http://up.iranblog.com/viewer.php?file=0aksl5kz9bbpo2y7inbg.jpg
http://up.iranblog.com/viewer.php?file=5ezd83qmlezubozuhcb.jpg
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3617338&postcount=2607
بقیش پای خودتون اگه اگه نطرتون تغیر نکرد هیچی دیگه به هیچ عنوان ادامه نیمدم
بنده هم نه به کسی توحین میکنم نه کردم
اگه هم کردم باز هم عذر میخوام
اگه پس گرفتی بگیر نگرفتی هم حلالت کردم به خودت و وجدانت بستگی داره
با اپرا عکس میگیرید آدم خیال میکنه موتاژ شدن!
![]()
بلی دوست عزیز اگه مشکلی هست یوزر و پسوردم رو بدم مدیرا نگا کنن
من صادقانه حرف زدم
خدایی نکرده هم نیازی به دروغ ندارم
بیچاره فروم هم قاطی کرده!چرا امضای من در این صفحه 2 بار نمایش داده شده؟ :blink:
سلام
این آقا sinaeslamiبرای ما قرار بود مجموعه آموزش ریاضی عمومی رو مجدد پست کنه بعد از 2 ماه هنوز خبری نیست
بار اول پست کرد دی و دی اون خش داشت و روی دستگاه کامیوتر و پخش دی وی دی اجرا نمیشد
دوباره مطرح کردم بهانه آورد هنوز خبری نشده
11 تومن هم پول یک دی وی دی رو گرفته
با توجه به این لینک تاپیک
http://www.forum.persiantools.com/t190170.html
لطفا رسیدگی شود
دوست عزیز سیدی خش نداشت و شما دارین دروغ میگین
همه فایل ها سالم هست و تست کردم و دستگاه شما ایراد داره
ولی با این حال من بهتون گفتم دوباره با هزینه خودم ارسال میکتم و آدرستون رو بهم بدین و شما بهم جواب دادین که این که آدرس من رو نداری مشکل خودته و بگرد آدرس من رو که قبلا بهت داده بودم پیدا کن
بعد بهت کنم که نت فردا بیشتر آنلاین نیستم و آدرست رو تا فردا برام پ.خ کن و اگر نتونستی تا فردا برام پ.خ کنی برام آدرست رو پیامک بفرست ولی شما در موقع مقرر برام آدرست رو پ.خ نکردی و نه برام پیامک زدی
الان که بعد از 3 هفته آنلاین شدم دیدم مثل بچه ها اینجا شکایت کردین و زیر پست های قبلی من حرف های نامربوط زدین.
مگه به زبون آنگولایی بهتون گفتم که برای ارسال یه بسته با پست احتیاج به آدرستون هستش؟
شما بر خلاف تصور من که به نظر یه آدم فهمیده ای میایومدین یه آدم بی ادبی خودتون رو نشون دادین.
شما لطف کن اون بسته ای که براتون فرستادم رو به آدرس فرستندش برام پس بفرست و شماره حسابت رو بده تا من 10 هزار تومانی که برام فرستادی و این بالا به دروغ نوشتی 11 هزار تومان رو براتون پس بفرستم.
اول اینکه دی وی دی بود
دوم من شک دارم خودت رایت کرده باشی
برای کسی سفارش گرفتی
عکس دی وی دی و تصویر فیش بانکی رو میذارم
و فایل هایی که اجرا نمیشن
دوما
من بیکار نیستم بخاطر یک دی وی دی اینجا وقت بذارم
برای من اموزش ریاضی مهم بود
تو که سرباز بودی برای چی قبول کردی سفارش گرفتی
تو که میدونستی ارزش این دی وی دی بیشتر از 10 تومنه پس واسه چی عمدی نصفشو خراب رایت کردی؟
وقتیکه ویندوزت و دی وی دی رایترت مشکل داره برای چی سفارش میگیری؟
بعدش تو که خساست بخرج میدی جلد شیلد دار که از جنس پارچه هست میخرید قیمتش دونه 20 تا تک تومنی بود تو که میدونی توی پست بسته ها رو پرت میکنن با پا میرن روش
رفتی دی وی دی رو گذاشتی توی جلد کاغذی مثل جیگر زلیخا
در هر حال بخاطر سبکسر بازی هات بعد از 2 ماه اینطوری جواب میدی
معنی کاسب بودن این نیست
تصویر فیش بانکی
http://www.pic.iran-forum.ir/images/96bldod8ki4747kvef.jpg
عکس دی وی دی ها که شما بهش میگین سی دی
http://www.pic.iran-forum.ir/images/o166xuf9bzw1zc24nt5.jpg
عکسی از فایل هایی که نه اجرا میشن و نه کپی
فقط 8 فایل از 37 فایل پارت اجرا و کپی میشن
http://www.pic.iran-forum.ir/images/27l6vaj517rw5j2szfhn.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/nndeyy7gvnn6soek9ly.jpg
عزیز دلم من که اصلا حرفی نزده بودم و بدون چون و چرا بهت گفتم آدرست رو بهم بده تا برات بفرستم
مقصر خودت بودی که آدر ست رو بهم ندادی
من که تعهد ندادم تا آخر عمر هر روز اینجا آنلاین باشم شاید شما یه مشکلی راجع به دیسک براتون پیش بیاد
دوست مهربون این عکس هایی که فرستادی فکر نکن چیزی رو ثابت کرده و اینکه ویندوز یا رایتر یا سربازی من مشکل داشت فکر نکن دلیل بر این میشه که من به عمد دیسک خراب براتون فرستادم ، اگه شما توجه کنید همین دیسک رو برای سه یا چهار نفر دیگه هم که توی همون تاپیک درخواست دادن ارسال کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن.
الان هم متاسفانه دیگه این دیسک هارو ندارم که دوباره براتون رایت و ارسال کنم و تنها راه شما اینه که این دیسکی که براتون فرستادم رو برام پس بفرستین و پولتون رو پس بگیرین.
خوب پس ثابت کردی که سفارش برای کسی میگرفتی از خودت نبوده
یا اینه الان دسترسی نداری به سیستمت که بری رایت کنی
قوانین بازارچه میگه اگر فروشنده ای جنس خراب برای خریدرا پست کنه متضمن پس دادن پول یا دوباره فرستادن جنس هستش
در غیر این صورت شما مرتکب تخلف در بازارچه شدید
اگر دی وی دی سالم باشه برای چی من باید بیام شما رو اینجا خطاب قرار بدم و اینجا شما زیر سوال برین؟
شما باید قبول کنید دی وی دی خراب برای من پست کردید
توی پی ام نوشتین که 10 تومن دیگه بفرستین تا دوباره براتون دی وی دی کپی بزنم پست کنم
اینم متنش
![]()
واقعا چه خوبه آدم پر رو و دروغگو نباشه
این چیزیکه خودت داری میگی
ضمنا شما قبلا یک تخلف از طرف یکی از فروشنده ها که این دی وی دی رو ازش خریدید دارین
این لینک مدیران قضاوت کنند
http://www.forum.persiantools.com/t190170.html
ضمنا مدیران تا کی میخوان بشینن نگاه کنن ببین چی میشه؟
باید بیان این وسط قضاوت کنن
عزیز دلم ، الهی قربونت برم، هرچی شما بگی من قبول میکنم ولی در حال حاظر اون دیسک رو ندارم که براتون بفرستم و شما لطف کن این دیسکی که براتون فرستادم رو برام پس بفرست و من 11 هزار تومان پولت رو بهت برگردونم
اون 8 تا فایل هم به عنوان ضرر و زیانی که به شما وارد کردم ازش استفاده کنین
خود مدیران میان بخاطر دروغ هایی که توی معامله گفتی قضاوت میکنند
دروغ؟
عزیز دلم اینجوری به جایی نمیرسی
من تاحالا 10 تا راه جلوت قرار دادم ولی تو هیچ کدومش رو قبول نکردی.در حال حاضر اگه میخوای به نتیجه برسی بهترین راه و تنها راه اینه که بسته رو برام پس بفرستی و پولت رو پس بگیری ، اینجوری 8 تا فایل هم سود میکتی.
عزیزم ، من تا امشب بیشتر آنلاین نیستم و تا چند ساعت دیگه میرم ، اگه میخوای زودتر اقدام کن و خبرش رو بهم بده.
داداش بسته رو بفرست پولتو پس بگیر دیگه.کش دادن نداره داداش که
»ن 11 تومن دادم
3 تومن دیگه برای پست بدم باید ارسال یک دی وی دی ؟
که از 11 تومن8تومن دستمو بگیره؟
بعد زا 2 ماه معطلی
این بابا این محصول رو از این اقا خریده FanySporT
بعدش این آقای اسلامی به من هم نگفته که دی وی دی ریاضی رو از یکی دیگه خریده
پیشنهادم اینه پول پست رو نصف کنید
اصلا برای چی باید بفرستم
این موضوع در مورد دی وی دی صادق نیست
مگه موبایل یا چیزه دیگه ای خریدم ؟
من که فروشنده نبودم
من فقط خریدار بودم جنس سالم دستم برسه همین
من دیسک رو ندارم که دوباره براشون بفرستم و 11 هزار تومان هم بیشتر پول ندارم که بهشون پس بدم
ایشون بسته رو برام پس بفرستن و من پولشون رو براشون پس میفرستم
تا امشب هم بیشتر آنلاین نیستم و اگه قرار تکلیفشون مشخص بشه تا آخر امشب بهم خبر بدن ، در غیر این صورت دیگه هیچ انتظاری از بنده نداشته باشن
در مورد مسئلهی dadbak و sinaeslami
جناب dadbak، فروشندهای که جنس رو به شما فروخته داره اعلام آمادگی میکنه تا جنس معیوبش رو پس بگیره و پول شما رو پس بده. بیشتر از این هم وظیفه ای از نظر ما نداره. شما اگه تمایل به برگشت پولتون دارید DVD ایشون رو پس بفرستید و پولتون رو بگیرید.
این طور که من خوندم ابتدا خودتون دوباره آدرس رو به فروشنده ندادید و الان هم که دیگه فروشنده میگه این اطلاعات رو نداره تا دوباره رایت کنه پس راهی جز پس فرستادن و دریافت هزینه ای که کردید نمی مونه. ممکنه شما مدتی درگیر این ماجرا بوده باشید ولی نهایت کاری که یه فروشنده در قبال جنس معیوبش باید انجام بده همینه.
موفق باشید.
اِین کار غلطه
من هفته قبل ادرس رو براش دو باره پی ام کردم
ضمنا این آقا باید توی پی ام های قبلیش آدرس منو داشته باشه ولی با این حال هفته گذشته بازم براش پی ام زنم آدرس رو
اینکه خودش به پی ام هاش بی توجه بوده مسئولیتش با من نیست
بالای 2 بار براش پی ام زدم
خودش دبه در آورد و نخواست پست کنه
در ضمن دی وی دی رو پس نمیفرستن تا جاییکه من میدونم حتی توی سایت دیسکاش اینجوریه
احیت توی پرشین تولز در سالهای گذشته
جنسی رو پس میفرستن که دستگاه الکترکی باشه یا جنس مثل موبایل باشه
جنس یکبار مصرفی رو که خود فروشنده میدنوسته خرابه و فرستاده مرجوعش بی مورده
در هر صورت من با دلیل مدرک صحبت میکنم
ممکنه شما بعنوتان مدیر حق و ناحق میکنید
اگر ازش موبایل یا چیزی شبیه موبایل خریده بودم قبول داشتم که برگشت بدم
ولی دی وی دی که با هزینه پستش شده 11 تومن برگشتش بی مورده
در نتیجه میشه گفت کل پی تی اینطوری زیر سوال میره
تا جائیکه من سواد دارم دی وی دی جنس یکبار مصرف نیست.
مطمئناً باشید تصمیم مدیریت درست است و اینکه اینطوری کل پی تی بخاطر یک دی وی دی زیر سوال می رود خیلی خیلی خنده دار است.
در هر حال جنس معیوب چه DVD چه موبایل چه هر چیز دیگری باید پس فرستاده بشه در صورت معیوب بودن. اگه فروشنده میتونه باهاتون همکاری کنه و پولتون رو پس بده تا از هزینه های اضافی جلوگیری بشه که چه بهتر، ولی اگر جنسش رو میخواد تا پولتون رو بده، شما راهی جز برگشت دادن ندارید. ( که البته هزینه پست هم به عهدهی خود فروشنده هست.)
ممنونم
این صحبت شما همش شد صحبت پیشنهاد فروشنده
شما اهل قضاوت نیستین
بهتره به احسان بگم
جداً می خواهید وقت احسان را بخاطر یک دی وی دی و 11 هزار تومان پول بگیرید؟؟
مشکل من اینجاس
که این بابا فردای اون روز که دی وی دی رو فرستاد گفتم چرا دی وی دی نرسیده
گفت فردا میفرستم وقتیکه فرستاد گفتم شماره پیگیری بده گفت تمایمی قبض های پست پیشتاز که برای همه پست کرده بودم رو پاره کردم از بین بردم
بعدش که دستم رسید گفت من فردا میرم سربازی دیگه ینستم تا 2 ماه
اصلا سربازی نرفته بود
اصلا طرف میدونسته که دی وی دی ها مشکل داشته و خش دار بوده
خوب که ازش استفاده کرده واسه من ارسالش کرده
که پول دی وی وی خریده شده از یکی دیگه رو از من در بیاره
ای کاربران بهوش باشید
آقای dadbak. من شما رو نمیشناسم. شما بنده رو میشناسی؟ اگر بنده رو نمیشناسی بهتره از این به بعد روی چیز های که در مورد من میگی بیشتر دقت کنی چون ممکن هست مجبور بشی ثابتشون کنی.
در مورد مشکلتون هم؛ من فکر نمیکنم چیزی که گفتم درصدی به ضرر شما بوده باشه. شما یه بسته معیوب دریافت کردی. ما هم فروشنده رو مجبور به پس گرفتن میکنیم. شما بسته رو قرار شد بفرستی هزینه ارسال هم با فروشنده هست. فروشنده اگر قبول نکنه محروم از فروش میشه تا زمانی که این مشکل رو حل کنه.
واضح تر از این؟ الان چه چیزی به ضرر شما بوده و چه چیزی به نفع فروشنده؟ انصاف هم بد چیزی نیست.. خیلی زشته انسان ها خودشون رو انقدر حقیر کنن و دست به گریبان هر نوع دروغی بشن تا کارشون راه بیوفته.
فروشنده چه در خط اول پستی که شما اینجا گذاشتین چه در یکی از پی ام ها سلامت دستگاه رو تایید کرده. این مشکلی که شما بیان میکنید رو هم قبول ندارن. حق هم دارن بعد از 10 روز قبول نکنن. خود شما هم اگر بودید دیگه قبول نمیکردینhttp://up.iranblog.com/viewer.php?file=0aksl5kz9bbpo2y7inbg.jpg
http://up.iranblog.com/viewer.php?file=5ezd83qmlezubozuhcb.jpg
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3617338&postcount=2607
بقیش پای خودتون اگه اگه نطرتون تغیر نکرد هیچی دیگه به هیچ عنوان ادامه نیمدم
بنده هم نه به کسی توحین میکنم نه کردم
اگه هم کردم باز هم عذر میخوام
اگه پس گرفتی بگیر نگرفتی هم حلالت کردم به خودت و وجدانت بستگی داره
سرکار افروز دوست مهربون من به خدا نمیخواستم شما ضرر کنید و باور کنید من اصلا یک کلمه هم به شما دروغ نگفتم و به عمد براتون دیسک خراب نفرستادم ، ولی خوب اگه شما میگین خرابه ممکنه اشتباهی شده باشه و اشتباه همیشه وجود داره و من هم که چیزی نگفتم و گفتم آدرستون رو برام بفرستین تا من دوباره براتون ارسال کنم و گفتم زودتر آدرستون رو بفرستین و به خدا همین دیشب آنلاین شدم توی پی تی و دیدن که آدرستون رو برام پ.خ فرستادین و باور کنید تقصیر خودتون بود که آدرستون رو دیر اینجا برام پ.خ کردین و یا به صورت تلفنی آدرستون رو بهم ندادین.
من اصلا آدمی نیستم که بخوام کسی رو اذیت کنم و با توجه به مهربون نبودن شما اصلا هم نمیخوام با شما لج بازی کنم و با توجه به همین دیسک رو دوباره به هزینه خودم براتون ارسال میکنم.امیدوارم اینجوری شما خوشحال بشین و از دست من دلخور نباشین، فقط اگه براتون امکان داره بهم بگین که اگه 2 هفته دیگه به دستتون برسه اشکالی نداره ، چون واقعا به دلایل شخصی دست و پام بسته هستش برای پست کردن.اگه اشکالی داره که یه خورده دیر بشه بهم بگین تا یه فکر دیگه ای بکنم.
ممنون
آقای dadbak. من شما رو نمیشناسم. شما بنده رو میشناسی؟ اگر بنده رو نمیشناسی بهتره از این به بعد روی چیز های که در مورد من میگی بیشتر دقت کنی چون ممکن هست مجبور بشی ثابتشون کنی.
در مورد مشکلتون هم؛ من فکر نمیکنم چیزی که گفتم درصدی به ضرر شما بوده باشه. شما یه بسته معیوب دریافت کردی. ما هم فروشنده رو مجبور به پس گرفتن میکنیم. شما بسته رو قرار شد بفرستی هزینه ارسال هم با فروشنده هست. فروشنده اگر قبول نکنه محروم از فروش میشه تا زمانی که این مشکل رو حل کنه.
واضح تر از این؟ الان چه چیزی به ضرر شما بوده و چه چیزی به نفع فروشنده؟ انصاف هم بد چیزی نیست.. خیلی زشته انسان ها خودشون رو انقدر حقیر کنن و دست به گریبان هر نوع دروغی بشن تا کارشون راه بیوفته.
سرکار افروز دوست مهربون من به خدا نمیخواستم شما ضرر کنید و باور کنید من اصلا یک کلمه هم به شما دروغ نگفتم و به عمد براتون دیسک خراب نفرستادم ، ولی خوب اگه شما میگین خرابه ممکنه اشتباهی شده باشه و اشتباه همیشه وجود داره و من هم که چیزی نگفتم و گفتم آدرستون رو برام بفرستین تا من دوباره براتون ارسال کنم و گفتم زودتر آدرستون رو بفرستین و به خدا همین دیشب آنلاین شدم توی پی تی و دیدن که آدرستون رو برام پ.خ فرستادین و باور کنید تقصیر خودتون بود که آدرستون رو دیر اینجا برام پ.خ کردین و یا به صورت تلفنی آدرستون رو بهم ندادین.
من اصلا آدمی نیستم که بخوام کسی رو اذیت کنم و با توجه به مهربون نبودن شما اصلا هم نمیخوام با شما لج بازی کنم و با توجه به همین دیسک رو دوباره به هزینه خودم براتون ارسال میکنم.امیدوارم اینجوری شما خوشحال بشین و از دست من دلخور نباشین، فقط اگه براتون امکان داره بهم بگین که اگه 2 هفته دیگه به دستتون برسه اشکالی نداره ، چون واقعا به دلایل شخصی دست و پام بسته هستش برای پست کردن.اگه اشکالی داره که یه خورده دیر بشه بهم بگین تا یه فکر دیگه ای بکنم.
