• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پس درگاه پرداخت آلرت پی مناسبتره. سایت باید تائید بشه یعنی چی؟ اینم مثل زرین پال میمونه؟ درگاه ok pay و liq pay احتیاج به تائید نداشتنن. فقط کافی بود ماژول اش رو نصب کنیم. کدهای که تو سایت بود رو وارد میکردیم. تازه رو دامین ir.

پیپال باید بیشتر مطالعه کنم.

بازم ممون

بله البته نظر منه سایت شما حتما باید ترمز و پرای وسی پولسی داشته باشه اگر نه تایید نمیشه الرت پی به شما می گه باید اینا رو تو ساییتت قرار بدی اگر بخوای تو پی پل هم تایید بشه خیلی کمک می کنه به تایید شدن سایت بعدش یه سری موارد کلی هست که تو خود اکانت الرت پی شما هستش باید اونا رو هم رعایت کنی بعد از اینکه سایت رو ریو یو کردن نتیجش رو به شما می گن اگه تایید شد می تونی درگاهش رو در سایت قرار بدی الان الرت پی خیلی گیر شده بعید می دونم بتونی از ای ار استفاده کنی قبلش با اونا هما هنگ کن اگه می خوای ای ار استفاده کنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فکر کنم بتونم یه کردیت کارت 3v prepaid بگیرم. اینطور هم که گفته قابل استفاده در پیپال هست. طریقه گرفتن Expuse number تو اون صفحه هم توضیح داده. برای بیلینگ آدرس هم گفته For the Billing Address, enter the address information you provided to 3V.یه آدرس الکی از ایرلند بدیم؟ مثلاً این صفحه
حالا واسه باز کردن حساب پیپال، ایرلند رو انتخاب کنیم و اون آدرس الکی بهش بدیم مشکلی پیش نمیاد؟ وریفای میشه دیگه؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
فکر کنم بتونم یه کردیت کارت 3v prepaid بگیرم. اینطور هم که گفته قابل استفاده در پیپال هست. طریقه گرفتن Expuse number تو اون صفحه هم توضیح داده. برای بیلینگ آدرس هم گفته For the Billing Address, enter the address information you provided to 3V.یه آدرس الکی از ایرلند بدیم؟ مثلاً این صفحه
حالا واسه باز کردن حساب پیپال، ایرلند رو انتخاب کنیم و اون آدرس الکی بهش بدیم مشکلی پیش نمیاد؟ وریفای میشه دیگه؟

انگلیس هم جزو کشور های که حساب بانکی می خواد برای وریفای شدن البته نمی دونم ایرلند چه جوریه
بله اما شماباید از ای پی انگلیس و یا خود ایرلند برای باز کردن حساب استفاده کنی اگرنه معلوم نیست بتونی وریفای کنی و کارتت هم به اصطلاح سوخت می شه باید توجه کنی که هر مو قع می خوای از حسابت استفاد کنی حتما با همین ای پی باشه یا تو این رنج ای پی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
انگلیس هم جزو کشور های که حساب بانکی می خواد برای وریفای شدن البته نمی دونم ایرلند چه جوریه
بله اما شماباید از ای پی انگلیس و یا خود ایرلند برای باز کردن حساب استفاده کنی اگرنه معلوم نیست بتونی وریفای کنی و کارتت هم به اصطلاح سوخت می شه باید توجه کنی که هر مو قع می خوای از حسابت استفاد کنی حتما با همین ای پی باشه یا تو این رنج ای پی

ایرلند تو لیست کشورهایی که حساب بانکی میخوان نبود.
از یور فریدوم استفاده میکنم واسه آی پی مشکلی نداره؟

میشه کارت اعتباری (که چند دلار تهش مونده باشه) یه خارجی رو بخرم و از اون کارت واسه وریفای پیپال استفاده کنم؟
کدوم بهتره؟ پست بالایی یا این روش

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

میشه کارت اعتباری (که چند دلار تهش مونده باشه) یه خارجی رو بخرم و از اون کارت واسه وریفای پیپال استفاده کنم؟

ای پی شما نباید شیر باشه یا اشتراکی استفاده بشه حتما باید از ای پی ختصاصی استفاده کنی
اگه از کارتش برای پی پل استفاده نکرده مشکلی نیست اما نوع کارت خیلی مهمه و اینکه مناسب وریفای پی پل هست یا بلافاصله اکانت وری فای می شه یا نه کارت متصل به حساب بانکیه مستقیما یا از سکند پارتی استفاده می کنه

اگه از کارت های مخصوص وری فای پی پل استفاده کنی به نظرم خیلی مطمن تره

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
یکی می تونی متن ایمیل معتبر کانفرم که هنگام سند کردن پول پی پل به حسابمون میفرسته رو بذاره اینجا ؟ نوشته های خصوصیش مثل کد و... رو ترجیحا تغییر بدید سانسور نکنید.

ardalanjoon

Registered User
لایک‌ها
0
یکی می تونی متن ایمیل معتبر کانفرم که هنگام سند کردن پول پی پل به حسابمون میفرسته رو بذاره اینجا ؟ نوشته های خصوصیش مثل کد و... رو ترجیحا تغییر بدید سانسور نکنید.

سلام

نمی‌خوام تهمت بزنم‌ها اما این کاری که شما میخوای خیلی‌ بوی FAKE کردن رسید پرداخت میده!

نکن برادر نکن مرد باش تو زندگیت!

اگه هم که اشتباه می‌کنم که شرمنده!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چطوری میشه فهمید پولی که حساب پیپال میریزن مشکلی نداره. راهی هست که مطمئن شیم که پول مشکل نداره؟

خارجیا فقط با پیپال کار میکنن مجبورم یه حساب پیپال باز کنم. اما مطمئن نیستم دلارشون بدون ایراد باشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سورسش معلومه خود پی پل هم کاملا نظارت می کنه کم پیش میاد دلار مورد دار بره اگه از درگاه خریدش باشه که امکانش کمتر هم میشه

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
به یکی گفتم vcc دارید واسه وریفای پیپال؟ گفت دیگه نمیشه از vcc واسه پیپال استفاده کرد.
مرچنت (درگاه پرداخت) پیپال هم فکر کنم بیخیال بشم بهتره. چون یکی از دوستان فروم گفت باید مواظب باشین دلار کثیف به حسابتون نریزن. انگلیسیتون خوب باشه اگه یه وقت دلار کثیف به حسابتون ریختن بتونید با آلرت پی تماس بگیرین و توضیح بدین. مدارک داشته باشین بهتره تا هر وقت آلرت پی گیر داد مدارک رو بفرستید... تازه پیپال سر سخت تره. از بین آلرت پی و پیپال یکی رو فقط واسه ارسال پول انتخاب میکنم. دلار آلرت پی ارزونتره شاید برم سراغ آلرت پی
واسه مرچنت و دریافت هم شاید برم شاید برم سراغ okpay . با ایران مشکل نداره مثل اینکه. صفحه فارسی هم داره
ممنون

vcc قبول نمیشه چون پی پال سر اعتبار بانکها حساس هست و در دنیا هزاران بانک و شرکت کارت اعتباری ارائه میکنند که قرار نیست از همه بشه در پی پال استفاده کرد . در ضمن داستانهایی پشت پرده در زمینه این کارتهای اعتباری و پی پال وجود داره که واقعا" نمیشه به همه پرداخت!:) دلار آلرت پی ارزون نیست دوست عزیز ارزونی ممکن هست به خاطرسورسی باشه که بعضی از دوستان دارند و گر نه به طور عادی مثل پی پال و دلار بانکی هست.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25

بارها به دوستان در اینجا گفته شده نباید از سرویسهای پراکسی استفاده کرد . پی پال به پراکسی حساس هست و به محث اطلاع از این قضیه حساب رو به طور کامل مسدود میکنه(به طور کامل!) برای پی پال فقط باید از آی پی استاتیک وی پی ان استفاده کرد حالا این آی پی شیر باشه و یا از کدوم شرکت بگیرید مهم نیست . مهم طریقه رفتار شما در حساب هست . نکته طلایی اینجاست که هرگز به فکرتون نزنه اطلاعاتی از قبیل آی پی - ایمیل - تلفن - آدرس رو به طور ناگهانی عوض کنید چرا که مشکلات جبران ناپذیر به با خواهد آورد.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
vcc قبول نمیشه چون پی پال سر اعتبار بانکها حساس هست و در دنیا هزاران بانک و شرکت کارت اعتباری ارائه میکنند که قرار نیست از همه بشه در پی پال استفاده کرد . در ضمن داستانهایی پشت پرده در زمینه این کارتهای اعتباری و پی پال وجود داره که واقعا" نمیشه به همه پرداخت!:) .
vcc همون کارت اعتباری فیزیکی هست که به جای کارت، فقط مشخصات کارت رو میدن؟
یکی دو جا خونده بودم چند نفر با فروختن vcc تونسته بودن حسابهای پیپال مشتریا رو خالی کنن.

دلار آلرت پی ارزون نیست دوست عزیز ارزونی ممکن هست به خاطرسورسی باشه که بعضی از دوستان دارند و گر نه به طور عادی مثل پی پال و دلار بانکی هست
اینجا که الرت پی حدود 1250 تومانه، لیبرتی و پیپال بالای 1300.
اکسچنجرهای خارجی هم 100 آلرت پی رو با 91-92 لیبرتی عوض میکنن

سورسش معلومه خود پی پل هم کاملا نظارت می کنه کم پیش میاد دلار مورد دار بره اگه از درگاه خریدش باشه که امکانش کمتر هم میشه
فعلاً از درگاه پرداختش منصرف شدم
با چند خارجی میخواستم کار کنم فقط با پپپال کار میکردن. اما بهشون اعتماد ندارم. میتونم یه حساب وریفای باز کنم و شماره حساب پپیال رو بهشون بدم تا واریز کنن. (خیالم راحت باشه که دلارها ایرادی ندارن؟ اگه مشکلی نداره حساب وریفای بگیرم وگرنه به کارم نمیاد)
سورسش معلومه یعنی فروشنده معلومه؟

وی بی ان استاتیک از کجا گیر بیاریم؟؟
***** Pr0xy میشه استفاده کرد؟ نوشته از پروکسیفایر استفاده میکنه

میشه از کردیت کارت به پیپال deposit کرد؟

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
vcc همون کارت اعتباری فیزیکی هست که به جای کارت، فقط مشخصات کارت رو میدن؟
یکی دو جا خونده بودم چند نفر با فروختن vcc تونسته بودن حسابهای پیپال مشتریا رو خالی کنن.

اینجا که الرت پی حدود 1250 تومانه، لیبرتی و پیپال بالای 1300.
اکسچنجرهای خارجی هم 100 آلرت پی رو با 91-92 لیبرتی عوض میکنن

فعلاً از درگاه پرداختش منصرف شدم
با چند خارجی میخواستم کار کنم فقط با پپپال کار میکردن. اما بهشون اعتماد ندارم. میتونم یه حساب وریفای باز کنم و شماره حساب پپیال رو بهشون بدم تا واریز کنن. (خیالم راحت باشه که دلارها ایرادی ندارن؟ اگه مشکلی نداره حساب وریفای بگیرم وگرنه به کارم نمیاد)
سورسش معلومه یعنی فروشنده معلومه؟

وی بی ان استاتیک از کجا گیر بیاریم؟؟
***** Pr0xy میشه استفاده کرد؟ نوشته از پروکسیفایر استفاده میکنه

