• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
کسی میدونه توی ایران آزمون FCE سالی چند بار برگذار میشه؟

آزمون زبان دانشگاه كمبريج فقط در 4 مركز معتبر به نقل از اين دانشگاه در ايران برگزار ميشه كه سه تا در تهران و يكي هم در همدان هست. بهتره با خود اين مراكز تماس بگيريد و ببينيد تاريخ آزمونها چيه:

TEHRAN

1. ILI
No.75 Vesal Avenue
Tehran

Telephone + 98-21-640-7438
Fax + 98-21-640-7438

Local secretary: Dr Reza Hashemi

2. Tehran Open Centre
P O Box 14185/837
Tehran

Telephone + 98 216-944-574

Local secretary: Mr Ahmad Mosavian

3. IEP

Telephone: 88369230
Fax: 88369229
Mobile: 0935 2373876

Local secretary: Maryam Araboff

4. IELTS Tehran
Vozara Street, No 11, 21st Street
First Floor, Office No 3
Tehran 14168

Telephone + 98 21-872-5428

IELTS Contact: Ms Deborah Mahdavi

5. Arshad Language Institute
No. 27, West 28 St.
South Allameh St,
Saadat Abad
1997965941 Tehran

Telephone + 98 21 88686394 / 886890
Fax + 98 21 88683087

Local secretary: Prof. Ahmad Alavi

HAMEDAN

Hamedan Marefat Language Institute
No. 25, Next to Dadgostari,
Pardis Alley,
Buali Street,
Hamedan 65156
Iran

Telephone + 98 811 826 7733 /835 0400
Fax + 98 811 825 1500

ESOL Examinations Administrator: Hassan Soodmand Afshar​

آدرس ايميل مسئولان اين مراكز هم در همين صفحه در آدرس زير هست:
http://www.cambridgeesol.org/iran/centres.html

اطلاعات بيشتر:

http://www.cambridgeesol.org/iran/exams/fce.html

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
آزمون زبان دانشگاه كمبريج فقط در 4 مركز معتبر به نقل از اين دانشگاه در ايران برگزار ميشه كه سه تا در تهران و يكي هم در همدان هست. بهتره با خود اين مراكز تماس بگيريد و ببينيد تاريخ آزمونها چيه:

آدرس ايميل مسئولان اين مراكز هم در همين صفحه در آدرس زير هست:
http://www.cambridgeesol.org/iran/centres.html

اطلاعات بيشتر:

http://www.cambridgeesol.org/iran/exams/fce.html

مرسی. من شخصا مراجعه کردم به این مرکز توی همدان. گفتن که سالی یک بار برگذار میشه . گفتن توی ایران یک بار در ساله اما کشورهای دیگه 4 بار در سال امتحان میگیرن. ظرفیتش هم پر شده بود متاسفانه یه سال باید صبر کرد

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
میشه یکی در مورد IELTS یککم توضیح بده
اعتبارش مادام العمره؟
از تافل اعتبارش بیشتره؟

se_se

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان برای گرفتن مردک fce باید چه مراحلی رو طی کرد....میشه همینجوری رفت ثبت نام؟؟؟یا باید کار خاصی قبلش بکنیم؟؟؟چقدر هزینشه الان؟؟؟کجا باید رفت برای ثبت نام؟؟؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
میشه یکی در مورد IELTS یککم توضیح بده
اعتبارش مادام العمره؟
از تافل اعتبارش بیشتره؟

http://fa.wikipedia.org/wiki/آیلتس

بستگي داره كدوم دانشگاه بخوايد بريد. ببينيد چي ميخواد، همون رو بديد، حالا چه اين چه تافل، بيشتر از دو سال بگذره دانشگاه اعتباري براش قائل نيست.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان برای گرفتن مردک fce باید چه مراحلی رو طی کرد....میشه همینجوری رفت ثبت نام؟؟؟یا باید کار خاصی قبلش بکنیم؟؟؟چقدر هزینشه الان؟؟؟کجا باید رفت برای ثبت نام؟؟؟

پست 19 همين تاپيك توضيح دادم. اگر فكر مي كنيد آمادگي داريد، با اين مراكز تماس بگيريد و اطلاعات لازم (قيمت، زمان و ...) رو بپرسيد. پيش نيازي لازم نداره.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

hellfirez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقاي ادمين باور كن اگه نتونم امسال 9 ژانويه واسه ieltstehran ثبت نام كنم تمام عمر نفرين و ناله م پشت سر شركت شما و برنامه نويس سايت آشغال ieltstehran خواهد بود.

