• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
هوووووووووووووووووووو چه خبرته بابا ! چقد حرف میزنی ! من یه کلمه گفتم یه نظر مثبتی یه چیزی بچه دوساله هم منظورمو میفهمه تو میای اصطلاح یادم بدی ؟ درخواست مخاطبتو متوجه نمیشی پس مخاطب خوبی هم نیستی :eek:

من فقط یه جواب بهت میدم باید از اسکار گرفتن فرهادی خوشحال باشی وگرنه دشمن سینمایی کسی که راضی نباشه کشورش از هر طریقی اسکار بگیره میخواد تیشه به ریشه سینمای ایران بزنه مثل تو و همون پشمالویی که مریدش شدی و من حالم ازش به هم میخوره هم از ادبیات گنده لاتیش هم مغز فندقیش و هم قیافه پشمکی دلقکیش ;)

اگر توان آوردن یه نظر مثبت نداری با من وارد بحث نشو چون جواب بعدیتم تو همین مایه هاس

دوست عزیز کمی محترمانه تر هم میتونید جواب ایشون رو بدید...این جور پاسخ دادن بیشتر نشانه ضعف شما در پاسخگویی هست.

اینجا بخش سینما و تئاتر هست نه گفتگوی آزاد...کمی فرهنگی تر صحبت کنید لطفا.

ایشون و هر کس دیگه هم میتونن نظرشون رو آزادانه مطرح کنند.

اگرم مخالف هستید سینمایی جواب ایشون رو بدید نه با این لحن.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خب خدا رو شکر طرفداران اصغر فرهادی می تونن به تنهایی از این افتخار بزرگ لذت ببرن
چون نه خبرگزاری ها چیز خاصی نوشتند تازه تحریفشم کردند
نه روزنامه ها
نه صدا و سیما
نه وزیری نه یکی از سران مملکت

واقعا خوشحالم که این افتخار تنها برای دوستدارانش لذت بخشه و توسط یه عده بخیل و تنگ نظر و حسود لوث نشده

پی نوشت:یاد روزی افتادم که عباس کیارستمی نخل طلای کن رو برد یکی از روزنامه ها تیتر زد:نخل طلای کن با طعم گیلاس

دو ساعت بعد از پايان مراسم اسكار، نخستين سياست مدار غربي به "اصغر فرهادي" براي گرفتن جايزه اسكار به خاطر فيلم جدايي نادر از سيمين تبريك گفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه، در مصاحبه با برنامه صبحگاهي راديو آر تي ال ساعت هفت و نيم صبح به وقت فرانسه بعد از اينكه موفقيت فيلم "آرتيست" و بازيگر فرانسوي آن را تبريك گفت، اضافه كرد: در مراسم اسكار امسال فيلمي بود كه نبايد از آن غافل شويم.

وي ادامه داد: "يك جدايي"(جدايي نادر از سيمين) فيلمي تكان دهنده و فراموش نشدني بود.

rainbow land

Registered User
لایک‌ها
60
من ندیدم مراسمو. خیلی لهجه اش ضایع بود؟ واکنش حضار به حرفهاش چی بود؟

نه دوست من..اصلا ضایع نبود....به هرحال اونا از کسی که زبان مادریش انگلیسی نیست انتظار ندارن که با لهجه عالی حرف بزنه...واکنش حضار خوب بود...دوربین رو اسپیلبرگ و ؟ زوم کرده بود که خیلی با دقت و با احساس گوش میکردن و آخرش هم کلی تشویق شد. متنی که خوند بالاخره تاثیر گذار بود.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
نه دوست من..اصلا ضایع نبود....به هرحال اونا از کسی که زبان مادریش انگلیسی نیست انتظار ندارن که با لهجه عالی حرف بزنه...واکنش حضار خوب بود...دوربین رو اسپیلبرگ و ؟ زوم کرده بود که خیلی با دقت و با احساس گوش میکردن و آخرش هم کلی تشویق شد. متنی که خوند بالاخره تاثیر گذار بود.

ایول. دمش گرم. من و تو نشون داد مراسمو؟ تکرارش کیه؟ اگه کسی خبر داره بگه لطفا.

code8

Registered User
لایک‌ها
8
سایت معتبر اسلیت سخنرانی اصغر فرهادی را بعنوان بهترین سخنرانی اسکار معرفی کرد

مریل استریپ مثل همیشه خوب سخنرانی کرد ولی این سخنرانی اصغر فرهادی کارگردان فیلم عالی یک جدایی و برنده اسکار بهترین فیلم خارجی بود که قابل قبولترین سخنرانی را بروی سن مراسم اسکار برد.

Asghar Farhadi's Oscar Speech: The Best of the Night

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
فایل صوتی جالب تر از خود خبره!
"من میگم موثق تره"!
"ما خبرامونو منتشر می کنیم رو صفحه میره دیگه بقیش، منبع و اینا! به کسی ربطی نداره".
وقتی خبرنگارهای نخبه ی ما مجبور به مهاجرت باشند و در غربت ،اونوقت چنین اعجوبه هایی باید بیان خبرنگار بشن و از امکانات دولتی استفاده کنند

code8

Registered User
لایک‌ها
8
دریافت اسکار اصغر فرهادی با کیفیت بالا و همراه زیرنویس فارسی-نسخه بلند :blush:

برای دیدن کلیپ ویدئویی باید از اسمشو نبر استفاده نمایید :

[video=youtube;p7iN4aNsLYM]http://www.youtube.com/watch?v=p7iN4aNsLYM[/video]

دانلود جواب فارس نیوز در خصوص تحریف سخنان اصغر فرهادی :

لینک 1 : alinejad_fars.wav - 4shared.com - music and mp3 sharing - download

لینک 2 : alinejad_fars.wav

پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید خیلی خیلی جالبه ;)

مصاحبه مسیح علینژاد با خبرگزاری فارس درباره تحریف پیام اصغر فرهادی در مراسم اسکار

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
دوست عزیز کمی محترمانه تر هم میتونید جواب ایشون رو بدید...این جور پاسخ دادن بیشتر نشانه ضعف شما در پاسخگویی هست.

اینجا بخش سینما و تئاتر هست نه گفتگوی آزاد...کمی فرهنگی تر صحبت کنید لطفا.

ایشون و هر کس دیگه هم میتونن نظرشون رو آزادانه مطرح کنند.

اگرم مخالف هستید سینمایی جواب ایشون رو بدید نه با این لحن.

اینجا فقط جای کسایی که اصطلاحاتو بلدنو تفسیر دو صفحه ای مینویسن نیست
اینجا جا یه فروم آزاده
درباره سینما هر کسی میتونه پیام یه فیلمو بگیره لازمم نیست طرز تفسیرو اصطلاحاتشو یاد بگیره یا دوره سینماگری بگذرونه اگر اینطور بود سینما هرکسیو راه نمیدادن ! فهمیدی مدافع ؟!
توهینیم بهش نکردم اون توهین کرده که خودشو زده به کوچه علی چپ و لج کرده وقتی دیده من از این همه کوبیدن بیخودی این فیلم که همش از روی حسادته ناراحتم خودشم رفته از اوستاش چندتا جمله نوشته اومده دوباره تکرارش کرده منم پست قبلیم نظر درباره اون اوستاش نبود میفهمی ؟؟؟ من اومدم گفتم یکی بیاد نظرات مثبتم اینجا بگذاره چون همه صفحات شده جولانگاه یه عده که فقط دارن به این مقام بالا که ایران آورده حسادت میکنن مسخره هم هست اسم این افراد رو ایرانی بگذاریم
حالا تو هم اگر فهمیدی که خوبه وگرنه دیگه باهات بحثی ندارم

