bernadot
Registered User
- نوشتهها
- 384
- لایکها
- 29
فردا دانشگاه بازه؟
اينكه اين خاطره ماله استاد فروهنده و مربوط به دانشگاه شاهرود هست رو منم تائيد ميكنم . چون خودم در دوران طولاني درس خوندنم از قضا شاهرود هم درس خوندم . اين اقاي فروهنده رو همه ميشناسن تو شاهرود . يه بار سر ماه رمضون سر كلاس سيگار ميكشيده يه خانمي گفته بهش كه سيگار نكش از هفته ي بعدش سر كلاس قليون برده بوده . استاد فروهنده بسيار معروف هستن و بارها از اين شيرين كاريا كردن . اين خاطره رو هم ( همون حضور غياب ) شاهد عيني دارم براش ..
یعنی استادی هم هست که اینقدر بی شخصیت باشه؟ جدا از اینکه رمضان بوده یا نه کدوم احمقی سرکلاس سیگار میکشه و کدوم احمقی با لجاجت بچگانه اش هفته بعد حاضر میشه قلیون سرکلاس ببره فقط به خاطر اینکه بهش گفتند سیگار نکش؟! بعضی از این استادا رو باید با لگد از دانشگاه انداخت بیرون...
خاک بر سر اون دانشجو و استادی که بهش اجازه میده سر کلاش سیگار بکشه. اما به هرحال یک استاد باید شخصیت و عقل و شعور داشته باشه.حالا ممکنه دانشجو یه کاری روی جوانی و حماقت بکنه اما استاد نباید از اینکار های احمقانه سرکلاس انجام بده چون خیرسرش استاده.ای بابا داریم تو همین دانشگاه خودمون کسایی که سر کلاس سیگار میکشن! برادر رامتین میشناسن!!!!
[/B][/SIZE]
سلام بچه ها اگه معدل ترم کسی زیر 12 بشه مشروط محسوب میشه،درست.حالا جدا به خانواده ها خبر میدن و باید حداکثر14واحد برداریم.این حقیقت داره؟؟/:happy:![]()
سلام بچه ها اگه معدل ترم کسی زیر 12 بشه مشروط محسوب میشه،درست.حالا جدا به خانواده ها خبر میدن و باید حداکثر14واحد برداریم.این حقیقت داره؟؟/:happy:![]()
شنیدم که خیلی هتل بازاره . یکی از دوستام اونجا درس میخونه برام تعریف کرده .:blink::blink::blink::blink:
سلام بچه ها
یه خبر خیلی مهم
استاد مرتضی فغانی استاد گروه ریاضیات رشوه بگیره و با پول به بچه هایی که مورد اطمینانش هستند و پول پیشنهادیشو قبول میکنن نمره قبولی میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی این گروه ریاضی اینقدر سختگیری میکنه و نمره گرفتن از دروس گروه ریاضی تو این دانشگاه اینقدر سخته راه واسه فغانی و امسال فغانی ها باز میشه که از این فرصت سوئ استفاده کنند و یه پولی به جیب بزنند
این استادای نامرد از آب گل آلود ماهی میگیرن و جیب بچه هارو خالی میکنن
درس دفاع مقدس نمره ي دوستام اومده نمره ي من نيومده
چيكار كنم؟ :-(
دوستان کسی شماره تماس گروه کامپیوتر رو داره ؟ نیاز فوری دارم
33722831
تماس بگیر بگو وصل کنن گروه نرم
درست میشه دوست عزیز،نگران نباشید ، بعضی وقتا یکم طول میکشهچرا این نمره صفر که برای درسی که غایب بودیم، رد کردن درست نمیشه؟
نکنه از این ترم قوانین رو عوض کردن![]()