میشه از کردیت کارت به پیپال deposit کرد؟

سیستم وی سی سی فرق می کنه نمیشه به حساب مشتریا دسترسی پیدا کرد اما می تونن یه کارای بکن البته بستگی به نوع کارت داره اگه از جای مطمن گرفتی که مشکلی نیست اما به غیر از اون می تونی نزاری زباد پول تو حساب بمونه به یه حدی که رسید خارجش کن

شما نمی تونی به سورس پول های اونا دسترسی داشته باشی فقط می تونی از اونا بخوای به شما بگن سورسش چیه اگه بخوای خیلی سخت بگیری نمی شه کار کرد بهر عنوان ریسک وجود داره فقط می تونی در حد امکان ریسکش رو کم کنی اگه تونستی یه پی پل که با مدارک درست باز شده تهیه کن که اگه مشلی پیش اومد خود فروشنده مدارک رو بفرسته تا مشکل حل بشه

اکثرا خودشون دارن فقط هزینه اونو جداگونه باید بدی
کلا پروکسی برای پی پل اصلا مناسب نیست مگه اینکه خودت اختصاصی رو هاست یا سرور بزنی فقط از ای پی اختصاصی استفاده کن پی پل واقعا به ای پی حساسه کوچکترین تعغییری حساب لیمیت میشه بعد مدارک می خواد مثل عکس و فیش با ادرس معتبر کلی بد بختی داره

میشه بستگی به نوع حساب و کارت داره سورس کارتت باید توسط پی پل تایید شده باشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سیستم وی سی سی فرق می کنه نمیشه به حساب مشتریا دسترسی پیدا کرد اما می تونن یه کارای بکن البته بستگی به نوع کارت داره اگه از جای مطمن گرفتی که مشکلی نیست اما به غیر از اون می تونی نزاری زباد پول تو حساب بمونه به یه حدی که رسید خارجش کن

شما نمی تونی به سورس پول های اونا دسترسی داشته باشی فقط می تونی از اونا بخوای به شما بگن سورسش چیه اگه بخوای خیلی سخت بگیری نمی شه کار کرد بهر عنوان ریسک وجود داره فقط می تونی در حد امکان ریسکش رو کم کنی اگه تونستی یه پی پل که با مدارک درست باز شده تهیه کن که اگه مشلی پیش اومد خود فروشنده مدارک رو بفرسته تا مشکل حل بشه

اکثرا خودشون دارن فقط هزینه اونو جداگونه باید بدی
کلا پروکسی برای پی پل اصلا مناسب نیست مگه اینکه خودت اختصاصی رو هاست یا سرور بزنی فقط از ای پی اختصاصی استفاده کن پی پل واقعا به ای پی حساسه کوچکترین تعغییری حساب لیمیت میشه بعد مدارک می خواد مثل عکس و فیش با ادرس معتبر کلی بد بختی داره

میشه بستگی به نوع حساب و کارت داره سورس کارتت باید توسط پی پل تایید شده باشه

بگن سورس از کردیت کارته دلارشون ایرادی نداره؟

تو چند سایت حوندم استفاده از ساکس بروکسی واسه پیپال ایرادی نداره (خودشون تست کرده بودن)

یه نفر میتونه چند تا حساب پبپال داشته باشه؟ یا فقط یه حساب میتونه داشه باشه؟

ممنون

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بگن سورس از کردیت کارته دلارشون ایرادی نداره؟

تو چند سایت حوندم استفاده از ساکس بروکسی واسه پیپال ایرادی نداره (خودشون تست کرده بودن)

ممنون

کردیت کارت یا خود حساب فرقی نداره فقط باید از جای مطمنی باشه اینم همیشه امکان پذیر نیست تا شما رد پول رو داشته باشی اگه گفتن شما مجبوری اعتماد کنی همینطور که گفتم زباد حساس باشی رو این مورد نمیشه باپی پل کار کنی