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینجا فقط جای کسایی که اصطلاحاتو بلدنو تفسیر دو صفحه ای مینویسن نیست
اینجا جا یه فروم آزاده
درباره سینما هر کسی میتونه پیام یه فیلمو بگیره لازمم نیست طرز تفسیرو اصطلاحاتشو یاد بگیره یا دوره سینماگری بگذرونه اگر اینطور بود سینما هرکسیو راه نمیدادن ! فهمیدی مدافع ؟!
توهینیم بهش نکردم اون توهین کرده که خودشو زده به کوچه علی چپ و لج کرده وقتی دیده من از این همه کوبیدن بیخودی این فیلم که همش از روی حسادته ناراحتم خودشم رفته از اوستاش چندتا جمله نوشته اومده دوباره تکرارش کرده منم پست قبلیم نظر درباره اون اوستاش نبود میفهمی ؟؟؟ من اومدم گفتم یکی بیاد نظرات مثبتم اینجا بگذاره چون همه صفحات شده جولانگاه یه عده که فقط دارن به این مقام بالا که ایران آورده حسادت میکنن مسخره هم هست اسم این افراد رو ایرانی بگذاریم
حالا تو هم اگر فهمیدی که خوبه اگر نفهمیدی به درک دیگه هم باهات بحث ندارم چون حرف حالیت نمیشه
تندی هم میکنم بازم میکنم خواستید اخراجم کنیدم به درک اعصابمم از همتون خرابه

در مورد خط اول کاملا حق با شما هست و اگر کسی بر خلاف این به شما چیزی گفته کاملا اشتباه کرده.

ولی اصلا دلیل نمیشه که شما با توهین بخواید جواب بدید و از این ادبیات استفاده کنید. شما تو همین پست هم بسیار با لحن بد دارید صحبت میکنید که اصلا درست نیست. اگر مشکلی هست رپورت بدید، اگر دوست ندارید رپورت بدید و فکر میکنید بهتون توهین شده محترمانه جواب بدید یا به من پی ام بدید بگید اینجوری هست ! این موضوع اصلا توجیح خوبی برای ادبیات شما نیست، خواهش میکنم رعایت کنید.

مرسی.

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
در مورد خط اول کاملا حق با شما هست و اگر کسی بر خلاف این به شما چیزی گفته کاملا اشتباه کرده.

ولی اصلا دلیل نمیشه که شما با توهین بخواید جواب بدید و از این ادبیات استفاده کنید. شما تو همین پست هم بسیار با لحن بد دارید صحبت میکنید که اصلا درست نیست. اگر مشکلی هست رپورت بدید، اگر دوست ندارید رپورت بدید و فکر میکنید بهتون توهین شده محترمانه جواب بدید یا به من پی ام بدید بگید اینجوری هست ! این موضوع اصلا توجیح خوبی برای ادبیات شما نیست، خواهش میکنم رعایت کنید.

مرسی.
ببینید من عصبانیم این مدت همه جور گرفتاری داشتم اعصابم کلاً خراب بوده و دو روز بیشتر از خوشحالیم نگذشت که با این حملات مسخره به این کارگردان خوب مواجه شدم و بازم دپرسو ناامید شدم حالا که من اهانت میکنم حالا که نمیتونم فرهنگی برخورد کنم باشه به احترام خود اصغر فرهادی دیگه تو این تاپیک نمیام ولی خدا کنه این افراد مغرض اینجا رو یا هر جای دیگه که یه خبر خوش اعلام شده رو قرق نکنن چون اینا همه چیزشون برای کوبیدن ارزشهای ایرانیاس و ناامید کردن این ملت
باورم نمیشد همچین افتخار بلندی رو هم بهش حمله کنن و بخوان بهش خدشه بزنن ولی از این دشمنای تمام عیار هر چیزی برمیاد همون جنبش های آرام بعد از انتخابات رو هم همین قشر به خشونت کشیدن و معتقدم اون حوادث میتونست با هر نتیجه ای که باشه آرام و خاطره انگیز برگزار بشه
باور کنید گلشیفته تهدید شد که به انجام اون عمل تن داد تهدید از جانب همین دشمنا ... فقط به چشمای مظلوم پر از غمش تو همون کلیپ نگاه کنید ...
متأسف نیستم ایرانی هستم اما متأسفم که به قول فرهادی دشمنی ها اینقدر شدت داره که ایرانی نماها حتی بین منتقدین سینما هم نفوذ کردن نمونش همون فراستی ریش بلند و اخمو (اینم مودبانش) هست

