مبارکتون باشه.
دوستان کسی میدونه اگر یه جنسی توی لیست اجناس گمرکی نباشه برای گمرکی چجوری برخورد میشه ؟؟؟ یه چیزی بین نوت بوک و موزیک پلیر هست ( منظورم تبلته)
تبلت پارسال 60% بود. تریف داشت.
مبارکتون باشه.
دوستان کسی میدونه اگر یه جنسی توی لیست اجناس گمرکی نباشه برای گمرکی چجوری برخورد میشه ؟؟؟ یه چیزی بین نوت بوک و موزیک پلیر هست ( منظورم تبلته)
مبارکتون باشه.
بسیار نرخ دقیقی بود 100 درصد گمرک چه خبره ، بابا ماشینش با اون عظمتش 70 درصده :دی
اونجوری ارسال کنه به صرفه نمیشه میشه 2 بسته تا 11 تا پیر میشیم :دی
پسته هم خوبه ، دوز داریم![]()
ماشین 100% گمرک میخوره کی گفته 70 درصد؟
آخ دوستان آره جواب این بنده خدا رو بدن جواب منم دادین.......مثلا ما بخوایم یه 5 6 تا لباس یا بازی بفرستن چجوریاستپست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه، مثلاً ایکس باکس، کفش. گمرکی هم داره؟ مستقیم میارن در خونه؟ چطوریه
ماشین 100% گمرک میخوره کی گفته 70 درصد؟
پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه، مثلاً ایکس باکس، کفش. گمرکی هم داره؟ مستقیم میارن در خونه؟ چطوریه
سلامآخ دوستان آره جواب این بنده خدا رو بدن جواب منم دادین.......مثلا ما بخوایم یه 5 6 تا لباس یا بازی بفرستن چجوریاست
سلام
ببینین اول از همه اینو بدونید گمرک ایران همه چیز شانسیه یه بار میبینی به خاطر یه جفت جوراب میری گمرک یه بار میبینی یه کانتینر جنسو میارن درب منزل این از این
ولی روال چندین ساله که من از امریکا جنس میاد واسم این طوریه اگه جنسی حکم سوغاتی باشه تو مایه های 1 عدد (مثل پوشاک . کفش . و از این دست میارن درب منزل )
ولی واسه وسایل اکترونیکی از موبایل بگیر تا ایکس باکسو این چیزا چیزی که من دیدم اینه میرین گمرک و گمرکی میدین و ترخیص میشه.من تا حالا ندیدم از این دست محصولات یه راست بیاد درب منزل به این جمله دقت داشته باشید من ندیدم شاید بوده باشه
از لحاظ طول کشیدن و زمان مورد نظر از زمانی که محصول تو آمریکا دلیور میشه و محصول میرسه دست پست usps آمریکا تا برسه به ایران زیر 10 روز بوده همیشه رسیدنش شما اون زمان شیپینگ داخلی امریکا تا برسه دست طرف که بفرسته ایران رو هم اضافه کن ولی معمولش کمتر از 20 روز دستته اینم از این.:rambo:
اون جورابهممنون
خب واسه تحویل گرفتنه جورابهکدوم گمرک باید رفت؟ تهران یا مرکز استان؟
پس واسه پوشاک و وسایل غیر الکترونیکی میاد در خونه اما واسه الکترونیکی باید رفت گمرک، اگه تعداد بیشتر از یکی باشه چی؟ مثلاً هفته ای چند تا
مدت زمانی که پست آمریکا بسته رو بفرسته ایران 10 روزه و مدت زمانی هم خودش بسته رو از فرستنده میگیره حدود 10 روزه، جمعاً 20 روز درسته؟
بسته منم مثل رفیقمون تو همین تاپیک شده تحویل نگرفتم میزنم کد رهگیریو میزنه تحویل گرفتم فامیلیمم میزن!!!!!!!! حالا من موندمو حوضم چی کار کنم![]()
بسته من رسیدتهتوشم در اوردم چیه که دفعه های بعد زیاد نگران نشن اگه پیش اومدفکر می کنم چون اون شرکت آمریکایی ارسال کننده هم تحویل دادن بسته رو پیگیری می کنه فکر کنم پست ایران این کار رو می کنه که بگه سرعت عمل ما بالاست.
بسته من رسیدتهتوشم در اوردم چیه که دفعه های بعد زیاد نگران نشن اگه پیش اومد
پست مرکزی یعنی 4 راه لشکر بسته رو میده به پست منطقه پستی گیرنده بعد بهشون میگه که بسته رو تحویل دادین امضا بگیرین و ثبت شه ولی از اونجایی که این منطقه های پستی میخوان جمع کنن همرو با هم بدن بیخود میگن آره رسوندیم دستش اونا هم ثبت میکنن بعد فرداش یا همون روزش عصری میارن تحویل میدن جالبیش اینه اینا موقعی که باید بسته رو تحویل بدن باید کارت شناساییی بخوان ولی انگار نه انگار میگن فلانی هستی میگی آره بعد میگن امضا کن خداحافظ!!!
خدا رو شکر اومد در خونه و گمرکی نخوردم یه حالی میــــــــــــــــــــــــــــــــــده![]()
آره بسته ارزشش تو مایه های 200 دلار بودخوب خدارو شکر . داداش اگه بستت پایین تر 50 $ بوده که گمک نخورده درست بوده ! اگرم بالاتر 50 $ بوده که خوش به حالت :دی
شما میری گمرک مهم نیست ارزش کالات چقدر باشه (منظور ارزشی هست که خودت خرج کردی) چون ارزیاب این چیزا حالیش نیست و کلمه ارزیاب یعنی همین دیگه قیمت گذاری میکنه با توجه به اون معیارای چرتی که خودش میدونه و ارزیابی میکنه دیگه باید شانست خیلی باشه بیاد در خونه ولی 99% میری گمرکسلام، منم به افراد در حال انتظار اضافه شدم
24تا عینک (توی 2تا بستهی 12تایی، کلا توی یه Package) از کانادا داره با پست TNT واسم میاد که ارزش کلش 52$ هست.
چقد احتمال داره که گمرک نخوره؟ اگه بخوره چقد میشه حدوداً؟
حدس میزنید چند روزه برسه؟
و پست TNT چجوریه؟ باید برم پست تحویل بگیرم یا میارنش؟ آدرس فارسی بزنم یا انگلیسی؟
مرسی پیشاپیش :happy:
ممنون از پاسختون.شما میری گمرک مهم نیست ارزش کالات چقدر باشه (منظور ارزشی هست که خودت خرج کردی) چون ارزیاب این چیزا حالیش نیست و کلمه ارزیاب یعنی همین دیگه قیمت گذاری میکنه با توجه به اون معیارای چرتی که خودش میدونه و ارزیابی میکنه دیگه باید شانست خیلی باشه بیاد در خونه ولی 99% میری گمرک
من با tnt کار نکردم تعرقه عینک آفتابی هم بین 15 تا 45 درصد هست
مدت زمانش فکر نمیکنم بیش از 20 روز طول بکشه برسه دستتون
سلام، منم به افراد در حال انتظار اضافه شدم
24تا عینک (توی 2تا بستهی 12تایی، کلا توی یه Package) از کانادا داره با پست TNT واسم میاد که ارزش کلش 52$ هست.
چقد احتمال داره که گمرک نخوره؟ اگه بخوره چقد میشه حدوداً؟
حدس میزنید چند روزه برسه؟
و پست TNT چجوریه؟ باید برم پست تحویل بگیرم یا میارنش؟ آدرس فارسی بزنم یا انگلیسی؟
مرسی پیشاپیش :happy: