• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
والا دوستان یکی از کاربرای همین جا رشد سکه رو در بازه های 5 ساله برای شما گذاشت دقیقا به هش دقت کردید . ارقام چی می گفتن ؟ و این که وقتی شما سکه خریدید عملا سرمایتون رو بلوک کردید ! این سرمایه بلوک شده چه قدر برای شما کارایی داشت !

پ ن : جواب این پست رو بدید تا براتون کاملا شرح بدم چقدر به ضررتون شده
4628.gif

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
والا دوستان یکی از کاربرای همین جا رشد سکه رو در بازه های 5 ساله برای شما گذاشت دقیقا به هش دقت کردید . ارقام چی می گفتن ؟ و این که وقتی شما سکه خریدید عملا سرمایتون رو بلوک کردید ! این سرمایه بلوک شده چه قدر برای شما کارایی داشت !

پ ن : جواب این پست رو بدید تا براتون کاملا شرح بدم چقدر به ضررتون شده
4628.gif

این حالتی هست که شما بتونی با پولت کسب و کاری انجام بدی ، ولی بری سکه بخری اون وقت می شه گفت بلوکه شده
وگرنه برای فرد عادی نگه داشتن پول چه مزیتی می تونه داشته باشه ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این حالتی هست که شما بتونی با پولت کسب و کاری انجام بدی ، ولی بری سکه بخری اون وقت می شه گفت بلوکه شده
وگرنه برای فرد عادی نگه داشتن پول چه مزیتی می تونه داشته باشه ؟

دقیقا مرحبا . محسن جان ولی کسی که می خواد سکه بخره منظورش سرمایه گذاری هست و فرد عادی و غیر عادی نداره
4628.gif

پ ن : ولی جون محسن چه آواتار نازی داری . بی دلیل نبود که برنده بهترین و یونیک ترین آواتار شدی
rose3.gif

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دقیقا مرحبا . محسن جان ولی کسی که می خواد سکه بخره منظورش سرمایه گذاری هست و فرد عادی و غیر عادی نداره
4628.gif

پ ن : ولی جون محسن چه آواتار نازی داری . بی دلیل نبود که برنده بهترین و یونیک ترین آواتار شدی
rose3.gif

شاید برخی افراد نیتشون همون سرمایه گذاری باشه ولی
برای برخی سرمایه گذاری نیست به نظرم
جلوگیری از افت ارزش پول یا ریال هست

به فرض من خودم مقداری هزینه می کنم برای خرید و فروش یک سری اجناس
برای بقیه پولم برنامه ای ندارم
خوب ترجیح می دم سکه بخرم حداقل ارزشش افت پیدا نکنه و در موقع لزوم به بهترین قیمت بفروشم و مجدد باهاش کسب و کاری انجام بدم

پ . ن ممنون :lol:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
شاید برخی افراد نیتشون همون سرمایه گذاری باشه ولی
برای برخی سرمایه گذاری نیست به نظرم
جلوگیری از افت ارزش پول یا ریال هست

به فرض من خودم مقداری هزینه می کنم برای خرید و فروش یک سری اجناس
برای بقیه پولم برنامه ای ندارم
خوب ترجیح می دم سکه بخرم حداقل ارزشش افت پیدا نکنه و در موقع لزوم به بهترین قیمت بفروشم و مجدد باهاش کسب و کاری انجام بدم

پ . ن ممنون :lol:

سلام آقای موذنی خوشحالم که برگشتید.

من با نظرات محسن خان موافقم. الان یکی از نگرانی ها همینه که اگر نتونی با پولت کار کنی چکار کنی.

شاید چند سال پیش خرید مسکن خیلی منطقی بود ولی الان آدم سرگردونه ... سکه ... شمش .... دلار ... ماشین و غیره.

از یک طرفی هم مطمئنیم که اگه توی بانک بزاریم نرخ سودی که بانک میده زیر نرخ تورمه!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
دوستان!:دی
من یه مدتی هست تاپیک های ارز و سکه رو دنبال میکنم ، تو حالت کلی برای یه سرمایه گذاری کوتاه مدت (7-8) ماهه ، سکه(طلا) مناسب تره یا ارز؟ با توجه به احتمال بالا رفتن اونس/تحویل سکه های پیش فروش شده اونور سال و ...

میگم شما کوتاه مدت رو 7 - 8 ما در نظر میگیری بعد بلند مدت چقد میشه ؟!!!

همه میگن همه چی گرون میشه - حالا رو چه حسابی میگن گرون میشه خداداند

اونور سال سکه های پیش فروش وارد بازار بشه بازار سکه تا مدتی میخابه

طلای خام هم قیمتش با اونس بالا پایین میشه و دلار - اونس تا پایان 2012 پیش بینی کردن میرسه 2000

یعنی تا حدود 10 ماه دیگه

از طرفی با گرم شدن هوا قیمت نفت پایین میاد و در کنارش تاثیرش روی طلا هست

دلارم که دوستان میگن اونور سال گرون میشه

ولی به نظر من تغییر چندانی نمیکنه

دولت دسترسی به دلار داره - اگه نداش به این راحتی قراردادش رو با انگلیس و فرانسه بهم نمیزد

اینکه چرا نمیاره تو بازار چن دلیل بزرگ داره که هیشکی بهش توجه نمیکنه

یکیش قاچاق کالاس - الان هرکی بخاد واردات داشته باشه مجبوره با هزار سند و مدرک ارز از خودشون بگیره

همین امرو با مسئول دفتر یکی از وارد کننده های خودرو صحبت میکردم گف ما کارمون طبق روال قبل ادامه داره

فقط یه خرده کاغذ بازیش بیشتر شده

دومیش پولشویی هستش

کسایی که سرمایه های باداورده مثل همین اختلاس و ... داشتن حالا دیگه نمیتونن به راحتی سرمایه هاشونو خارج کنن

قبلا هم گفتم

یکی از آشناها که صادر کننده فرش به چند کشوره 2 نفر رو میشناسه (قضیه برا یه ماه پیشه ) که حاضر بودن با 1400 و دیگری 1420

دلاراشونو رد کنن - البته فقط پول نقد میگرفتن و شرایط تحویل خاصصی داشتن

الان هرکی دلار فیزیکی داره که هیچ

بقیه هر کی نداره بخاد پولی ببره مجبوره از طریق سیستم بانکی خارج کنه

مگر اینکه بخاد ریال ببره اونور :lol:

با ورود سکه های پیش فروش بانک - حتی با در نظر گرفتن رکود بازار سکه یه عده سکه ها رو زیر قیمت رد میکنن

و پول تو دست مردم میاد - پول سرگردان میتونه چن جا بره - زمین و خونه - خودرو

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

طلای خام هم قیمتش با اونس بالا پایین میشه و دلار - اونس تا پایان 2012 پیش بینی کردن میرسه 2000

یعنی تا حدود 10 ماه دیگه

دولت دسترسی به دلار داره - اگه نداش به این راحتی قراردادش رو با انگلیس و فرانسه بهم نمیزد

یکیش قاچاق کالاس - الان هرکی بخاد واردات داشته باشه مجبوره با هزار سند و مدرک ارز از خودشون بگیره

همین امرو با مسئول دفتر یکی از وارد کننده های خودرو صحبت میکردم گف ما کارمون طبق روال قبل ادامه داره

دومیش پولشویی هستش

کسایی که سرمایه های باداورده مثل همین اختلاس و ... داشتن حالا دیگه نمیتونن به راحتی سرمایه هاشونو خارج کنن

قبلا هم گفتم

یکی از آشناها که صادر کننده فرش به چند کشوره 2 نفر رو میشناسه (قضیه برا یه ماه پیشه ) که حاضر بودن با 1400 و دیگری 1420

با ورود سکه های پیش فروش بانک - حتی با در نظر گرفتن رکود بازار سکه یه عده سکه ها رو زیر قیمت رد میکنن

