• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
من نمیدونم چی شده از 3-4 روز پیش کانکت میشه ولی هیچ سایتی بالا نمیاد ... یعنی انگار کانکت نشده !
به پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت میگن ... هی میگن سیستم رو ریستارت کن و از این داستانا ... آخرشم هیچی به هیچی !
کسی از دوستان این مشکل رو داشته ؟

اینها رو یه چك كن، شاید مشكلی تو تنظیمات بوجود آمده.

1- مطمعن شو IP كارت شبكه ات تو محدوده IP مودمت هست، چه دستی چه اتوماتیك اگه IP تنظیم شده باشه، بازم یه بررسی بكن. برای مثال اگه مودمت 192.168.1.1 باشه، كارت شبكه ات باید دارای IP تو این محدوده باشه 192.168.1.3 تا 192.168.1.254 و Subnetmask باید 255.255.255.0 باشه، همچنین Default Gateway باید با IP مودمت یكی باشه

2- توی تنظیمات مودمت گزینه NAT باید فعال باشه

3- آدرس های DNS سرور رو اگه IP شبكه ات دستی تنظیم شده یه بررسی بكن، Primary و Secondary رو یه بار تغییر بده ببین تفاوتی میكنه یا نه، یكی از این مقادیر رو آزمایش كن:
8.8.8.8
4.2.2.4
208.67.222.222
208.67.220.220

اگه هنوز مشكل تو باز كردن صفحه داشتی، یه Trace از یه سایت و یه Trace از یكی از اون DNS سرورها بگیر و اطلاعاتشون رو بگذار اینجا. واسه Trace گرفتن تو ویندوز برو تو Start Menu و Run رو بزن، تو صفحه ظاهر شده تایپ كن CMD و كلید Enter رو بزن، تو پنجره باز شده تایپ كن

Trace 8.8.8.8
یا
Trace SiteName.com

بعد از اتمام پروسه Trace روی پنجره رایت كلیك كن، Select All رو انتخاب كن، كلید Enter رو بزن، بیا اینجا توی پستت رایت كلیك كن و Paste كن.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
اینها رو یه چك كن، شاید مشكلی تو تنظیمات بوجود آمده.

1- مطمعن شو IP كارت شبكه ات تو محدوده IP مودمت هست، چه دستی چه اتوماتیك اگه IP تنظیم شده باشه، بازم یه بررسی بكن. برای مثال اگه مودمت 192.168.1.1 باشه، كارت شبكه ات باید دارای IP تو این محدوده باشه 192.168.1.3 تا 192.168.1.254 و Subnetmask باید 255.255.255.0 باشه، همچنین Default Gateway باید با IP مودمت یكی باشه

2- توی تنظیمات مودمت گزینه NAT باید فعال باشه

3- آدرس های DNS سرور رو اگه IP شبكه ات دستی تنظیم شده یه بررسی بكن، Primary و Secondary رو یه بار تغییر بده ببین تفاوتی میكنه یا نه، یكی از این مقادیر رو آزمایش كن:
8.8.8.8
4.2.2.4
208.67.222.222
208.67.220.220

اگه هنوز مشكل تو باز كردن صفحه داشتی، یه Trace از یه سایت و یه Trace از یكی از اون DNS سرورها بگیر و اطلاعاتشون رو بگذار اینجا. واسه Trace گرفتن تو ویندوز برو تو Start Menu و Run رو بزن، تو صفحه ظاهر شده تایپ كن CMD و كلید Enter رو بزن، تو پنجره باز شده تایپ كن

Trace 8.8.8.8
یا
Trace SiteName.com

بعد از اتمام پروسه Trace روی پنجره رایت كلیك كن، Select All رو انتخاب كن، كلید Enter رو بزن، بیا اینجا توی پستت رایت كلیك كن و Paste كن.

داداش فدای دستت ... ولی هیچ جاشو نفهمیدم :دی
مودمم یو اس بیه ... اینا در رابطه با اونم صدق میکنه ؟
ببخشید بازم ... یه خرده زیر سیکل بگی میفهمیم :blush:

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
من نمیدونم چی شده از 3-4 روز پیش کانکت میشه ولی هیچ سایتی بالا نمیاد ... یعنی انگار کانکت نشده !
به پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت میگن ... هی میگن سیستم رو ریستارت کن و از این داستانا ... آخرشم هیچی به هیچی !
کسی از دوستان این مشکل رو داشته ؟

من یکبار همچین مشکلی داشتم بعد از کلی درگیری و این چیزا فهمیدم مشکل از آنتی ویروس و فایروال و اینا هست.
آنتی ویروس رو عوض کردم درست شد.
البته مشکل من اینجوری بود که صفحه در حالت opening یا connecting باقی میموند.

Last edited:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من یکبار همچین مشکلی داشتم بعد از کلی درگیری و این چیزا فهمیدم مشکل از آنتی ویروس و فایروال و اینا هست.
آنتی ویروس رو عوض کردم درست شد.
البته مشکل من اینجوری بود که صفحه در حالت opening یا connecting باقی میموند.

الآن من متوجه یه نکته کوچیک شدم ... قبلا تا میزد کانکتد یه آیکون کانکشن (دو تا مانیتور کوچولو) که یه نقطه هم زیرش این ور اونور میرفت کنار آیکون وایمکس میومد که چند لحظه بعد میرفت ... تا وقتی هنوز نرفته بود هیچ سایتی باز نمیشد و تا میرفت دیگه میشد رفت تو اینترنت ...
الآن اینطوری شده که همون آیکونه میاد ولی نمیره ! نمیره نمیره تا وقتی که یهو دیسکانکت میشه میاد بیرون :wacko:

در مورد آنتی ویروس هم امتحان کردم فرقی نکرد ...

به هر حال زنگ زدم گفتن ارجاع دادیم بخش پشتیبانی فنی فردا زنگ میزنن :rolleyes:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مودمم یو اس بیه ... اینا در رابطه با اونم صدق میکنه ؟

من با اون مودم ها كار نكردم، ولی اصولاً باید برات یه كارت شبكه مجازی تعریف كنه یا اینكه كارت شبكه اكسترنال (خارجی) هست كه با درایور نسب میشه. اگه اینجوری باشه میتونه مشكل كوچیك نرم افزاری ای براش پیش اومده باشه.

اگه درایور داره و با CD نصب میشه، یه بار درایورش رو پاك كن و دوباره نصب كن.
برای پیگیری خطای شناسایی توسط ویندوز، وقطی مودم از دستگاه جدا هست، Network Connection و Device Manager رو باز كن، بعد مودم رو وصل كن، ببین سخت افزار و یا كارت شبكه جدیدی كه پیدا میشه توی این دو صفحه دارای علامت خطا یا هشدار و یا غیر فعال هست یا نه، روش رایت كلیك كن و Enable بكنش. البته این مشكل رو من با تجهیزات USB هارد دیسك و MP3 player های اكسترنال زیاد دیدم، ولی ممكنه در مورد اون مودم هم پیش اومده باشه، ویندوز یكم شاسگوله در مورد قطع و وصل شدن تجهیزاتی كه دیتا زیاد رد و بدل میكنند و اگه قبل از كشیدن اونها از USB بهش نگی كه غیر فعالشون كنه ممكنه برای موارد امنیتی خطرناك بشناستشون و Disable بكنه این تجهیزات رو.

اگه پشتیبانی مشكلت رو حل نكرد و با راه كار بالا هم مشكل حل نشد، یه عكس بگیر از صفحه Network Connection و Device Manager (زیرشاخه های Network Adapter و Other Devices رو باز كن تو Device Manager) و اون تصویر رو بگذار اینجا باهم روش فكر كنیم :happy:

ویرایش: راستی، اون مانیتور كوچولوها كه ظاهر میشند همون كارت شبكه ای هست كه ما باهاش كار داریم، اگه رو اون دابل كلیك كنی، صفحه اطلاعاتش باز میشه و با زدن كلید Properties میتونی به تنظیماتش دسترسی پیدا كنی، تو صفحه تنظیمات گزینه Internet Protocol (TCP/IP) رو پیدا كن و روش دابل كلیك كن، از اونهم یه عكس بگذار.

takest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز وایمکس دریافت کردم 512 واقعا کیفیت و سرعت خوبی داره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان کسی میدونه جای آنتنی که روی مودم های BM632w هست برای وایمکسه یا وایرلس؟ از همین آنتن های 7دسی بل دی لینک میشه بهش وصل کرد؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان کسی میدونه جای آنتنی که روی مودم های BM632w هست برای وایمکسه یا وایرلس؟ از همین آنتن های 7دسی بل دی لینک میشه بهش وصل کرد؟
سلام
دوستان میگفتن برای وایمکسه/توی دفترچه باید توضیح داده باشه
نه اونها مادگی میخوره اینها نری

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

برای وایمکس هست
تو دفترچه اینا رو نوشته:
اتصال آنتن خارجی (اختیاری)
اخطار
از آنتن خارجی در خارج از ساختمان استفاده نکنید.
در زمان رعد و برق ، دیگر از آنتن استفاده نکنید و آن را از مودم جدا کنید.
آنتن خارجی را به واسط مشخص شده ، به شرح زیر متصل نمایید:
1-مودم را از برق بکشید.
2-آنتن خارجی را به مودم وصل نمایید.
3-جهت اطمینان از دریافت مناسب سیگنال های شبکه، آنتن خارجی را در فضایی باز و بدون مانع قرار دهید.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من با اون مودم ها كار نكردم، ولی اصولاً باید برات یه كارت شبكه مجازی تعریف كنه یا اینكه كارت شبكه اكسترنال (خارجی) هست كه با درایور نسب میشه. اگه اینجوری باشه میتونه مشكل كوچیك نرم افزاری ای براش پیش اومده باشه.

اگه درایور داره و با CD نصب میشه، یه بار درایورش رو پاك كن و دوباره نصب كن.
برای پیگیری خطای شناسایی توسط ویندوز، وقطی مودم از دستگاه جدا هست، Network Connection و Device Manager رو باز كن، بعد مودم رو وصل كن، ببین سخت افزار و یا كارت شبكه جدیدی كه پیدا میشه توی این دو صفحه دارای علامت خطا یا هشدار و یا غیر فعال هست یا نه، روش رایت كلیك كن و Enable بكنش. البته این مشكل رو من با تجهیزات USB هارد دیسك و MP3 player های اكسترنال زیاد دیدم، ولی ممكنه در مورد اون مودم هم پیش اومده باشه، ویندوز یكم شاسگوله در مورد قطع و وصل شدن تجهیزاتی كه دیتا زیاد رد و بدل میكنند و اگه قبل از كشیدن اونها از USB بهش نگی كه غیر فعالشون كنه ممكنه برای موارد امنیتی خطرناك بشناستشون و Disable بكنه این تجهیزات رو.

اگه پشتیبانی مشكلت رو حل نكرد و با راه كار بالا هم مشكل حل نشد، یه عكس بگیر از صفحه Network Connection و Device Manager (زیرشاخه های Network Adapter و Other Devices رو باز كن تو Device Manager) و اون تصویر رو بگذار اینجا باهم روش فكر كنیم :happy:

ویرایش: راستی، اون مانیتور كوچولوها كه ظاهر میشند همون كارت شبكه ای هست كه ما باهاش كار داریم، اگه رو اون دابل كلیك كنی، صفحه اطلاعاتش باز میشه و با زدن كلید Properties میتونی به تنظیماتش دسترسی پیدا كنی، تو صفحه تنظیمات گزینه Internet Protocol (TCP/IP) رو پیدا كن و روش دابل كلیك كن، از اونهم یه عكس بگذار.

مرسی ...

اون کارایی رو که گفتی امتحان کردم تغییر خاصی نکرد ... پشتیبانی فنی هم که هنوز زنگ نزدن !

بفرما اینم عکس ها :

http://up5.iranblog.com/images/eozhk1v9dzi7hhq2dx.png
http://up5.iranblog.com/images/ydfbovlktp2eihytc.png
http://up5.iranblog.com/images/d568e1zvma6rb2c7xwyc.png
http://up5.iranblog.com/images/gl6p59n0jd1m84nvaauk.png

ممنون از کمکی که میکنی ... خداییش الآن 6 روزه که وایمکس ندارم دارم با دایل آپ میام .. سرویس شدم :(

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
خب دوست عزیز
این نشون میده که مودم شما IP بهتون نمیده که وصل بشه.
مودمتون از این مودم usb کوچیک هاست؟؟؟؟ یا مودم های قدیمی؟
اگه مودمتون usb هستش. خوب خودش یک برنامه داره که با اون کانکت میشین دیگه به اسم وایمکس منیجر که اونجا یوزر و پسوردتون رو می زنین. احتمالا تنظیمات اون برنامه بهم خورده. اگه اون کانکت نمی کنه.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مرسی ...

اون کارایی رو که گفتی امتحان کردم تغییر خاصی نکرد ... پشتیبانی فنی هم که هنوز زنگ نزدن !

