• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام دوستان .... امروز از تهران برگشتم ...

بازی رو نتونستم ببینم، ولی اونچه که توی 90 دیدم به نظرم رسید که از اون دسته بازیهایی بود که هر سال یکی دو بار واسه تیم اتفاق میفته ..... مثل بازی با فولاد پارسال ....

اوضاع تیم خوب نیست ... امیدوارم حاشیه ها که 80% به مسادل مالی ربط داره زودتر از بین بره .... برای تیم محبووبم آرزوی موفقیت میکنم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ممنون از آرین عزیز بابت مطلب جالب شون در مورد فرهاد.
rose.gif

ولی دوستان مطالبش رو تایید می کنید؟

یه خورده سیا30 می زنه، به نظرم انگار یه عده ای رو می خواسته بکوبه و یه عده دیگه رو تقدیس کنه (اون هم یکی مثل واعظ رو)! :blink:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من واقعا نمیفهمم این واعظ چی کار کرده که همه باهاش لجن؟

حالا درسته که حذف تیم از آسیا مال زمان واعظ بود ..

ولی در کل من هیچ وقت قبول نمیکنم واعظ به قصد نابودی استقلال به این تیم اومد!

نمیدونم کدوم یک از شما برنامه ورزش از نگاه 2 اون زمان رو دیدید که واعظ + مدیر عامل پرسپولیس + مدیر عامل مس کرمان ( که سوم لیگ شده بودن ) رو دعوت کرده بود...یادمه یه جا مدیر عامل مس کرمان یه جمله ای در تحقیر تیم استقلال گفت..واعظ همچین بهش توپید و نشوندش سر جاش که به پته پته افتاد طرف!

یه کم از این کینه توزی هاتون درست بردارید! واعظ هر کی بود تیم رو قهرمان کرد! و مطمئنم تعصب داشت به تیم .. با همه بدی هاش و ضعف هاش..یه کم منصف باشید!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

خب ! هر كس ميتونه يه استقلالي باشه ولي دليل نميشه مدير خوبي هم باشه

ايشون يكي از نالايق ترين و در عين حال متكبر ترين مديران تاريخ استقلال بودن كه بزرگ ترين ظلمي كه حتي يك غير اس اسي تو اون حجم نميتونست به استقلال بكنه رو در حقش انجام دادن ..

تو اون دوره يكي از بهترين تيمهاي استقلال شكل گرفته بود كه ايشون با نهايت نالايقي اغلبشون رو با اشكال گوناگون از استقلال دور كرد ، خسرو حيدري ، جانو آريو و ...

اصلا از همون اول انگيزه رو تو تيم كشت ، يادمه سال بعد از قهرماني يه مصاحبه باهاش كردن و از وضعيت تيم پرسيدن و ايشون با نهايت خونسردي گفت تا حالا سابقه نداشته يه تيم 2 بار پشت سر هم قهرمان ليگ بشه حالا ما هم در حد خودمون تلاشمون رو ميكنيم ! و اين كاري بود كه سپاهان با قلعه نويي انجام داد !

از هنرنمائي هاي ايشون هرچي بگم كمه ! اون جريان رها كردن تيم تو بد ترين شرايط و ....... رو هم ديگه همه كامل يادشونه

حالا مسابقه هفته ! : عكس آواتار من كيه ؟! .... :cool:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من قبول دارم واعظ ضعیف بود ..ولی دیگه بدتر از کاشانی که نبود..به هر حال تیم در زمان ایشون قهرمان شد! متکبر و اینا هم خب باشه! مدیر خاکی شما برای من مثال بزن...مثلا مدیر عامل رئال مادرید خاکیه؟:D

بابا بیخیال !

موقعی که 13 هم شدیم و آبرمون رفت چه کسی مدیر عامل بود؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من واقعا نمیفهمم این واعظ چی کار کرده که همه باهاش لجن؟

حالا درسته که حذف تیم از آسیا مال زمان واعظ بود ..

ولی در کل من هیچ وقت قبول نمیکنم واعظ به قصد نابودی استقلال به این تیم اومد!

نمیدونم کدوم یک از شما برنامه ورزش از نگاه 2 اون زمان رو دیدید که واعظ + مدیر عامل پرسپولیس + مدیر عامل مس کرمان ( که سوم لیگ شده بودن ) رو دعوت کرده بود...یادمه یه جا مدیر عامل مس کرمان یه جمله ای در تحقیر تیم استقلال گفت..واعظ همچین بهش توپید و نشوندش سر جاش که به پته پته افتاد طرف!

یه کم از این کینه توزی هاتون درست بردارید! واعظ هر کی بود تیم رو قهرمان کرد! و مطمئنم تعصب داشت به تیم .. با همه بدی هاش و ضعف هاش..یه کم منصف باشید!

عجب !
مهم نیست که تیم رو ول کرد بدون بازیکن ، مهم نیست که مربی نداشتیم ، مهم نیست که تقریبا تیمی رو واسمون گذاشت که بزرگترین آرزومون این بود که فقط تو لیگ بمونه ، مهم نیست که میلیارد میلیارد بدهی داشتم و ... مهم اینه که قلعه نویی با تفاضل گل قهرمانمون کرد با سلام و صلوات ...
دوست عزیز هیلترم کارای خوب تو زندیاد کرده بود ولی دلیل میشه کارای بدش رو فراموش کنیم ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جدیدا واعظ مصاحبه تندی هم در مورد علیپور و عزیزمحمدی کرده

توپیدن به هم حسابی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
عجب !
مهم نیست که تیم رو ول کرد بدون بازیکن ، مهم نیست که مربی نداشتیم ، مهم نیست که تقریبا تیمی رو واسمون گذاشت که بزرگترین آرزومون این بود که فقط تو لیگ بمونه ، مهم نیست که میلیارد میلیارد بدهی داشتم و ... مهم اینه که قلعه نویی با تفاضل گل قهرمانمون کرد با سلام و صلوات ...
دوست عزیز هیلترم کارای خوب تو زندیاد کرده بود ولی دلیل میشه کارای بدش رو فراموش کنیم ؟

همه این ها قبول..من با چه زبنوی بگم..کی گفته واعظ مدیرعامل خوبی بوده؟ من گفتم؟

ولی تیم با فتح الله زاده سیزدهم شد..دلیلی داره موفقیت هاشو فراموش کنیم؟ از این طرف هم ببینید!مگه فتح الله زاده تیمو ول نکرد؟

ناصر حجازی بدترین نتیجه رو در آخرین حضورش با استقلال گرفت...دلیلی میشه از ناصر خان بد بگیم؟ نه!

شما یه آدم کامل تو این وفتبال بل بشو این مملکت برای من مثال بزن..

نیست که الان وضع مالیمون رو به راهه؟ ببینید کی به خاطر همین مشکلات مالی این فصل ....ولش کن!

من میگم شا در تاریخ باشگاه استقلال بدترین فجایع در بعضی مواقع رقم خوده ول کردید چسبیدید به این بدخت! انگار همه در تاریخ باشگاه عالی بودن ایشون مزخرف بود فقط!

تو این وفتبال ..تو این مملکت فقط نتیجه مهمه...اینجا فوتبال اینده نگر وجود نداره که شما میاید از خوب بسته نشدن تیم در فصل بعدش صحبت میکنید! اینجا ایرانه! الان مهمه! حال مهمه! آینده کیلو چنده؟

من میگم ایشون با همه ضعف هاش و لج بازی هاش در فصل بعدش با دیگران..یه فصل تیمو قهرمان کرد..تموم شد رفت! خیل یادما هستن توی تاریخ باشگاه که بدتر از ایشون کردن با تیم..اونا رو هم بگید!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
همه این ها قبول..من با چه زبنوی بگم..کی گفته واعظ مدیرعامل خوبی بوده؟ من گفتم؟
خوب اگر قبول داری مدیر عامل خوبی نبوده پس گیرت سر چیه؟ من گفتم اون داستان یه افرادی رو تقدیس می کنه و فرشته نشون شون میده (مثل واعظ)، در حالی که یه سری افرادی رو می کوبه و تمام تصمیم هاشون رو غلط نشون میده! برای همین شک کردم که ممکنه سیا30 باشه و از دوستان پرسیدم مطالبش به نظرتون درسته یا نه. الان اعتراضت به چیه اون وقت؟ ;)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خوب اگر قبول داری مدیر عامل خوبی نبوده پس گیرت سر چیه؟ من گفتم اون داستان یه افرادی رو تقدیس می کنه و فرشته نشون شون میده (مثل واعظ)، در حالی که یه سری افرادی رو می کوبه و تمام تصمیم هاشون رو غلط نشون میده! برای همین شک کردم که ممکنه سیا30 باشه و از دوستان پرسیدم مطالبش به نظرتون درسته یا نه. الان اعتراضت به چیه اون وقت؟ ;)

اعتراضم کلیه!

سر هر چیزی فقط گیر میدن به این آدم..انگار که این آقا استقلال رو به دسته یک فرستاده..یا بدترین نتایج رو گرفته با تیم..

حالا یه سری تر های مدیریتی زده! مثل همه مدیر ها...قهرمان شده یا نشده؟ ...حالا به هر صورت! با تفاضل گل یا با 2 امتیاز..