خبر معوضه برنج پاکستان با آهن ایران رو شنیدی امروز
اینا دلار ندارن دارن با طلا بازی می کنن
اسمعیل هنیه امروز علیه بشار اسد موضع گیری کرده
اگه نفت ایران تحریم بشه دلیلی نداره با گرم شدن هوا هم نفت ارزون بشه
امروز آژانس گفته ایران اجازه بازرسی نمیده یعنی مذاکرات کشک
این مذاکرات هم به نتیجه نرسه مطمئن باش سوئیفت رو می بندن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خبر معوضه برنج پاکستان با آهن ایران رو شنیدی امروز
اینا دلار ندارن دارن با طلا بازی می کنن
اسمعیل هنیه امروز علیه بشار اسد موضع گیری کرده
اگه نفت ایران تحریم بشه دلیلی نداره با گرم شدن هوا هم نفت ارزون بشه
امروز آژانس گفته ایران اجازه بازرسی نمیده یعنی مذاکرات کشک
این مذاکرات هم به نتیجه نرسه مطمئن باش سوئیفت رو می بندن

کاملا موافقم +++

آقای علی نیوتون عزیز

من چند تا مقاله می زنم حتما بخوانید از خبرگزاری های رسمی (روزنامه) هستند.
ارز نمی دن به غیر از کالاهای اساسی حالا شما می گید ارز زیاد دارند؟

Eranico - به دنبال «سهمیه‌بندی ارز دولتی» پیش آمد: روند کند ثبت سفارش کالا - ارانیکو

من به نظرم دولت بدش نمیاد نقدینگی رو جمع کنه ولی حقیقت اینه که دلار نداره که عرضه کنه. اقتصاد آزاد بهترین اقتصاد هست.
حالا ما هم هستیم شما هم هستید سال آینده می بینیم چه خبره.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
یعنی تا حدود 10 ماه دیگه
دومیش پولشویی هستش
قبلا هم گفتم
یعنی 7-8 ماه بلند مدته؟ :D ، آخه 1-2 ماه که قیمت ها اونقدر بالا پایین نمیشه در حالت معمول (هرچند که هیچی معلوم نیست!:دی)
خوب موضوع همینجاست که بعد از تحویل سکه های پیش فروش شده یه رکودی تو بازار سکه ایجاد میشه،بخش خیلی زیادی از مردم هم برای سرمایه گذاری سکه پیش خرید کرده بودن با دیدن این وضعیت احتمال داره زیر قیمت سکه ها رو بفروشن و به سود کمتر راضی بشن و حالا سرمایه ای که سرگردان میشه ، اما در حالت کلی قیمت طلا رو به افزایش ه ، یعنی 8 ماه دیگه طلا/سکه از امروز گرون تره ، شرایط بازار ارز رو هم باید سنجید که کدوم به صرفه تره

این دوتا مطلب هم جالبه (منبع : ارانیکو)

علی‌زاده آرانی همچنین با اعلام اینکه در اوایل سال آینده احتمال ثبات نسبی در بازار سکه وجود خواهد داشت، گفت: قیمت سکه از یک میلیون تومان در ۶ ماهه اول سال آینده عبور نخواهد کرد.
آرانی تصریح کرد:با عرضه ۱ میلیون و ۵۰۰هزار سکه تا ۲ میلیون، ۵۰۰ هزار قطعه سکه پیش فروش شده و فروردین ماه سال آینده تقاضا برای خرید سکه در بازار به شدت کاهش می‌یابد.
وی اضافه کرد: این امر باعث می‌شود تا خریداران سکه برای کسب سود اقدام به فروش آن کرده و به تبع آن قیمت سکه روند کاهش توام با ثبات را به همراه خواهد داشت.
وی همچنین گفت: بانک مرکزی برای ایجاد ثبات در بازار احتمال دارد مبادرت به خریداری سکه‌های پیش فروش کند.

//

عضو اتحادیه کشوری طلا و جواهر:
پورتوکل در خصوص احتمال کاهش قیمت سکه در ابتدای سال 91 با ورود سکه‌های پیش فروش شده بانکی به بازار به خبرنگار ایسنا گفت: قیمت سکه به دو عامل اصلی قیمت جهانی طلا و قیمت دلار بستگی دارد و اگر پس از ورود سکه‌های پیش فروش شده بانکی به بازار، قیمت جهانی طلا و دلار کاهش پیدا نکند، به نظر نمی‌رسد کاهش قیمتی را در سکه شاهد باشیم.
وی گفت: در این صورت فضا برای سودجویان فراهم می‌شود و اگر قیمت سکه پائین تر از ارزش طلای آن باشد، فرصتی برای قاچاق طلا فراهم خواهد شد.
رییس اتحایده طلا و جواهر استان مرکزی اظهار کرد: ما امیدواریم در اوایل سال جدید قیمت سکه و طلا پایین بیاید تا قدرت خرید مردم بیشتر شود.

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
--

در حال تکمیل

لطفا حذف شود

فایل های ضمیمه

• img1.png
    img1.png
    20.2 KB · نمایش ها: 141
  • img2.png
    img2.png
    19.8 KB · نمایش ها: 140
Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
باز دوباره مقام های امنیتی آمریکا گفتند ایران تصمیم به ساخت سلاح هسته ای نگرفته... باز خدا رو شکر چند کله پوک صهیونیست اینا رو اداره نمیکنند.با این وجود قدرت مانور آمریکا روی مساله جنگ پایین میاد اسراییل هم عددی نیست...حالا میمونه فقط قدرت تحریم های اروپا مگر بتونه قیمت طلا رو دوباره جهشی افزایش بده یا یک اتفاق غیر منتظره قیمت رو افزایش ناگهانی بده...

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان مثل این که خبرایی هستش
توافق های پشت پرده سوریه داره مشخص میشه . اولین نشانه هاش هم موضع گیری حماسه
اینا منتظر سوریه بودن . مثل اینکه سقوط بشار اسد محتمل شده. ممکنه یه شوک به بازار بده البته از نوع جهانیش
از طرفی ایران هم مجبور میشه امتیازاتی بده. شاید صلح امام حسن یواش یواش بیاد وسط.
گوش به زنگ خبرای این هفته باشید
موفق باشید

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان من ۱۰ تومن پول دارم

فردا برم سکه بخرم یا ریسکه و نخرم بهتره ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من به نظرم یورو بخر میکشه بالا!
چون دلار و یورو نیازه جامعست یعنی برای تبادلات لازمه و دولت هم ارز کم داره پیشنهاد میشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یورو داره ریباند میکنه و ریباند یورو خیلی خطرناک هست . شدیدا مراقب باشید اگر برای سود کردن می خواهید بخرید
4628.gif

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
لی‌زاده آرانی همچنین با اعلام اینکه در اوایل سال آینده احتمال ثبات نسبی در بازار سکه وجود خواهد داشت، گفت: قیمت سکه از یک میلیون تومان در ۶ ماهه اول سال آینده عبور نخواهد کرد.

آرانی تصریح کرد:با عرضه ۱ میلیون و ۵۰۰هزار سکه تا ۲ میلیون، ۵۰۰ هزار قطعه سکه پیش فروش شده و فروردین ماه سال آینده تقاضا برای خرید سکه در بازار به شدت کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: این امر باعث می‌شود تا خریداران سکه برای کسب سود اقدام به فروش آن کرده و به تبع آن قیمت سکه روند کاهش توام با ثبات را به همراه خواهد داشت.

وی همچنین گفت: بانک مرکزی برای ایجاد ثبات در بازار احتمال دارد مبادرت به خریداری سکه‌های پیش فروش کند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
کلا باید صبر کرد به نظر بنده
الان خرید دلار و سکه ضروری نیست
تا بعد عید صبر بهتره
ایران هم اخرش مجبوره یک امتیازی به اینابده
وگرنه کارش تمومه
دیگه ارزی نداره که بده بیرون
هرچیم طلا داشت زد سکه کرد و پیشفروش

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
امروز داشتم اخبار سوریه رو می خوندم این دوستمون گفت. توافق تونس این بود که مخالفین اسد الان به عنوان نماینده رسمی مردم ایران به از طرف شرکت کننده ها شناخته شدند. عربستان با عصبانیت از جلسه زد بیرون گفته که این کافی نیست باید نظامی تجهیز کرد مخالفان اسد رو.

نتیجه گیری: باید دید در انزوای بیشتر ایران چه تصمیمی می گیره که اگر همانطوری یک دنده بره جلو احتمال پرش در قیمت دلار و بعدش سکه خیلی زیاده!

بالا