بفرما اینم عکس ها :

http://up5.iranblog.com/images/eozhk1v9dzi7hhq2dx.png
http://up5.iranblog.com/images/ydfbovlktp2eihytc.png
http://up5.iranblog.com/images/d568e1zvma6rb2c7xwyc.png
http://up5.iranblog.com/images/gl6p59n0jd1m84nvaauk.png

ممنون از کمکی که میکنی ... خداییش الآن 6 روزه که وایمکس ندارم دارم با دایل آپ میام .. سرویس شدم :(

دقیقاً همونه كه manhi گفتش. اون تصاویر میگه كه مودمت سالمه و خودش رو هم كامل به سیستمت شناسونده، اما نمیتونه برات IP بگیره. به احتمال زیاد تنظیماتت یه جایی بهم خورده، اگه از سمت ایرانسل همه چیز درست باشه، شما یه بار دیگه مراحل نصب مودمتون رو از اول انجام بدید ببینید مشكل حل میشه یا نه.

تو سایت ایرانسل هم نرم افزار مورد نیاز و هم راهنمای كامل نصب رو قرار داده: سؤالات متداول - Irancell.ir

اگه این ها هم نتونه مشكل رو حل كنه كه باید گوش یكی رو بگیری كه كارش اینه و بیاری خونه واسط رو دستگاه نصب كنه و تحویل بده.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
خب دوست عزیز
این نشون میده که مودم شما IP بهتون نمیده که وصل بشه.
مودمتون از این مودم usb کوچیک هاست؟؟؟؟ یا مودم های قدیمی؟
اگه مودمتون usb هستش. خوب خودش یک برنامه داره که با اون کانکت میشین دیگه به اسم وایمکس منیجر که اونجا یوزر و پسوردتون رو می زنین. احتمالا تنظیمات اون برنامه بهم خورده. اگه اون کانکت نمی کنه.

از این یو اس بی کوچیکا هست ... البته پارسال خریدم ...

دقیقاً همونه كه manhi گفتش. اون تصاویر میگه كه مودمت سالمه و خودش رو هم كامل به سیستمت شناسونده، اما نمیتونه برات IP بگیره. به احتمال زیاد تنظیماتت یه جایی بهم خورده، اگه از سمت ایرانسل همه چیز درست باشه، شما یه بار دیگه مراحل نصب مودمتون رو از اول انجام بدید ببینید مشكل حل میشه یا نه.

تو سایت ایرانسل هم نرم افزار مورد نیاز و هم راهنمای كامل نصب رو قرار داده: سؤالات متداول - Irancell.ir

اگه این ها هم نتونه مشكل رو حل كنه كه باید گوش یكی رو بگیری كه كارش اینه و بیاری خونه واسط رو دستگاه نصب كنه و تحویل بده

ممنون از همه دوستان ... والا الآن بیکار بودم دیدم این پشتیبانی که زنگ نمیزنه خودم یه کاری بکنم !
ویندوز رو عوض کردم درست شد :blink:
احتمالا تنظیماتش یه جایی به هم خورده بوده ... خدا رو شکر از شر این دایل آپ خلاص شدیم بالاخره :rolleyes:
بازم ممنون

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان
با تغییر مک مودم میشه از یه اکانت دو نفر همزمان استفاده کنند؟!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
با تغییر مک مودم میشه از یه اکانت دو نفر همزمان استفاده کنند؟!

شما چرا خودت یه اکانت نمیگیری راحت استفاده کنی. از شرکت قبلی که انداختنت بیرون.
خیر نمیشه به مک ربطی نداره شما با هر مودمی میتونید با اکانت کسی دیگه کانکت شید. ولی همزمان نمیشه. تا با همون یوزر و پس وصب بشید یا ارتباط اونو قطع میکنه یا شمارو.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شما چرا خودت یه اکانت نمیگیری راحت استفاده کنی. از شرکت قبلی که انداختنت بیرون.
خیر نمیشه به مک ربطی نداره شما با هر مودمی میتونید با اکانت کسی دیگه کانکت شید. ولی همزمان نمیشه. تا با همون یوزر و پس وصب بشید یا ارتباط اونو قطع میکنه یا شمارو.
نامحدود 1مگ به بالا داره که گرونه
محدودهاش هم که شبانه رایگان نداره! با 4 گیگ هم که وب گردی را فقط جواب میده
فعلا در انتظار وصل شدن adsl هستم

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
نامحدود 1مگ به بالا داره که گرونه
محدودهاش هم که شبانه رایگان نداره! با 4 گیگ هم که وب گردی را فقط جواب میده
فعلا در انتظار وصل شدن adsl هستم

ولی خداییش هیچی وایمکس ایرانسل نمیشه .. از نظر کیفیت ;)

takest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وایمکس واقعا کیفیت خوبی داره تو منطقه با 256 من 75 تا دانلود میکنم

بالا