مرسی از پاسخ شما در هر دو تاپیک ..فعلا استارت اصفهانه،حق انتخاب دیگه هم که نیست، همون مبین رو میگیرم ببینم چی میشه.
میخوام برم این وایمکس که مودم 50 درصد تخفیف گذاشته رو بگیرم! 256 ماهی 3 گیگ! اعتباری بگیرم یا دایم؟ میخوام بعدا تغییر بدم به سرعتای دیگه! بعد اگه الان 128 بگیرم میتونم بعدا ببرمش بالاتر؟
من فعلان اینترنتی نمیتونم واریز کنم میخوام برام بانک معنی این چی هست تو سایت زده
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»،
و وقتی ریختم چطوری ثبت کنم راهنمایییییییییییی کنید
هر کاربر شناسه پرداخت داره دوست عزیز . اگه می خواین از بانک پرداخت کنین باید اون شناسه رو روی فیش بنویسید. تا بانک روی اون اعمال کنه. بعد واریز هم اطلاعات فیش و وارد میکنین دیگه.
ما منه اینه اینو باید باید خودمون بنویسیم یا بانک؟؟م شناسه پرداخت 100211417105
تو فیش جلوی اسم؟ یا نه خودشون وارد میکنن؟؟
به بانک بگو فک کنم فیش های جدید دارن شناسه پرداخت و . بگی برای ایرانسله خودش میدونه.
تشکر از راهنماییتون! درمورد تغییر سرویس به سرعتهای دیگه اطلاعاتی ندارین احیانا؟سلام آقا دایمی نگیرید یه وقت.
میدونید دایمی چیه ؟؟؟؟
براتون ماهانه قبض میاد هرچه قدر مصرف کرده باشین.
اگه حواستون نباشه یه هو 80 90 تومن قبض براتون میاد.
اعتباری بگیرید.
تشکر از راهنماییتون! درمورد تغییر سرویس به سرعتهای دیگه اطلاعاتی ندارین احیانا؟
سرعت سایت گوگل جی میل و کلا سایتهای مرتبط با گوگل محدود شده خیلی وقته و هنوزم دست نشده ، نمیدونم این مشکل فقط از ایرانسله یا سراسریه؟!
معمولا کسی این کار نمیکنه چون معرفی نامه باید همراه با درخواست شرکت و آگهی تاسیس شرکت ضمیمه مدارم ثبت نامی بشه که برا شرکت مسوولیت بهمراه میاره، اگر خدای نکرده تخلفی با اینترنت انجام بشه اول میرن سراغ شرکت که مدارکش تو پرونده اینترنت شما هست. مگر آشنا که شما رو بشناسه براتون این کار انجام بده.سلام من اینجا توسط یکی از دوستان اشنا شدم و گفتن اینجا شاید بتونم یه معرفی نامه از دانشجویی شرکتی سازمانی هر چیزی که باهاش سرعت بالای 128کیلوبایت بدن گیر بیارم !
من حدود 2 هفتس پول ریختم واسه پارس انلاین مدارکم کامل دادم بهشون امروز زنگ زدن که خطتون فیبر نوریه نمیشه ADSL رانژه کرد 40 تومانم تقریبا پول برای سرویس دادم که متاسفانه نشد هنوزم مبلغو برگشت ندادن.
امروز رفتم ببینم وایمکس چه طوریه مبین نت که اصلا پوشش نمیده منطقه مارو ایرانسلم که انتن میده 128 به بالا برای کاربران خونگی نمیده !!!
دوستان اگه لطف کنن یه مدرکی چیزی که بشه باهاش سرعت بالای 128 کیلو گرفت یا نمایندگی که نامه رو خودش ردیف میکنه شمارشو اعلام کنه حق الزحمه شو کامل میدم.
مرسی
سلام من اینجا توسط یکی از دوستان اشنا شدم و گفتن اینجا شاید بتونم یه معرفی نامه از دانشجویی شرکتی سازمانی هر چیزی که باهاش سرعت بالای 128کیلوبایت بدن گیر بیارم !
من حدود 2 هفتس پول ریختم واسه پارس انلاین مدارکم کامل دادم بهشون امروز زنگ زدن که خطتون فیبر نوریه نمیشه ADSL رانژه کرد 40 تومانم تقریبا پول برای سرویس دادم که متاسفانه نشد هنوزم مبلغو برگشت ندادن.
امروز رفتم ببینم وایمکس چه طوریه مبین نت که اصلا پوشش نمیده منطقه مارو ایرانسلم که انتن میده 128 به بالا برای کاربران خونگی نمیده !!!
دوستان اگه لطف کنن یه مدرکی چیزی که بشه باهاش سرعت بالای 128 کیلو گرفت یا نمایندگی که نامه رو خودش ردیف میکنه شمارشو اعلام کنه حق الزحمه شو کامل میدم.
مرسی