شما 1000 ساعت باهاش حرف بزن همش کلمات بیسیک و پایه در واقع ساده رو بیان میکنه و در نتیجه تا یه سطح خاصی انقضا داره..

ضمن اینکه هدف معرف اینها جعت آموزش بود و لذا چطور اینگونه اشکالات رو برطرف میکنه؟

میشد این روبات رو طوری برنامه ریزی کرد و الگوریتمی برای گرامر و کاربرد صحیح کلمات براش نوشت که کاملا مفید باشه.

لذا هدف نشان دادن ضعف اینگونه سیستم ها هست...شما یه بعضی مواقع سوال درست که ازش بپرسی کاملا بی ربط و یه چیز دیگه میگه و بعد از 8 بار پرسیدن تازه جواب مناسب با سوال رو میده:lol:

ضمنا شما پست منو دقیق نخوندی که گفتم:

من یه کوچولو باهاش بازی کردم

اول مطلب دیگران رو دقیق بخونین و درک کنید....

در تایید حرف خانم Amadea برای شروع چت کردن چت با روباتیک خیلی بهتره چون ترس از خراب شدن نداره. مگر اینکه شخص این اعتماد به نفس لازم رو داشته باشه یا توانایی بالایی داشته باشه

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
برای شروع چت کردن چت با روباتیک خیلی بهتره چون ترس از خراب شدن نداره.
شما این حرف رو دوبار تکرار کردی:D...چرا ترس؟مگر میخواد کمر قول بشکونه؟شما وقتی میخوای با طرف مقابل چت کنی نه اون شما رو میشناسه نه شما اون رو....ضمن اینکه در ابتدا هم عنوان میشه...
داشتن ترس در امر یادگیری فاجعه هست و لذا داشتن و یا رسیدن به اون اعتماد به نفس بالا هرگز از یک ارتباط خشک و مصنوعی بدست نمیاد...لذا بنا به ضعف هایی که عنوان کردم حتی اگه شما اشتباه گرامری یا املایی یا کلمه ای داشته باشی دو حالت پیش میاد :

1- یا اصلا کمک نمیکنه
2- حداکثر در بعضی موارد تنها 5%
حالا بنظر شما این کافیه؟

شما وقتی امتحان speaking میدی طرف مقابلت آدمه...ربات که نیست.
در تایید حرف خانم Amadea
مرسی از تائیدتون این نهایت بزرگواری و لطف شما رو میرسونه ...:)
شما هم متن منو درست بخون...
اینهمه کار کردیم که ضعف رو بیان کنیم باز اینها هی زرتی میگن جمله اشتباه...ما میگیم نره میگه بدوش
من سر حرفم هستم و چت روباتیک رو تنها تا یه مفطعی قبول دارم بنا به موارد ذکر شده...

بالا