سيناترا
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 684
- لایکها
- 32
آقا اين چرا تست گرامر رو زدم ميگه C2 :hmm::hmm: مطمئنم همه رو درست زدم بعد ميگه C ولي من ميدونم كه بايد A ميداد 
بقيه دوستان چند زدن؟
شايد هم من اشتباه متوجه شدم :happy:
من درايور كارت صدام نصب نيست هرچي ميخوام گوش كنم بايد منتقل كنم روي ايفون... اينم كه نميشه... ولي من Listening ام قويه و مشكل ندارم... راستي اگه سورس براي تمرين شينداري خواستيد كه متنش هم هيچ جا نباشه بگيد من يه چيز خيلي خفن دارم...
چندتا پيشنهاد دارم براي تاپيك هاي بخش هاي مختلف:
1- تاپيك جمله سازي (كلمه اي درج ميشه در اون كلمه رو در جمله بكار مي برن)
2- تاپيك اصطلاحات (مثل همينا كه اينجا ميذاشتم)
3- تاپيك گفتگوي ازاد (يه موضوع انتخاب بشه و دربارش بحث بشه)
4- تاپيك مسابقه ترجمه (يه متن قرار داده ميشه و هركسي ترجمه ميكنه و نتيجه رو توي تاپيك ميزاره... البته برنده اي در كار نيست ولي هر كسي كه شيواترين و سليس ترين و روان ترين ترجمه رو بزاره بازخورد كاربراي ديگه رو دريافت ميكنه)
5- يه تاپيك براي گرامر
6- يه تاپيك هم براي معرفي منابع به دوستان
و تاپيك هاي ديگه كه حتما خودتون پيش بيني كرديد
بقيه دوستان چند زدن؟
شايد هم من اشتباه متوجه شدم :happy:
من درايور كارت صدام نصب نيست هرچي ميخوام گوش كنم بايد منتقل كنم روي ايفون... اينم كه نميشه... ولي من Listening ام قويه و مشكل ندارم... راستي اگه سورس براي تمرين شينداري خواستيد كه متنش هم هيچ جا نباشه بگيد من يه چيز خيلي خفن دارم...
چندتا پيشنهاد دارم براي تاپيك هاي بخش هاي مختلف:
1- تاپيك جمله سازي (كلمه اي درج ميشه در اون كلمه رو در جمله بكار مي برن)
2- تاپيك اصطلاحات (مثل همينا كه اينجا ميذاشتم)
3- تاپيك گفتگوي ازاد (يه موضوع انتخاب بشه و دربارش بحث بشه)
4- تاپيك مسابقه ترجمه (يه متن قرار داده ميشه و هركسي ترجمه ميكنه و نتيجه رو توي تاپيك ميزاره... البته برنده اي در كار نيست ولي هر كسي كه شيواترين و سليس ترين و روان ترين ترجمه رو بزاره بازخورد كاربراي ديگه رو دريافت ميكنه)
5- يه تاپيك براي گرامر
6- يه تاپيك هم براي معرفي منابع به دوستان
و تاپيك هاي ديگه كه حتما خودتون پيش بيني كرديد
Last edited: