• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

sami_1985

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من ميخوام حدود 800 تومان دوربين فيلم برداری برای خونه بخرم،چه چيزی پيشنهاد ميکنيد؟
ميخوام Fullhd باشه و ترجيحاً Canon يا Panasonic باشه.مگه اينکه با اين قيمت Sony واقعاً ارزشش بيشتر باشه.
راستی hard هم نخوره،چون هم باطری زياد مصرف ميکنه،هم ممکنه زياد ضربه بخوره.(حالا اگه ديديد با 100 تا 200 تومان بالاتر میشه جنس بهتر با کارايی بيشتری خريد،اشکال نداره)لطفاً 3-4 مدل به ترتيب خوب بودن معرفی کنيد
فقط اگه ميشه زود جواب بديد،آخه ميخوام شنبه يا صبح يکشنبه خريد کنم.اگه جايی که قيمت خوب+جنس خوب ميده ميشناسيد معرفی کنيد.
ممنون ، شاد باشيد

ممنون از اينهمه پيشنهاد و کمک دوستان!!:blink:
من امروز دوربين رو خريدم،مينويسم که شايد کسه ديگه اي به دردش بخوره!
من پاناسونيک مدل Tm80 خريدم! به قيمت 780 تومان!رفته بودم که Hs80 بخرم،اما به دليل hard و مشکلاتش نگرفتمش.
فيلمی که تو نور خونه گرفته ميشه،کيفيت نداره و منو راضی نکرد!پيکسل ها به طور واضحی تو ذوق ميزنه!:wacko:
راضی نيستم از خريدم،با اينکه انقدر گرون خريدم! نکته ديگه اينکه تو نور خونه،سيستم فوکوس ش خيلی ضعيف کار ميکنه!اما اين قضيه چون صبح خريد کردم،کاملا خوب و سريع عمل ميکرد!
در کل اگه برای جاهای کم نور ميخوايد استفاده کنيد،راضی کننده نيست!اما تو نور بيرون از خونه تا وقتی آفتاب باشه،قابل قبول هست.
راستی اين دوربين به 16 گيگ حافظه داخلی از نوع sd مجهز هست!باطريش برای فيلم برداری حدود يک و نيم ساعت جواب ميده.
باز هم اگه چيزی از دوربين بر خوردم،ميگم.
شاد باشيد

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوست عزیز من درخواستتون رو دیدم.اگه میخواستید دوربین عکاسی بخرید تا اونجایی که میتونستم کمک میکردم.ولی در مورد هندی کم ها اطلاعاتی ندارم.شرمنده.اگر جوابی هم میدادم به درد شما نمیخورد:)

overdose

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.
من میخواستم دوربین 4/3 بگیرم چیز خوبی که پیدا کردم Sony Alpha NEX 7 بود که درست حسابی ریلیز نشده و تایلند رو آب برده و سونی انگشت به دهن مونده. میخواستم ببینم اگه مدل دیگه ای هست که داخل ایران گیر بیاد و قدرتش خوب باشه؟ همین سونی رو هم چنتا نمایندگی سوال کردم نداشتن اگه گیر بیاد خوبه

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من میخواستم دوربین 4/3 بگیرم چیز خوبی که پیدا کردم Sony Alpha NEX 7 بود که درست حسابی ریلیز نشده و تایلند رو آب برده و سونی انگشت به دهن مونده. میخواستم ببینم اگه مدل دیگه ای هست که داخل ایران گیر بیاد و قدرتش خوب باشه؟ همین سونی رو هم چنتا نمایندگی سوال کردم نداشتن اگه گیر بیاد خوبه
سلام
دوست عزیز چرا به این رده علاقه دارید؟
محدودیتهاشو میشناسین؟ قیمت تجهسزاتشو خبر دارین؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
sony nex 7 جزء 4/3 ها نیست بلکه سنسورس اندازه slr هایی مثل nikon d7000 هست و کیفیتشم قابل قیاس با 4/3 ها نیست . اگر هم غیر از سونی خواستی بگیری به نظرم الیمپوس از همه بهتره و کیفیتش از پاناسونیک که گرونتره بهتره . میتونی کیفیت nex5n کع خیلی شبیه اونه با دیگر برندها مقایسه کنی .
Studio shot comparison: Digital Photography Review

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
آقا از بابت لینک بسیار ممنونم
خیلی عالی بود

overdose

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوست عزیز چرا به این رده علاقه دارید؟
محدودیتهاشو میشناسین؟ قیمت تجهسزاتشو خبر دارین؟

یکی اینکه خیلی سبک و کوچیکه و برای استریت فوتوگرافی توی چشم نمیزنه و سنسورش خیلی بزرگه و از محدودیتاش فقط به نظرم روی ایزو بالا جواب نمیده .... تجهیزاتش از dslr ها ارزونتره و mount روش سوار میشه و لنزای دیگه هم روش سوار میشن.... لایکا یه مدل زده mp9 همچین چیزی ... فول.... سنسورش اندازه 5d هست و .. کلا با این قیمتی که سری های 4/3 دارن میشه بخوبی ازشون کار کشید و توی خیابون اگه کسی اون لایکاای 8 هزار دلاریو ببینه فک میکنه با دوربین 50 سال پیش عکس میگیری....

sony nex 7 جزء 4/3 ها نیست بلکه سنسورس اندازه slr هایی مثل nikon d7000 هست و کیفیتشم قابل قیاس با 4/3 ها نیست . اگر هم غیر از سونی خواستی بگیری به نظرم الیمپوس از همه بهتره و کیفیتش از پاناسونیک که گرونتره بهتره . میتونی کیفیت nex5n کع خیلی شبیه اونه با دیگر برندها مقایسه کنی .

آره سنسورش مثل alpha 77 هست و تقریبا کلا شبیه هم هستن (برادرای دوقلوی چاق و لاغر......) المپیوس کودوم مدلش مد نظرتون هست؟ من فیلمبرداری 60 فریم رو بسیار نیاز دارم همچنین اینکه تعداد بیشتری عکس در ثانیه بگیره.... فکر میکنم این گروه از بدون آینه ها بیشتر به کار بنده بیاد.. nex5n هم خوبه توی رنج بعد از nex7 و میشه بالاتر از دیگر برندا دونست اما فک کنم ایزوش از 200 شروع میشه و فلشش جدا نصب میشه .... اما از nex7 خیلی کوچیکتره و تقریبا مث یه میکرو 4/3 هست

Last edited:

amir.bikas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من می خوام یه دوربین عکاسی توی رنج 300-400 تومن بخرم, ولی نمی دونم چه مدلی
با این پول فکر نمی کنم بتونم SLR بخرم پس بهتره بریم سراغ Compact
فقط نمی دونم دوربین های کامپکتی هست که امکاناتی شبیه به: تنظیم Aperture, white balance, و focal length حرفه ای داره یا نه؟
اگه قیمتش هم بیشتر شد اشکالی نداره
کلا فکر می کنین دوربین کامپکت به درد شروع می خوره یا از همین حالا باید رفت سراغ SLR؟
و دوستان اگه فکر می کنین فقط با خرید دوربین SLR میشه این امکانات و کیفیت مطلوب رو گرفت حتما بهم گوش زد کنین
ممنون میشم اگه دوستان بهم در این مورد مشاوره بدن

SinaHunter

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من بین این دوتا موندم
مهم واسم فقط کیفیته عکس هست فیلمبرداری نمیکنم اصلا-زوم هم مهم نیست
Canon PowerShot A3300 IS
و
Fujifilm FinePix T300
ممنون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان
من می خوام یه دوربین عکاسی توی رنج 300-400 تومن بخرم, ولی نمی دونم چه مدلی
با این پول فکر نمی کنم بتونم SLR بخرم پس بهتره بریم سراغ Compact
فقط نمی دونم دوربین های کامپکتی هست که امکاناتی شبیه به: تنظیم Aperture, white balance, و focal length حرفه ای داره یا نه؟
اگه قیمتش هم بیشتر شد اشکالی نداره
کلا فکر می کنین دوربین کامپکت به درد شروع می خوره یا از همین حالا باید رفت سراغ SLR؟
و دوستان اگه فکر می کنین فقط با خرید دوربین SLR میشه این امکانات و کیفیت مطلوب رو گرفت حتما بهم گوش زد کنین
ممنون میشم اگه دوستان بهم در این مورد مشاوره بدن