يك ماه تموم هر روز و شب سايت اينا رو چك مي كردم، تا ثبت نام جاهاي خالي 9 ژانويه باز بشه ، ديشب دقيقا ساعت 12:30 باز شد، ولي سيستم احمقانه و تاسف آور شون نمي ذاره از ساعت 10 شب تا 10 صبح كسي از سايت استفاده كنه. ساعت 9 صبح به اميد اينكه شايد 1 ساعت زودتر كار كنه تست كردم، همچنان بسته بود، و در كمال ناباوري ساعت 9:50 دقيقه سايت Down شد. :grrr:

داشتم ديوونه ميشدم، يه ماه تمام فكرم اين سايت و امتحان ايلتس بود. چه كارايي كه من نكردم براي اينكه اولين نفر باشم كه بفهمم جاي خالي كي باز ميشه ...

ساعت 10:15 ...زنگ زدم به ايلتس تهران ، ميگم خانم سايت از كار افتاده ، ميگه شلوغه و با يه حالتي كه همش فكر ميكنم داره پشت سرم ميخنده و پيش خودش ميگه سره كاري پسر ، بهم ميگه سايت درسته ولي شلوغ شده :eek:

زنگ مي زنم پرشين تولز،‌ چون شركت ... (به جاي سه نقطه الفاظ ركيك جايگزين كنيد) پرشين تولز سرويس هاست بهشون داده. ميگم سايت اينا down شده و حتي ping هم نميشه. خوشبختانه قبول مي كنن و مي گن درست مي كنيم ، پيگيري كنيد.(خدا رو شكر منشياش مثل ادميناش نيستن).

مدام امتحان مي كنم و تا اينكه ساعت 10:55 سايت باز ميشه ميرم سايت رو چك مي كنم و در كمال ناباوري مي بينم كه جايي براي ثبت نام نيست.:grrr:

در اينجا احتمالا قيافم سرخ شده و دارم موهامو ميكنم و هر چي فحش بلدم نثارشون ميكنم.

دوباره مراحل زنگ زدن به پرشين... و ايلتس... تكرار مي كنم به اميد اينكه شايد بشه كاري كرد، كسي به دادم برسه. ولي هيچي كه هيچي.:thumbsdow

در شرايطي ام كه تاريخ ديرتر از 9 ‍ژانويه به دردم نمي خوره، فعلا پاس ندارم برم خارج واسه امتحان. تو فوريه بايد مداركمو بفرستم. ايلتس سنجش شركت نكردم به هواي ieltstehran. اگرم امسال apply نكنم سال بعد نمي تونم.

شايد مسير زندگيمو عوض شه. نمي بخشمتون.

اگه روزي ملياردر بشم، هر دو شركت رو ميخرم و همتون رو اخراج مي كنم.:rambo:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
برو دبی امتحان بده. من پارسال همینکارو کردم. خیلی راحت خیلی سریع
پ

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
یک سوال دیگه...من چند تا از صفحات اول این تاپیک رو خوندم اما چیزی ندیدم...میشه یه توضیح راجع به متحان تافل بدین؟مبحثی...تعداد سوال ها؟ نحوه برگذاری آزمون!و آیا امتحان شفاهی هم داره یا یوخ؟ :دی

سلام سینا جان
امتحان تافل به دو صورت است یکی iBT و یکی هم PBT. در مورد اولی امتحانش شامل 4 مهارت است:
reading, listening, speaking and writing
تعداد سئوال در این آزمون برای هر داوطلب متغیر است. ولی در مورد دومی یعنی PBT موارد امتحانیش شامل
reading, listening, structure and writing
است. پس در این مدل از تست شما امتحان شفاهی ندارید.
امیدوارم موفق باشید

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
من به زبان خيلي علاقه دارم و كلي كلاس رفتم و دارم ميرم ولي نميدونم چرا حال و حوصله ندارم كه بهتر ياد بگيرم خداييش موندم با خودم كه چكار كنم حالا شما نظرتون چيه

سلام
نرم افزارهایی برای زبان هست که می تونید از آنها استفاده کنید و یا از فلش کارتها استفاده کنید تا در مواقع بی حوصلگی از آنها استفاده کنید.
امیدوارم برایتان مفید باشند.
موفق باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.
نصف پست های اینجا رو خوندم. خواستم با شما دوستان هم یک مشورت کنم.
من از اول مهر شروع کردم کلاس فشرده کیش میرم شنبه تا 4 شنبه روزی 6 ساعت.امروز سطح E5 رو تموم کردم و از هفته دیگه وارد PI میشم ( PI هم تقریبا 45 روزه هست و I 2 ماه و UI هم تقریبا 2 ماه و نیم) (راستی کتاب های اینجا True 2 life هست )
بعد تموم کردن کدوم سطح و با چقدر کار کردن میتونم IELTS 6 آکادمیک بگیرم:blink::( خودم فکر می کنم اگر UI هم تموم کنم و بعدش کلاس IELTS برم دلیل نمیشه که بتونم در IELTS موفق باشم، نظر شما چیه ؟‍! چقدر کار می بره؟
خیلی دلم می خواد تا اول تابستون بتونم به جایی برسم که بعدش برای پذیرش از دانشگاه ها اقدام کنم ...

