• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کمالوند ، بازار گرد ، ظریف اصلا توی زمین هم نیومدند ، نادی رو هم زیاد خستش نمیکرد و به عنوان تعویضی میاوردش ... واسه بازی بعدی اگه بخواد اینها رو بازی بده دهن حریفشون سرویسه .
من واسه همین گفتم ارژانتین حریف سر سختی نبود چون به بازیکنهای اکثرا جوون و ذخیره ی ما باخت !

واووووو ، امریکا عجب تیم سر سختیه ! الان ست اول بازی با ایتالیا 37-37 برابر هستند ! :eek: نشون میده تیم خیلی کم اشتباهی هستند !

ادیت : ایتالیا ست اول رو 41 - 39 از امریکا برد !

واو

کمتر دیده بودم اینطور کشدار بشه بازیها!
کدوم شبکه نشون میده این بازیارو؟ رو هاتبرد یا w3 اگه کانالی هست بکید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بقیه بازیهای ایران

ایران و امریکا 6 آذر ساعت 5:40
ایران و مصر 7 آذر ساعت 5:40
ایران و چین 8 آذر ساعت 9:40
ایران و برزیل 11 آذر ساعت 5:40
ایران و روسیه 12 آذر ساعت 5:40
ایران و ایتالیا 13 آذر ساعت 9:40

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اینکه یه جا خوب نتیجه بگیریم بگیم بهشون پول بدیم یا مثل فوتبال بد نتیجه میگیرن بگیم ندین، میشه مثل ورزش کشورای عربی. اینجوری که نمیشه لیگ حرفه ای داشت.
با همین حرفا فوتبال رو به اعماق مرداب انداختیم. درست کردنشم کار حضرت فیله!! باید یه لیگ حرفه ای با زیرساختهای مناسب و مدیران خوب رو راه بندازیم. با درآمد و اقتصاد خوب.
نه اینکه تا روز آخر معلوم نباشه یه تیمی هست یا نیست.
البته حرفتون درسته من منظورم این بود که باید بیشتر و خیلی بیشتر بهشون بها داده بشه ولی اینم که حتی اگر والیبالمون اینقدر قوی نبود بازم باید به سطح تأمین مالی و معیشتی ورزشکاراش توجه کامل بشه رو قبول میکنم اصلاً حرفه ای بودنم همینه

خب امروزم از پس یه ابرقدرت آمریکای جنوبی براومدیم فقط از بچه ها یه خواهش دارم بالاخره ما مسلمونیم و به دعا اعتقاد داریم :rolleyes: ازتون میخوام یه دعای ویژه ! برای برد برزیل ابرقدرت اول آمریکای جنوبی و جهان بکنید چون بردن برزیل میتونه مثل بمب تو دنیای والیبال و حتی تاریخ والیبال صدا کنه خیلی تیم مخوفیه این برزیل جدی میگم این تیم بازیکنای اتیش پاره ای داره که بردنشون خیلی لذت داره یه غرور عجیبی دارن که ایتالیا و روسیه رو هم بارها به زانو درآوردن درست ده سال قبل بود که تیم نوجوانانمون تو فینال مغلوب اونا شد و اولین مقام بزرگ جهانیمون شد نایب قهرمانی نوجوانان و حالا اکثر اون نوجوانان الان تو دوتا تیم ایران و برزیل هستن ولی با این تفاوت که ما رو به رشد ترین تیم دنیاییم (بدون شک و اغراق) و اوج کارمون میتونه همین برد باشه
البته همچنان باید منتظر باشیم ببینیم جلوی آمریکا چه خواهیم کرد و بعد جلوی چین و مصر و ...
بعدش برزیل
من که لحظه شماریم برای این بازی نفسگیر از حالا شروع شده :happy:

خب اینم [video=youtube;_D1eVEZxTrA]http://www.youtube.com/watch?v=_D1eVEZxTrA[/video] مصاحبه فیاضی با سایت فدراسیون جهانی والیبال ماشالا پوریا :happy:

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
بازیها رو فکر کنم الجزیره 2 روی نایل ست پخش کنه!
=====================================
من الان داشتم جزییات بازی ایتالیا -آمریکا رو میدیدم که ایتالیا 3-1 برد و 3 امتیاز گرفت و 11امتیازی شد!!
آمریکا کلآ روی 3 بازیکن چرخیده،3 بازیکن دارن که هر کدوم بالای 15 امتیاز بدست آوردن،شماره 1 و 8 و 13 که به ترتیب 18،16،20 امتیاز تو حمله واسه آمریکا کسب کردن.
یعنی اگر بتونیم این 3 بازیکن رو خوب شناسایی کنیم و بتونیم خوب دفاعشون کنیم میتونیم برنده ی بازی با آمریکا باشیم.
ضمن اینکه آمریکا تو این بازی کلآ 8 بار دفاع کرده و نشون میده آنچنان دفاع روی تور شاخی نداره!!

ایتالیا هم بیشتر روی ساوانی و میشل لاسکو حساب باز کرده و این دو نفر جمعآ 38 امتیاز حمله،4 دفاع روی تور،3 امتیاز سرویس واسه ایتالیا گرفتن!!
مسترآنجلو هم 4 تا دفاع داشته و ایتالیا کلآ 13 دفاع روی تور انجام داده!!
کلآ نشون میده بازی با ایتالیا خیلی سخت هست،ولی خوب امیدوارم شرایط بازی طوری باشه که ما بتونیم اون بازی رو هم خوب بازی کنیم.

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بازیها رو فکر کنم الجزیره 2 روی نایل ست پخش کنه!
=====================================
من الان داشتم جزییات بازی ایتالیا -آمریکا رو میدیدم که ایتالیا 3-1 برد و 3 امتیاز گرفت و 11امتیازی شد!!
آمریکا کلآ روی 3 بازیکن چرخیده،3 بازیکن دارن که هر کدوم بالای 15 امتیاز بدست آوردن،شماره 1 و 8 و 13 که به ترتیب 18،16،20 امتیاز تو حمله واسه آمریکا کسب کردن.
یعنی اگر بتونیم این 3 بازیکن رو خوب شناسایی کنیم و بتونیم خوب دفاعشون کنیم میتونیم برنده ی بازی با آمریکا باشیم.
ضمن اینکه آمریکا تو این بازی کلآ 8 بار دفاع کرده و نشون میده آنچنان دفاع روی تور شاخی نداره!!

ایتالیا هم بیشتر روی ساوانی و میشل لاسکو حساب باز کرده و این دو نفر جمعآ 38 امتیاز حمله،4 دفاع روی تور،3 امتیاز سرویس واسه ایتالیا گرفتن!!
مسترآنجلو هم 4 تا دفاع داشته و ایتالیا کلآ 13 دفاع روی تور انجام داده!!
کلآ نشون میده بازی با ایتالیا خیلی سخت هست،ولی خوب امیدوارم شرایط بازی طوری باشه که ما بتونیم اون بازی رو هم خوب بازی کنیم.
سه تا بازی آخرمون با ابرقدرتا افتاده برزیل روسیه ایتالیا !!
امیدوارم دور سوم چین و مصرو دست کم نگیریم و جلو آمریکا هم کم نیاریم بعدشم خدا کریمه !

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
از نوید عزیز و کاپیتان اسپارو و جیمی جامپ عزیز بابت جواب ممنونم در جواب نوید باید بگم اسم گزارشگر معروف آقای جواد محتشمیان هست . عجیبه ایشون تا حالا گزارش نکردن!!!!!!!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
از نوید عزیز و کاپیتان اسپارو و جیمی جامپ عزیز بابت جواب ممنونم در جواب نوید باید بگم اسم گزارشگر معروف آقای جواد محتشمیان هست . عجیبه ایشون تا حالا گزارش نکردن!!!!!!!!

قربونت کپتان علی ولی جیمی جامپ اسمشو نمیدونس با اینکه فرقی نداره:دی

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سه تا بازی آخرمون با ابرقدرتا افتاده برزیل روسیه ایتالیا !!
امیدوارم دور سوم چین و مصرو دست کم نگیریم و جلو آمریکا هم کم نیاریم بعدشم خدا کریمه !

3 بازی آخر فوق العاده سخته.
برزیل و روسیه و ایتالیا واسه قهرمانی میجنگن.

واسه بازی با ایتالیا میخوام دو تا نکته ی خوب و بد بگم،اول اینکه ایتالیا قبل از بازی با ما،باید با ژاپن بازی کنه که بازی آسونی میتونه باشه،مگر اینکه فشار تماشاگرا اذیتش کنه!! این نکته ی بدش بود!!
نکته ی خوبش اینه که ایتالیا فرصت کمتری واسه استراحت داره و فردا صبحش ساعت 5.5 باید با ما بازی کنه!!
یعنی همین برنامه ای که واسه بازی ایران-کوبا پیاده شد واسه ایتالیا هم هست!!

امیدوارم نکته ی خوب و بدی که گفتم جفتش به نفع ما بشه و بتونیم بازی با ایتالیا رو بگیریم.
پارسال تو بازیهای جهانی بدجوری اون پاسورشون ورمگلیو،حال معروف رو گرفت!!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فقط امیدوارم اتفاقی که همیشه تو ورزشمون میوفته اینبار نیوفته
اونم اینکه بعد از یه دوره خوب همه چیز فراموش بشه و یه مربی بیخود بیارن و از روزای اوج فاصله بگیریم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
واو

کمتر دیده بودم اینطور کشدار بشه بازیها!
کدوم شبکه نشون میده این بازیارو؟ رو هاتبرد یا w3 اگه کانالی هست بکید
ما آخر نفهمیدیم تو والیبال دوست داری یا نه. قبلا نگاه میکردی یا نه :D
الان که کلا فوتبال رو ول کردی همه جا از والیبال میگی

کلا تیم های هم سطح خیلی زیاد پیش میاد اینطوری بشه بازیشون
دو سال پیش روسیه و برزیل یک بازی پنج گیمه انجام دادن که سه گیمش بالای 45 امتیاز رد و بدل شد. یکی از گیم ها رو هم برزیل 51 49 برد

کلا از وقتی والیبال به صورت رالی انجام میشه بسیار زیباتر شده و قابل مقایسه با قانون قدیمی نحوه محاسبه امتیاز نیست
الان هر کسی حتی یک بار بشینه یک بازی والیبال سطح بالا رو ببینه عاشقش میشه احتمالا تو هم الان عاشق شدی :دی
...

یک خاطره تلخ تعریف کنم براتون در مورد همین والیبال که اصلا چطوری شد من با والیبال آشنا شدم
ما بچه بودیم یک فامیلی داشتیم که قد بلندی داشت. ورزشکار رو فرم کلا همه چی تموم
والیبال بازی میکرد
یک همسایه دیوار به دیوار داشتن تو کرج به نام بهنام محمودی
این پسره اسمش شهرام بود
این دو تا خیلی با هم مچ بودن توی والیبال. داداشم همیشه توی تهران یا کرج که اینا تمرین داشتن میرفت سالن بازی هاشون رو ببینه. منم خیلی وقت ها باهاش میرفتم
همون سال یک باشگاه دسته اولی (اون موقع لیگ برتر نبود) به این دو نفر پیشنهاد داد که بیان براشون بازی کنن. پیشنهاد باشگاه اون موقع 1 میلیون بود برای یک سال که واقعا پول خوبی بود
بهنام رفت و پیشنهاد رو قبول کرد اما شهرام به خاطر اینکه میگفت زیر 3 تومن قبول نمیکنه نرفت
خلاصه اون بهنام محمودی رفت و کم کم شد بازیکن تیم ملی و بازیکن باشگاهی ایتالیا و شهرام ...
کسی که یکی دو سال بعد از اون پیشنهاد اسیر مواد مخدر شد و ورزش رو گذاشت کنار و همین یک سال پیش به خاطر شدت اعتیادش فوت کرد :(

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
یک توصیه : صحر خیر باز تا کام روا باشی :)

بعد از مدت ها مجبورم به این توصیه عمل کنم چون نمی شه از خیر بازی ایران گذشت ..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من بازيرو کامل ديدم صبح...خيلی عالی بازی کردن..ولی لهستان خيلی قويتر از آرژانتين بود..خيلی

من هنوز تو کف بردن لهستان موندم.

اين کوبام خيلی قوی داره بازی میکنه..همرو داره درو میکنه.

persian tool

Registered User
لایک‌ها
19
منظورش از استکبار جهانی آمریکاس
یک شنبه با امریکا بازی داریم .

AmX

Registered User
لایک‌ها
0
سایت فدراسیون بالا نمیاد، میاد؟!

بالا