سلام.
با این پول شما میتونید یه کامپکت بخرید.و اگه بودجه تون رو حدود 200 افزایش بدید slr-like مثل g12 canon یا s100 یا مدل های دیگه از برند های دیگه
و اگه میخواید slr بخرید باید حداقل بودجه تون 700باشه تا بتونید d3100 نیکون با لنز 18-55 بگیرید که خوب ممکنه تجهیزات جانبی هم جداگانه بخرید
و اگر کامپکت میخوای بگیری(که مناسب با بودجه تون هست) میتونید از بین موارد زیر انتخاب کنید:
Canon PowerShot SX230 HS
Fujifilm FinePix F600EXR
Nikon Coolpix P300

که هر کدوم مشخصات ویژه ی خودش و داره
مثلا" فوجی بیشترین focal length رو داره.همچنین محدوده ی ایزو ی زیاد. ولی Aperture زیادی جالبی نداره
یا Aperture نیکون بهتر از اون دو تاست
یا سرعت شاتر 230 نسبت به این دو تا خیلی بهتره
ولی به نظر من 230 یه کامپکت خیلی خوبه.فکر کنم بهتر از اون دو تا باشه
و در آخر میگم اگر دنبال عکاسی حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم slr بگیرید.اگر نه slr-like
و یه چیزی رو یادتون نره:با تنظیمات درست دستی(حتی تو کامپکت ها) میتونید عکس هایی بگیرید که با حالت اتومات slr نمیتونید بگیرید
موفق باشید

سلام
من بین این دوتا موندم
مهم واسم فقط کیفیته عکس هست فیلمبرداری نمیکنم اصلا-زوم هم مهم نیست
Canon PowerShot A3300 IS
و
Fujifilm FinePix T300
ممنون

سلام
به نظر من a3300 بهتر از فوجی هست
ولی هر دوی این ها کیفیت عکسشون نسبت به منطقه ای که سطح نور یکسانی نداره زیاد جالب نمیشه
موفق باشید

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
سلام، لطفا برای خرید دوربین حدود قیمت 300 تومن حالا کمی بالاتر یا پایین تر راهنمایی کنید، کیفیت عکس و بالاترین جزییات اولین اولویت رو برام داره و البته با نرم افزار های ویرایش و پردازش گرافیکی تصاویر هم تا حدودی اشنایی دارم. برای کاربرد های معمولی و روزمره و نه حرفه ای (مثلا سفر، گردش، میهمانی و همچین چیز هایی...) و اینکه برای عکسای بهتر چه چیز های دیگه ای نیاز هست مثلا فلاش جداگانه که نصب بشه یا پایه؟!

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
sx230 رو پیشنهاد میکنم . سنسور جدیدی که رو این مدلها گذاشته خیلی کیفیتشو برده بالا گذشته از اون که زوم بالا و تنظیمات دستی هم داره .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام، لطفا برای خرید دوربین حدود قیمت 300 تومن حالا کمی بالاتر یا پایین تر راهنمایی کنید، کیفیت عکس و بالاترین جزییات اولین اولویت رو برام داره و البته با نرم افزار های ویرایش و پردازش گرافیکی تصاویر هم تا حدودی اشنایی دارم. برای کاربرد های معمولی و روزمره و نه حرفه ای (مثلا سفر، گردش، میهمانی و همچین چیز هایی...) و اینکه برای عکسای بهتر چه چیز های دیگه ای نیاز هست مثلا فلاش جداگانه که نصب بشه یا پایه؟
!

من هم مثل پست قبل همین مدل رو پیشنهاد میدم.چون تو این رده قیمت میشه گفت تنها دوربین خوبیه که تنظیمات دستی هم داره
فلاش جدا به هیچ کدوم از کامپکت ها نمیتونی وصل کنی.مگر این که slr-like باشه و اون مبحثش جداست
کلا" تو محیط های کم نور احتیاج به یه سطح نگه دارنده ی بدون لغزش هست.حالا اون سطح بهتره سه پایه باشه.
موفق باشی

Last edited:

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به دوستان و اساتید
ببخشید یک سوال شاتر جداگونه چیه؟
در ضمن دوربین پیشنهاد شده بسیار دوربین خوبیه و کاملا تایید میشه فکر کنم حدود 360-70 باشه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به دوستان و اساتید
ببخشید یک سوال شاتر جداگونه چیه؟
در ضمن دوربین پیشنهاد شده بسیار دوربین خوبیه و کاملا تایید میشه فکر کنم حدود 360-70 باشه

سلام.
محمد جان ببخشید اشتباه از من بود.میخواستم بنویسم فلاش نمیدونم چرا نوشتم شاتر :دی
حالا ویرایشش میکنم.ممنون بابت اطلاع(داشت آبرومون میرفت ها)

