• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مبارکتون باشه.

دوستان کسی میدونه اگر یه جنسی توی لیست اجناس گمرکی نباشه برای گمرکی چجوری برخورد میشه ؟؟؟ یه چیزی بین نوت بوک و موزیک پلیر هست ( منظورم تبلته :D)

تبلت پارسال 60% بود. تریف داشت.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مبارکتون باشه.

دوستان کسی میدونه اگر یه جنسی توی لیست اجناس گمرکی نباشه برای گمرکی چجوری برخورد میشه ؟؟؟ یه چیزی بین نوت بوک و موزیک پلیر هست ( منظورم تبلته :D)

خودشون یه قیمت در نظر می گیرند و گمرک میکشن روش و اصلا هم کاری به فاکتور شما ندارن.
معمخولا قیمت رو از چیزی که شما خریدید هم بالاتر در نظر میگیرن!
و درصد گمرکیش هم بالاست.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بسیار نرخ دقیقی بود 100 درصد گمرک چه خبره ، بابا ماشینش با اون عظمتش 70 درصده :دی

اونجوری ارسال کنه به صرفه نمیشه میشه 2 بسته تا 11 تا پیر میشیم :دی

پسته هم خوبه ، دوز داریم :p

ماشین 100% گمرک میخوره کی گفته 70 درصد؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه، مثلاً ایکس باکس، کفش. گمرکی هم داره؟ مستقیم میارن در خونه؟ چطوریه

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه، مثلاً ایکس باکس، کفش. گمرکی هم داره؟ مستقیم میارن در خونه؟ چطوریه
آخ دوستان آره جواب این بنده خدا رو بدن جواب منم دادین.......مثلا ما بخوایم یه 5 6 تا لباس یا بازی بفرستن چجوریاست

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

آخ دوستان آره جواب این بنده خدا رو بدن جواب منم دادین.......مثلا ما بخوایم یه 5 6 تا لباس یا بازی بفرستن چجوریاست
سلام
ببینین اول از همه اینو بدونید گمرک ایران همه چیز شانسیه یه بار میبینی به خاطر یه جفت جوراب میری گمرک یه بار میبینی یه کانتینر جنسو میارن درب منزل این از این
ولی روال چندین ساله که من از امریکا جنس میاد واسم این طوریه اگه جنسی حکم سوغاتی باشه تو مایه های 1 عدد (مثل پوشاک . کفش . و از این دست میارن درب منزل )
ولی واسه وسایل اکترونیکی از موبایل بگیر تا ایکس باکسو این چیزا چیزی که من دیدم اینه میرین گمرک و گمرکی میدین و ترخیص میشه.من تا حالا ندیدم از این دست محصولات یه راست بیاد درب منزل به این جمله دقت داشته باشید من ندیدم شاید بوده باشه
از لحاظ طول کشیدن و زمان مورد نظر از زمانی که محصول تو آمریکا دلیور میشه و محصول میرسه دست پست usps آمریکا تا برسه به ایران زیر 10 روز بوده همیشه رسیدنش شما اون زمان شیپینگ داخلی امریکا تا برسه دست طرف که بفرسته ایران رو هم اضافه کن ولی معمولش کمتر از 20 روز دستته اینم از این.:rambo:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام
ببینین اول از همه اینو بدونید گمرک ایران همه چیز شانسیه یه بار میبینی به خاطر یه جفت جوراب میری گمرک یه بار میبینی یه کانتینر جنسو میارن درب منزل این از این
ولی روال چندین ساله که من از امریکا جنس میاد واسم این طوریه اگه جنسی حکم سوغاتی باشه تو مایه های 1 عدد (مثل پوشاک . کفش . و از این دست میارن درب منزل )
ولی واسه وسایل اکترونیکی از موبایل بگیر تا ایکس باکسو این چیزا چیزی که من دیدم اینه میرین گمرک و گمرکی میدین و ترخیص میشه.من تا حالا ندیدم از این دست محصولات یه راست بیاد درب منزل به این جمله دقت داشته باشید من ندیدم شاید بوده باشه
از لحاظ طول کشیدن و زمان مورد نظر از زمانی که محصول تو آمریکا دلیور میشه و محصول میرسه دست پست usps آمریکا تا برسه به ایران زیر 10 روز بوده همیشه رسیدنش شما اون زمان شیپینگ داخلی امریکا تا برسه دست طرف که بفرسته ایران رو هم اضافه کن ولی معمولش کمتر از 20 روز دستته اینم از این.:rambo:

ممنون
خب واسه تحویل گرفتنه جورابه:D کدوم گمرک باید رفت؟ تهران یا مرکز استان؟
پس واسه پوشاک و وسایل غیر الکترونیکی میاد در خونه اما واسه الکترونیکی باید رفت گمرک، اگه تعداد بیشتر از یکی باشه چی؟ مثلاً هفته ای چند تا
مدت زمانی که پست آمریکا بسته رو بفرسته ایران 10 روزه و مدت زمانی هم خودش بسته رو از فرستنده میگیره حدود 10 روزه، جمعاً 20 روز درسته؟

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ممنون
خب واسه تحویل گرفتنه جورابه:D کدوم گمرک باید رفت؟ تهران یا مرکز استان؟
پس واسه پوشاک و وسایل غیر الکترونیکی میاد در خونه اما واسه الکترونیکی باید رفت گمرک، اگه تعداد بیشتر از یکی باشه چی؟ مثلاً هفته ای چند تا
مدت زمانی که پست آمریکا بسته رو بفرسته ایران 10 روزه و مدت زمانی هم خودش بسته رو از فرستنده میگیره حدود 10 روزه، جمعاً 20 روز درسته؟
اون جورابه:D رو اگه تهران باشه میری پست چهار راه لشگر البته قبلش نامه میاد اگه قرار باشه بری اونجا و بهت خبر میدن که بری بستتو بگیری.واسه شهرستان هم تو همون نامه ای که میاد مشخص میکنن ولی معمولآ پست اصلی شهر خودتون میری.
واسه بیشتر از یکی این کلمه یکی واحد نیست منظور تعداد کم هست که جنبه تجاری نداشته باشه معمولآ ارزیاب مشخص میکنه این تجاری هست یا نه اگه هدقت استفاده شخصی هست هیچ وقت ریسک نکن و تعداد نیار تک تک بیار که بیاد در خونه و گمرکی ندی هفته ای اگه بخوای سفارش بدی میری گمرک
مدت زمان از زمانی که بسته از آمریکا پست میشه تا برسه ایران معمولا زیر 10 روز هست واسه من همیشه بین 5 تا 7 روز بوده 1 روز میره پست مرکزی که تقسیم میکنن که همین پست چها راه لشگر هست و روز بعدش هم میفرستن درب منزل (البته این روال تهران هست و این روال واسه روز کاری هست )
اینکه از فرستنده تا برسه دست گیرنده اون دیگه مربوط میشه به انتخاب روش شیپینگ داخلی آمریگا و اینکه فرستنده کی میفرسته و چه مدت زمان میبره معمولش بیش از 10 روز دیگه نیست .

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
بسته منم مثل رفیقمون تو همین تاپیک شده تحویل نگرفتم میزنم کد رهگیریو میزنه تحویل گرفتم فامیلیمم میزن!!!!!!!! حالا من موندمو حوضم چی کار کنم:(

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
بسته منم مثل رفیقمون تو همین تاپیک شده تحویل نگرفتم میزنم کد رهگیریو میزنه تحویل گرفتم فامیلیمم میزن!!!!!!!! حالا من موندمو حوضم چی کار کنم:(

فکر می کنم چون اون شرکت آمریکایی ارسال کننده هم تحویل دادن بسته رو پیگیری می کنه فکر کنم پست ایران این کار رو می کنه که بگه سرعت عمل ما بالاست.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
فکر می کنم چون اون شرکت آمریکایی ارسال کننده هم تحویل دادن بسته رو پیگیری می کنه فکر کنم پست ایران این کار رو می کنه که بگه سرعت عمل ما بالاست.
بسته من رسیدتهتوشم در اوردم چیه که دفعه های بعد زیاد نگران نشن اگه پیش اومد
پست مرکزی یعنی 4 راه لشکر بسته رو میده به پست منطقه پستی گیرنده بعد بهشون میگه که بسته رو تحویل دادین امضا بگیرین و ثبت شه ولی از اونجایی که این منطقه های پستی میخوان جمع کنن همرو با هم بدن بیخود میگن آره رسوندیم دستش اونا هم ثبت میکنن بعد فرداش یا همون روزش عصری میارن تحویل میدن جالبیش اینه اینا موقعی که باید بسته رو تحویل بدن باید کارت شناساییی بخوان ولی انگار نه انگار میگن فلانی هستی میگی آره بعد میگن امضا کن خداحافظ!!!
خدا رو شکر اومد در خونه و گمرکی نخوردم یه حالی میــــــــــــــــــــــــــــــــــده:D

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
بسته من رسیدتهتوشم در اوردم چیه که دفعه های بعد زیاد نگران نشن اگه پیش اومد
پست مرکزی یعنی 4 راه لشکر بسته رو میده به پست منطقه پستی گیرنده بعد بهشون میگه که بسته رو تحویل دادین امضا بگیرین و ثبت شه ولی از اونجایی که این منطقه های پستی میخوان جمع کنن همرو با هم بدن بیخود میگن آره رسوندیم دستش اونا هم ثبت میکنن بعد فرداش یا همون روزش عصری میارن تحویل میدن جالبیش اینه اینا موقعی که باید بسته رو تحویل بدن باید کارت شناساییی بخوان ولی انگار نه انگار میگن فلانی هستی میگی آره بعد میگن امضا کن خداحافظ!!!
خدا رو شکر اومد در خونه و گمرکی نخوردم یه حالی میــــــــــــــــــــــــــــــــــده:D

خوب خدارو شکر . داداش اگه بستت پایین تر 50 $ بوده که گمک نخورده درست بوده ! اگرم بالاتر 50 $ بوده که خوش به حالت :دی

mehdi_7070

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
کسی تا حالا لپ‌تاپ با پست DHL ارسال کرده؟ چقدر گمرکی بهش میخوره؟ (توی تعرفه‌های خودشون زده 4 درصد)
ممنون

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
خوب خدارو شکر . داداش اگه بستت پایین تر 50 $ بوده که گمک نخورده درست بوده ! اگرم بالاتر 50 $ بوده که خوش به حالت :دی
آره بسته ارزشش تو مایه های 200 دلار بود:D
آدم فقط ذوق و شوق رسیدنشو داره وقتی میرسه اشباع میشه:happy:

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
سلام، منم به افراد در حال انتظار اضافه شدم :D
24تا عینک (توی 2تا بسته‌ی 12تایی، کلا توی یه Package) از کانادا داره با پست TNT واسم میاد که ارزش کل‌ش 52$ هست.
چقد احتمال داره که گمرک نخوره؟ اگه بخوره چقد میشه حدوداً؟
حدس میزنید چند روزه برسه؟
و پست TNT چجوریه؟ باید برم پست تحویل بگیرم یا میارنش؟ آدرس فارسی بزنم یا انگلیسی؟
مرسی پیشاپیش :happy:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
24تا عینک (توی 2تا بسته‌ی 12تایی، کلا توی یه Package) از کانادا داره با پست TNT واسم میاد که ارزش کل‌ش 52$ هست.
و پست TNT چجوریه؟ باید برم پست تحویل بگیرم یا میارنش؟ آدرس فارسی بزنم یا انگلیسی؟
شما میری گمرک مهم نیست ارزش کالات چقدر باشه (منظور ارزشی هست که خودت خرج کردی) چون ارزیاب این چیزا حالیش نیست و کلمه ارزیاب یعنی همین دیگه قیمت گذاری میکنه با توجه به اون معیارای چرتی که خودش میدونه و ارزیابی میکنه دیگه باید شانست خیلی باشه بیاد در خونه ولی 99% میری گمرک
من با tnt کار نکردم تعرقه عینک آفتابی هم بین 15 تا 45 درصد هست
مدت زمانش فکر نمیکنم بیش از 20 روز طول بکشه برسه دستتون

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
شما میری گمرک مهم نیست ارزش کالات چقدر باشه (منظور ارزشی هست که خودت خرج کردی) چون ارزیاب این چیزا حالیش نیست و کلمه ارزیاب یعنی همین دیگه قیمت گذاری میکنه با توجه به اون معیارای چرتی که خودش میدونه و ارزیابی میکنه دیگه باید شانست خیلی باشه بیاد در خونه ولی 99% میری گمرک
من با tnt کار نکردم تعرقه عینک آفتابی هم بین 15 تا 45 درصد هست
مدت زمانش فکر نمیکنم بیش از 20 روز طول بکشه برسه دستتون
ممنون از پاسختون.
آخه 24تا عینک ارزون قیمت دیگه گمرک میخوره؟
گمرک باید روی "بار" بخوره، نه روی چند تا عینک ارزون!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

tnt اگر اکسپرس باشه 4 روزه میرسه اگر نرمال باشه حدود 1 تا 2 هفته.

برای tnt اکسپرس شما نمیتوانی بری ترخیص کنی. برای مرسوله ای که داری خودشون ترخیص میکنن میارن به آدرس. حدس میزنم حدود 50 تومن هم حق گمرک و حق ترخیص بشه.

بالا