سلام دوستان
من ميخوام حدود 800 تومان دوربين فيلم برداری برای خونه بخرم،چه چيزی پيشنهاد ميکنيد؟
ميخوام Fullhd باشه و ترجيحاً Canon يا Panasonic باشه.مگه اينکه با اين قيمت Sony واقعاً ارزشش بيشتر باشه.
راستی hard هم نخوره،چون هم باطری زياد مصرف ميکنه،هم ممکنه زياد ضربه بخوره.(حالا اگه ديديد با 100 تا 200 تومان بالاتر میشه جنس بهتر با کارايی بيشتری خريد،اشکال نداره)لطفاً 3-4 مدل به ترتيب خوب بودن معرفی کنيد
فقط اگه ميشه زود جواب بديد،آخه ميخوام شنبه يا صبح يکشنبه خريد کنم.اگه جايی که قيمت خوب+جنس خوب ميده ميشناسيد معرفی کنيد.
ممنون ، شاد باشيد
ممنون از اينهمه پيشنهاد و کمک دوستان!!:blink:
من امروز دوربين رو خريدم،مينويسم که شايد کسه ديگه اي به دردش بخوره!
من پاناسونيک مدل Tm80 خريدم! به قيمت 780 تومان!رفته بودم که Hs80 بخرم،اما به دليل hard و مشکلاتش نگرفتمش.
فيلمی که تو نور خونه گرفته ميشه،کيفيت نداره و منو راضی نکرد!پيکسل ها به طور واضحی تو ذوق ميزنه!:wacko:
راضی نيستم از خريدم،با اينکه انقدر گرون خريدم! نکته ديگه اينکه تو نور خونه،سيستم فوکوس ش خيلی ضعيف کار ميکنه!اما اين قضيه چون صبح خريد کردم،کاملا خوب و سريع عمل ميکرد!
در کل اگه برای جاهای کم نور ميخوايد استفاده کنيد،راضی کننده نيست!اما تو نور بيرون از خونه تا وقتی آفتاب باشه،قابل قبول هست.
راستی اين دوربين به 16 گيگ حافظه داخلی از نوع sd مجهز هست!باطريش برای فيلم برداری حدود يک و نيم ساعت جواب ميده.
باز هم اگه چيزی از دوربين بر خوردم،ميگم.
شاد باشيد