• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
چه ربطی داره!!!
کلا منظورم سیستم اداری بود!
ربط که داره !
همه ی ما بهم ظلم میشه شاید اذیت و آزار بشیم اما کم کم کاسه ی صبرمون پر میشه و لبریز میشه !
شما که تازه وارد دانشگاه شدی !
با این قانون جدید هم کلی بهتون حال دادن !
ما که 2 سال اینجائیم پس الان باید خودکشی کرده باشیم ؟
دوستانه بهت میگم صبور تر باش درست رو بخون سعی کن پیشرفت کنی !
نمی دونم چه مشکلی برات پیش اومده اما چند وقت پیش با رئیس گروه کامپیوتر( خیلی آقای گل و زحمت کشیه خدا هر چی میخواد بهش بده) در مورد یکی از مشکلات دانشگاه حرف میزدم خیلی دلش پر بود !
میگفت ما نمی تونیم همه چی رو سرو سامون بدیم ما هم یک توان محدودی داریم شما دانشجو ها باید خودتون جلوی بعضی از این کژ روی های رو بگیرید و اصلاحشون کنید !

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
ربط که داره !
همه ی ما بهم ظلم میشه شاید اذیت و آزار بشیم اما کم کم کاسه ی صبرمون پر میشه و لبریز میشه !
شما که تازه وارد دانشگاه شدی !
با این قانون جدید هم کلی بهتون حال دادن !
ما که 2 سال اینجائیم پس الان باید خودکشی کرده باشیم ؟
دوستانه بهت میگم صبور تر باش درست رو بخون سعی کن پیشرفت کنی !
نمی دونم چه مشکلی برات پیش اومده اما چند وقت پیش با رئیس گروه کامپیوتر( خیلی آقای گل و زحمت کشیه خدا هر چی میخواد بهش بده) در مورد یکی از مشکلات دانشگاه حرف میزدم خیلی دلش پر بود !
میگفت ما نمی تونیم همه چی رو سرو سامون بدیم ما هم یک توان محدودی داریم شما دانشجو ها باید خودتون جلوی بعضی از این کژ روی های رو بگیرید و اصلاحشون کنید !

کلا شما سال بالایی ها گیر دادید به این معدل 89 ایی ها! هزار بار گفتم، به نطرم تنها گروهی که تقریبا هیچ کاری با بقیه نداشتن،89 ایی ها هستند! 89 ایی ها رقابتشون با خودشون بوده! آخه خدایش چند درصد از سال بالایی ها فیزیک 2 پاس نکردن که ما بخواییم کلا جاشونو پر کرده باشیم!!!:0 حال هی بگین، بهتون حال دادن!!!
نمی دونم شاید تو این دانشگاه بی درو پیکر به صورت ام پی تیری مشکلات داره سرم میاد! یه اتفاقی اداری برام افتاده که فکر کنم تو این 14 هزار نفر فقط خودم باشم!

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
بچه ها من نمیتونم تو سایت jeton.azad.ac.ir لاگین کنم!
زده کارتم تا 31/3/90 فعاله ولی لاگین نمیکنه! میگه یوزر یا پس اشتباهن!
ترم پیش با پسورد 1 میتونستم لاگین کنم ولی الان اونم نمیشه!
چکار کنم!؟ میخوام واسه هفته دیگه رزرو کنم! خسته شدم از ساندویچ ! :D

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم شاید تو این دانشگاه بی درو پیکر به صورت ام پی تیری مشکلات داره سرم میاد! یه اتفاقی اداری برام افتاده که فکر کنم تو این 14 هزار نفر فقط خودم باشم!

نه فقط شما نیستی. من که از روز اولی که پامو گذاشتم تو این دانشگاه، فقط اذیت و آزار از اینا دیدم. یه جوری شده که اگه کسی کارمو راه بندازه و در واقع وظیفه شو انجام بده، تعجب می کنم و چندین بار تشکر می کنم. یادمه روزای اول که پوشه به دست واسه ثبت نام می اومدم، یه روز اینقدر اذیتم کردن که گریه م داشت درمیومد، با بغض سوار تاکسیای بهارستان شدم، یه آقایی کنارم نشست، تا پوشه رو دستم دید گفت ورودی جدیدی؟ گفتم بله. گفت من اگه جای شما بودم ثبت نام نمی کردم، اینجا طوری باهات رفتار می کنن که از هرچی درس بدت میاد. بعد فهمیدم از فارغ التحصیلای عمران بود. من نمی خوام بگم همه چی بده، خودم تک و توک کارمندای خوب و خوش اخلاقم دیدم ولی به طور کلی سیستم اداریش واقعا بی نظم و افتضاحه، انگار همه ارث پدرشونو از آدم طلب دارن.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
دوستي كه (( تــــــا )) نداره .. ( داستان شكلات )‌ تقديم به همه ي دوستان بدون (( تـــــــا ))

با يك شكلات شروع شد . من يك شكلات گذاشتم كف دستش . او هم يك شكلات گذاشت توي دستم . من بچه بودم ، او هم بچه بود . سرم را بالا كردم . سرش را بالا كرد . ديد كه مرا مي شناسد . خنديدم . گفت : « دوستيم ؟» گفتم :«دوستِ دوست» گفت :« تا كجا ؟» گفتم :« دوستي كه تا ندارد » گفت :«تا مرگ؟» خنديدم و گفتم :«من كه گفتم تا ندارد» گفت :«باشد ، تا پس از مرگ» گفتم :«نه ،نه،گفتم كه تا ندارد». گفت : «قبول ، تا آن جا كه همه دوباره زنده مي شود ، يعني زندگي پس از مرگ. باز هم با هم دوستيم. تا بهشت ، تا جهنم ، تا هر جا كه باشد من و تو با هم دوستيم .» خنديدم و گفتم :«تو برايش تا هر كجا كه دلت مي خواهد يك تا بگذار . اصلأ يك تا بكش از سر اين دنيا تا آن دنيا . اما من اصلأ تا نمي گذارم » نگاهم كرد . نگاهش كردم . باور نمي كرد .مي دانستم . او مي خواست حتمأ دوستي مان تا داشته باشد . دوستي بدون تا را نمي فهميد .

×××

گفت : «بيا براي دوستي مان يك نشانه بگذاريم» . گفتم :«باشد . تو بگذار» . گفت :«شكلات . هر بار كه همديگر را مي بينيم يك شكلات مال تو و يكي مال من ، باشد ؟» گفتم :«باشد»

هر بار يك شكلات مي گذاشتم توي دستش ، او هم يك شكلات توي دست من . باز همديگر را نگاه مي كرديم . يعني كه دوستيم . دوست دوست . من تندي شكلاتم را باز مي كردم و مي گذاشتم توي دهانم و تند تند آن را مي مكيدم . مي گفت :«شكمو ! تو دوست شكمويي هستي » و شكلاتش را مي گذاشت توي يك صندوق كوچولوي قشنگ . مي گفتم «بخورش» مي گفت :«تمام مي شود. مي خواهم تمام نشود. مي خواهم براي هميشه بماند»

صندوقش پر از شكلات شده بود . هيچ كدامش را نمي خورد . من همه اش را خورده بودم . گفتم : «اگر يك روز شكلات هايت را مورچه ها بخورند يا كرم ها ، آن وقت چه كار مي كني؟» گفت :«مواظبشان هستم » مي گفت «مي خواهم تا موقعي كه دوست هستيم » و من شكلات را مي گذاشتم توي دهانم و مي گفتم :«نه ، نه ، تا ندارد . دوستي كه تا ندارد.»

×××

يك سال ، دو سال ، چهار سال ، هفت سال ، ده سال و بيست سال شده است . او بزرگ شده است . من بزرگ شده ام . من همه شكلات ها را خورده ام . او همه شكلات ها را نگه داشته است . او آمده است امشب تا خداحافظي كند . مي خواهد برود آن دور دورها . مي گويد «مي روم ، اما زود برمي گردم» . من مي دانم ، مي رود و بر نمي گردد .يادش رفت به من شكلات بدهد . من يادم نرفت . يك شكلات گذاشتم كف دستش . گفتم «اين براي خوردن» يك شكلات هم گذاشتم كف آن دستش :«اين هم آخرين شكلات براي صندوق كوچكت» . يادش رفته بود كه صندوقي دارد براي شكلات هايش . هر دو را خورد . خنديدم . مي دانستم دوستي من «تا» ندارد . مثل هميشه . خوب شد همه شكلات هايم را خوردم . اما او هيچ كدامشان را نخورد . حالا با يك صندوق پر از شكلات نخورده چه خواهد كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا چند نفر هستن که دوستیشون تا نداشته باشه؟؟؟ به نظرم خیلی خوبه که نمیشه شمرد، فکر کنم نتیجه خیلی ناامید کننده باشه. نمی دونم.... شایدم نباشه...خدا کنه که نباشه.

Parkour Star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من سهیل هستم داشجوی رشته ی مهندسی فناوری اطلاعات !
تازه یکی از دوستان تازه این جا رو به من معرفی کرد
با آرزوی سلامتی برای همه

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
شیشه ای میشکند ...
یک نفر می پرسد ... چرا شیشه شکست ؟
مادر میگوید ... شاید این رفع بلاست .
یک نفر زمزمه کرد ... باد سرد وحشی مثل یک کودک شیطان آمد .
شیشه ی پنجره را زود شکست .
کاش امشب که دلم مثل آن شیشه ی مغرور شکست عابری خنده کنان می آمد ...
تکه ای از آن را بر می داشت مرهمی.. مرهمی بر دل تنگم میشد ...
اما امشب دیدم ...
هیچ کس هیچ نگفت.. غصه ام را نشنید ...
از خودم می پرسم آیا ارزش قلب من از شیشه ی پنجره هم کمتر است ؟
دل من سخت شکست اما هیچ کس هیچ نگفت و نپرسید چرا ؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها وسط ترم هم میشه مرخصی گرفت و کلا پیوسته چند ترم میتونه مرخصی بگیره؟

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
من ترم آخرم فقط از شانس ما 27+1واحد وصیت مونده
حالا من چیکار کنم

میگن فقط 26 تا میشه گرفت چه باید کرد باید یه ترم دیگه بیام

شما باید 21 بگیری (با احتساب وصایا)
7 واحد هم ترم برداری (مگر اینکه معدلت بالا باشی بتونی 23 + 1 برداری و ترم بعد معرفی برداری)

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
واقعا چقدر مسخره شده دانشگاه
من از ترم پیش که فارغ التحصیل شدم نرفته بودم دانشگاه , امروز رفتم یکاری داشتیم که دیدیم تمام پریز های برق رو قطع کردن و اطلاعیه زدن که برای استفاده لپ تاپ برید ساختمان 5 طبقه 2 ما هم رفتیم یارو گفت ارشد هستید گفتیم نه کارشناسی گفت متاسفم برید سایت , رفتیم سایت گفتن هرکی گفته برای خودش گفته برید تو حیاط گفتیم حیاط که پریز نداره گفتن مشکل خودتونه .............

واقعا ..... تو سر رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فنی تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
1- من چطوری میتونم توی سی شارپ برنامه بنویسم ولی اسمبلی کدها رو ببینم؟
شنیدم حتی میشه کدها رو تست کرد یکی که وارده بگه چه کنم که بجای فایل exe فایل اسمبلی کدها رو ببینم
2-استاد خوب برای کاراموزی که کلید نکنه کجا باید بریم برای سخت معرفی کنید؟
3-سخت افزاری ها حتما باید پروژشون ساختنی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟:(

sam_1326

Registered User
لایک‌ها
0
کمک
بچه ها برای حذف يك درس تو حذف اضطراري بايد چکار کنم؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
1- من چطوری میتونم توی سی شارپ برنامه بنویسم ولی اسمبلی کدها رو ببینم؟
شنیدم حتی میشه کدها رو تست کرد یکی که وارده بگه چه کنم که بجای فایل exe فایل اسمبلی کدها رو ببینم
3-سخت افزاری ها حتما باید پروژشون ساختنی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
در رابطه با سوال اولتون باید یک بار دیگه مراحل تولید نرم افزار های دات نت رو بررسی کنید .
ببینید به طور کلی کد سی شارپ شما تبدیل میشه به کد میانی یا همون Intermediate Code
کلا برای دسترسی به لایه های زیرین برنامه های دات نت چند تا گزینه وجود داره :
1- .NET Reflector
که کمک می کنه خیلی راحت تمام کتاب خونه های موجود داخل برنامه یا dll تون رو بیرون بکشید.
لینک دانلود این برنامه

2-
MSIL Disassembler
این برنامه فایل exe رو به کد میانی تبدیل می کنه !
این برنامه رو می تونید از آدرس
C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A\bin
روی کامپیوترتون باز کنید البته اگر دات نت نصب باشه !
3- اگر منظورتون اینه که یک راهی باشه که فایل exe رو تبدیل کنیم به کد اسمبلی و جزئیات انتقال اطلاعات بین ثبات ها و غیر و ذلک رو بتونیم ببینیم باید بگم من بلد نیستم فهمیدید به من هم بگید:wacko:

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
3-سخت افزاری ها حتما باید پروژشون ساختنی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟:(
دیباج فکر کنم خوب باشه
درمورد پروژه ، من لیست برومند رو دیدم،موضوعات تحقیقی+ برنامه نویسی توش بود ، ولی ساختی بدی خیلی بهتره، ریز2 و آزمایشگاه ریز رو بگذرونی میتونی یه دستگاه بسازی

بالا