برید صفحه اول امروز مارکا رو بخونید. مثل اینکه مارکا تصمیمش رو گرفته و داره تمام تلاشش رو میکنه که تیم رو به هم بریزه!!
برید صفحه اول امروز مارکا رو بخونید. مثل اینکه مارکا تصمیمش رو گرفته و داره تمام تلاشش رو میکنه که تیم رو به هم بریزه!!
منم اسپانیایی بلد نیستم!خدا را شكر من كه اسپانيايي بلد نيستم ولي يه خورده در فهميدم.
مثل اينكه گفته مورينيو با راموس مشكل پيدا كرده !! درسته؟
كاسياس:{از جايي كه در حال تمرين است بلند ميگويد}"مربي،اينجا هر چي ميخوان بگن رو در رو ميگن اوكي؟!"
امشب بازی ساعت چنده و از کدوم شبکه ها پخش میشه؟
سلام.
ساعت 00:00 به وقت ایران.
شبکه های NTV Spor و Idman TV به صورت رایگان پخش می کنن.
منم اسپانیایی بلد نیستم!این ترجمهش :
كشمكش در رختكنِ مادريد
ماركا گفتگوهاي درون والده به باس را افشا ميكند
{مورينيو مقابل تمام بازيكنان،بدنسازان و ساير مربيان روي راموس متمركز شد}"من رو توي رسانه ها حسابي اذيت كرديد"
راموس:"نه مربي،شما فقط چيزايي رو كه رسانه ها نوشته بودن خونديد،نه همه ي حرفايي رو كه زديم"
مورينيو:"البته،به هرحال شما اسپانياييا قهرمان جهان شديد و دوستاي رسانه ايتون همش ازتون دفاع ميكنن،مثل دروازه بان{اشاره به ايكر ميكند كه در فاصله 30 متري با ساير دروازه بانها در حال تمرين است}
كاسياس:{از جايي كه در حال تمرين است بلند ميگويد}"مربي،اينجا هر چي ميخوان بگن رو در رو ميگن اوكي؟!"
مورينيو:"سرخيو رو گل اول كجا بودي؟"
راموس:"پيكه رو گرفته بودم"
مورينيو:"خب بايد پويول رو ميگرفتي"
سرخيو:"بله ولي داشتن با پيكه ارتباط برقرار ميكردن تصميم گرفتيم يارا رو عوض كنيم من پيكه رو بگيرم"
مورينيو:"اصلا معلوم نيست چه خبره،حالا ديگه نقش مربي رو هم بازي ميكني؟"
راموس:"نه،ولي بستگي داره به شرايط بازي.بعضي وقتا بايد نقشه رو عوض كرد،و چون شما هيچوقت يه بازي رسمي هم نكرديد متوجه نميشيد كه بعضي وقتا بايد نقشه رو عوض كرد"
هر جور که به قضیه نگاه میکنم میبینم این جر و بحث فقط میتونه ساخته ذهن مارکا باشه و بس! مثل اون قضیه تعویض کاپیتان تیم که توی تابستون مطرح کرد و مشخص شد فقط تخیل نویسنده های مارکا بوده! من بیصبرانه منتظرم ببینم واکنش مورینیو نسبت به این چرت و پرت ها چیه!
همین یه خطش نشون میده که ساختگی هست . کاسیاس عمرا اینجوری حرف نمیزنه اونم از 30 متری
امشب احتمالا راموس بازی میکنه و رئال با یک برد قاطع همه رو ساکت می کنه باز .
مورینیو هم ادمی نیست که به خواد اینجوری با بازیکناش کل کل کنه . اگر اینجوری بود هیچوقت به این همه موفقیت نمیرسید .
من همش حس می کنم بازی برگشت رو با اختلاف می بریم . نمی دونم چرا !!!!؟
ممنون شبکه سوم نمیزاره ؟
Idman TV رو کدوم satelite ?
فقط یک لغت میشه راجب به این بازی گفت : " فوق العاده ... "
رئالی که اینقدر عالی میتونه تهاجمی بازی کنه چرا رو به بازی های دفاعی میاره . اگر نصف بازی امشب رو جلو بارسا بکنیم با اختلاف می بریم .
بهترین بازیکن زمین بی تردید مسوت اوزیل بود . بی نظیر بود این پسر ... یاد زیدان رو کم کم داره زنده میکنه .
وقت دقیقه 85 بعد گل کایخون ورزشگاه ژوزه مورینیو رو تشویق کرد خیلی خوشحال شدم و بعدش هم سرود Hala Madrid رو خوندن که با شکوه بود.
اما سوال اینجاست چرا بازی های جلوی بارسلونا اینجوری تشویق نمی کنند .
رونالدو هم عالی بود , پرتلاش و جنگنده ... از بازیش لذت بردم . نباید از بازی خوب کاکا هم بگذریم .
اما این آربلوئا کافیه که تیم رو یه تنه نابود کنهنمی فهمیدمش کلا امشب . . .
دوست عزیز میشه یه توضیح کوچیک بدید؟ نظر من اینه که رئال تا قبل از ده نفره شدن اتلتیکو خوب بازی نکرد و به ندرت مالکیت توپ رو واسه چند دقیقه پیاپی در دست داشت. بعد از ده نفره شدن حریف بهتر بازی کرد اما فوق العاده نبودفقط یک لغت میشه راجب به این بازی گفت : " فوق العاده ... "
بعد از کارت گرفتن رونالدو، مارسلو و ژابی رونالدو رو هل دادن، بعد رونالدو چپ چپ نگاشون کرد. واسه چی بود؟
رونالدو هم به زور پنالتی ها با 1 گل بالاتر از مسی هست.
دوست عزیز میشه یه توضیح کوچیک بدید؟ نظر من اینه که رئال تا قبل از ده نفره شدن اتلتیکو خوب بازی نکرد و به ندرت مالکیت توپ رو واسه چند دقیقه پیاپی در دست داشت. بعد از ده نفره شدن حریف بهتر بازی کرد اما فوق العاده نبود
میشه بگید چرا بازی رئال از نظر شما فوق العاده بود؟ چون اینجور که معلومه دیددمون نسبت به فوتبال زیبا کاملا تفاوت داره
من طرفدار دو آتیشه رئال مادرید هستم، اما نمی تونم بپذیرم تیم اتلتیکو بعد از ده نفره شدن هم رئال رو تحت فشار بذاره