خداحافظ جامعه سینمایی پیتی ایشالا که جشن پیروزیمون با حرفای این افراد خراب نشه
فقط یه چیز میگم :
الان همه بازیگرا و کارگردانا همه و همه هزاران تبریک گفتن و فعلاً نقد رو کنار گذاشتن چون مدتهاست ملت ما از ته دل خوش نبودن و یه فرصت خوب هم که پیش اومد سریع اومدن تا مثل همیشه اینم خراب کنن یادتون باشه هنوز یه روز از همچین خبر و اتفاق بزرگی نمیگذشت که این کارو کردن یادتون باشه

کی قراره ما خوشحال باشیم واقعاً کی ؟؟؟ :(

من رفتم خدافس

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من نمی‌فهمم مفهوم نقد مثبت چیه؟ نقد چطور می‌تونه مثبت باشه؟ نقد قراره ضعف‌های ما رو بهمون نشون بده، نه قوت‌هایی که فکر می‌کنیم داریم. اگه این اسکار یه ضرر بزرگ برای اصغر فرهادی داشته باشه، اون اینه که از اینی که الآن هست هم مغرورتر و متوهم‌تر خواهد شد. یعنی همین‌جوری نمی‌تونست ضعف‌های فرمی و فیلمنامه‌ای کارش رو تشخیص بده (قبول کردن پیشکش) حالا که آکادمی تأییدش کرده امکان نداره این ضعف‌ها رو ببینه یا حتا در صدد رفع‌ش بربیاد. برای همین حسابی ناراحتم براش، واقعا برای فیلم بعدی مطمئنم بازم پسرفت خواهد کرد. الآن اگه بخوام فیلم‌هاشو درجه‌بندی کنم، بهترین فیلمش همون فیلم اولش بود، رقص در غبار. (در حد 8 مثلا) بعد همین‌جوری فیلم‌هاش ضعیف‌تر شده و با هر فیلم چند قدم از اصالت سینما فاصله گرفته. (به جز چهارشنبه سوری که در حد 7 بود)
راجع به اینکه تو اینترنت هم از دست فراستی پشمک راحت نیستید، فقط می‌تونم بگم تو اینترنت همه‌چیز هست جز نقد فراستی. همه دارن خوشحالی می‌کنن، جشن می‌گیرن، از جایزه‌ی اسکار لذت می‌برن، بدون اینکه بفهمن این فیلم چه توهینی هست به شعور یک انسان اهل تفکر، و چقدر فیلم بهشون دروغ می‌گه و ساده گیرشون آورده. به نظرم اینجا اتفاقا بد نیست واسه چند ثانیه هم به حرف یه کارشناس گوش بدیم. شما هم که به قول خودتون از این اصطلاحات سردرنمیارید، فکر می‌کنم بهتره یا برید مطالعه کنید و مفهوم این اصطلاحات رو بفهمید، یا به حرف کسی که این اصطلاحات رو می‌فهمه گوش بدید.
یه موضوع دیگه هم این اشتباهی که ما الآن داریم می‌کنیم. فکر می‌کنیم چون خارجی‌ها دارن از فیلم تعریف می‌کنن یا بهش جایزه می‌دن، به این مفهومه که فیلم‌مون یه شاهکار هنری بوده و دیگه سینما از این جلوتر نخواهد رفت. درحالیکه به نظرم درک یک ایرانی که تو این کشور داره زندگی می‌کنه و مفهوم تک تک دیالوگ‌ها براش مشخصه با یک خارجی که با زیرنویس داره فیلم رو نگاه می‌کنه و کوچکترین تصویری از کشور ما نداره و فکر می‌کنه این تصویر اغراق‌آمیز دقیقا تصویر درست مردم ایرانه و صادقانه و واقعی‌یه، خیلی فرق می‌کنه. خارجی‌ها گول پیچیدگی فیلمنامه و سبک فیلمبرداری مثلا واقع‌گرایانه و بازی‌های تئاتری فیلم رو می‌خورن و ضعف‌های فیلم رو نمی‌بینن. اساسا اعضای آکادمی اون‌قدر توی هر فیلم دقیق نمی‌شن که بخوان این ضعف‌ها رو متوجه بشن. در حد یک بار دیدن فیلم براشون کفایت می‌کنه و مهر تأییدشون هم به نظرم هیچ اعتباری به لحاظ هنری و کیفی نداره. فقط یه جور تبلیغه برای سینمای ایران و این فیلم، که از این به بعد اگه مثلا بلوری فیلم ریلیز بشه، به عنوان Academy Award Winner ازش یاد می‌شه و خیلی‌ها ترغیب می‌شن فیلم رو ببینن. ولی وقتی داریم صحبت از کیفیت سینمایی و هنری فیلم می‌کنیم، نمی‌تونیم بگیم چون این فیلم اسکار رو برده تو نمی‌تونی نقدش کنی. اتفاقا به نظرم فیلم‌هایی که اسکار می‌برن رو خیلی بیشتر باید نقد کرد تا فیلم‌های که نبردن. پس لطفا با اطلاعات حرف بزنید نه با شنیده‌ها. اگر فقط یک کتاب سینمایی تا حالا خوندید (نوشتن پیشکش) بیاید نظری درمقابل حرف فراستی بدید که ما از شما یاد بگیریم.
پ.ن: این پست به نظرم لازم بود. منم از گرفتن اسکار برای ایران خوشحالم. ولی یه سری ضعف‌های فیلم رو نمیشه نادیده گرفت. خواستم اینو بگم که یه وقت متوهم نشیم که اسکار گرفتیم و این اسکار به نفع سینمای ماست. شاید به لحاظ تبلیغاتی به نفع سینمای ما باشه، ولی به لحاظ کیفی کاملا این جایزه سمّی‌یه. یعنی هم فرهادی دیگه خودش رو خدای سینما می‌دونه، هم مقلدین فرهادی در داخل ایران فکر می‌کنن اگه اینجوری فیلم بسازن، اسکار می‌گیرن و از این به بعد سعی می‌کنن فیلم‌های شبیه یک جدایی تولید کنن. و بازم ما درس نمی‌گیریم و همه‌چیز رو ساده می‌خوایم و سراغ تکنیک نخواهیم رفت. این دقیقا به ضرر ماست. اگه فیلمسازهامون اون‌قدر استقلال فکری داشتن که تحت تأثیر این جوایز، سبک فیلمسازی‌شون رو تعیین نمی‌کردن، بحثی نبود. ولی بدبختی فیلمسازای ما هیچ استقلالی هم ندارن و اصلا فقط با تقلید می‌تونن فیلم بسازن.

این کلمه متوهم که در این پست به چشم میخوره ، به صورت بسیار بولد تر در بین سطور دیده میشه.
برای من جالب هست مصادیق حرفهای کلی رو بدونم!
اعضای آکادمی همه از فعالان حوزه سینما هستند ، داوران جشنواره برلین هم از بزرگان سینما هستند ، تو همین ایران خودمون هم نیمچه جشنواره فجر معمولآ از اهالی سینما برای داوری انتخاب میکنند!
شاید که نه ، همیشه شده من با انتخابهای آکادمی ، داوران برلین و کن و ونیز و فجر (خدایا منو ببخش اسم فجر رو آوردم کنار اونها) مخالف باشم اما نمیتونم بگم من بیشتر از سینما میفهمم! یا من میدونم فرم چیه اونها نمیدونن؟
کدوم منتقد ایرانی در جهان دارای اعتبار هست؟ که حالا نقد کسیکه تو همین ایران خودمون خیلی ها قبولش ندارند مهمتر از نظر اعضای آکادمی و داوران جنشواره های مختلف شده؟
همیشه خلاف جهت آب شنا کردن نشونه روشنفکری نیست ، بعضی وقتها نشونه حماقته
به هر حال من دوباره خواهش میکنم مصادیق دروغ پردازی و اشکلات فرم و ... رو بفرمایید ما رو از جهل و نادانی نجات بدین