بر فرضم که واعظ نذاشته فرهاد رو بفروشن..بد کاری کرده؟ کجای اونه نوشته واعظ رو در حد فرشته نشون داده؟ خب یه واقعیتی رو تعریف کرده ! ( اگه واقعیت باشه )

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ناصر حجازی بدترین نتیجه رو در آخرین حضورش با استقلال گرفت...دلیلی میشه از ناصر خان بد بگیم؟ نه!
شما یه آدم کامل تو این وفتبال بل بشو این مملکت برای من مثال بزن..
من میگم شا در تاریخ باشگاه استقلال بدترین فجایع در بعضی مواقع رقم خوده ول کردید چسبیدید به این بدخت! انگار همه در تاریخ باشگاه عالی بودن ایشون مزخرف بود فقط!
من میگم ایشون با همه ضعف هاش و لج بازی هاش در فصل بعدش با دیگران..یه فصل تیمو قهرمان کرد..تموم شد رفت! خیل یادما هستن توی تاریخ باشگاه که بدتر از ایشون کردن با تیم..اونا رو هم بگید!

زنده ياد حجازي تيم رو نايب قهرمان آسيا هم كرد ، چه ربطي داره اصلا ؟! نتايج ضعيف فوتبالي چه ربطي داره به عملكرد ضعيف مديريتي ؟!

بعله ! من ميگم تو دوره ايشون فجايع مديريتي ويران كننده اي رخ داده كه حداقل 2 سال باعث عقب افتادن استقلال از كورس قهرماني حتي تو آسيا شد

شما هي ميگي تيمو قهرمان كرد ، تيمو قهرمان كرد .. قبول ! ولي به سادگي آب خوردن همون تيمو كلا به فنا داد ! و ...

اصلا مرور افتضاحات ايشون براي من مثه اينه كه با بيل نمك بپاشم رو زخمم به خدا !

از نظر من ايشون و اون آقاي نجف نژاد بزرگترين افتضاحات مديريتي رو براي استقلال به ارمغان آوردن حالا شما ميگي نه ! افراد ديگه اي عملكرد بدتري داشتن نظرت محترمه ولي من قبول ندارم ..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
زنده ياد حجازي تيم رو نايب قهرمان آسيا هم كرد ، چه ربطي داره اصلا ؟! نتايج ضعيف فوتبالي چه ربطي داره به عملكرد ضعيف مديريتي ؟!

بعله ! من ميگم تو دوره ايشون فجايع مديريتي ويران كننده اي رخ داده كه حداقل 2 سال باعث عقب افتادن استقلال از كورس قهرماني حتي تو آسيا شد

شما هي ميگي تيمو قهرمان كرد ، تيمو قهرمان كرد .. قبول ! ولي به سادگي آب خوردن همون تيمو كلا به فنا داد ! و ...

اصلا مرور افتضاحات ايشون براي من مثه اينه كه با بيل نمك بپاشم رو زخمم به خدا !

از نظر من ايشون و اون آقاي نجف نژاد بزرگترين افتضاحات مديريتي رو براي استقلال به ارمغان آوردن حالا شما ميگي نه ! افراد ديگه اي عملكرد بدتري داشتن نظرت محترمه ولي من قبول ندارم ..

حالا خوبه من گفتم نتایج بد ناصر خان ..ربطی به گذشتش نداره..باز شما اومدی واسه خودم اینو تکرار میکنی ..نمیفهمم واسه چی..:rolleyes:

منظورم این بود که یه آدم در طول دوران مسئولیت هاش هم موفقیت داشته هم شکست..همین فتح الله زاده ..وقتی تیم سیزدهم شد گذاشت رفت..چرا اونو نمیگید؟ ایشون تیم رو عقب ننداخت؟ از اون ور واعظ اومد..بعد تیم قهرمان شد..بعدش همین واعظی که تیمی که نابود شده بود رو جمع کرده بود..خودش تیمو به فنا داد دوباره..قبول! ولی این چرخه تکرار شده همیشه...یه مدیر اومده تا موقعی که موفق بوده..مونده به به و چه چه پشت سرش بوده..بعد یه فصل تیم به فنا رفته..گذاشته رفته..هی این چرخه تکرار شده و میشه..هیچ کس دلش واسه این 2 تا تیم به طور 100% نسوخته عزیز..
این تیم صاحب نداره..اگه صاحب داشت اون صاحب دلش به حال تیم در 100% دوران مسئولیتش میسوخت..وقتی کسانی میان موقت صاحب این تیم میشن..مشخصه که یه دوره با تیم به موفقیت میرسن..و یه دوره اشتباه میکنن یا نمیتونن به هر دلیلی..و میذارن میرن..
همین کاشنای که پرسپولیسی ها میخوان سر به تنش نباشه..زمان افشین قطبی..مثل یه پدر مقدس پیششون ارزش داشت..همین الانشم من میگم اون قهرمانی پرسپولیس یه سمتش کاشانی بود..ولی خب کاشانی هم مثل واعظ..انسان کاملی در فوتبالیا ورزش نبود..با لج بازی هاش تیم پرپسولیس رو به فنا داد..ولی کسی نمیتونه منکر نقشش در قهرمانی پرسپولیس بشه..نه فقط کاشانی..بلکه بقیه مدیر عامل ها هم همین طور در این چرخه خواهند چرخید..
مثلا قلعه نویی...خیلی از استقلالی ها از قلعه نویی بدشون میاد..از اخلاقش..شاید خود من هم برخی رفتار هاشو نپسندم..لمپن بودنش رو..یا این که نمیخواد کسی غیر خودش در تیم نتیجه بگیره..بردن بازیکنا و...
ولی نمیتونیم منکر زحماتی بشیم که قلعه نویی واسه تیم کشیده..چه در زمان بازیکن بودنش..چه در زمان مربی گریش..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
منظورم این بود که یه آدم در طول دوران مسئولیت هاش هم موفقیت داشته هم شکست..همین فتح الله زاده ..وقتی تیم سیزدهم شد گذاشت رفت..چرا اونو نمیگید؟ ایشون تیم رو عقب ننداخت؟ از اون ور واعظ اومد..بعد تیم قهرمان شد..بعدش همین واعظی که تیمی که نابود شده بود رو جمع کرده بود..خودش تیمو به فنا داد دوباره..قبول! ولی این چرخه تکرار شده همیشه...یه مدیر اومده تا موقعی که موفق بوده..مونده به به و چه چه پشت سرش بوده..بعد یه فصل تیم به فنا رفته..گذاشته رفته..هی این چرخه تکرار شده و میشه..هیچ کس دلش واسه این 2 تا تیم به طور 100% نسوخته عزیز..
مثلا قلعه نویی...خیلی از استقلالی ها از قلعه نویی بدشون میاد..از اخلاقش..شاید خود من هم برخی رفتار هاشو نپسندم..لمپن بودنش رو..یا این که نمیخواد کسی غیر خودش در تیم نتیجه بگیره..بردن بازیکنا و...
ولی نمیتونیم منکر زحماتی بشیم که قلعه نویی واسه تیم کشیده..چه در زمان بازیکن بودنش..چه در زمان مربی گریش..

با منطق بحثت موافقم

اينجور مواقع بايد تمام عملكرد طرف رو بذارن رو ترازو ببينن كدومش ميچربه

قطعا هيچكس " كامل " نيست ، حاجي هم قطعا سوتي داشته اشتباه داشته ضعف داشته ولي فكر كنم همگان قبول داشته باشن كه عملكرد مثبت مديريتي ايشون خيلي به ضعف هاش ميچربه

راجع به قلعه نويي كلمه به كلمه باهات موافقم ، هرچند از بدنه اس اس محسوب ميشه و كلي افتخار براي تيم در تمام مدارج كسب كرده ولي بارها كاري كرده كه تمام كارنامه درخشانش رو زير سؤال برده ، الانم با وجود اينكه بسيار از لحاظ فني و مديريتي قبولش دارم ولي اصلا دوست ندارم برگرده اس اس ..

حالا برسيم به دوست اصلي مون ! :دي به نظرم كفه گاف ها و افتضاحات اين آدم خيلي از طرف عملكرد هاي مثبتش پايين تره ،

بخوام احساسم رو با مثال بهت نشون بدم مثه اين ميمونه كه فردي قاتل باشه و بگن يه بار هم رفته خون داده :دي

حالا هم ديگه بي خيال ! هرچي بود بود به اميد قهرماني اس اس تو تمام مدارج از اين به بعد :rolleyes:

راستي بروبچ .. نگفتين آواتارم عكس كيه ؟؟! :cool:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مجیدی مسی شد و مربی استقلال عکاس

4sha%20(6).jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم استقلال امروز ساعت 16:30 در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.

* به غیر از ملی پوشان که غایب بودند، جاسم کرار و هنکه مربی آلمانی آبی پوشان هم غایب این تمرین بودند.

* پرویز مظلومی قبل از تمرین دقایقی با بازیکنان صحبت کرد.

* حنیف عمران زاده که باید به زودی در کمیته انضباطی باشگاه شرکت کند، قبل از تمرین دقایقی با پرویز مظلومی صحبت کرد.

* فریدون زندی همراه سایر بازیکنان تیم تمرین کرد.

* حدود 70 تماشاگر در تمرین استقلال حاضر بودند. آنها شعار مسی - فرهاد مجیدی را سر می دادند و نکته جالب این بود که مسی بازیکن آرژانتینی بارسلونا را با کاپیتان تیم خود مقایسه می کردند.

* یکی از لیدرهای قدیمی استقلال که از طرفداران مرحوم ناصر حجازی بود امروز بعد از مدت ها در تمرین تیم حاضر شد.

* بهتاش فریبا قبل از تمرین با چند عکاس به صحبت پرداخت و دقایقی هم عکاسی را امتحان کرد.

* بازیکنان استقلال قبل از تمرین تاکتیکی دویدند و در ادامه فوتبال بازی کردند که مظلومی فوتبال دستگرمی را زیر نظر داشت.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سپهر حیدری : مرفاوی همیشه استقلال رو مسخره میکرد!

سپهر حیدری درباره اظهارات صمد مرفاوی در مورد خودش اظهار داشت: نمی‌خواستم جواب آقای مرفاوی را بدهم چون بزرگتر از من است و احترام بزرگتر بر من واجب است. خیلی با خودم کلنجار رفتم اما باید در حد چند جمله جواب ایشان را بدهم.

وی افزود: مرفاوی گفته من سپهر حیدری را در ابتدای فصل نمی‌خواستم اما آقای مرفاوی شما نبودید که از طریق آقای موسوی التماس می‌کردید که من به مس کرمان بیایم؟ خودتان می‌دانید که من چه پیشنهادهایی داشتم.

حیدری ادامه داد: افتخار می‌کنم در مس کرمان حضور دارم. آقای مرفاوی اگر شما می‌گویید من ضعف فنی دارم باید این را بگویم که در بازی مقابل نفت یک توپ را از روی خط بیرون کشیدم و یک پنالتی را نیز برای مس کرمان کسب کردم. البته قبول دارم یک پنالتی هم دادم.

حیدری خاطرنشان کرد: من قصد بی‌احترامی به مرفاوی را ندارم ولی بداند مس کرمان را نابود کرد. کاری انجام داد که هفته‌ها نمی‌شود اعتماد به نفس بازیکنان را به آنها برگرداند. یک سری بازیکنان را لوس کرد و اصلا مدیریت نداشت.

مدافع تیم فوتبال مس کرمان تاکید کرد: وقتی مرفاوی می‌خواست با بازیکنان حرف بزند دست و پایش می‌لرزید. البته این را قبل از اینکه به مس بیایم به من گفته بودند اما باور نکردم ولی با چشمان خود دیدم تمام تمرکزش روی استقلال بود. قبل از هربازی این تیم محترم را مسخره می‌کرد و به جای تمرکز روی مس کرمان می‌گفت استقلال شانسی می‌برد.
وی افزود: متاسفم که من شاگر این مربی بودم. آقای مرفاوی اگر من زمان دایی چند هفته بازی نمی‌کردم فقط به خاطر شکستگی دنده‌هایم بود اما نمی‌دانم چرا این نقطه تاریک زندگی فوتبالم یعنی شاگردی شما برایم اتفاق افتاد. من هیچ چیزی از شما یاد نگرفتم. آقای مرفاوی! جوری مس را نابود کردید که بهترین مربی جهان هم نمی‌تواند به این تیم سروسامان بدهد. کاری کردید که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود در شرایطی که مس کرمان بهترین مدیریت، بازیکن و هوادار را دارد.

پ.ن : اگه صحت داشته باشه که احتمال زیاد داره واقعا برای مرفاوی متاسفم..ازش بدم می اومد الان بیشتر بدم اومد! امیدوارم هیچ وقت به استقلال برنگرده نمک نشناس! :eek:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
فرزاد جان من که نشناختم.
4fvgdaq_th.gif

ظاهرا چند تا بازیکن ها بخاطر مشکلات مالی و بدهی ماشین هاشون رو فروختن. البته شاید هم گرو گذاشتن. راست و دروغش و نمیدونم. ولی خبر انلاین هم یه چیزایی زده بود.

منتظریم تا این مشکلات مالی طبق وعده با رد شدن از گیر و گرفت های اداری تا وسط هفته به بازیکنها برسه. واقعا اوضاع بدی شده از این بابت و خب این مسئله رو همه چی تاثیر میذاره.
یه خبر هم از مصدومیت کاپتان زدن که اگه مشکل همین گرفتگی عضله باشه با یکی دو روز استراحت رفع میشه ایشا..

در میانه های تمرین فرهاد مجیدی دچار مصدومیت شد و از زمین بیرون رفت. براساس اعلام پزشک استقلال، مصدومیت مجیدی اسپاسم عضلات است.

در تمرین امروز بازیکنان زیر نظر کادر فنی با جدیت بیشتری برنامه های مورد نظر را به اجرا درآوردند و در تمام طول دقایق تمرین از انگیزه و انرژی بالایی برخوردار بودند. پرویز مظلومی نیز که تمرینات بازیکنانش را زیر نظر داشت در واکنش به مصاحبه ای که امروز به نقل از فرهاد مجیدی در روزنامه ها منتشر شده بود و او سراغ پول را از باشگاه گرفته بود گفت که مجیدی اعلام کرده چنین حرفی نزده است!
قرار است تمرینات روزهای سه شنبه تا پنجشنبه تیم فوتبال استقلال پشت درهای بسته برگزار شود.
پزشك استقلال آخرين وضعيت مصدومان اين تيم را تشريح كرد.

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت باشگاه استقلال، دكتر رضايي در مورد وضعيت مصدومان استقلال اظهار كرد: در حال حاضر شرايط بازيكنان تيم استقلال شرايط مطلوبي است. فريدون زندي از بند مصدوميت رها شده است و با تيم تمرين مي كند.

وي افزود: كيانوش رحمتي و ميثم حسيني هم اين هفته با متخصص مشاوره خواهند داشت، هرچند اين دو بازيكن مشكلي براي بازي با راه آهن نخواهند داشت.

اینم یه عکس همینجوری :دی از سایت استقلال
70010211756869808030.png

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
درود بر جعفر مختاری فرد/
هافبك كويتي استقلال مسئولان اين باشگاه را به "عدم پايبندي" به مفاد قراردادش متهم كرد.

(ايسنا)، تيم استقلال در فصل نقل و انتقالات وليد علي بازيكن ملي پوش كويتي را به خدمت گرفت با اميد اين كه وي بتواند جايگزين مناسبي براي هوار ملامحمد بازيكن با تكنيك و چپ‌پاي عراقي شود، اما او نتوانست انتظارات را برآورده كند.

وليد علي در گفت‌وگو‌ با شبكه تلويزيوني «الراي» كويت سرانجام سكوت خود را شكست و زبان به انتقاد از باشگاه استقلال و پرويز مظلومي سرمربي اين تيم گشود.

او در اين گفت‌وگو‌ي تلويزيوني از نخستين تجربه بين‌المللي خود سخن گفت و از آنچه به قول او "سختي‌هاي" حضور در استقلال پشت سر گذاشت، حرف زد.

وي گفت: از زماني كه با باشگاه استقلال قرارداد امضا كردم، تنها در دو مسابقه رسمي بازي كردم كه در بازي اول پاس گل‌ دادم و در بازي دوم هم موفق به گل زني شدم. تماشاگران استقلال از نمايش خوب من به وجد آمدند و يك صدا نام مرا فرياد مي‌زدند. همه چيز طبق روال پيش مي‌رفت. بعد از مدتي از مسئولان باشگاه خواستم كه مطالباتي كه در قرارداد ذكر شده بود، پرداخت كنند. آن‌ها طبق قرارداد مي‌بايست 20 درصد از رقم قراردادم را پرداخت مي‌كردند اما آن‌ها نه تنها اين مبلغ را پرداخت نكردند بلكه حقوق دو ماه هم را نيز ندادند. علي فتح‌الله‌زاده رييس باشگاه فقط وعده مي‌داد اما در ظاهر شاهد هيچگونه عملي از او نبودم. او همواره مي‌گفت انشاءالله امروز و فردا مشكل رفع مي‌شود، اما متاسفانه چيزي حل نشد.

هافبك ملي پوش كويتي افزود: متاسفانه باشگاه به هيچ كدام از وعده‌هاي خود عمل نكرد. آن‌ها قرار بود كه يك اتومبيل خصوصي براي من تهيه كنند، اما اين وعده نيز عملي نشد. همچنين قرار بود كه با تاكسي هر روز مرا به سر تمرين ببرند و بعد به منزل بياورند اما اين هم صورت نگرفت. حتي درباره تهيه بليت بازگشت به كويت هم كه در قرارداد به آن اشاره شده بود، كوتاهي كردند و من با پول شخصي خود به كشورم بازگشتم. مي‌شود همه اين موارد را به نوعي تحمل كرد، اما اين كه دو ماه را در تهران پشت سر بگذاري بدون اين كه داراي مجوز اقامت رسمي باشي ديگر قابل تحمل نيست. اين مساله نگران كننده بود و من در نهايت مجبور شدم قراردادم را فسخ كنم و به كويت بازگردم. حتي قبل از اين كه ايران را ترك كنم و به كويت بازگردم، پليس فرودگاه سه ساعتي مرا در فرودگاه معطل كرد و اجازه پرواز به من نمي‌داد چرا كه از ديد آن‌ها اقامت من در ايران غير قانوني بوده است. نكته مهم تر اين بود كه وقتي با مسئولان باشگاه استقلال در اين باره تماس گرفتم، بعد از اين كه از موضوع با خبر شده بودند، حاضر نبودند به تلفن من پاسخ دهند.

وي در ادامه سخنان خود، تصريح كرد: آنچه موضوع را بيش از پيش پيچيده‌تر و بحراني‌تر كرد درخواست مظلومي سرمربي تيم براي رفتن من از باشگاه بود. او بعد از ديدار تيم ملي كويت با تيم ملي كره جنوبي كه من در آن حضور داشتم گفت كه ديگر به من احتياج ندارد و بايد باشگاه را ترك كنم، بدون اين كه دليل قانع كننده‌اي ارائه دهد.

جالبه که این بازیکن خیلی خودشو تحویل گرفته. تو استادیوم تشویقش میکردند که روحیه بگیره و احساس غریبی نکنه این گفته به وجد اومده بودند. بازی اول که ملت کلا بهش میخندیدند بخاطر جاگیری های کودکانه اش و.. / گلی که زد رو همه کاراش رو فرهاد کرد و گل خالی رو زد. به نظر خودم بازیکن خوبی برامون میشد و البته نه چندان فیکس . چون بدون شک تبدیل به یار ثابت شدنش خیلی قطعی نبود. بهر حال این که رفته گفته فسخ کردم که نمیشه بهش استناد کرد ولی باید اینم در نظر گرفت که بخاطر عدم رعایت تعهدات از جانب باشگاه میتونه با وکیلش اقدام به این کار بکنه مخصوصا که اقامتش هم درست نشده بوده. بهر حال بعیده که دیگه تو استقلال ببینیمش.

اینم در همین رابطه و همچنین کرار از قول نظری:
نظري جويباري:
20 درصد قرارداد وليدعلي پرداخت شده است
كرار با هماهنگي باشگاه به عراق رفت

معاون باشگاه استقلال مي‌گويد كه كرار با هماهنگي باشگاه به عراق رفته است و همچنين باشگاه به تمام تعهداتش نسبت به وليدعلي عمل كرده است.

(ايسنا)،/ علي نظري جويباري در مورد صحبت‌هاي وليد علي كه گفته است باشگاه استقلال به تعهداتش نسبت به او عمل نكرده، گفت: اينطور نبوده است. مبلغ پرداختي باشگاه به وليد علي طبق قرارداد بوده است و او 20 درصد از مبلغ را دريافت كرده اما علي به دليل اين كه در بازي مقابل پرسپوليس در ميان 18 نفر نبود، قهر كرد.

جويباري در مورد پيگيري اين مساله گفت: در حال حاضر پيگير اين مساله هستيم و كارهاي قانوني آن را انجام مي‌دهيم. مدير برنامه وليد علي نيز در جريان كارهايي كه انجام شده قرار دارد. اما علت رفتن وليد علي اين بود كه مظلومي به خاطر چند روز غيبت او را جريمه كرد و مقابل پرسپوليس جزو 18 نفر قرار نگرفت.

معاون باشگاه استقلال گفت: در حال حاضر روال قانوني اين كار را پيگيري مي‌كنيم و به مدير برنامه‌هاي او نامه زده‌ايم و كارهاي قانوني‌اش را تا جايي كه به ما مربوط باشد، پيگيري مي‌كنيم.

او همچنين در مورد حضور پيدا نكردن جاسم كرار در تمرينات استقلال و سفرش به عراق نيز گفت: كرار با فتح‌الله‌زاده، مظلومي و همچنين مدير برنامه‌هايش هماهنگ كرد و قرار شد كه 4 ـ 5 روز مرخصي بگيرد و پس از آن به ايران برگردد.

وي افزود: كرار با هماهنگي ما رفته است، اما حتما به خاطر كاري كه در انزلي انجام داد و غيبتي كه براي حضور در تمرينات دارد جريمه خواهد شد.

نظري جويباري در مورد صحبت‌هاي كرار كه گفته بود به دليل برگشت خوردن چكش نمي‌تواند به ايران بيايد، گفت: خير. اصلا اين حرف‌ها نيست و او با هماهنگي رفته است.
ببینیم چی میشه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نمیدونم این فیس و افاده ای که این عرب ها دارند رو چرا برزیلی ها و اروپایی هایی و آفریقایی که تو لیگ ما هستن ندارن! ..اه! همش به تیم استرس میدن..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مدير عامل باشگاه استقلال مي‌گويد كه باشگاه به تعداتش نسبت به وليد علي و جاسم كرار عمل كرده است و صحبت‌هاي وليد علي را درست نمي‌داند.
(ايسنا)،‌علی فتح الله زاده در مورد انتقادهاي وليد علي و جاسم كرار، مسائل مالي باشگاه و شرايط اين تيم صحبت كرد كه متن آن را در زير مي‌خوانيد:

11.jpg

* وليد علي با يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني كويت مصاحبه‌اي داشته و در آن از اينكه باشگاه استقلال به تعهداتش نسبت به او عمل نكرده است، انتقاد كرده بود. او گفته كه باشگاه استقلال حتي برايش اقامت هم نگرفته است.

ـ به وليد علي مربوط نمي‌شود كه برايش اقامت گرفته شده است يا خير. اگر نگرفته بوديم او نمي‌توانست براي ما بازي كند. اين ادعاها واهي است. وليد علي گفته بود كه نمي‌تواند دور از خانواده‌اش باشد و از اين موضوع ناراحت بود و گريه مي‌كرد. ما هم ديديم كه او نمي‌تواند بماند، خواستيم با او همكاري كنيم. او بدون اجازه ما به كشورش سفر كرده است و اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد و از او شكايت مي‌كنيم. قرار نيست كه هميشه ما بدهكار ديگران باشيم. طبق توافقي كه با او داشتيم، قرار شد اول پول باشگاهش را بپردازيم كه اين كار را كرديم و پس از آن بايد قرارداد خودش را پرداخت مي‌كرديم. از طرف ما همه چيز انجام شد اما او به تعهداتش عمل نكرده است.

* براي پيگيري اين موضوع چه كاري را انجام خواهيد داد؟

ـ به باشگاه او نامه‌اي فرستاديم و گفتيم كه او استقلال را ترك كرده است و وضعيت موجود را براي آن‌ها توضيح داديم.

* جاسم كرار نيز ديگر بازيكن خارجي استقلال است كه به عراق رفته است و او هم به ايران بازنگشته است. كرار هم در مصاحبه‌اي با يكي از روزنامه‌ها، از وضعيت موجود گله‌مند بود و گفته است كه به دليل برگشت خوردن چكش نمي‌تواند به ايران بازگردد.

ـ نمي‌توانم به اين مصاحبه كاملا استناد كنم. درست است كه ما به بازيكنان خودمان پول كمي را پرداخت كرده‌ايم اما پول بازيكنان خارجي از جمله كرار را داده‌ايم. كرار به محض امضاي قرارداد 200 ميليون تومان از ما پول گرفت. تعهدات ديگري هم نسبت به او داريم كه ظرف چند روز آينده بايد انجام شود. البته درباره صحبت‌هايي كه از قول او انجام شده است، تا زماني كه از خودش نشنوم نمي‌توانم اظهارنظر كنم.

* باشگاه براي جريمه و برخورد با كرار برنامه‌اي را مد نظر دارد؟

ـ باشگاه قوانين دارد و بي‌در و پيكر نيست. استقلال افتخار ايران و آسيا است. قطعا چنين باشگاهي آيين‌نامه‌اي انضباطي دارد و بر اساس آن برخورد مي‌كند. نمي‌توانيم موردي نسبت به افراد تصميم بگيريم. بنابراين بر اساس قوانين موجود با بازيكن خاطي برخورد مي‌كنيم.

* زمزمه‌هايي شنيده مي‌شود كه در چند روز آينده به حساب باشگاه استقلال پول واريز مي‌شود، درست است؟

ـ به همراه رسولي نژاد و اعضاي هيات مديره تلاش مي‌كنيم تا پولي را بگيريم. طي سه، چهار روز آينده پول بازيكنان را پرداخت مي‌كنيم.

* جلسه امروز هيات مديره حول چه محورهايي است؟

ـ امروز جلسه هيات مديره است و بيشتر درباره ساختارسازي هيات مديره جديد است تا همه در جريان كار قرار بگيرند.

* از سوي كميته انضباطي باشگاه مطرح شد كه با رسانه‌هاي حاشيه‌ساز برخورد مي‌شود. سياست باشگاه چيست؟

ـ در قضيه مالي اول بازيكنان بايد به باشگاه فشار بياورند اما تا الان اين موضوع را من نديده‌ام. در حالي كه باشگاه‌هاي ديگري هم هستند كه وضعيت آن‌ها نسبت به ما نامناسب‌تر است. اين مطبوعات نيستند كه به اين موضوعات مي‌پردازند بلكه دو سه نفر هستند و ما هم مي‌دانيم كه از كجا پشتيباني مي‌شوند و اين كار ناجوانمردانه را انجام مي‌دهند. در تيم‌هاي ديگر بازيكني قهر مي‌كند و سر تمرين حاضر نمي‌شود اما هيچ مطلبي در مورد آن بيان نمي‌شود. من تعجب مي‌كنم كه چرا اسماعيل شريفات به مسائل مالي هيچ اعتراضي نمي‌كند. او از سال گذشته تاكنون فقط 30 ميليون تومان پول دريافت كرده است كه وقتي او را مي‌بينم، خجالت مي‌كشم. اين‌ها ارزش است و اين بازيكن را تشويق خواهم كرد. شريفات و شيرزاد كمترين پول را تاكنون گرفته‌اند اما هيچ اعتراضي از آن‌ها نديده‌ايم. مطمئنا آن‌ها را تشويق خواهم كرد. بعضي‌ها دنبال اين هستند كه مسائل كوچك را بزرگ كنند. فوتبال ما به اندازه كافي مشكل دارد و ديگر نبايد به اين كارها پرداخت. دو نفر از همكاران ما هستند كه متاسفانه به استراق سمع، تهمت زدن و دروغ نوشتن مي‌پردازند. در كميته حقوقي باشگاه اين مسئله را بررسي مي‌كنيم و در چند روز آينده نسبت به اين موضوع اقدام مي‌كنيم و حتما نتيجه آن را اعلام خواهيم كرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا