• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
مرسی از پاسخ شما در هر دو تاپیک ..فعلا استارت اصفهانه،حق انتخاب دیگه هم که نیست، همون مبین رو میگیرم ببینم چی میشه.

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
میخوام برم این وایمکس که مودم 50 درصد تخفیف گذاشته رو بگیرم! 256 ماهی 3 گیگ! اعتباری بگیرم یا دایم؟ میخوام بعدا تغییر بدم به سرعتای دیگه! بعد اگه الان 128 بگیرم میتونم بعدا ببرمش بالاتر؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
من فعلان اینترنتی نمیتونم واریز کنم میخوام برام بانک معنی این چی هست تو سایت زده

پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»،

و وقتی ریختم چطوری ثبت کنم راهنمایییییییییییی کنید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
میخوام برم این وایمکس که مودم 50 درصد تخفیف گذاشته رو بگیرم! 256 ماهی 3 گیگ! اعتباری بگیرم یا دایم؟ میخوام بعدا تغییر بدم به سرعتای دیگه! بعد اگه الان 128 بگیرم میتونم بعدا ببرمش بالاتر؟

سلام آقا دایمی نگیرید یه وقت.
میدونید دایمی چیه ؟؟؟؟

براتون ماهانه قبض میاد هرچه قدر مصرف کرده باشین.
اگه حواستون نباشه یه هو 80 90 تومن قبض براتون میاد.
اعتباری بگیرید.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من فعلان اینترنتی نمیتونم واریز کنم میخوام برام بانک معنی این چی هست تو سایت زده

پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»،

و وقتی ریختم چطوری ثبت کنم راهنمایییییییییییی کنید

هر کاربر شناسه پرداخت داره دوست عزیز . اگه می خواین از بانک پرداخت کنین باید اون شناسه رو روی فیش بنویسید. تا بانک روی اون اعمال کنه. بعد واریز هم اطلاعات فیش و وارد میکنین دیگه.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
هر کاربر شناسه پرداخت داره دوست عزیز . اگه می خواین از بانک پرداخت کنین باید اون شناسه رو روی فیش بنویسید. تا بانک روی اون اعمال کنه. بعد واریز هم اطلاعات فیش و وارد میکنین دیگه.

ما منه اینه اینو باید باید خودمون بنویسیم یا بانک؟؟م شناسه پرداخت 100211417105

تو فیش جلوی اسم؟ یا نه خودشون وارد میکنن؟؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ما منه اینه اینو باید باید خودمون بنویسیم یا بانک؟؟م شناسه پرداخت 100211417105

تو فیش جلوی اسم؟ یا نه خودشون وارد میکنن؟؟

به بانک بگو فک کنم فیش های جدید دارن شناسه پرداخت و . بگی برای ایرانسله خودش میدونه.

mohandes.chem

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من چهارشنبه اینترنتی ثبت نام کردم و پول هم پرداخت کردم . امروز (یکشنبه) ساعت 12 اومدن مودمو تحویل دادن تا الان که ساعت 5:20 است اس ام اس فعال سازی نیومده برام با 707 هم که تماس میگیرم هر دفعه یه جوابی میدن

حالا من چی کار کنم وایمکسم وصل بشه ؟:(

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام آقا دایمی نگیرید یه وقت.
میدونید دایمی چیه ؟؟؟؟

براتون ماهانه قبض میاد هرچه قدر مصرف کرده باشین.
اگه حواستون نباشه یه هو 80 90 تومن قبض براتون میاد.
اعتباری بگیرید.
تشکر از راهنماییتون! درمورد تغییر سرویس به سرعتهای دیگه اطلاعاتی ندارین احیانا؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
تشکر از راهنماییتون! درمورد تغییر سرویس به سرعتهای دیگه اطلاعاتی ندارین احیانا؟

سلام الان خدمتتون عرض میکنم.
برای سرعت بالای 128 نامه با سربرگ شرکت و کپی روزنامه رسمی می خواد.
یرای تغییر سرویس حتما باید قبل از اتمام قرارداد تماس بگیرید. و اینکه سرویس های 3 ماهه تا پایان قرارداد قابل تغییر نیستن.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من يه مودم WIFI مي خوام بگيرم، بنابراين به مودم فعليم نيازي ندارم.

از همين مودم هاي اوليه (‌زرد رنگ - عكسش رو پايين گذاشتم ) كه پورت LAN و تلفن اينترنتي دارن هست. كاملا هم سالمه و الان دارم ازش استفاده ميكنم

اگه كسي خواست قيمت پيشنهاديش رو پخ بزنه

از ايرانسل هم پرسيدم امكان انتقال به شخص ديگه هست، مثل سيم كارت بايد خريدار و فروشنده با مدارك شناسايي حضور داشته باشند.

news1300001053.jpg

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سرعت سایت گوگل جی میل و کلا سایتهای مرتبط با گوگل محدود شده خیلی وقته و هنوزم دست نشده ، نمیدونم این مشکل فقط از ایرانسله یا سراسریه؟!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سرعت سایت گوگل جی میل و کلا سایتهای مرتبط با گوگل محدود شده خیلی وقته و هنوزم دست نشده ، نمیدونم این مشکل فقط از ایرانسله یا سراسریه؟!

سلام
من از جای دیگه سرویس دارم. با گوگل و باز شدن جی میل مشکلی ندارم. ولی دانلود اتچمنت خیلی سرعتش کند شده. دیروز به زور به 10 میرسید سرعتش.و نمیشه از IDM هم استفاده کرد واسه دانلود.

bg70

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من اینجا توسط یکی از دوستان اشنا شدم و گفتن اینجا شاید بتونم یه معرفی نامه از دانشجویی شرکتی سازمانی هر چیزی که باهاش سرعت بالای 128کیلوبایت بدن گیر بیارم !

من حدود 2 هفتس پول ریختم واسه پارس انلاین مدارکم کامل دادم بهشون امروز زنگ زدن که خطتون فیبر نوریه نمیشه ADSL رانژه کرد 40 تومانم تقریبا پول برای سرویس دادم که متاسفانه نشد هنوزم مبلغو برگشت ندادن.

امروز رفتم ببینم وایمکس چه طوریه مبین نت که اصلا پوشش نمیده منطقه مارو ایرانسلم که انتن میده 128 به بالا برای کاربران خونگی نمیده !!!

دوستان اگه لطف کنن یه مدرکی چیزی که بشه باهاش سرعت بالای 128 کیلو گرفت یا نمایندگی که نامه رو خودش ردیف میکنه شمارشو اعلام کنه حق الزحمه شو کامل میدم.

مرسی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام من اینجا توسط یکی از دوستان اشنا شدم و گفتن اینجا شاید بتونم یه معرفی نامه از دانشجویی شرکتی سازمانی هر چیزی که باهاش سرعت بالای 128کیلوبایت بدن گیر بیارم !

من حدود 2 هفتس پول ریختم واسه پارس انلاین مدارکم کامل دادم بهشون امروز زنگ زدن که خطتون فیبر نوریه نمیشه ADSL رانژه کرد 40 تومانم تقریبا پول برای سرویس دادم که متاسفانه نشد هنوزم مبلغو برگشت ندادن.

امروز رفتم ببینم وایمکس چه طوریه مبین نت که اصلا پوشش نمیده منطقه مارو ایرانسلم که انتن میده 128 به بالا برای کاربران خونگی نمیده !!!

دوستان اگه لطف کنن یه مدرکی چیزی که بشه باهاش سرعت بالای 128 کیلو گرفت یا نمایندگی که نامه رو خودش ردیف میکنه شمارشو اعلام کنه حق الزحمه شو کامل میدم.

مرسی
معمولا کسی این کار نمیکنه چون معرفی نامه باید همراه با درخواست شرکت و آگهی تاسیس شرکت ضمیمه مدارم ثبت نامی بشه که برا شرکت مسوولیت بهمراه میاره، اگر خدای نکرده تخلفی با اینترنت انجام بشه اول میرن سراغ شرکت که مدارکش تو پرونده اینترنت شما هست. مگر آشنا که شما رو بشناسه براتون این کار انجام بده.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

مرسی

دوست عزیز
وایمکس ایرانسل غیر از گواهی ،کپی روزنامه رسمی هم می خواد. پس شخص آشنا باید پیدا کنین.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
من 130 تومان دیشب برای 2مگ شارژ کردم الان میبینم اینقدر زده میزان اعتبار 379619

دیشب شارژ کردم

بعد پایین زده موجودی حساب 166688

یکی تویضح بده چی به چی هست؟؟

من الان گیج شده م

بالا