• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
خب عزضم به حضور جناب پویا خان عزیز این که....

من یادم رفت که سوالی رو که همیشه می پرسیدم حالا هم بپرسم..اشکالی نداره...

اگه باز میای به این تاپیک و چک میکنی این سوال من رو جواب بده تا درباره دانشگاه هم تا اونجایی که ازم بر میاد راهنماییت کنم..

گویا بنظر برای تحصیل در دانشگه های خارج از کشور میخوای دیگه درسته؟یا اشتباه میکنم؟!!

کلا تافل رو واسه چی میخوای؟برای تحصیل دیگه نه؟خب چه رشته ای؟تاسقف چقد در توانت هست که هزینه کنی؟!!

البته این رو هم اضافه کنم که اطلاع دقیق تر و بهتر رو میتونیدرباره دانشگاه های محل تحصیل خارج از کشور و شرایط هرکدوم و هزینه های مورد نظر رو از بخش تخصصی خودش که بچه های بسیار خوب و آگاهی اونجا حضور دارن بپرسی..

لینک بخش دانشگاه و تحصیل:

http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=137

حتما درباره دانشگاه از اطلاعات مفید بچه های اونور تا میتونی استفاده بچه ها تا اونجایی که بتونن کمک ات خواهند کرد...

ضمنا اونقدرها هم سخت نگیر.....همه چیز با کمی تامل و تلاش حل خواهد شد...:)

پ.ن:وظیفه هست که تا اونجایی که در توانم باشه کمک کنم.:)قربان شما و تشکر از کوروش عزیز بابت راهنمایی های بجا و مفیدشون...
53.gif

English Lord عزیز من هم از زحمات شما و خانم Amadea خیلی ممنونم.
پویا جان من هم برات آرزوی موفقیت می کنم.
ادامه تحصیل در خارج از کشور کار سختی نیست فقط وقت گیره.
امیدوارم موفق باشی.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خب عزضم به حضور جناب پویا خان عزیز این که....

من یادم رفت که سوالی رو که همیشه می پرسیدم حالا هم بپرسم..اشکالی نداره...

اگه باز میای به این تاپیک و چک میکنی این سوال من رو جواب بده تا درباره دانشگاه هم تا اونجایی که ازم بر میاد راهنماییت کنم..

گویا بنظر برای تحصیل در دانشگه های خارج از کشور میخوای دیگه درسته؟یا اشتباه میکنم؟!!

کلا تافل رو واسه چی میخوای؟برای تحصیل دیگه نه؟خب چه رشته ای؟تاسقف چقد در توانت هست که هزینه کنی؟!!

البته این رو هم اضافه کنم که اطلاع دقیق تر و بهتر رو میتونیدرباره دانشگاه های محل تحصیل خارج از کشور و شرایط هرکدوم و هزینه های مورد نظر رو از بخش تخصصی خودش که بچه های بسیار خوب و آگاهی اونجا حضور دارن بپرسی..

لینک بخش دانشگاه و تحصیل:

http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=137

حتما درباره دانشگاه از اطلاعات مفید بچه های اونور تا میتونی استفاده بچه ها تا اونجایی که بتونن کمک ات خواهند کرد...

پ.ن:وظیفه هست که تا اونجایی که در توانم باشه کمک کنم.:)قربان شما و تشکر از کوروش عزیز بابت راهنمایی های بجا و مفیدشون...
53.gif

بله 100% چرا که نیام. بخش به این خوبی . دوستان با این اطلاعات و آمادگی راهنماییشون. البته مناین بخش رو همیشه چک میکنم منتها چون سواد عرض اندام در مقابل شما دوستان رو در خودم نمیبینم ترجیح میدم استفاده ببرم.

درسته برای تحصیل خارج از کشور میخوام . رشته هم MBA. حالا 100% لازم نیست تافل باشه . آیلتس هم مشکلی ندارم منتها چون تافل لهجه اش آمریکاییه و من گوشم با این لهجه مانوس ـه تافل رو انتخاب کردم. البته یه بارم تو دوران زبان آموزی تو تافل PBT یه موسسه شرکت کردم ( تافل رسمی نبود) و با اینکه مطالعه به اونصورت نکرده بودم نمره 590 گرفتم.

در مورد کشور و دانشگاه هم مساله ای ندارم . اولویت اول من هزینه کم تحصیل ( حتی ترجیحا" رایگانه) واسه همین نروژ و سوید و فنلاند جز اولویت هامه . دانشگاه های ترکیه هم بدلیل آشنایی کامل با زبان و فرهنگ و کلا" نزدیکی و هزینه های کمتر به نسبت اروپا و رفت و آمد راحت تر جزو انتخاب هام هستن.

هزینه های تحصیل و اپلای و غیره هم چون خانواده ام به اونصورت راضی نیستن و حمایت نمیکنن مجبورم خودم پرداخت کنم پس دنبال راه هایی هستم که کمترین هزینه رو بکنم و منابع محدود مالی رو زیاد هدر ندم.

منم به این موضوع ایمان دارم که اگه بخوام حل میشه ، منتها من کمی عجولم :D میخوام هر چه زودتر به نتیجه برسم:blush:

وظیفه هست که تا اونجایی که در توانم باشه کمک کنم.

اختیار داری ، هر کمک و راهنمایی که شما و بقیه دوستان در حق من و امثال من میکنید ، لطف شماست و از بزرگواریتون:rolleyes::happy:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بله 100% چرا که نیام. بخش به این خوبی . دوستان با این اطلاعات و آمادگی راهنماییشون. البته مناین بخش رو همیشه چک میکنم منتها چون سواد عرض اندام در مقابل شما دوستان رو در خودم نمیبینم ترجیح میدم استفاده ببرم.

درسته برای تحصیل خارج از کشور میخوام . رشته هم MBA. حالا 100% لازم نیست تافل باشه . آیلتس هم مشکلی ندارم منتها چون تافل لهجه اش آمریکاییه و من گوشم با این لهجه مانوس ـه تافل رو انتخاب کردم. البته یه بارم تو دوران زبان آموزی تو تافل PBT یه موسسه شرکت کردم ( تافل رسمی نبود) و با اینکه مطالعه به اونصورت نکرده بودم نمره 590 گرفتم.

در مورد کشور و دانشگاه هم مساله ای ندارم . اولویت اول من هزینه کم تحصیل ( حتی ترجیحا" رایگانه) واسه همین نروژ و سوید و فنلاند جز اولویت هامه . دانشگاه های ترکیه هم بدلیل آشنایی کامل با زبان و فرهنگ و کلا" نزدیکی و هزینه های کمتر به نسبت اروپا و رفت و آمد راحت تر جزو انتخاب هام هستن.

هزینه های تحصیل و اپلای و غیره هم چون خانواده ام به اونصورت راضی نیستن و حمایت نمیکنن مجبورم خودم پرداخت کنم پس دنبال راه هایی هستم که کمترین هزینه رو بکنم و منابع محدود مالی رو زیاد هدر ندم.

منم به این موضوع ایمان دارم که اگه بخوام حل میشه ، منتها من کمی عجولم :D میخوام هر چه زودتر به نتیجه برسم:blush:

اختیار داری ، هر کمک و راهنمایی که شما و بقیه دوستان در حق من و امثال من میکنید ، لطف شماست و از بزرگواریتون:rolleyes::happy:
خب سوئد که خیلی عالیه ولی اگه اهل آسیا باشی دانشگاه های هند ، مالزی و تایلند همعالی هستن..

شما ببین یکی از بهترین دانشگاه ها برای گرفتن مدرک رشته MBA دانشگاه UTM مالزی هست

دانشگاه های دیگه:MSU

لینک خود دانشگاه و اطلاعات بیشتر رو میتونی در اینجا مشاهده کنی:

http://www.msu.edu.my/v6/

البته زبان فارسی هم داره:

http://www.msu.edu.my/v6/persian/index_persian.php

البته بنا به رنکینگها که من اساسش رو نمیدونم دانشگاه UTM و MMU از مالزی خوب هستن

بهرحال درباره تحصیل رایگان اینو بدون که هیچ کشوری از نظر من بهتر از مالزی-هند-سوئد نیست و حالا بنا به رشته شما مالزی بهترین انتخاب میتونه باشه..

البته یه نگاهی هم به این لینک درباره دانشگه های مالزی و رشته مورد نظرت بنداز: (در واقع پدیرش رایگان MBA هستش)

http://www.studyapply.com/

درباره دانشگاه UTM:

http://www.studyapply.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=50

http://www.utm.my/faculties/

درباره دانشگاه MSU:

http://www.studyapply.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=56

البته دانشگاه MMU هم هست که شهريه پرداختي براي تحصيل براي کل دوره آموزشي 8800 دلار هستش و در سال هم 3 بار دانشجو پدیرش میکنه و البته در سال اول تحصيل بايد مبلغ 200 دلار برای ويزاي دانشجويي به دانشگاه بدی صرفنظر از دانشگاه ، رشته و ميزان شهريه و طريقه اخذ پذيرش بپردازی که برای سال های بعد فقط 50 دلار میشه...زیاده برات؟!

http://www.studyapply.com/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=52

اینم بگم که وزارت علوم در ایران مدرک دانشگاه UTM رو قبول داره...

اینم هزینه های زندگی در مالزی:

http://www.studyapply.com/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=82

//

البته اگر نظرت رو کشورهای اورپایی هست که خب دیگه هر جور دوست داری...

درباره دانشگاه های سوئد هم بهترین دانشگاه که شهرت جهانی هم داره دانشگاه استکهلم هست و رایگان که کمک هزینه تحصیلی و بورسهای دانشجویی هم ارائه میده البته محدود..

http://www.hhs.se/se/Pages/default.aspx

و انصافا میزایا و شرایط خیلی بهتری هم نسبت به دیگر کشورها داره...

ضمنا بازم تحقیق کن و تصمیم درستی بگیر...

امیدوارم تونسته باشم کمکی هرچند کوچک کرده باشم..:)

Last edited:

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
در صورتی که میخواهید در امتحان iBT شرکت کنید همانطور که خانم Amadea گفتند می تونید در سایت
www.ets.org

اطلاعات لازم رو بدست آورید.
در این سایت اول باید sign up کنید.

1) زمانهایی که برای امتحان می تونید شرکت کنید (یعنی زمانهایی که جای خالی وجود دارد ) رو پیدا کنید.
English Lord عزیز زحمت کشیدند و این لیست رو در بالا گذاشتند.
2) به مثلا سازمان سنجش میروید. نامه واریز پول رو می گیرید.
3) واریز پول
4) دادن فیش به سازمان سنجش و گرفتن voucher
5) در اکانت در سایت ETS خودتون وارد میشید و ثبت نام می کنید

در صورتی که می خواهید در PBT شرکت کنید
یا باید از طریق سایت ثبت نام کنید (که الان دیگه فکر نکنم بتونید چون ظرفیت این روش پر شده و در بالا هم می تونید ببینید که جای خالی نداره)
یا باید در روزهای خاص به صورت حضوری بروید مرکز برگزار کننده و ثبت نام کنید (زمانی که من امتحان دادم G700 یعنی دفتر آزمون دانشگاه آزاد این امکان رو داشت) . باید برای اطلاع از تاریخهای ثبت نام حضوری با دفتر آزمون دانشگاه آزاد توی خیابان پاسداران تماس بگیرید. در روز ثبت نام نامه ای از دفتر می گیرید. پول رو واریز می کنید و همان روز هم در خود سازمان ثبت نام می کنید.

سلام
براي شرکت در آزمون PBT فقط از طريق سايت www.ets.org رجيستر کنم کافيه؟ يا بايد حضوري هم کاري انجام بدم
کدام مراکز آزمون در ايران آزمون رو به صورت PBT برگزار ميکنن؟
آيا ميتونم از طريق همين سايت براي آزمون در کشورهاي ديگه هم ثبت نام کنم؟
ممنونم

Last edited:

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسي ميتونه جواب منو بده، ممنون ميشم

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
براي شرکت در آزمون PBT فقط از طريق سايت www.ets.org رجيستر کنم کافيه؟ يا بايد حضوري هم کاري انجام بدم
کدام مراکز آزمون در ايران آزمون رو به صورت PBT برگزار ميکنن؟
آيا ميتونم از طريق همين سايت براي آزمون در کشورهاي ديگه هم ثبت نام کنم؟
ممنونم