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
من شرمندم قصد بی ادبی نداشتم فکر کردم تکنولوژی جدیدست که من نمیشناسم واقعا هیچی بعید نیست از تکنولوژی

اقا راستی تو فلاشهای جدید میشه با استفاده از تریگر نوریش با کامپکتها نیز استفاده بشه البته مطمئنا به درد این دوستمون نمیخوره ولی کارای جالبی میشه باهاش کرد و نتیجه خوبی داره
البته فلاش از دوربین جدا هست که خودش یک مزیته

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خواهش میکنم.اتفاقا" خوب شد گفتید و مطلع شدم.ممکن بود بعضی ها با خوندن پست من برداشت اشتباهی میکردند و در نتیجه مقصر بودم
----------------------------------
میشه در مورد همین فلاش ها و تریگر یه کم توضیح بدی؟چون من به جز متراژ ساپورت و نوع لامپ هیچ اطلاعاتی در مورد فلاش ها ندارم.
یعنی چه جوری میشه با شاتر هماهنگش کرد؟(چون ممکنه خیلی به کارم بیاد
ممنون میشم اگر بتونی راهنمایی ام کنی

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خواهش میکنم.اتفاقا" خوب شد گفتید و مطلع شدم.ممکن بود بعضی ها با خوندن پست من برداشت اشتباهی میکردند و در نتیجه مقصر بودم
----------------------------------
میشه در مورد همین فلاش ها و تریگر یه کم توضیح بدی؟چون من به جز متراژ ساپورت و نوع لامپ هیچ اطلاعاتی در مورد فلاش ها ندارم.
یعنی چه جوری میشه با شاتر هماهنگش کرد؟(چون ممکنه خیلی به کارم بیاد
ممنون میشم اگر بتونی راهنمایی ام کنی

روی یکسری از فلاشها یک تریگر(تحریک کننده)نوری هست که میشه با نور فلاش اونرو تحریک کرد و همزمان با فلاش سر خود دوربین فلاش مذکور نیست شلیک میشه البته دراین موارد تنظیمات فلاش به عهده خودتونه چون هیچ ارتباطی با خود دوربین برقرار نمیکند میشه ابتدا با سعی خطا به نتیجه رسید و بعد از چند وقت که این کارو بکنید دقیقا دستتون بیاد که شرایط مختلف چه تنظیماتی انجام بدین.اینم یاد اوری کنم که دوربینتون باید قابلیت خاموش کردن پری فلاشو داشته باشه وگرنه فلاشتون با پری فلاش دوربین تحریک میشه

اگر بخواین از فلاش قدیمیتر یا فلاش های که مجهز به این تریگر نیستن استفاده کنید میتونید از تریگر جدا استفاده کنید که به زیر فلاش بسته میشه

مدلهای sb700-sb800- sb900 نیکون این قابلیت دارن که البته قیمتشون باید مد نظرتون باشه (700) 450 تومن (800)تولید نمیشه دسته دوش 400 (900) 650 تومنه
البته فلاشهای فوق العاده حرفهای هستن این مدلا که وقتی با dslr باهاشون کار میکنی لذت میبری

نیسین هم یکی از برندهایی هست که قیمتاش کمتره و وقتی پای بودجه وسطه معمولا دوستان به اون پناه میبرن که از 150 تا 270 تومن فلاش داره بسیار کار راه اندازه ولی به پای نیکون و کنون نمیرسه

اگر جای از عرایضم اشتباه دوستن بگن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون محمد جان.توضیحات خوبی دادی.با این حساب بهتره با فلاش خود دوربین کار کنم(210 من هنگ میکنه اگر بیشتر از خودش پول فلاش بدم)
البته من زیاد از فلاش استفاده نمیکنم

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون محمد جان.توضیحات خوبی دادی.با این حساب بهتره با فلاش خود دوربین کار کنم(210 من هنگ میکنه اگر بیشتر از خودش پول فلاش بدم)
البته من زیاد از فلاش استفاده نمیکنم
انجام وظیفه بود امیدوارم اطلاعاتو درست داده باشم
صددر صد باید برای خرج کردن پول برای تجهیزات توجیه داشت و کاملا موافقم باهات ولی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه مهر این فلاشارو که نصیب ما کرده وایشالا تو این چند وقت یدونه میخرم

بالا