• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
برید صفحه اول امروز مارکا رو بخونید. مثل اینکه مارکا تصمیمش رو گرفته و داره تمام تلاشش رو میکنه که تیم رو به هم بریزه!!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
برید صفحه اول امروز مارکا رو بخونید. مثل اینکه مارکا تصمیمش رو گرفته و داره تمام تلاشش رو میکنه که تیم رو به هم بریزه!!

خدا را شكر من كه اسپانيايي بلد نيستم ولي يه خورده در فهميدم.
مثل اينكه گفته مورينيو با راموس مشكل پيدا كرده !! درسته؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خدا را شكر من كه اسپانيايي بلد نيستم ولي يه خورده در فهميدم.
مثل اينكه گفته مورينيو با راموس مشكل پيدا كرده !! درسته؟
منم اسپانیایی بلد نیستم!:D این ترجمه‌ش :

كشمكش در رختكنِ مادريد

ماركا گفتگوهاي درون والده به باس را افشا ميكند

{مورينيو مقابل تمام بازيكنان،بدنسازان و ساير مربيان روي راموس متمركز شد}"من رو توي رسانه ها حسابي اذيت كرديد"

راموس:"نه مربي،شما فقط چيزايي رو كه رسانه ها نوشته بودن خونديد،نه همه ي حرفايي رو كه زديم"

مورينيو:"البته،به هرحال شما اسپانياييا قهرمان جهان شديد و دوستاي رسانه ايتون همش ازتون دفاع ميكنن،مثل دروازه بان{اشاره به ايكر ميكند كه در فاصله 30 متري با ساير دروازه بانها در حال تمرين است}

كاسياس:{از جايي كه در حال تمرين است بلند ميگويد}"مربي،اينجا هر چي ميخوان بگن رو در رو ميگن اوكي؟!"

مورينيو:"سرخيو رو گل اول كجا بودي؟"

راموس:"پيكه رو گرفته بودم"

مورينيو:"خب بايد پويول رو ميگرفتي"

سرخيو:"بله ولي داشتن با پيكه ارتباط برقرار ميكردن تصميم گرفتيم يارا رو عوض كنيم من پيكه رو بگيرم"

مورينيو:"اصلا معلوم نيست چه خبره،حالا ديگه نقش مربي رو هم بازي ميكني؟"

راموس:"نه،ولي بستگي داره به شرايط بازي.بعضي وقتا بايد نقشه رو عوض كرد،و چون شما هيچوقت يه بازي رسمي هم نكرديد متوجه نميشيد كه بعضي وقتا بايد نقشه رو عوض كرد"

هر جور که به قضیه نگاه میکنم میبینم این جر و بحث فقط میتونه ساخته ذهن مارکا باشه و بس! مثل اون قضیه تعویض کاپیتان تیم که توی تابستون مطرح کرد و مشخص شد فقط تخیل نویسنده های مارکا بوده! من بی‌‍صبرانه منتظرم ببینم واکنش مورینیو نسبت به این چرت و پرت ها چیه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته اینکه تیمی گل میخوره بالاخره یه اشتباهی صورت میگیره که یه تیم گل میزنه و یه تیم گل میخوره

اما این مطالب به نظر من جو سازی این روزنامه هاست که میخوان فروش کنن...

این حرفها منو یاد روزنامه های ایرونی میندازه. حالا معلوم نیست ایرانیها از اینها تقلید میکنن یا اینها از ایرانیها.......

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
كاسياس:{از جايي كه در حال تمرين است بلند ميگويد}"مربي،اينجا هر چي ميخوان بگن رو در رو ميگن اوكي؟!"

همین یه خطش نشون میده که ساختگی هست . کاسیاس عمرا اینجوری حرف نمیزنه اونم از 30 متری :D:D
امشب احتمالا راموس بازی میکنه و رئال با یک برد قاطع همه رو ساکت می کنه باز .
مورینیو هم ادمی نیست که به خواد اینجوری با بازیکناش کل کل کنه . اگر اینجوری بود هیچوقت به این همه موفقیت نمیرسید .

من همش حس می کنم بازی برگشت رو با اختلاف می بریم . نمی دونم چرا !!!!؟

این کلیپ هم دیشم به چشمم خورد به یاد افسانه رئال مادرید , زیزو دوست داشتنی

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان واقعا این داستانه ؟

من گرخیدم :blink: اگه وضع اینجوری باشه که خیلی وضع داخلی تیم داغونه :wacko:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
امشب بازی ساعت چنده و از کدوم شبکه ها پخش میشه؟

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
عجب قدرت تخيلي داشته نويسنده افرين
هميشه مي خواستن تو تيم از اين حاشيه ها بيارن و نتونستن اميدوارم امشب روحيه به تيم برگرده

بازي ساعت 12 به وقت اينجاست

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
منم اسپانیایی بلد نیستم!:D این ترجمه‌ش :

كشمكش در رختكنِ مادريد

ماركا گفتگوهاي درون والده به باس را افشا ميكند

{مورينيو مقابل تمام بازيكنان،بدنسازان و ساير مربيان روي راموس متمركز شد}"من رو توي رسانه ها حسابي اذيت كرديد"

راموس:"نه مربي،شما فقط چيزايي رو كه رسانه ها نوشته بودن خونديد،نه همه ي حرفايي رو كه زديم"

مورينيو:"البته،به هرحال شما اسپانياييا قهرمان جهان شديد و دوستاي رسانه ايتون همش ازتون دفاع ميكنن،مثل دروازه بان{اشاره به ايكر ميكند كه در فاصله 30 متري با ساير دروازه بانها در حال تمرين است}

مورينيو:"سرخيو رو گل اول كجا بودي؟"

راموس:"پيكه رو گرفته بودم"

مورينيو:"خب بايد پويول رو ميگرفتي"

سرخيو:"بله ولي داشتن با پيكه ارتباط برقرار ميكردن تصميم گرفتيم يارا رو عوض كنيم من پيكه رو بگيرم"

مورينيو:"اصلا معلوم نيست چه خبره،حالا ديگه نقش مربي رو هم بازي ميكني؟"

راموس:"نه،ولي بستگي داره به شرايط بازي.بعضي وقتا بايد نقشه رو عوض كرد،و چون شما هيچوقت يه بازي رسمي هم نكرديد متوجه نميشيد كه بعضي وقتا بايد نقشه رو عوض كرد"

هر جور که به قضیه نگاه میکنم میبینم این جر و بحث فقط میتونه ساخته ذهن مارکا باشه و بس! مثل اون قضیه تعویض کاپیتان تیم که توی تابستون مطرح کرد و مشخص شد فقط تخیل نویسنده های مارکا بوده! من بی‌‍صبرانه منتظرم ببینم واکنش مورینیو نسبت به این چرت و پرت ها چیه!

چيزي كه هست اينقدر جزئيات زياده كه دوز از ذهن هست كه واقعيت داشته باشه !!
سوالي كه براي من پيش مياد اين هست كه بر فرض كه واقعيت داشته باشه ! از كجا ماركا اينقدر دقيق از رختكن رئال خبر داره؟ اگه ماركا دسترسي داره پس اشخاص ديگه اي هم هستن كه صحبت هاي فني مربيان و بازيكن ها را بدونن و بتونن بر عليه تيم استفاده كنن.
موضوع ديگه اين هست كه مورينيو مربي اي هست كه اگه راموس تخلفي كرده باشه در طول بازي ، تعويض ش ميكنه ولي ما ديديم كه راموس 90 دقيقه را بازي كرد.
در مورد په په و كاري كه كرده و حمايت مورينيو ، موضوع يه مقدار مشكوك هست ! من ميگم كه اينا را گفته كه روحيه اش را نبازه ! ولي به دليل تخلفات زيادي كه كرده ، خود رئال محرومش كرده و گفتن كه مصدوم هست.
جالب تر اين هست كه به نظر ميرسه كه ماركا گفته ، توي بازي سوپركاپ كه تابستان برگذار شد ، په په ، توهين نژادپرستي به كيتا كرده ، اگه واقعيت داره چرا همه اينا الان صداش در اومده؟

موضوع آخري كه هست ! در صورتي كه مورينيو با مطبوعات رو در رو بشه نتيجه اش خيلي بدتر هست.

همین یه خطش نشون میده که ساختگی هست . کاسیاس عمرا اینجوری حرف نمیزنه اونم از 30 متری :D:D
امشب احتمالا راموس بازی میکنه و رئال با یک برد قاطع همه رو ساکت می کنه باز .
مورینیو هم ادمی نیست که به خواد اینجوری با بازیکناش کل کل کنه . اگر اینجوری بود هیچوقت به این همه موفقیت نمیرسید .

من همش حس می کنم بازی برگشت رو با اختلاف می بریم . نمی دونم چرا !!!!؟

در مورد بازي برگشت من حس خوبي ندارم ... فكر نميكنم رئال بتونه كاري از پيش ببره !! مگر اينكه رئال دفاعي وارد نشه ! براي تمام دقيقه هاي بازي برنامه داشته باشه.
همه هفته قبل ديديم كه بتيس هم با بازي باز تونست كه بارسا را به زحمت بندازه !! تا وقتي كه رئال با ترس و دفاعي وارد زمين بشه !! همين آش هست و همين كاسه.

ممنون شبکه سوم نمیزاره ؟
Idman TV رو کدوم satelite ?

تركست در 42 درجه شرقي
بازي هم ساعت 12 هست.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نمیدونم این شبکه 3 چش شده بازی ها رو دیگه نشون نمیده یکی از لیگ اسپانیا نشون میده یکی از ایتالیا یکی از انگلیس شورش رو در آوردن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فقط یک لغت میشه راجب به این بازی گفت : " فوق العاده ... "
رئالی که اینقدر عالی میتونه تهاجمی بازی کنه چرا رو به بازی های دفاعی میاره . اگر نصف بازی امشب رو جلو بارسا بکنیم با اختلاف می بریم .
بهترین بازیکن زمین بی تردید مسوت اوزیل بود . بی نظیر بود این پسر ... یاد زیدان رو کم کم داره زنده میکنه .

وقت دقیقه 85 بعد گل کایخون ورزشگاه ژوزه مورینیو رو تشویق کرد خیلی خوشحال شدم و بعدش هم سرود Hala Madrid رو خوندن که با شکوه بود.
اما سوال اینجاست چرا بازی های جلوی بارسلونا اینجوری تشویق نمی کنند .

رونالدو هم عالی بود , پرتلاش و جنگنده ... از بازیش لذت بردم . نباید از بازی خوب کاکا هم بگذریم .

اما این آربلوئا کافیه که تیم رو یه تنه نابود کنه :D نمی فهمیدمش کلا امشب . . .

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
رئالی که اینقدر عالی میتونه تهاجمی بازی کنه چرا رو به بازی های دفاعی میاره . اگر نصف بازی امشب رو جلو بارسا بکنیم با اختلاف می بریم .
بهترین بازیکن زمین بی تردید مسوت اوزیل بود . بی نظیر بود این پسر ... یاد زیدان رو کم کم داره زنده میکنه .

وقت دقیقه 85 بعد گل کایخون ورزشگاه ژوزه مورینیو رو تشویق کرد خیلی خوشحال شدم و بعدش هم سرود Hala Madrid رو خوندن که با شکوه بود.
اما سوال اینجاست چرا بازی های جلوی بارسلونا اینجوری تشویق نمی کنند .

رونالدو هم عالی بود , پرتلاش و جنگنده ... از بازیش لذت بردم . نباید از بازی خوب کاکا هم بگذریم .

اما این آربلوئا کافیه که تیم رو یه تنه نابود کنه :D نمی فهمیدمش کلا امشب . . .

من از كايخون خيلي خوشم مياد !! خوب ميدونه چطور دل هوادار ها را بدست بياره !!
كاكا خيلي عالي بود !! حيف شد نتونست گل بزنه !! خيلي دلش ميخواست ولي نشد.

راموس هم خيلي خوب عمل كرد ولي امروز دو تا دفاع گوشه كاملا آزاد بودن !! دفاع وسط ها هم خيلي خط آفسايد را جلو قرار ميدادن !! كار پر خطري هست ولي جواب داد. فصل قبل همين موضوع باعث شد تو نيوكمپ 5-0 شكست بخوريم !! شايد بيلبائو نتونست ازش استفاده كنه ولي يقينا نميشه از اين سيستم دفاعي جلوي بارسا استفاده كرد.
اونا پاس هاي خوبي ميدن و بازيكن هاي سرعتي عالي اي دارن پس راحت ميتونن از كناره ها دفاع ها را دور بزنن !! بنابراين خط آفسايد نميشه جلوي بارسا مثل امروز باشه.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
دوست عزیز میشه یه توضیح کوچیک بدید؟ نظر من اینه که رئال تا قبل از ده نفره شدن اتلتیکو خوب بازی نکرد و به ندرت مالکیت توپ رو واسه چند دقیقه پیاپی در دست داشت. بعد از ده نفره شدن حریف بهتر بازی کرد اما فوق العاده نبود
میشه بگید چرا بازی رئال از نظر شما فوق العاده بود؟ چون اینجور که معلومه دیددمون نسبت به فوتبال زیبا کاملا تفاوت داره
من طرفدار دو آتیشه رئال مادرید هستم، اما نمی تونم بپذیرم تیم اتلتیکو بعد از ده نفره شدن هم رئال رو تحت فشار بذاره

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
بعد از کارت گرفتن رونالدو، مارسلو و ژابی رونالدو رو هل دادن، بعد رونالدو چپ چپ نگاشون کرد. واسه چی بود؟

رونالدو هم به زور پنالتی ها با 1 گل بالاتر از مسی هست.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بعد از کارت گرفتن رونالدو، مارسلو و ژابی رونالدو رو هل دادن، بعد رونالدو چپ چپ نگاشون کرد. واسه چی بود؟

رونالدو هم به زور پنالتی ها با 1 گل بالاتر از مسی هست.

البته پنالتی زدن هم اونقدرا کار ساده ای نیست!پنالتی 3 امتیازی روبروی سویا رو کی از دست داد؟!
مسی بدون تردید بهترین بازیکن دنیاست ولی اگه کنار رونالدو هم پاسورهای خارق العاده ای مثل ژاوی/فابرگاس/اینیستا/آلوز بازی می کردن رونالدو آمار گلزنی بالاتری داشت!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست عزیز میشه یه توضیح کوچیک بدید؟ نظر من اینه که رئال تا قبل از ده نفره شدن اتلتیکو خوب بازی نکرد و به ندرت مالکیت توپ رو واسه چند دقیقه پیاپی در دست داشت. بعد از ده نفره شدن حریف بهتر بازی کرد اما فوق العاده نبود
میشه بگید چرا بازی رئال از نظر شما فوق العاده بود؟ چون اینجور که معلومه دیددمون نسبت به فوتبال زیبا کاملا تفاوت داره
من طرفدار دو آتیشه رئال مادرید هستم، اما نمی تونم بپذیرم تیم اتلتیکو بعد از ده نفره شدن هم رئال رو تحت فشار بذاره

برای من به شخصه , تاتکیک و تاکتیکی بازی کردن یک تیم خیلی لذت بخش هست . من وقتی کاکا و اوزیل رو توی زمین می بینم و 4-3-3 بازی میکنیم یک سری توقعاتی از بازی دارم که خوب دیشب براورده شد .
درسته یک سری نواقصی هم بود که عمدتا به خاطر عدم هماهنگی گرانرو و آربلوئا اتفاق افتاد . نیمه دوم با ثابت کردن گرانرو اوضاع بهتر شد اما آربلوئا رو نمی شد توی دفاع نگه داشت .

علاوه بر این اون زمانی که تیم حریف اخراجی داد , رئال 2-1 جلو بود و رئال 4-1 حریفی رو شکست داد که بارسلونا به زور جلوش مساوی کرد . می خوام بگم اتلتیکو اصلا تیم ساده ای نیست .
-------------------------------------------------------------
کاسیاس 600 مین بازیش برای مادرید انجام داد . همچنین گفت که مشکلی بین پرتقالی ها و اسپانیایی ها وجود نداره اما راجب به اتفاقات درون تیمی فقط گفت که باید متحد باشیم .
دقیقه 84 زمانی که یک سری تماشاچی ها مورینیو رو تشویق کردند , یه عده دیگه هم سوت زدند که خوب مورینیو گفته زیاد مهم نیست و من تلاش می کنم با تنتیجه ها جواب اونها رو بدم .

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
marca.com/2012/01/23/futbol/equipos/real_madrid/1327335629.html

این کلیپ خیلی جالبه! اولتراهای پشت دروازه(هوادران به شدت تعصبی!) اسم خوزه مورینیو رو صدا میزنن و یه عده دیگه همزمان شروع میکنن سوت زدن! مورینیو بعد از بازی گفت "قبلا هم اینجا زیدان ، رونالدو و کریستیانو هو شدن .. چرا من هو نشم؟".

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من دیشب داشتم بازی رو نگاه میکردم

یه 2 3 دقیقه از بازی بود که صدای سرود بارسا با صدای بلند میومد. بعد طرفدارای رئال شروع کردن به خوندن سرود رئال

بعدش صدای سوت موت بود...

بالا