• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اينكه اين خاطره ماله استاد فروهنده و مربوط به دانشگاه شاهرود هست رو منم تائيد ميكنم . چون خودم در دوران طولاني درس خوندنم از قضا شاهرود هم درس خوندم . اين اقاي فروهنده رو همه ميشناسن تو شاهرود . يه بار سر ماه رمضون سر كلاس سيگار ميكشيده يه خانمي گفته بهش كه سيگار نكش از هفته ي بعدش سر كلاس قليون برده بوده . استاد فروهنده بسيار معروف هستن و بارها از اين شيرين كاريا كردن . اين خاطره رو هم ( همون حضور غياب ) شاهد عيني دارم براش ..

یعنی استادی هم هست که اینقدر بی شخصیت باشه؟ جدا از اینکه رمضان بوده یا نه کدوم احمقی سرکلاس سیگار میکشه و کدوم احمقی با لجاجت بچگانه اش هفته بعد حاضر میشه قلیون سرکلاس ببره فقط به خاطر اینکه بهش گفتند سیگار نکش؟! بعضی از این استادا رو باید با لگد از دانشگاه انداخت بیرون...

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
یعنی استادی هم هست که اینقدر بی شخصیت باشه؟ جدا از اینکه رمضان بوده یا نه کدوم احمقی سرکلاس سیگار میکشه و کدوم احمقی با لجاجت بچگانه اش هفته بعد حاضر میشه قلیون سرکلاس ببره فقط به خاطر اینکه بهش گفتند سیگار نکش؟! بعضی از این استادا رو باید با لگد از دانشگاه انداخت بیرون...

ای بابا داریم تو همین دانشگاه خودمون کسایی که سر کلاس سیگار میکشن! برادر رامتین میشناسن!!!!

یه چیز جالب مگه نمیگن وصایا تو معدل کل حساب نمیشه؟ برا من هم تو معدل کل حساب شده هم تو معدل ترم!!! چون باید این معدل و برا کنکور بزنم یکم نگرانم کرده چون معدل کلم رو 3 صدم اورده بالا و اگه معدل رو تو کنکور ارشد حتی 1 صدم بالاتر بزنیم اخراج شدن قطعیه برا همین نگران شدم حالا عدد دقیق معدل رو از کدوم بخش یونی میشه پرسید؟؟؟؟

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
ای بابا داریم تو همین دانشگاه خودمون کسایی که سر کلاس سیگار میکشن! برادر رامتین میشناسن!!!!

[/B][/SIZE]
خاک بر سر اون دانشجو و استادی که بهش اجازه میده سر کلاش سیگار بکشه. اما به هرحال یک استاد باید شخصیت و عقل و شعور داشته باشه.حالا ممکنه دانشجو یه کاری روی جوانی و حماقت بکنه اما استاد نباید از اینکار های احمقانه سرکلاس انجام بده چون خیرسرش استاده.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سلام بچه ها اگه معدل ترم کسی زیر 12 بشه مشروط محسوب میشه،درست.حالا جدا به خانواده ها خبر میدن و باید حداکثر14واحد برداریم.این حقیقت داره؟؟/:happy::eek:

بله باید حداکثر 14 واحد برداری.به خانواده ما که خبر ندادن :دی فک نکنم همچین کاری کنن

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام بچه ها اگه معدل ترم کسی زیر 12 بشه مشروط محسوب میشه،درست.حالا جدا به خانواده ها خبر میدن و باید حداکثر14واحد برداریم.این حقیقت داره؟؟/:happy::eek:

نه بابا.دوست من دو ترم پیاپی مشروط شده بود و هیچ اتفاقی هم نیفتاده بود و به خانواده اش اطلاع نداده بودند.

ali_256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شنیدم که خیلی هتل بازاره . یکی از دوستام اونجا درس میخونه برام تعریف کرده .:cool::blink::blink::blink::blink:

چرا چرت و پرت میگید تهران جنوب هتله؟
تهران جنوب از اوینم بدتره نه خبری از نمرس نه استاد باحال

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام بچه ها
یه خبر خیلی مهم
استاد مرتضی فغانی استاد گروه ریاضیات رشوه بگیره و با پول به بچه هایی که مورد اطمینانش هستند و پول پیشنهادیشو قبول میکنن نمره قبولی میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی این گروه ریاضی اینقدر سختگیری میکنه و نمره گرفتن از دروس گروه ریاضی تو این دانشگاه اینقدر سخته راه واسه فغانی و امسال فغانی ها باز میشه که از این فرصت سوئ استفاده کنند و یه پولی به جیب بزنند
این استادای نامرد از آب گل آلود ماهی میگیرن و جیب بچه هارو خالی میکنن

من با این یابو معادلات دیفرانسیل داشتم. این همونی نیست که سرکلاسش جوک میگه؟ اینقدر هم شخصیت نداره و فقط جوک های رکیک تعریف میکنه.من شخصا با چنین جوک هایی مشکلی ندارم اما در شان یک استاد نمی دونم که سرکلاس برای دانشجویانش چنین جوک هایی تعریف کنه.سرکلاس ما دو جلسه آخر رو پیچوند و نیومد.
باید دید منبع خبر شما چیه؟ خود دانشجویان تعریف کردند؟ حاضرند شهادت بدن که چنین اتفاقی افتاده؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام

حداکثر تحویل پروژه ها و گزارشات کارآموزی نیمسال دوم چه وقتی است؟

رو برد زده بود تا آخر تیره و بعاد از اون منوط به تایید مدیر گروه و استاد مربوطه است. ولی حداکثر زمانش کی است؟

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی شماره تماس گروه کامپیوتر رو داره ؟ نیاز فوری دارم

amirali_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درس دفاع مقدس نمره ي دوستام اومده نمره ي من نيومده

چيكار كنم؟ :-(

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آیت اله شیرازی کی قراره نمره ها رو بده نکنه طوریش شده باشه ورقه ها ما رو یه بلایی سرش آورده باشه؟ 5 خرداد امتحان دادم هنو نمره رو اعلام نکرده دانشگاهم که هیچ فشاری روش نمیاره:hmm:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
با اين حروف چطور تونستيم ديكته ياد بگيريم؟
ما واسه صداهاي كاملا مشابه، حروف مختلف داريم.

واسه اين صدا ۲ تا حرف داريم: ت، ط
واسه اين ۲ تا: هـ، ح
واسه اين ۲ تا: ق، غ
واسه اين ۲ تا: ء، ع
واسه اين ۳ تا: ث، س، ص
و واسه اين ۴ تا: ز، ذ، ض، ظ

اين يعني:

«شيشه» رو نمي‌شه غلط نوشت
«دوغ» رو مي‌شه ۱ جور غلط نوشت
«غلط» رو مي‌شه ۳ جور غلط نوشت
«دست» رو مي‌شه ۵ جور غلط نوشت
«اينترنت» رو مي‌شه ۷ جور غلط نوشت
«سزاوار» رو مي‌شه ۱۱ جور غلط نوشت
«زلزله» رو مي‌شه ۱۵ جور غلط نوشت
«ستيز» رو مي‌شه ۲۳ جور غلط نوشت
«احتذار» رو مي‌شه ۳۱ جور غلط نوشت
«استحقاق» رو مي‌شه ۹۵ جور غلط نوشت
و «اهتزاز» رو مي‌شه ۱۲۷ جور غلط نوشت!

واغئن چتوري شد كه ماحا طونصطيم ديكطه ياد بگيريم!؟

:f34r:

RonaldAfra

Registered User
لایک‌ها
1
چرا این نمره صفر که برای درسی که غایب بودیم، رد کردن درست نمی‌شه؟
نکنه از این ترم قوانین رو عوض کردن :(

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
چرا این نمره صفر که برای درسی که غایب بودیم، رد کردن درست نمی‌شه؟
نکنه از این ترم قوانین رو عوض کردن :(
درست میشه دوست عزیز،نگران نباشید ، بعضی وقتا یکم طول میکشه

بالا