بله شما می تونی چنتا حساب داشته باشی اما هر کدومشون باید با ای پی جدا و کارت جدا باشه

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

سلام،

هر شخص فقط میتونه 2 حساب داشته باشه، یک حساب Personal و یکی از حسابهای Premier یا Business

Kunio

Registered User
لایک‌ها
61
بارها به دوستان در اینجا گفته شده نباید از سرویسهای پراکسی استفاده کرد . پی پال به پراکسی حساس هست و به محث اطلاع از این قضیه حساب رو به طور کامل مسدود میکنه(به طور کامل!) برای پی پال فقط باید از آی پی استاتیک وی پی ان استفاده کرد حالا این آی پی شیر باشه و یا از کدوم شرکت بگیرید مهم نیست . مهم طریقه رفتار شما در حساب هست . نکته طلایی اینجاست که هرگز به فکرتون نزنه اطلاعاتی از قبیل آی پی - ایمیل - تلفن - آدرس رو به طور ناگهانی عوض کنید چرا که مشکلات جبران ناپذیر به با خواهد آورد.

مسائل پشت پرده Google checkout & Google voice با ما تماس بگیرید ! :cool:

واسه وارد شدن به حساب پی پال اگه از اولترا سورف استفاده بکنم مشکلی پیش میاد؟
من وقتی اکانت پی پال باز میکردم کشور رو امارات متحده عربی انتخاب کردم. بعدش ازم هیچ سند و مدرکی نخواست ولی فقط محدودیت ارسال تا سقف 1000 دلار داره و یکی دیگه اینکه هیچی نمیتونم برداشت بکنم. به نظرتون با این حساب کار بکنم امن هست؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پرو#### با ای پی شیر واقعا مشکل سازه و رسیک کار رو خیلی بالا می بره
پی پل رو ای پی حساسه با کوچکترین تعغییری ممکنه مشکل ایجاد کنه و حساب لیمیت بشه و مدارک بخواد بهترین کار اینه که با همون ای پی که حساب باز کردین با همون لوگین شین وکارهاتون رو انجام بدین

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
نیازمند یاری دوستتان شده ام

اقا من میخوام یه حساب تو پی پال باز کنم که بتونم هم پول به بقیه واریز کنم ، هم دریافت (تا اینجا که هیچی )
حالا میخوام بتونم فروش هم انجام بدم یعنی یه دکمه یا حالا هرچی بشه ساخت که بدی طرف یا تو سایت بزاری و باهاش پل بریزه به حسابت
خوب تا اینجا معلوم شد که پریونال به کار ما نمیاد

حالا 2 تا مدل حساب دیگه میمونه Premier و Merchant
تو توضیحات Premier نوشته خرید و قروش انلاین
اون یکی Merchant هم که اینجور که من فهمیدم ماله استفاده برا سایت هس

حالا یکی میتونه به من بگه با Premier میشه خرید و فروش کرد یا نه ؟ منظورش از این چیه یعنی ای دی بدی بهت پول واریز کنن یا همونجور که من گفتم یه دکمه چیزی بسازی بدی یا بزاری یه جا برات واریز کنن ؟

اون یکی Merchant که معلومه همونی که من میخوام هم یقینن داره

ولی فعلا هنگیدم نمیدونم چی کار کنم ، دسترسی به افتتاح حساب امریکا دارم یعنی یه جورایی میتونم یه حساب بانکی امریکا هم ادد کنم ولی باز می خواستم یه مشورت بکنم ببینم باید چه کنم

تو افتتاح حساب اینجور که من دیدم مدارکی که میخواد یکسان هست

حالا به نظرتون کودوم یکی را باز کنم ؟
یه همفکری بکنید چون تا همین امشب باید حساب را باز کنم ( وریفای حساب پی پال را الزاما باید امشب انجام بدم )
ممنون میشم کمک کنید
و سپاس .

بالا