• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر استفاده می کنید؟ :::

از کدام مرورگر استفاده می کنید ؟

• Internet Explorer

Votes: 1 2.8%
  • Firefox

Votes: 19 52.8%
  • Chrome

Votes: 9 25.0%
  • Opera

Votes: 6 16.7%
  • Safari

Votes: 0 0.0%
  • سایر مرورگر ها

Votes: 1 2.8%

• Total voters
    36

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
2. قابلیت Speed Dial اپرا: سایت های مورد علاقه رو می ذاری رو صفحه اصلی، و از اون به بعد به محض باز کردن اپرا با یه کلیک ساده سایت های مورد علاقه رو باز می کنی! فعلا که Safari از اپرا کپ زدتش، حالا باید دید بقیه کی خجالت رو کنار می ذارن و کپ می کنند.

کروم همینجوریه!

قابلیت باز کردن Closed Tabs (سطل زباله): اگر یه تب رو بستی، ولی بعد پشیمون شدی یا دوباره لازم شد می تونی بازش کنی.
هم کروم ، هم فایرفاکس 4 این قابلیت رو دارند

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
@
mahi58

حوصله کل کل کردن رو دیگه ندارم. من به طور تخصصی با آی.ای، فایرفاکس و کروم کار کردم با اپرا هم خیلی محدود کار کردم چون اینترفیسش واقعا خرابه! ولی در همون حدی هم که کار کردم اصلا به خوش دستی کروم و IE 9 نبود!

به هر حال یکسری توضیحات رو توی این تاپیک دادم که میتونید به اونجا رجوع کنید:

http://www.forum.persiantools.com/t189693.html

کروم همینجوریه!

تایید میشه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
قابلیت باز کردن Closed Tabs (سطل زباله): اگر یه تب رو بستی، ولی بعد پشیمون شدی یا دوباره لازم شد می تونی بازش کنی.

توی کروم اگر یه تبی از چند روز پیش باز باشه. رفرش هم نکرده باشی. دستت بخوره بسته شه آیا میشه بازش کرد؟ من نتونستم

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
فایرفاکس..

جدیدا هم ایمیل یاهوم رو به Mozilla thunderbird وصل کردم خیلی راحت ایمیل چک میکنم ...

عجب حالی هم میده ، فرتی ایمیلات باز شه
6.gif

چیزی که تو اپرا و کروم دیده نمیشه :happy:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دیدم خیلی از اپرا تعریف کردن رفتم نصب کردم ( هر چند قبلا هم امتحان کردم ولی خب )

اینم جالبه . با کلاس تره از فایرفاکس
ولی موارد فنی ـش رو لازمه تست بکنم
خوب کاری کردی. :)
نتیجه تجربیاتت رو بنویس.
کروم همینجوریه!

بله، من هم گفتم همه شون دارند، ولی گفتم همه شون از اپرا کپ زدند...

مدتهاست که همه چیز رو دارند از روی اپرا کپ می زنند، از جمله قابلیت معروف Tabbed Browsing رو همه از اپرا کپی کردند (بازم به حیای مایکروسافت که یه مدتی طول کشید تا کپ بزنه)...
@
mahi58

حوصله کل کل کردن رو دیگه ندارم. من به طور تخصصی با آی.ای، فایرفاکس و کروم کار کردم با اپرا هم خیلی محدود کار کردم چون اینترفیسش واقعا خرابه! ولی در همون حدی هم که کار کردم اصلا به خوش دستی کروم و IE 9 نبود!

تایید میشه
نظرات شما برای من محترمه و اطلاعات خوبی هم دارید، ولی به نظرم بهتره یه کمی نسخه های اخیر اپرا رو هم امتحان کنید، چون یه کمی توی نوشته هاتون اثر تعصب هم دیده میشه.

------------------------------------------------
من با قاطعیت اعتقاد دارم:

- اگر بخوایم فقط یه Browser همه کاره داشته باشیم، بدون شک اپرا از همه اونای دیگه بهتره.

- سالیان ساله که اپرا داره ابداع می کنه، و همه فوری تقلید می کنند...

- بعد از یه مدت کار با اپرا، تحمل کردن Browser های دیگه براتون بسیار سخت خواهد شد...

به دوستان توصیه می کنم حتما اپرا رو امتحان کنند...

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
تو مک فقط وفقط سفاری
واقعا خدایی می کنه
تو ویندوز اول کروم بعد سفاری

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 19152.jpg
    19152.jpg
    24.7 KB · نمایش ها: 43

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
توی کروم اگر یه تبی از چند روز پیش باز باشه. رفرش هم نکرده باشی. دستت بخوره بسته شه آیا میشه بازش کرد؟ من نتونستم
یه تب جدید باز میکنی، از اون پایین که نوشته Recently Closed میتونی آخرین صفحات بسته شده رو باز کنی
ucllzalcr8qlqzernexh.jpg

منظورت اینه که اگر مدت زیادی رفرش نکرده باشی ، صفحه ی بسته شده رو جلوی Recently closed نشون نمیده؟
89.gif

نمیدونم! تا حالا ندیدم همچین مشکلی رو

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
خب فایر هم همه این کارها رو با افزونه هاش میکنه... بیخودی باید به طور پیشفرض روش نصب باشه؟؟؟ مثلآ چند تا سایت اسکریپتهای جاوا به درد نخور دارن که لازم باشه اونها روبست؟

راستی اینقدر هم نگید فایر هنگ میکنه... درستش باهاش کار کنید هنگ نمیکنه! بیخود 50 تا تب روش باز می‌کنید و 50 تا افزونه روش نصب میکنید ، همین میشه دیگه...

شما با اپرا کار نکردی هميشه فاير فاکس ادای اپرا رو در مياره
شما جزو کاربر حرفه ی محسوب نميشی با توجه به اون نوشته يی که بولد کردم!!!برای همين اپرا باز نيستی يه خورده تو خيلی از سايت ها اصلاً در بدو ورود بهتره جاوا غير فعال بشه مخصوصاً بعضی سايت ها که گوگل به صورت خطرناک محسوب ميکنه و اکثر سايت های مربود به مطالب هک و غيره
50 تا تب که چيزی نيست من خودم با اپرا 200 تا تب هم باز ميکنم سيستم آخ هم نميگه فقط رم مصرف ميشه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
فایرفاکس..

جدیدا هم ایمیل یاهوم رو به Mozilla thunderbird وصل کردم خیلی راحت ایمیل چک میکنم ...

عجب حالی هم میده ، فرتی ایمیلات باز شه
6.gif

چیزی که تو اپرا و کروم دیده نمیشه :happy:

اپرا 6 ساله که اين قابليت رو داره دوست عزيز

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
@
mahi58

تایید میشه

اپرا خوش دست نبوده؟بعد از کلی شنيدن ايرادات اپرا که خوب حتماً هم يه سری ايراد داره اولين باره که خوشدست نبودن ايراد شده واسش

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب کاری کردی. :)
مدتهاست که همه چیز رو دارند از روی اپرا کپ می زنند، از جمله قابلیت معروف Tabbed Browsing رو همه از اپرا کپی کردند (بازم به حیای مایکروسافت که یه مدتی طول کشید تا کپ بزنه)...

نظرات شما برای من محترمه و اطلاعات خوبی هم دارید، ولی به نظرم بهتره یه کمی نسخه های اخیر اپرا رو هم امتحان کنید، چون یه کمی توی نوشته هاتون اثر تعصب هم دیده میشه.

------------------------------------------------
من با قاطعیت اعتقاد دارم:

- اگر بخوایم فقط یه Browser همه کاره داشته باشیم، بدون شک اپرا از همه اونای دیگه بهتره.

- سالیان ساله که اپرا داره ابداع می کنه، و همه فوری تقلید می کنند...

- بعد از یه مدت کار با اپرا، تحمل کردن Browser های دیگه براتون بسیار سخت خواهد شد...

به دوستان توصیه می کنم حتما اپرا رو امتحان کنند...

باشه، اپرا رو هم به صورت دقیق سعی میکنم بررسی کنم ;) چیزی که مانع میشه با اپرا کار کنم سیستم لود کردن صفحاتشه که با مرورگرهای دیگه خیلی فرق میکنه و خیلی ها بهش عادت ندارند!

دوست عزیز اپرا ایده های زیادی رو توی نرم افزارش نداره فقط سعی میکنه ایده های فعلی رو توی نرم افزارش هر طور که شده جا بده!

مثلا همین Tabbed Browsing رو که اشاره کردید ایده اش مربوط به سال 1988 هست. یعنی خیلی قبل تر از اینکه اپرا ساخته بشه. و اولین مرورگری که اون رو توی نرم افزارش قرار داد مرورگر ناشناخته IBrowse بود! و اپرا در سال 2000 برای اولین بار این امکان رو به خودش اضافه کرد (یعنی 12 سال پس از مطرح شدن این ایده و 4 سال پس از اولین نسخه اپرا)

اپرا خوش دست نبوده؟بعد از کلی شنيدن ايرادات اپرا که خوب حتماً هم يه سری ايراد داره اولين باره که خوشدست نبودن ايراد شده واسش

بله. به عقیده من نسبت به کروم خوش دست نیست. پیشنهاد میکنم اگر با کروم یا IE 9 کار نکردین مدتی با اونا کار کنید و معماری نرم افزار رو نسبت به اپرا مقایسه کنید. که چطور در اون ظاهر ساده امکانات پیشرفته ای رو قرار دادن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
مثلا همین Tabbed Browsing رو که اشاره کردید ایده اش مربوط به سال 1988 هست. یعنی خیلی قبل تر از اینکه اپرا ساخته بشه. و اولین مرورگری که اون رو توی نرم افزارش قرار داد مرورگر ناشناخته IBrowse بود! و اپرا در سال 2000 برای اولین بار این امکان رو به خودش اضافه کرد (یعنی 12 سال پس از مطرح شدن این ایده و 4 سال پس از اولین نسخه اپرا)

یه سرچی کردم.

بله ایده Tab از سال 1988 بوده، ولی توی برنامه های دیگه. مثلا همین ویندوز خودمون از وقتی یادم میاد Tab توش بوده (مثل کلیک راست ----> Properties که همیشه یه صفحه تب دار می آورده). قبل از اپرا اون IBrowse هم این کار رو می کرده، ولی اون گویا اصلا مال PC نبوده و مال کامپیوتر های آمیگا بوده و اصلا توی این رقابتی که ما می گیم جایی نداشته...

در هر صورت: هر برنامه ای مزایا و معایبی داره، ولی از دوستان می خوام اپرا رو اگر امتحان نکردند حتما ببینند. :)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شما با اپرا کار نکردی هميشه فاير فاکس ادای اپرا رو در مياره
شما جزو کاربر حرفه ی محسوب نميشی با توجه به اون نوشته يی که بولد کردم!!!برای همين اپرا باز نيستی يه خورده تو خيلی از سايت ها اصلاً در بدو ورود بهتره جاوا غير فعال بشه مخصوصاً بعضی سايت ها که گوگل به صورت خطرناک محسوب ميکنه و اکثر سايت های مربود به مطالب هک و غيره
50 تا تب که چيزی نيست من خودم با اپرا 200 تا تب هم باز ميکنم سيستم آخ هم نميگه فقط رم مصرف ميشه
بابا حرفه ای
بابا ته اینترنت

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من قبلا در یک تاپیک دیگه با ارائه منبع ذکر کرده بودم که اولین تب های امروزی رو فایر فوکس ارائه داده
و اون ibrowser که اولین اولین بوده باز تب هاش خصوصصیت این تب های امروزی رو نداشته

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
صدو بیست درصد فایر فاکسافزونه زیاده دارهه
البته تا ورژن 3. چون تعداد زیادی از افزونه ها روی ورژن 4 نصب نمیشند.

یک چیزی رو هم بگم. اگر اپرا واقعا مرورگر خوبی بود سهمش بالای نیم درصد از کل مرورگرها بود!
علت محبوب شدن کروم اینه که متعلق به گوگل هست و تبلیغات پشتش هست. البته از نظر سرعت و سادگی حرف نداره. اما وقتی نصب شد نمیدونم چرا حدود 100مگ فضا اشغال می کنه.

دوستان من طرفدار فایرفاکس بودم، اما یکم که تحقیق کردم دیدم بقیه مرورگرها هر کدوم به یه شکل از اپرا تقلید می کنند. ورژن جدید اپرا رو با ورژن های قبلی اش قیاس نکنید. ورژن جدید یه چیز دیگه ای هست. فقط با حجم 7.5مگابایت!

بالا