• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
صبح شنبه هفته پیش کیا یونی بودن ببینن چه غوغایی بپا بود سر شماره صندلیا؟! اون زن چشم رنگیه کیه تو ساختمون5؟ خودم دیدم که با تمام قوا داشت سر یه دختره داد میزد جوری که رستم زاده شخصا اومد ببینه چه خبره!
نمیدونید چجوری داد میزد اول صبحی هممون داشتیم میگرخیدیم

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سروران گرامی! پیش نیاز ماشین1 توی گرایش مخابرات چیه؟ توی سایت چارت دروس نیست؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سروران گرامی! پیش نیاز ماشین1 توی گرایش مخابرات چیه؟ توی سایت چارت دروس نیست؟

تو الکترونیک الکترومغناطیس پیش نیازه.تو سایت جارت الکترونیک و قدرت رو زده

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها توو انرول قسمت انتخاب واحد که میرم نوشته شما رکوردی نداری و چیزی ثبت نشده براتون و برو امور کامپیوتر و این حرفا ، واسه شما هم همینطوره ؟ سایت یعنی قاطیه یا جدیه اررورش ؟!

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها توو انرول قسمت انتخاب واحد که میرم نوشته شما رکوردی نداری و چیزی ثبت نشده براتون و برو امور کامپیوتر و این حرفا ، واسه شما هم همینطوره ؟ سایت یعنی قاطیه یا جدیه اررورش ؟!

انرول که فعلا واسم باز نمیشه!

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها ساعت جلسه دوم چنده دقیق؟ 11-1 ؟؟:rolleyes:
این دفعه امتحانام یا جلسه اول بود یا سوم...

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
دو سوال حیاتی بسیار مهم دارم ممنون میشم جواب بدید ...

1- من معادلات و ریاضی 2 رو با هم برداشتم (ریاضی2 پیشنیاز معادلاته) ... اگه ریاضی2 رو پاس نشم ولی معادلات رو پاس کنم چی میشه ؟ نمره معادلاتم میمونه؟؟؟

2-اگر درسی رو سر جلسه حذف کنم (و تا به حال هم نیفتاده باشم) ، میتونم واسه ترم بعد با درسی که پیش نیازش اونه با هم بردارم ؟... (مثلاً پیشرفته رو حذف کرده باشم میتونم ساختمان داده رو با پیشرفته ترم بعد بگیرم؟)

ممنون میشم جواب بدید ...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

1- من معادلات و ریاضی 2 رو با هم برداشتم (ریاضی2 پیشنیاز معادلاته) ... اگه ریاضی2 رو پاس نشم ولی معادلات رو پاس کنم چی میشه ؟ نمره معادلاتم میمونه؟؟؟

2-اگر درسی رو سر جلسه حذف کنم (و تا به حال هم نیفتاده باشم) ، میتونم واسه ترم بعد با درسی که پیش نیازش اونه با هم بردارم ؟... (مثلاً پیشرفته رو حذف کرده باشم میتونم ساختمان داده رو با پیشرفته ترم بعد بگیرم؟)

ممنون میشم جواب بدید ...

1.نمی دونم.
2.بله.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

برای بنده هم این پیام رو میده:
براي شما ركوردي در ثبت نام اين دانشكده تعريف نشده است به خدمات كامپيوتري دانشكده مراجعه فرماييد

برای همه اینطوریه؟مگه انتخاب واحد 23 تیرماه نیست؟خب چرا باید از الان رکورد باز بشه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23

ممنون میشم جواب بدید ...

جواب سئوال اول ) نمره معادلات رو تا يك ترم برات نگه ميدارن ( بعضي موضع ها تا دو ترم هم نگه ميدارن اما با خواهشو ازا ين حرف ها ) البته اين كار خلاف ائين نامه اموزشي هست اما تقريبا همه جا اجرا ميشه از جمله در اين دانشگاه
جواب سئوال دوم ) بله

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
هیچی!
مثلا 8713340822 این شماره دانشجویی یه بابایی دیگه الان کی چیکار میتونه بکنه باهاش؟!نه اصلا فراتر از این رمز سایت رو هم داشته باشه چیکار میتونه بکنه؟! خیالت تخت هیشکی هیچ غلطی نمیتونه بکنه.

برادر مرسي از شماره دانشجوييت ( ماله خودت هم نباشه ماله يكي هست كه ناپيوسته مكانيك ميخونه : دي ) من همين الان باهاش خراب كاري ميكنم : دي
اما جدي اگه رمز سايت رو هم داشته باشه ممكنه موقع انتخاب واحد يه هو اذيت كنه و بگيره واحد هايي رو كه انتخاب كردي رو حذف كنه . رمز سايت رو عوض كنيد ديگه كاري نميتونه كنه ...

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
والا من مطمئنم نمره بدون ارفاق و پروژه با تصحیح سخت و به اصطلاح جواب آخری کم کم 17 میشه چون درس محاسبات بود و همه رو با نرم افزار تو خونه حل کردم و جوابام دقیقا درست بود. این استاد محترم هم این ترم مثل اینکه قاطی کردن چون تا اینجا نمره بالا 14 من از بچه ها نشنیدم.

در زمینه اینکه مگه بیست رو میشه داد 14 هم بگم که بعله!ترم پیش بنده نمره زیر 17 نداشتم اما استاد انقلاب اسلامی از سر لج بهن داد 12.

در زمینه اینکه زیر 7 هم مگه میدن هم بله میدن به عنوان مثال استاد طاهایی که 4 واحد دینامیک رو با زیر 3 انداخته یا تقریبا 80 درصد استادای گروه مکانیک که عمرا 25 صدم ارفاق نمیکنن.

پستم رو برای نوشتن این جمله ادیت کردم : تو تهران جنوب فقط غیر ممکن ،غیرممکنه !!!

والا همين استاديي كه گفتي منم باهاش محاسبات داشتم در طول ترم فقط و فقط 2 جلسه رفتم سر كلاسش و اصلا هم خوب برگه مو ننوشتم و منتظر نمره اي در حد 6-7 بودم اما به من داد سيزده .. حالا اينكه به تو حقت رو داده يا نه نميدونم اما خدائيش بدون اينكه منو بشناسه با اون وضعيت افتضاح خيلي به من كمك كرد . عمرا من سيزده نميشدم

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
شیر تهران جنوب
دیگه پیر دانشگاه شدیم
starac.gif
يعني از منم پير تر شدي كه دو سال و نيم پيش بايد فارغ التحصيل ميشدم و هنوز اندر خم يك كوچه ام ؟؟
فكر كنم تا چند وقت ديگه يه مراسم تقديرو تشكري از من تو دانشگاه راه بندازن چون بخش اعظمي از بودجه دانشگاه رو بنده با اينننننن همه سنوات تحصيليم تامين كردم ... :D

Last edited:

white silence

Registered User
لایک‌ها
25
اینرول هروقت نمره جدید بخواد بیاد میترکه
به جان خودم این استادا دیوانن! والله من 12 نمره توی برگه 15 نمره ای نوشتم! از هرکی میپرسیدم میبینم جوابام درست بوده!بهم داده 8ونیم! اینا اصلا برگه ها رو میخونن؟! :O

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
برای بنده هم این پیام رو میده:
براي شما ركوردي در ثبت نام اين دانشكده تعريف نشده است به خدمات كامپيوتري دانشكده مراجعه فرماييد

برای همه اینطوریه؟مگه انتخاب واحد 23 تیرماه نیست؟خب چرا باید از الان رکورد باز بشه؟

سروران گرامی! برای شما هم این پیام رو میده؟ میخوام بدونم مشکل از منه یا برای همه اینطوریه.اگه مشکل ازمنه برم ببینم چی شده.

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
جواب سئوال اول ) نمره معادلات رو تا يك ترم برات نگه ميدارن ( بعضي موضع ها تا دو ترم هم نگه ميدارن اما با خواهشو ازا ين حرف ها ) البته اين كار خلاف ائين نامه اموزشي هست اما تقريبا همه جا اجرا ميشه از جمله در اين دانشگاه
جواب سئوال دوم ) بله

رامتین خان معادلات همنیاز ریاضی 2 میشه ... در این صورت چی ؟ نمره معادلاتم میمونه؟
(وقتی گفتی خلاف آئین نامه است یه کم ترسوندیم ... میخوام ریاضی 2 رو تابستون بگیرم.:()

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام بچه ها صالحی تو امتحان استاتیکش از دایره مور هم سوال میده؟ آخه سر کلاسش یه چیزایی پروند. در حالت کلی سوالاتش تو چه سطحیه؟از چه مباحثی ترم های پیش سوال داده بود؟ خواهشا جواب بدید.

بالا