• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بقیه اسم هایی که گفتید رو نمیدونم ولی جت لی تا جایی که میدونم تو معبد شائولین بوده و سبکهای زیادی رو کار کرده ولی درسته فیلم و کلیپ100% فرق داره با شرایط مختلف که در واقعیت هست . کلا با صحبتهات موافقم

دقیقا موافقم سروش جان
جکی چان توی خاطراتش میگه:
13 سال را در یک مدرسه شبانه روزی هنرهای رزمی در دوران کودکی گذراندم و سختیهای زیادی متحمل شدم و الان پدر و مادرهایی که از من راهنمایی میخواهند برای فرزندشان را هرگز به سمتی که خودم رفتم هدایت نمیکنم چون نمیخواهم زجری را که من کشیدم هیچ کس دیگری متحمل شود.
ولی در کل بر اساس فیلم نمیشه به سبکی پیوست یا از اون جدا شد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از دوستان محترم تقاضا مي كنم اگر شماره موبايل يا راهي براي تماس با شيهان فريبرز پورخورسند ( استاد آي كي دو ) دارند ، اطلاع دهند. ممنونم.

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستان محترم تقاضا مي كنم اگر شماره موبايل يا راهي براي تماس با شيهان فريبرز پورخورسند ( استاد آي كي دو ) دارند ، اطلاع دهند. ممنونم.

من شماره تلفن بعضی شاگردانشون و استادشون رو دارم
ولی شماره خودشون رو ندارم
یه زمانی تو رزم آور آگهی می داد،شمارش بود
در رابطه با آی کی دو امری بود در خدمتیم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
من شماره تلفن بعضی شاگردانشون و استادشون رو دارم
ولی شماره خودشون رو ندارم
یه زمانی تو رزم آور آگهی می داد،شمارش بود
در رابطه با آی کی دو امری بود در خدمتیم
تشكر . اگر شماره اي از ايشون پيدا كرديد خوشحال ميشم بهم بگيد.
شما نوشتيد شماره بعضي شاگردان واستادشون را داريد. اگر ميشه اسم استادشون و اينكه
اصلا آقاي پورخورسند چند ساله كه آي كي دو كار مي كنند و ... توضيح دهيد چون اطلاعاتم كمه. :)

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من اولین بار سال 86 در همایش سالانه آی کی دو( آی کی کای) با ایشون برخورد داشتم که اگر اشتباه نکنم استاد کانازاوا مدرس دوره بود که توسط استاد آق ساقلو به ایران دعوت شده بود
در اولین کتاب استاد آق ساقلو ( راهنمای ارتقاء سطح سبک آی کی دو آی کی کای چاپ 1382 ) هم طراحی جلد و تصحیح را انجام داد
وب سایت آی کی دو آی کی کای جمهوری اسلامی ایران http://www.iranaikido.ir

ولی از اساتیدی که با ایشون کار کردند میتونم برادران استاد رحیمی رو نام ببرم : http://www.aikidoshin.com

از اساتیدی که با ایشون آشنایی داشتند هم میتونم استاد دولت آبادی رو نام ببرم http://www.globalaikido.com

من زمانی از استاد پور خورسند خبر داشتم که پارک لاله کلاس داشتند ولی از اون موقع خیلی میگذره :(
الان بیشتر آمار اساتید خارج کشور رو می گیرم :)

ولی در کل در حیطه مسائل فنی موردی بود که بتونم کمک کنم در خدمتم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
من اولین بار سال 86 در همایش سالانه آی کی دو( آی کی کای) با ایشون برخورد داشتم که اگر اشتباه نکنم استاد کانازاوا مدرس دوره بود که توسط استاد آق ساقلو به ایران دعوت شده بود
در اولین کتاب استاد آق ساقلو ( راهنمای ارتقاء سطح سبک آی کی دو آی کی کای چاپ 1382 ) هم طراحی جلد و تصحیح را انجام داد

ولی از اساتیدی که با ایشون کار کردند میتونم برادران استاد رحیمی رو نام ببرم : http://www.aikidoshin.com

از اساتیدی که با ایشون آشنایی داشتند هم میتونم استاد دولت آبادی رو نام ببرم http://www.globalaikido.com

من زمانی از استاد پور خورسند خبر داشتم که پارک لاله کلاس داشتند ولی از اون موقع خیلی میگذره :(

تشكر:happy:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

سلام شما چند سال ایکیدو کار کردی؟
یک سوال دیگه ما نفهمیدیم اخر کی ایکیدو رو اورد ایران
معروفی که میگن چیزی سرش نمیشه درسته؟
ممنون

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من حدود 5 ساله که شاگرد استاد آق ساقلو هستم
استاد معروفی در آزمون دان شرکت کرده و قبول هم شده ولی نمی دونم دقیقا دان چند داخلی یا جهانی داره
پس طبق قوانین ایران استاد آی کی دو می باشد
موضوعی که در بحث هنر های رزمی در ایران موجب سوء برداشت ، سوء تفاهم ، جروبحث ، بدو بیراه گویی ، دعوا ،فحش و ناسزا و***
میشود موضوع قانون و کم و کاستی مربوط به کارهای اداری فداراسیون ها می شود.
من به شخصه با ایشون کار نکردم ولی بعضی شاگرداشون رو می شناسم
بحث جالب اینه که بعضی ها در دوران مختلف با ترکیب فنون من دراوردی به اسم خودشون آی کی دو رو بنا نهادن :blink:
و چون کسی هم نبود یا صداش نمیرسید اعتباری دست و پا کردند ولی چیزی از آی کی دو نمیدونستن
شاگردان بیچاره هم عمر و سرمایه میذاشتن تو راهی که از سرچشمه مشکل داشت پس وقتی یه آی کی دو کار (نه حتما استاد آی کی دو) ازشون ایراد میگرفت که این آی کی دو نیست به بدترین شکل باهاش برخورد می کردند
و چون نهادی هم در کشور نبود که صلاحیت عزیزان را بررسی کند مانند بقیه کارهای این چنینی مسوولین منتظر بودند با سلام و صلوات مشکل حل شود از طرفی یک عده عمر و سرمایه گذاشته بودن و تعدادشون هم بیشتر بود حاضر به قبول نبودند و فردی هم که تازه وارد بود زورش نمیرسید یا دستش به جایی بند نبود
ولی استاد معروفی آی کی دو کار کرده و حداقل مثل بعضی عزیزان جودو و جوجیتسو و کاراته رو به خورد شاگرداش نمی ده
حال به بحث استاد بودن می رسیم که اونم داستانیه که توضیح میدم

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
آقا من مریض شدم خواب و خوراک ندارم
شب و روز دارم خواب تمرین شوریته رو میبینم
شوریته چطوره؟
نسبت به کیوکوشین
توی ایران آموزش میدن؟
با جواب دادن این بنده خدا را از نگرانی در بیارین لول

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
شوریته چطوره؟
نسبت به کیوکوشین
توی ایران آموزش میدن؟

"شوریته" تا اونجایی که میدونم یک سیستم و مکتبه نه یه سبک خاص!
سیستمیه که تحت تاثیر سبکهای جنوبی چین و در شهر شوری در اوکیناوا رواج داشته و سبکهایی مثل "شوتوکان" بر اساس شوریته بنیانگذاری شدند.
نشستهای بلند و حرکات انفجاری و عدم بهره گیری زیاد از تمرینات تنفسی از خصوصیات اصلی سیستم شوریته ست.
البته شما هیچ سبکی رو نمبینید که صرفا از شوریته استفاده شده باشه؛مثلا شوتوکان علاوه بر شوریته که شالوده اصلیش رو تشکیل میده،رگه هایی از ناهاته(سیستم منصوب به شهر ناها) و توماریته(سیستم منصوب به شهر توماری) رو هم میشه توش دید.
همینطور در "شیتوریو کاراته" که بر پایه ناهاته است حرکاتی با خصوصیات شوریته نیز دیده میشه.
تنها سبکی که بر مکتب خود خیلی پافشاری داره سبک گوجوریو ست که بر پایه ناهاته بنیانگذاری و در همچنان هم به همین صورت آموزش داده میشه.
ولی اکثر سبکهای دیگه میکس شده ای از چند سبک و چند سیستم هستند که در طول زمان تغییراتی درشون رخ داده.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من حدود 5 ساله که شاگرد استاد آق ساقلو هستم
استاد معروفی در آزمون دان شرکت کرده و قبول هم شده ولی نمی دونم دقیقا دان چند داخلی یا جهانی داره
پس طبق قوانین ایران استاد آی کی دو می باشد
موضوعی که در بحث هنر های رزمی در ایران موجب سوء برداشت ، سوء تفاهم ، جروبحث ، بدو بیراه گویی ، دعوا ،فحش و ناسزا و***
میشود موضوع قانون و کم و کاستی مربوط به کارهای اداری فداراسیون ها می شود.
من به شخصه با ایشون کار نکردم ولی بعضی شاگرداشون رو می شناسم
بحث جالب اینه که بعضی ها در دوران مختلف با ترکیب فنون من دراوردی به اسم خودشون آی کی دو رو بنا نهادن :blink:
و چون کسی هم نبود یا صداش نمیرسید اعتباری دست و پا کردند ولی چیزی از آی کی دو نمیدونستن
شاگردان بیچاره هم عمر و سرمایه میذاشتن تو راهی که از سرچشمه مشکل داشت پس وقتی یه آی کی دو کار (نه حتما استاد آی کی دو) ازشون ایراد میگرفت که این آی کی دو نیست به بدترین شکل باهاش برخورد می کردند
و چون نهادی هم در کشور نبود که صلاحیت عزیزان را بررسی کند مانند بقیه کارهای این چنینی مسوولین منتظر بودند با سلام و صلوات مشکل حل شود از طرفی یک عده عمر و سرمایه گذاشته بودن و تعدادشون هم بیشتر بود حاضر به قبول نبودند و فردی هم که تازه وارد بود زورش نمیرسید یا دستش به جایی بند نبود
ولی استاد معروفی آی کی دو کار کرده و حداقل مثل بعضی عزیزان جودو و جوجیتسو و کاراته رو به خورد شاگرداش نمی ده
حال به بحث استاد بودن می رسیم که اونم داستانیه که توضیح میدم