سلام
باید حداقل با تکنیکهایی آشنا باشید. از جمله سرعت در امتحان خیلی مهم است در حالی که در آموزشگاه معمولی این را به شما درس نمیدهند.
موفق باشید

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم نمیدونم جای خوبی مطرح کردم یا نه.......

1-من سطح intermediate دارم تا یرای ازمون IELTS حدود 1.5 سال وقت دارم ایا به نظر شما بهتره از الان برم کلاسهای موسسات یا اموزشگاه زبان مثل ( سفیر ، اریانپور ، کیش ، ایران کانادا......) یا اینکه از الان برم کلاسهای مخصوص IELTS بشینم؟

2- این که اگر کلاسهای اموزشگاه رو پیشنهاد می کنید کدوم کلاسها دوره های فشرده و خوب داره و اصولاً کلاساش نتیجه میده؟

* تا درودی دیگر بدرود*

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم نمیدونم جای خوبی مطرح کردم یا نه.......

1-من سطح intermediate دارم تا یرای ازمون IELTS حدود 1.5 سال وقت دارم ایا به نظر شما بهتره از الان برم کلاسهای موسسات یا اموزشگاه زبان مثل ( سفیر ، اریانپور ، کیش ، ایران کانادا......) یا اینکه از الان برم کلاسهای مخصوص IELTS بشینم؟

2- این که اگر کلاسهای اموزشگاه رو پیشنهاد می کنید کدوم کلاسها دوره های فشرده و خوب داره و اصولاً کلاساش نتیجه میده؟

* تا درودی دیگر بدرود*

سلام
من تافل شرکت کردم. ولی کلا اگر بخواهید که در کلاسهای مخصوص IELTS یا تافل شرکت کنید در اکثر موسسات باید امتحان ورودی بدهید تا تعیین سطح بشید. اگر در سطح خوبی باشید مستقیم شما را در کلاسهای IELTS ثبت نام می کنند. در غیر اینصورت کلاسهای PreIELTS و یا کلاسهای معمولی را از یک سطح مشخص به شما پیشنهاد می دهند. البته خیلی هم به آن اعتماد نکنید خوتون ببیند راست می گویند یا نه. اگر نه که جای دیگری را امتحان کنید. شاید بین تافل و IELTS فرق باشه ولی بعد از intermediate کم کم خودتون می تونید کتابهای تافل رو بگیرید و بخونید.

همانطور که در پستهای قبلی گفتم در تافل و IELTS شما جدا از نیاز به تسلط به مهارتها باید تکنیکهایی رو بدونید. پس بیشتر وقتتون رو صرف کلاسهای عمومی نکنید تا وقت برای تمرین روی اون تکنیکها رو داشته باشید.
موفق باشید

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله. متشکرم جناب koroush 2

اما من 1.5 سال وقت دارم تا اینکه بخواهم امتحان IELTS یا تافل بدم بنابراین فکر نمی کنید کلاسهای ایلتس زود تمام بشن و من یه مدت طولانی بیکار بمونم؟؟؟

راستی شما تافل IBT کلاس میرید یا PBT ؟ کدوم موسسه یا اموزشگاه تشریف میبرید؟ راستی نگفتید کدوم از موسسات بالا که گفتم برای بچه ها راضی کننده و نتیجه خوبی میشه کسب کرد؟

*تا درودی دیگر بدرود*

Last edited:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

اما من 1.5 سال وقت دارم تا اینکه بخواهم امتحان IELTS یا تافل بدم بنابراین فکر نمی کنید کلاسهای ایلتس زود تمام بشن و من یه مدت طولانی بیکار بمونم؟؟؟

راستی شما تافل IBT کلاس میرید یا PBT ؟ کدوم موسسه یا اموزشگاه تشریف میبرید؟ راستی نگفتید کدوم از موسسات بالا که گفتم برای بچه ها راضی کننده و نتیجه خوبی میشه کسب کرد؟

*تا درودی دیگر بدرود*
کلا به جعت تبلیغ کسی اسم آموزشگاهی رو معرفی نمیکنه (یعنی نکنه بهتره)

شما چه کلاس بری چه نری تلاش و پشتکار شما هست که حرف اول رو میزنه...من برخلاف تافل تجربه آزمون ایلتس رو ندارم چون نیازی بهش نداشتم...

