• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خوب الان زنگ زدم DHL تهران . چقدر مودب و کامل همه چیو توضیح داد ! گاومون زایید ! مال من چون با پست Paket بوده و اکسپرس نبوده نمیره برای خود DHL . گفت پست منظقه خودتون براتون میاره ! حالا خدا میدونه بسته رو کی بیارن ! هر چی هم زنگ میزنم پست مرکزی شهرمون همش مشغول !!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خوب الان زنگ زدم DHL تهران . چقدر مودب و کامل همه چیو توضیح داد ! گاومون زایید ! مال من چون با پست Paket بوده و اکسپرس نبوده نمیره برای خود DHL . گفت پست منظقه خودتون براتون میاره ! حالا خدا میدونه بسته رو کی بیارن ! هر چی هم زنگ میزنم پست مرکزی شهرمون همش مشغول !!!

دلیور شده که! :D گمرکی رو مالوندی؟

مبارکه... :)

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دلیور شده که! :D گمرکی رو مالوندی؟

مبارکه... :)

ممنون . اره داداش رسیده ایران ولی اصلا معلوم نیست کجاست ! فردا میرم پست مرکزی ببینم کجاست ! گمرکی رو هم من نپیچوندم خودش پیچید :D راستی گفتی دلیور شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اون گزینه که یه مرد بسته داره میاره دم خونه ( گزینه یکی مونده به آخر ) پشتش زرد شده ؟!!!! آخه مال من 2تا گزینه آخر خاموش !!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اره داداش رسیده ایران ولی اصلا معلوم نیست کجاست ! فردا میرم پست مرکزی ببینم کجاست ! گمرکی رو هم من نپیچوندم خودش پیچید :D راستی گفتی دلیور شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اون گزینه که یه مرد بسته داره میاره دم خونه ( گزینه یکی مونده به آخر ) پشتش زرد شده ؟!!!!

پاشو الآن برو اداره پست مرکزی شهرتون. امروز تحویل دادن. یه بنده خدایی هم به اسم شما امضا کرده!

کد CL695293475DE را از سایت رهگیری مرسوله پستی | صفحه جستجو چک کن متوجه میشی.

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
این ماموریتم با موفقیت انجام شد

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
پاشو الآن برو اداره پست مرکزی شهرتون. امروز تحویل دادن. یه بنده خدایی هم به اسم شما امضا کرده!

کد CL695293475DE را از سایت رهگیری مرسوله پستی | صفحه جستجو چک کن متوجه میشی.

داداش دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم . نوکرتم خوب زودتر بگو :D میگم یعنی چی کسی به جای من امضا کرده ؟!! یعنی بسته اشتباهی دادن به کسی ؟!! بعدشم الان دیگه پست باز نیست که !!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
عرفان بستتو پیچوندن :دی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواهش میکنم.

بله یعنی توی آدرس اشتباه شده. هر چند اونی که تحویل گرفته به نام یزدانی امضا کرده یعنی با علم به اینکه مال خودش نیست تحویل گرفته.

شما اگر نزدیک باشی به اداره پست مرکزی شهرتون تا 4 باز هستند الآن بری میرسی. اگر نرفتی فردا دقیقا ساعت 7:45 صبح اداره پست منطقتون باش که با پستچی محلتون صحبت کنی و ببینی کجا تحویل داده.

موفق باشی.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
اقا تو رو خدا کمک کنید . چکار باید بکنم الان ؟!! پست مرکزی که الان باز نیست !! این که جای من امضا کرده یعنی چی ؟! زود جواب بدید دارم میمیرم :D

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش میکنم.

بله یعنی توی آدرس اشتباه شده. هر چند اونی که تحویل گرفته به نام یزدانی امضا کرده یعنی با علم به اینکه مال خودش نیست تحویل گرفته.

شما اگر نزدیک باشی به اداره پست مرکزی شهرتون تا 4 باز هستند الآن بری میرسی. اگر نرفتی فردا دقیقا ساعت 7:45 صبح اداره پست منطقتون باش که با پستچی محلتون صحبت کنی و ببینی کجا تحویل داده.

موفق باشی.

اقا یعنی چیییییییییییییییییی اه عجب مسخره بازی هستا !!!!!!!!!!!!! حالا من باید برم چکار کنم !!!

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
خیلی باحال شده خدایی از اول بخوانید تاپیکو

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
ای مرده شور این اداره پست ببرن ! باز نیست الان . به پستچی محلمون زنگ زدم گفت مرکزی تا 1:30 بازه ! اقا این کسی که تحویل گرفته نره بسته رو باز کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من الان چه کار باید بکنم !

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
اقا این که زمان تحویل زده امروز ساعت 4:20 دقیقه بعد از ظهر ! فکر کنم دارید اشتباه میکنید !!! تا 4:20 هم حدود 1 ساعت دیگه داریم که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
شاید بخش گمرک تحویل گرفته
همین طوری که نیست بسته را بدن به کسی

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
شاید بخش گمرک تحویل گرفته
همین طوری که نیست بسته را بدن به کسی

نه محسن جان اصلا گمرک نخورده ! بابا زده امروز ساعت 4:20 بعد از ظهر تحویل داده شده است !!! اصلا معلوم نیست چه به چیه !!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اقا این که زمان تحویل زده امروز ساعت 4:20 دقیقه بعد از ظهر ! فکر کنم دارید اشتباه میکنید !!! تا 4:20 هم حدود 1 ساعت دیگه داریم که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ساعت رهگیری شهرتون اجاست نیست. من ساعت 2 که چک کردم امضا رو زده بود یعنی هر اتفاقی افتاده بین 9 تا 2 صبح امروز افتاده. از اونجایی هم که سیستم رهگیری پست انلاین نیست و روزی چند بار بیشتر آپدیت نمیشه، احتمال اینکه اشتباه رکورد خورده باشه زیاده.

شما آدرسی که طرف در آلمان داده رو باهاش چک کن. اگر انگلیسی نوشته ببین ممکنه پلاک یا شماره خیابان اشتباه بشه چون در اداره پست به فارسی آدرس رو برمیگردونن. مثلا پلاک 23 رو ممکنه با پلاک 32 اشتباه کرده باشن.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آخه قضیه اینه که کسی که تحویل میگیره باید یه خورده پول هم بده. برای بسته شما فکر کنم حدود 10 تومن میشه. بعیده کسی این کارو برای بسته ای که مال خودش نیست انجام بده.

شاید سیستم رهگیری شهرتون ایراد داره و هنوز تحویل ندادن.

داده باشن هم مطمئن باش به راحتی میتوانی خسارتش رو بگیری.

کلا نگران نباش... پست ایران همینه. تا بسته رو برسونه آدم رو جون به لب میکنه، ولی آخرش میرسونه. ;)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یه موضوع دیگه هم که الآن یادم افتاد اینه که امکان اینکه به کنسول شما حق گمرکی تعلق نگیره خیلی کمه. در مواردی که باید گمرکی بپردازید و مبلغش از حد معینی زیادتره، برای شهرستانها مرسوله به پست مرکزی فرستاده میشه و در بخش امانات پستی نگهداری میشه. بعد یه قبض یکی دو روز بعد میاد درب منزل که باید برید حق گمرکی رو به حساب گمرک بریزید و با اون قبض خودتون برید مرسوله رو تحویل بگیرید.

احتمال مورد بالا هم هست...

بالا