ممنون
ببین میخواستی 10 تومن سود کنی الان داری بخاطر یک اشتباه کوچک که توی پست کردن دقت نکردی
هم وقت من گرفته شد هم خودت به مشکل برخورد کردی میخوای دوباره هزینه پست بدی
من بارها و بارها شده گفتم جهنم پول پاکت و پول جلد پارچه ای مهم اینست که دی وی دی سالم دست خریدار برسه
من چند روز پیش برات پی ام زدم دوباره آدرس رو نوشتم دیروز نبود 2شنبه بود
نمیخواستم پی ام ها و عکس ها رو اینجا بذارم ولی وقتیکه بخاطر یک دی وی دی کوتاه نمیایی و میخویا بگی زرنگی و میگی مشکل از ویندوز و دستگاه دی وی دی رایترت هستش
اینجاست که ادم فکر میکنه شمایی که در چالوس نشستی از من که در شیراز نشستم برتر فکر میکنی؟
درسته؟
اینکه فکر میکنی به تهران نزدیک تر هستی و باید مثل تهرانی ها که خودشونو از شهرستانی ها زرنگ تر میدونن باشی
اینی که فکر میکنی نیست
اگر نمیتونی دوباره ارسال کنی رایتش کن آدرس رو بده دست کسیکه میتونه برات پست کنه
من شیراز دانشجو هستم و یک دانشجو واقعا به ریاضیات احتیاج داره
پس همین شبنه بفرستش
ممنون
ببین میخواستی 10 تومن سود کنی الان داری بخاطر یک اشتباه کوچک که توی پست کردن دقت نکردی
هم وقت من گرفته شد هم خودت به مشکل برخورد کردی میخوای دوباره هزینه پست بدی
من بارها و بارها شده گفتم جهنم پول پاکت و پول جلد پارچه ای مهم اینست که دی وی دی سالم دست خریدار برسه
من چند روز پیش برات پی ام زدم دوباره آدرس رو نوشتم دیروز نبود 2شنبه بود
نمیخواستم پی ام ها و عکس ها رو اینجا بذارم ولی وقتیکه بخاطر یک دی وی دی کوتاه نمیایی و میخویا بگی زرنگی و میگی مشکل از ویندوز و دستگاه دی وی دی رایترت هستش
اینجاست که ادم فکر میکنه شمایی که در چالوس نشستی از من که در شیراز نشستم برتر فکر میکنی؟
درسته؟
اینکه فکر میکنی به تهران نزدیک تر هستی و باید مثل تهرانی ها که خودشونو از شهرستانی ها زرنگ تر میدونن باشی
اینی که فکر میکنی نیست
اگر نمیتونی دوباره ارسال کنی رایتش کن آدرس رو بده دست کسیکه میتونه برات پست کنه
من شیراز دانشجو هستم و یک دانشجو واقعا به ریاضیات احتیاج داره
پس همین شبنه بفرستش
دوستان عزیز من خیلی ناراحت هستم که این رو میگم ولی متاسفانه باید بگم که نمیتونم دیسک رو دوباره ارسال کنم و شما دیسک رو به آدرسی که برات پ.خ میکنم پس بفرست و پولت رو پس بگیرsinaeslami جان، لطف کن تا ساعت 24 امشب رضایت مشتریتون رو جلب کنین، اگه براتون مقدور نیست به این زودی ها دوباره بسته ای رو پست کنین هزینه ایشون رو برگشت بزنین تا ایشون از جای دیگه ای خریدش رو انجام بده.
بدیهی هست که اگه این کار رو نکنید محروم از فروش میشید
لطفا نتیجه رو همینجا اطلاع بدید.
دوستان عزیز من خیلی ناراحت هستم که این رو میگم ولی متاسفانه باید بگم که نمیتونم دیسک رو دوباره ارسال کنم و شما دیسک رو به آدرسی که برات پ.خ میکنم پس بفرست و پولت رو پس بگیر
دیسک رو پس فرستادی شماره کارت سیبای بانک ملی رو برام پ.خ بفرست
از امشب هم میرم پادگان و کمتر آنلاین میشم
یا علی
دوستان توجه کنن اگه تا یکی دو روز آینده ایشون اقدامی برای پس فرستادن دیسک نکنن ، دیگه من هیچ مسئولیتی نمیپذیرم و پول ایشون رو بر نمیگردونم.همون اول هم معلوم بود که میخوای کلک بزنی
فرستادن دی وی دی خراب = دزدی= کلاه برداری
ای مدیران بازارچه خواب هستین ؟
در مورد sinaeslami خیلی سوابقش خرابه
رفتم دیدم تو بخش بازارچه چقدر گند زده طرف
http://forum.persiantools.com/t189067.html
http://forum.persiantools.com/t155048.html
ایشون سابقه همین مورد رو برای آموزش تعمیر سخت افزار نیز داشتند
مدیران سوابق وی رو بررسی کنند ، دقیقا با چند نفر این مشکل خورده بود
ایشون سابقه این کارو دارند
برای احسان هم یک کپی از همین موضوع رو مینویسم
رای این نبود
قرار شد این بابا دوباره برای من دی وی دی رو پست کنه ولی توی پی ام نوشته خوابشو ببینی پست نمیکنم
ممکنه برای شما 11 تومن پولی نباشه ولی واسه من پوله
اگر قراره باشه هرکسی بیاد اینجا کلاه برداری کنه من نمیذارم