سلام دوست عزیز
اگر به سایت www.ets.org برید -> قسمت PBT اول از شما کشور را می پرسد که باید انتخاب کنید بعد -> شهر و بعد از اون آدرس مراکزی که این تست رو برگزار می کنن در اون شهر رو نشون میده و اینکه آیا جای خالی دارند یا نه. اگر بخوای از طریق سایت ثبت نام کنی به کارت نیاز داری اگر کارت داشته باشی که مشکلی نیست اطلاعات لازم رو همون جا پر می کنی و زمانی رو هم که می خوای امتحان بدی رو مشخص می کنی و ...
در روز امتحان چون مرکز امتحانی هیچ اطلاعاتی از شما نداره (در این روش ثبت نام) باید حتما عکس 2 قطعه با خودتون داشته باشید بعلاوه کارت شناسایی معتبر.
ثبت نام از طریق سایت خیلی سریع پر میشه فکر کنم در اردیبهشت ثبت نام برای یک سال بعد آغاز میشه که سریع هم پر میشه.
اما روش دیگه ای هم هست که به ثبت نام حضوری مشهور بود که من خودم اینطوری ثبت نام کردم. در زمانی که من امتحان دادم در تهران فقط G700 یعنی دانشگاه آزاد مسئول برگزاری بود و روز بعد از هر آزمون برای آزمون بعدی ثبت نام می کرد. برای اینکه زمان دقیق برای ثبت نام رو بدونید باید با دفتر آزمون دانشگاه آزاد در خیابان پاسداران تماس بگیرید. اما الان مراکز دیگه ای هم اضافه شدند که در سایت می تونید ببینید.( البته قیمت ثبت نام حضوری بیشتر از قیمت سایت بود که بپرسید الان که چقدر هست )
در مورد آخرین سئوالتون -> بله شما می تونید برای هر کشوری از طریق سایت ثبت نام کنید.
فقط به سایت بروید و از خود آنها مثلا بپرسید که ثبت نام کی شروع می شود یا هر چند وقتی یک بار به سایت سر بزنید. چون خیلی سریع پر می شود.
موفق باشید

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
اگر به سایت www.ets.org برید -> قسمت PBT اول از شما کشور را می پرسد که باید انتخاب کنید بعد -> شهر و بعد از اون آدرس مراکزی که این تست رو برگزار می کنن در اون شهر رو نشون میده و اینکه آیا جای خالی دارند یا نه. اگر بخوای از طریق سایت ثبت نام کنی به کارت نیاز داری اگر کارت داشته باشی که مشکلی نیست اطلاعات لازم رو همون جا پر می کنی و زمانی رو هم که می خوای امتحان بدی رو مشخص می کنی و ...
در روز امتحان چون مرکز امتحانی هیچ اطلاعاتی از شما نداره (در این روش ثبت نام) باید حتما عکس 2 قطعه با خودتون داشته باشید بعلاوه کارت شناسایی معتبر.
ثبت نام از طریق سایت خیلی سریع پر میشه فکر کنم در اردیبهشت ثبت نام برای یک سال بعد آغاز میشه که سریع هم پر میشه.
اما روش دیگه ای هم هست که به ثبت نام حضوری مشهور بود که من خودم اینطوری ثبت نام کردم. در زمانی که من امتحان دادم در تهران فقط G700 یعنی دانشگاه آزاد مسئول برگزاری بود و روز بعد از هر آزمون برای آزمون بعدی ثبت نام می کرد. برای اینکه زمان دقیق برای ثبت نام رو بدونید باید با دفتر آزمون دانشگاه آزاد در خیابان پاسداران تماس بگیرید. اما الان مراکز دیگه ای هم اضافه شدند که در سایت می تونید ببینید.( البته قیمت ثبت نام حضوری بیشتر از قیمت سایت بود که بپرسید الان که چقدر هست )
در مورد آخرین سئوالتون -> بله شما می تونید برای هر کشوری از طریق سایت ثبت نام کنید.
فقط به سایت بروید و از خود آنها مثلا بپرسید که ثبت نام کی شروع می شود یا هر چند وقتی یک بار به سایت سر بزنید. چون خیلی سریع پر می شود.
موفق باشید
ممنونم از پاسختون
من فايل bulletin_2010-11 رو از سايت ets دانلود کردم
تاريخ 6 تا آزمون بعدي رو در سال 2010و11 نوشته که در سايت ets هنوز وجود نداره
الان آخرين تاريخ امتحاني که در سايت درج شده May 8, 2010 ميباشد، به نظر شما تاريخ بعدي رو که در فايل
August 14, 2010 کي در سايت ets درج ميکنن
يه فرم هم ته فايل هست که گويا ميشه جهت ثبت پرش کرد و پستش کرد
ميصرفه اين کار رو انجام بدم؟
مشکل من اينه که زياد speaking من خوب نيست به همين خاطر ميگم شايد بتونم با PBT سروته آزمون تافل رو هم بيارم و بعدا روي speaking کار کنم. وگرنه ميرفتم iBT امتحان ميدم
نمره 550 لازم دارم
ممنونم