ممنون
یکم خلاصه تر جواب بده:D:D:D
اره با اون حرفت که بعضی ها در ایران هم از ایکیدو سو استفاده کردن موافقم حتی خودم با هاش برخورد هم داشتم
کسی بوده که برای خودش سبک زده وقتی یک سوال ساده در مورد ایکیدو ازش پرسیدم نمیدونست
ولی فکر نکنم در ایران با این همه استاد خوب تشخیص خوب وبد سخت باشه ایکیدو ایران با وجود استاد اق ساقلو مشکلی نداره خوب بنیانگذاری شده
زیر نظر خودش کار میکنی ؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
شوریته چطوره؟
نسبت به کیوکوشین
توی ایران آموزش میدن؟

اواتارت خیلی با حاله حال کردم
یک پیشنهاد داشتم اگه می خوای کاراته در ایران کار کنی دنبال استاد خوب باش نه سبک
از نظر من اولویت برای کاراته کار کردن در ایران استاد خوب است

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
در ادامه پس قبلیم در مورد مربیگری باید بگم که
مربی بودن غیر از تجربه عملی داشتن تو سبک که مهارت بهش میگن نیاز به علم و آگاهی هم داره
تو ایران اینجوریه که اگر کسی تو سبکی مهارت لازم رو داشت بعد از انجام شروطی که سبک میذاره (کمیته مربیان) میتونه بره و مدرک مربیگری عملی بگیره (مثلا حداقل دان دو پیش نیاز است)
بعد از اخذ مدرک عملی به فدراسیون مربوطه میره و پس از موفقیت در چند امتحان میتونه مدرک مربی گری تئوری رو بگیره
حالا مربی گری هم درجه 3 ودرجه 2 و... داره که مثلا اگر بخواهیم یک درجه بالاتر برویم باید یک دان بیشتر به عنوان پیش نیاز داشته باشیم (به عنوان مثال برای مربی گری درجه1 حداقل دان 4 باید داشت )
البته راه ذکر شده برای عزیزانیست که به انجام کارها به صورت قانونی عادت دارن
(همیشه راه ساده تری تو را میخواند)
مربی باید در علوم فیزیولوژی، آناتومی ، روانشناسی، آسیب شناسی و اصول تمرین و... آگاهی لازم رو داشته باشه تا در صورت ایجاد مشکل (جراحت یا روحی) بتونه به هنرجو کمک کنه
تو ژاپن این طوریه که بعد از رسیدن به دان مورد نظر و سابقه کمک مربی گری مدرک فوکو شیدوئین میگیرید بعد میتونین با ارتقا به شیدوئین برسید و سپس بعد از کلی مشقت به درجه شیهان نائل شید (خدا نصیب کنه) :)
( کسی با دان 3و2 نمیتونه شیدوئین بشه )
فاصله بین گرفتن دان بعدی هم به میزان عدد دان بعده (مثلا دان 3 به دان4 حداقل از تاریخ دان 3 باید 4 سال بگذره)
برای همینه اساتید ژاپنی که شیهان شدن همه پیرمردن :graduated

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در كاراته يه چيزي يا بهتر بگم يه تمريني به اسم توده هست . كسي از دوستان ميدونه توده چيه ؟