شما لطف کنید بفرمائید از سرویس اینترنت پرسرعت استفاده میفرمائین یا دایل آپ هستین تا من بهترین منابعی رو که به شما کمک خواهد کرد رو پیشنهاد کنم.
ضمنا بگین چقدر میتونید از لحاظ زمانی وقت بذارین برای اینکار هر روز ....
امیدوارم دایل آپ نباشین:D
ببین خوتون باید به این مسئله واقف باشید که کلاس تا یه جایی میتونه شما رو هل بده و ببره به سمت پیروزی اما این شما هستین که در نهایت نتیجه رو رقم میزنید نه کلاس...

به شخصه من کلاسی رو پیشنهاد نمیکنم...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3

*تا درودی دیگر بدرود*

حرفهای دوستمون English Lord کاملا مورد تایید هست. با رفتن به کلاسهای IELTS تنها با تکنیکها آشنا می شوید. بعد از آن همانطور که دوستمون English Lord گفت باید خودتون روی اون تکنیکها وقت بگذارید. پیشنهاد من اینه که کلاسهای عمومی را که به شما پیشنهاد می دهند (اگر لازم تشخیص دادند) زودتر تمام کنید تا سریعتر با تکنیکها آشنا شوید تا بدونید برای ادامه وقتتون باید چکار کنید و چطوری بخونید.

من تافل PBT امتحان دادم.

Last edited:

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از هر دو دوست خوبم .

بله جناب english lord من از خطوط ADSL استفاده میکنم . خوب پس شما با کلاس عمومی و بعد یادگیری تکنیکهای IELTS منو متقاعد میکنید.

اما می خوام بدونم که فرق بین IELTS , تافل IBT در چیه؟ به نظر شما کدومو امتحان بدم؟ اخه من یکم سر هزینه IELTS تردید دارم اخه ایران سنجش کردتش 230000 تومان!!!

در صورتی که IBT هم بیشتر دانشگاهها برگزار میکنه و هزینش کمتره..... ایا برای ادامه تحصیل در اینده ممکنه IELTS کلاً جای تافل رو بگیره؟؟؟؟

ممنون - یا حق

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با تشکر از هر دو دوست خوبم .

بله جناب english lord من از خطوط ADSL استفاده میکنم . خوب پس شما با کلاس عمومی و بعد یادگیری تکنیکهای IELTS منو متقاعد میکنید.

اما می خوام بدونم که فرق بین IELTS , تافل IBT در چیه؟ به نظر شما کدومو امتحان بدم؟ اخه من یکم سر هزینه IELTS تردید دارم اخه ایران سنجش کردتش 230000 تومان!!!

در صورتی که IBT هم بیشتر دانشگاهها برگزار میکنه و هزینش کمتره..... ایا برای ادامه تحصیل در اینده ممکنه IELTS کلاً جای تافل رو بگیره؟؟؟؟

ممنون - یا حق

سلام
فرق بین IELTS , تافل iBT :
در هر دوی آنها 4 مهارت Listening, Speaking, reading, writing دارید. در امتحان IELTS باید توانایی قوی در Dictation و سرعت نوشتن داشته باشید یعنی باید مثلا در بخش شنیداری جواب را بنویسید نه اینکه مثل تافل تستی باشه.
در عوض تافل iBT خیلی سخته. یعنی توانایی خیلی قوی باید در زمینه Listening داشته باشید. منهای reading در سه مهارت دیگه باید Listening قوی داشته باشید. به عنوان مثال در writing قسمتی از یک کلاس را می شنوید سپس متنی را می خونید بعد از چند ثانیه از شما می خواهند که به یک سئوال علمی که در کلاس مطرح شد (یعنی شنیده بودید) با توجه به متنی که خوندید پاسخ دهید. در مورد شنیداری دو مرحله توانایی وجود داره: 1- شما کلیت مکالمه رو می فهمید(یعنی وقتی در مورد قطار و چمدان و ... می شنوید می فهمید که مثلا در مورد یک سفر است و ... ) 2- شما کل جزییات رو هم می فهمید.
برای موفقیت در تافل iBT باید توانایی در حد مرحله 2 داشته باشید.
( اینکه کدوم رو امتحان بدهید کاملا به توانایی های خودتون بستگی داره. اینکه کدوم سختره یا کدوم راحت تره رو نمی دونم چون خودم هر دوی آنها رو امتحان ندادم ولی بین دوستانم که در IELTS شرکت کرده بودند و دوستانی که در تافل iBT شرکت کرده بودند دوستانی که در امتحان IELTS شرکت کرده بودند موفقتر بودند حالا یا کلاسهای بهتری رو پیدا کرده بودند یا بیشتر خونده بودند. نمی دونم :)). ولی تافل PBT مثل IELTS هست (یعنی کاملا به شنیداری وابسته نیست) در عوض بجای امتحان مهارت Speaking امتحان گرامر داره.

در مورد سئوال دومتون بعید می دونم چون اصلا IELTS لهجه بریتانیاییه ولی تافل لهجه آمریکاییه.
موفق باشید

Last edited:
بالا