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنونم از پاسختون
من فايل bulletin_2010-11 رو از سايت ets دانلود کردم
تاريخ 6 تا آزمون بعدي رو در سال 2010و11 نوشته که در سايت ets هنوز وجود نداره
الان آخرين تاريخ امتحاني که در سايت درج شده May 8, 2010 ميباشد، به نظر شما تاريخ بعدي رو که در فايل
August 14, 2010 کي در سايت ets درج ميکنن
يه فرم هم ته فايل هست که گويا ميشه جهت ثبت پرش کرد و پستش کرد
ميصرفه اين کار رو انجام بدم؟
مشکل من اينه که زياد speaking من خوب نيست به همين خاطر ميگم شايد بتونم با PBT سروته آزمون تافل رو هم بيارم و بعدا روي speaking کار کنم. وگرنه ميرفتم iBT امتحان ميدم
نمره 550 لازم دارم
ممنونم

سلام دوست عزیز
خواهش می کنم. امیدوارم که در امتحانتون موفق باشید.
در مورد سئوال اولتون:
زمان سال امتحانی تافل از May شروع میشه و تا May بعدی طول می کشه. من چون کارت نداشتم هیچ وقت دنبال اینجور ثبت نام نبودم اما یادم میاد که یکی از دوستام هر روز از اوایل اردیبهشت به سایت سر میزد زمانش توی اردیبهشت بود. ولی زمان دقیقش رو متاسفانه نمی دونم. فکر می کنم بعد از برگزاری آخرین امتحانش در May ثبت نام برای سال بعدی رو شروع می کنه.
در مورد فرم که گفته بودید:
فرم هم هست برای ثبت نام با ایمیل ولی بهتره که اگر کارت داشته باشید با سایت بدون مشکل ثبت نام کنید.

هر دو امتحان خیلی خوب هستن ولی بین iBT و PBT به نظر من PBT خیلی بهتر بود. من Speaking ام خوب بود ولی امتحان iBT خیلی استرس بیشتری برای من بوجود میاورد( البته این نظر من هستش).
امیدوارم که موفق باشید

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
بازهم ممنونم
ثبت نام در سايت به منزله ثبت نام قطعيه؟
گويا بعد از ثبت نام، کارت شرکت در جلسه ميفرستن، درسته؟
موقع ثبت نام حتما قسمتي جهت وارد کردن آدرس خواهد بود، آدرس رو بصورت انگليسي وارد کنم؟

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
بازهم ممنونم
ثبت نام در سايت به منزله ثبت نام قطعيه؟
گويا بعد از ثبت نام، کارت شرکت در جلسه ميفرستن، درسته؟
موقع ثبت نام حتما قسمتي جهت وارد کردن آدرس خواهد بود، آدرس رو بصورت انگليسي وارد کنم؟