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
روی صحبت من فقط با یک مربی نیست
ما یه مربی میبینیم که در واقعیت خیلی خوب و قوی عمل میکنه و محکم کار میکنه ولی در صورت بروز مشکل نمیتونه کاری برای شاگردش بکنه واین یعنی بازده تمرینش پایین میاد (یه ورزش کار بزرگ حتما یک مربی عالی نمیشه )
این موضوع رو تا فردی کاردان نباشه نمیفهمه و برای کسی که تازه وارده غیر ممکنه
مدرک رزمی داشتن مثل هر مدرک اکتسابی دیگری باید از طرف نهاد دارای صلاحیت صادر شده باشه وگرنه هیچ ارزشی نداره ولی به علت نبود قانون (یا عمل نکردن به قانون) ما شاهد پدیدار شدن مساله شیهان های یک شبه هستیم
من در مورد اساتیدی شنیدم که حتی کمربند مشکی نداشتند ولی ادعای استادی، زیاد داشتند
(مثلا کسی نمیاد بگه من با مدرک لیسانس بنیانگذار مهندسی مکانیک هستم چون نهادی برای بررسی وجود داره)
و آی کی دو فقط یک بنیان گذار داره که خدا رحمتش کنه (خدا رفتگان شما رو هم بیا مرزه)
باید این نکته رو هم مدنظر داشته باشیم ممکنه زمانی که یک استاد به اسم بنیانگذار خودشو معرفی کرده استاد دیگری تو کشور دیگه درجه بالاتری رو داره تحصیل میکنه
و چیزی که معلومه اینه که استاد آق ساقلو تا سال 1998 تو ژاپن زندگی میکرده و یقینا ایران نبوده ولی در حال حاضر تنها گروه فعال ایرانی ثبت شده در بنیاد جهانی آي‌کي‌دو آي‌کي‌کای(همبو دوجو) می باشد

ببخشید که خیلی وقت شما رو گرفتم به این دلیل شخصی که تو بعضی از سایت ها این سوال موضوع بحثی شده که در نتیجه خانواده و ناموس بعضی اساتید در خیلی از رشته ها مورد حتاکی قرار گرفتند و این برای جامعه رزمی که خودش رو پیرو مکتب جوانمردی ( حتی بوشیدو یا شائولین) میدونه یعنی خبر از وقوع فاجعه

Ellison

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه رزمی کاران
من تازه اومدم
فروم باحالی دارین
کلی مطلب رزمی باارزش داره
چند تا سوال دارم
مطلبی با عنوان افتتاحیه موسسه جهانی هنرهای رزمی توآ ایرانیان در هفته نامه رزم آور (چاپ 31 اردیبهشت) خوندم
کسی در مورد این موسسه چیزی مي دونه ؟
انگار توآ رو ثبت کردند بالاخره
عجیبه با این همه حواشی پیرامون این سبک
و این استاد بخت آزاد کیه اصلا
کسی می دونه ؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در كاراته يه چيزي يا بهتر بگم يه تمريني به اسم توده هست . كسي از دوستان ميدونه توده چيه ؟

سلام دوست من باید بگم در این مورد آیا در اکیناوا این واژه هست؟ ، چیزی به نام توده داریم یا این که در ایران درست کردن:p:cool:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام شما چند سال ایکیدو کار کردی؟
معروفی که میگن چیزی سرش نمیشه درسته؟
ممنون

وضعیت آیکیدو به هنر های رزمی دیگه در ایران خیلی بهتره اما....... تو این سال ها موارد معکوسی متوجه شدم....

اما نمیشه گفت جایگاه خوبی داره وبه صورت حرفه و اصولی تمرین میشه ازجمله وضعیت ناقص سمینارهای فنی و ...........

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
وضعیت آیکیدو به هنر های رزمی دیگه در ایران خیلی بهتره اما....... تو این سال ها موارد معکوسی متوجه شدم....

اما نمیشه گفت جایگاه خوبی داره وبه صورت حرفه و اصولی تمرین میشه ازجمله وضعیت ناقص سمینارهای فنی و ...........

ممنون از حسن توجه شما

سوء استفاده از اسم یک ورزش در تمام دنیا هست
فقط مربوط به ایران نمیشه
ولی ایکیدو به نظرم جایگاه خوبی داره چون افراد زیادی برای ایکیدو ژاپن رفتن
سمینار هم که در ایران زیاد انتظارش رو نمیشه داشت وضع اقتصاد و ...:lol:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه رزمی کاران
من تازه اومدم
فروم باحالی دارین
کلی مطلب رزمی باارزش داره
چند تا سوال دارم
مطلبی با عنوان افتتاحیه موسسه جهانی هنرهای رزمی توآ ایرانیان در هفته نامه رزم آور (چاپ 31 اردیبهشت) خوندم
کسی در مورد این موسسه چیزی مي دونه ؟
انگار توآ رو ثبت کردند بالاخره
عجیبه با این همه حواشی پیرامون این سبک
و این استاد بخت آزاد کیه اصلا
کسی می دونه ؟

جهانی :blink::blink::blink:
کجا ثبتش کردن؟:blink::blink::blink:
در ایران که بود
اینقدرم وضعش بد نیستا

بالا