واو
کمتر دیده بودم اینطور کشدار بشه بازیها!
کدوم شبکه نشون میده این بازیارو؟ رو هاتبرد یا w3 اگه کانالی هست بکید
ما آخر نفهمیدیم تو والیبال دوست داری یا نه. قبلا نگاه میکردی یا نه

الان که کلا فوتبال رو ول کردی همه جا از والیبال میگی
کلا تیم های هم سطح خیلی زیاد پیش میاد اینطوری بشه بازیشون
دو سال پیش روسیه و برزیل یک بازی پنج گیمه انجام دادن که سه گیمش بالای 45 امتیاز رد و بدل شد. یکی از گیم ها رو هم برزیل 51 49 برد
کلا از وقتی والیبال به صورت رالی انجام میشه بسیار زیباتر شده و قابل مقایسه با قانون قدیمی نحوه محاسبه امتیاز نیست
الان هر کسی حتی یک بار بشینه یک بازی والیبال سطح بالا رو ببینه عاشقش میشه احتمالا تو هم الان عاشق شدی :دی
...
یک خاطره تلخ تعریف کنم براتون در مورد همین والیبال که اصلا چطوری شد من با والیبال آشنا شدم
ما بچه بودیم یک فامیلی داشتیم که قد بلندی داشت. ورزشکار رو فرم کلا همه چی تموم
والیبال بازی میکرد
یک همسایه دیوار به دیوار داشتن تو کرج به نام بهنام محمودی
این پسره اسمش شهرام بود
این دو تا خیلی با هم مچ بودن توی والیبال. داداشم همیشه توی تهران یا کرج که اینا تمرین داشتن میرفت سالن بازی هاشون رو ببینه. منم خیلی وقت ها باهاش میرفتم
همون سال یک باشگاه دسته اولی (اون موقع لیگ برتر نبود) به این دو نفر پیشنهاد داد که بیان براشون بازی کنن. پیشنهاد باشگاه اون موقع 1 میلیون بود برای یک سال که واقعا پول خوبی بود
بهنام رفت و پیشنهاد رو قبول کرد اما شهرام به خاطر اینکه میگفت زیر 3 تومن قبول نمیکنه نرفت
خلاصه اون بهنام محمودی رفت و کم کم شد بازیکن تیم ملی و بازیکن باشگاهی ایتالیا و شهرام ...
کسی که یکی دو سال بعد از اون پیشنهاد اسیر مواد مخدر شد و ورزش رو گذاشت کنار و همین یک سال پیش به خاطر شدت اعتیادش فوت کرد