خواهش می کنم دوست عزیزم
ثبت نام در سایت به منزله ثبت نام قطعی هست.
در مورد سایت نمی دونم ولی برای ثبت نام حضوری یا کارت رو با پست می فرستادن مثل دوره قبل ما یا مثل ما روز امتحان با کارت شناسایی معتبر به طبقه چهارم اول می رفتیم کارت اصلی رو می گرفتیم بعد طبقه هفتم به سالن می رفتیم. در آن روز کسایی که با سایت ثبت نام کردن چون سازمان هیچ مدرکی از اونها نداشت باید حتما در روز امتحان 2 قطعه عکس همراه می داشتن

آدرس باید به انگلیسی باشه. عین همون فرمی که گفتید که برای ثبت نام هست رو در روز ثبت نام حضوری باید پر می کردید. فقط یک نکته در انتهای اون فرم باید چند خط رو می نوشتید که ثبت نام کننده کسی هست که قصد شرکت در امتحان رو داره. اگر روز امتحان دست خطتون با دست خط اون فرم یکی نباشه تخلف محسوب میشه.
موفق باشید

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خوبيد؟
آقا من يه مشکل دارم نمره رايتينگم خيلی متغييره؟!
تو آزمون های آزمايشی آيلس شرکت ميکنم، نميدونم چرا اینقده نمره رايتينگم بالا پايين داره مثلاً بين 6.5 تا 4 تغيير کرده!!!!
خيلی نگرانم کرده، تقريباً 1 ماه ديگه امتحان دارم با همه اسکيل ها کنار امدم به جز رايتينگ!؟!

کسی جايی رو ميتونه معرفی کنه، نميدونم مثلاً انشا بنويسم ببرم پيشش واسم اصلاح کنه و حتی باند اسکور ام رو هم بگه؟!
آخه من ديگه الان کلاس رايتينگ به دردم نميخوره ! فقط بايد رفع اشکال بشم. نمره 6 ميخوام.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خوبيد؟
آقا من يه مشکل دارم نمره رايتينگم خيلی متغييره؟!
تو آزمون های آزمايشی آيلس شرکت ميکنم، نميدونم چرا اینقده نمره رايتينگم بالا پايين داره مثلاً بين 6.5 تا 4 تغيير کرده!!!!
خيلی نگرانم کرده، تقريباً 1 ماه ديگه امتحان دارم با همه اسکيل ها کنار امدم به جز رايتينگ!؟!

کسی جايی رو ميتونه معرفی کنه، نميدونم مثلاً انشا بنويسم ببرم پيشش واسم اصلاح کنه و حتی باند اسکور ام رو هم بگه؟!
آخه من ديگه الان کلاس رايتينگ به دردم نميخوره ! فقط بايد رفع اشکال بشم. نمره 6 ميخوام.

سلام دوست عزیزم
ببخشید که دیر پستت رو دیدم. چون در امتحان IELTS شرکت نکردم نمی تونم به طور دقیق جواب این سئوالت رو بگم. اما اگر این سئوالت در مورد تافل PBT بود می تونستم جوابت رو بگم. این سئوالت رو در مورد تافل میگم شاید بتونه کمکت کنه. writing در امتحان تافل یک سری قواعد داره که باید رعایت بشه. مثلا اول باید جوابتون رو خلاصه بیان کنید. بعد باید با دلیل از جوابتون دفاع کنید. در نهایت باید با مثال از صحبتتان دفاع کنید. یا مثلا استفاده از لغات مشکل یا گرامر سطح بالا باعث افزایش نمره میشه و ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

من تازه میخوام کلاس های تافل رو شروع کنم... کسی از دوستان پیشنهادی راهنمایی چیزی داره؟

قصدم اینه که بعد از تافل دوره ttc رو بگذرونم برای teaching

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من تازه میخوام کلاس های تافل رو شروع کنم... کسی از دوستان پیشنهادی راهنمایی چیزی داره؟

قصدم اینه که بعد از تافل دوره ttc رو بگذرونم برای teaching

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون...

سلام دوست عزیزم
سئوالتون خیلی کلی هست. برای همین شاید نتونم دقیق جوابتون رو بگم.
ولی امیدوارم که این جواب براتون مفید باشه.
برای شروع برای تافل بهتره خودتون کتابهای آمادگی برای امتحان تافل رو تا حدودی مطالعه کنید تا خودتون اول سطح خودتون رو ببینید تا اگر رفتید مصاحبه کلاس گفتند باید از کلاس رتبه ... شروع کنی بدونی حدودا که این آموزشگاه داره درست میگه یا نه. ممکنه بهت بگن که باید از یک کلاس خیلی سطح پایین شروع کنی یا برعکس کلاس تافلشون به حد نصاب نرسیده بگن برو از همون کلاس شروع کن.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنونم دوست عزیز...

راستش اینا گفتن که برای دوره ی تافل یک دوره ی چهار ترمه دارن، که خب متود یکی از اساتیدشون اینه که هر مهارت رو جدا جدا و به ترتیب تدریس می کنه اما یکی دیگه همه رو با هم پیش میبره...

تعیین سطحی که از مگرفتن برای این بود که مشخص بشه می تونم کلاس تافل رو برم یا نه... اما دیگه نمی تونم بین کلاس های تافل انتخاب کنم...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنونم دوست عزیز...

راستش اینا گفتن که برای دوره ی تافل یک دوره ی چهار ترمه دارن، که خب متود یکی از اساتیدشون اینه که هر مهارت رو جدا جدا و به ترتیب تدریس می کنه اما یکی دیگه همه رو با هم پیش میبره...

تعیین سطحی که از مگرفتن برای این بود که مشخص بشه می تونم کلاس تافل رو برم یا نه... اما دیگه نمی تونم بین کلاس های تافل انتخاب کنم...

سلام دوست عزیز
ببخشید که دیر جواب دادم.
در مورد سئوالتون این کاملا به خودتون بستگی داره. بعضی از دانشجویان ترجیح می دهند که یک مهارت رو اول کامل کنند بعد از آن به سراغ مهارتهای بعدی بروند و در حین آموزش آنها مهارت قبلی رو خودشون تمرین کنند تا از یادشون نرود
ولی بعضی ها ترجیح می دهند که همزمان تمام مهارتها رو تمرین کنند. یکی از دلایلشون اینه که انجام برنامه های ترمهای بعد موسسه ممکنه که مانع از تمرین کافی برای اونها بشه و باعث بشه که آموخته های قبلی شون یادشون بره.
به طور کلی نمیشه این سئوال رو جواب داد این مسئله به برنامه ریزی اون استاد بستگی داره. بعضی از اساتید یک برنامه ریزی برای آموزش هم در کنار کارشون دارند و مثلا 4 ساعت درس می دهند و از شما می خواهند که کارهایی رو انجام بدهید برای جلسه بعد که انجامشون مشمول دوره کارهای قبلی و غیره هم هست که انجام درست اون کارها از شما مثلا 10 ساعت وقت میبره بعضی ها هم فقط آموزش می دهند. پیشنهاد می کنم از فارغ التحصیلان قبلی بپرسید که کدوم کلاس برایشون بهتر بوده اگر نتونستید که این کار رو انجام دهید
اگر خودتون می تونید دوره کنید و وقت خیلی زیادی بگذارید تا آن مهارتهای قبلی رو که دوره اش تموم شده رو خیلی قوی کنید همزمان با انجام کارهای لازم برای مهارت اون ترم متد جدا از هم. ولی اگر این کار رو نمی تونید انجام بدهید و دوست دارید که با آموزش کلاس پیش بروید آموزش با همدیگه رو انتخاب کنید.
ولی حتما در مورد اساتید سئوال کنید.
موفق باشید

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنونم بازم...

راستی، برای تافل کتاب Longman کتاب خوبیه؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنونم بازم...

راستی، برای تافل کتاب Longman کتاب خوبیه؟

سلام دوست عزیز
خواهش می کنم.
بله واقعا کتاب خیلی خوبی هست. برای من که خیلی مناسب بود ولی کتاب بارون رو هم بخونید. اون هم کتاب خوبیه. همین طور بولتن های ارسالی برای داوطلبین که توسط ETS ارسال میشه رو هم اگر تونستید پیدا کنید خیلی مفیده چون تعداد سئوالات تافل PBT در بخش شنیداری قبلا 50 تا بوده ولی اخیرا 70 تا شده بهتر آخرین نمونه سئوال رو ببینید.
امیدوارم موفق باشید

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بارون همون essential words برای تافل؟

بالا