پ.ن: از نظر من هم بهترین فیلم فرهادی نیست ، بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران هم نیست! اما نقد درست ، نقد منصفانه است
و خوبه قبل از اینکه بریم دنبال شناخت اصطلاحات سینمایی یکمی در زبان زیبای مادری خودمون تحقیق کنیم تا بفهمیم معنی لغاتی که مثل نقل و نبات هر روز و هر ساعت و با سخاوت پخش و نشر میکنیم چه معنی داره مثلآ نقد: نقد را «سره از ناسره جدا کردن» و «شناختن محاسن و معایب» گفته‌اند. در اصطلاح، نقد به مفهوم داوری و قضاوت دوجانبه در مورد یک گزاره‌است. این واژه در لغت به معنای «بهینِ چیزی را گزیدن» آمده‌است. ا
انتقاد از نظر مفهومی با نقد متفاوت هست.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: اين فيلم «جدايي نادر از سيمين» چه ويژگي داشت كه جايزه اسكار گرفت؟
گفتم: چه عرض كنم؟! ولي وزارت خارجه آمريكا، سخنگوي كاخ سفيد، رئيس جمهور فرانسه و بسياري از دولتمردان آمريكايي و اروپايي اهداي اين جايزه را تبريك گفته اند و رژيم صهيونيستي اعلام كرده كه قصد دارد اين فيلم را بار ديگر در سينماهاي اسرائيل اكران كند.
گفت: بالاخره نگفتي اين فيلم چه ويژگي هايي داشت كه با استقبال گسترده دولتمردان كودك كش اسرائيل و مقامات دولتي آمريكا و انگليس و فرانسه روبرو شد؟
گفتم: اين فيلم، مردم ايران را ملتي عقب افتاده، دروغگو و حقه باز معرفي مي كند كه بزرگترين آرزوي آنها زندگي كردن در آمريكا يا يك كشور اروپايي است!
گفت: خب معلومه كه چرا آب از لب و لوچه اسرائيلي ها راه افتاده و ذوق زده شده اند ولي چرا برخي از مسئولان فرهنگي خودمان هم از اين فيلم ضد ايراني تقدير كرده اند؟!
گفتم: چه عرض كنم؟! يارو مي خواست گردو بشكند، گردو را گذاشته بود زير پاش و بعد با سنگ مي زد توي سر خودش!

code8

Registered User
لایک‌ها
8
کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: اين فيلم «جدايي نادر از سيمين» چه ويژگي داشت كه جايزه اسكار گرفت؟
گفتم: چه عرض كنم؟! ولي وزارت خارجه آمريكا، سخنگوي كاخ سفيد، رئيس جمهور فرانسه و بسياري از دولتمردان آمريكايي و اروپايي اهداي اين جايزه را تبريك گفته اند و رژيم صهيونيستي اعلام كرده كه قصد دارد اين فيلم را بار ديگر در سينماهاي اسرائيل اكران كند.
گفت: بالاخره نگفتي اين فيلم چه ويژگي هايي داشت كه با استقبال گسترده دولتمردان كودك كش اسرائيل و مقامات دولتي آمريكا و انگليس و فرانسه روبرو شد؟
گفتم: اين فيلم، مردم ايران را ملتي عقب افتاده، دروغگو و حقه باز معرفي مي كند كه بزرگترين آرزوي آنها زندگي كردن در آمريكا يا يك كشور اروپايي است!
گفت: خب معلومه كه چرا آب از لب و لوچه اسرائيلي ها راه افتاده و ذوق زده شده اند ولي چرا برخي از مسئولان فرهنگي خودمان هم از اين فيلم ضد ايراني تقدير كرده اند؟!
گفتم: چه عرض كنم؟! يارو مي خواست گردو بشكند، گردو را گذاشته بود زير پاش و بعد با سنگ مي زد توي سر خودش!

از حسین بازجو انتظاری بیش از این نیست

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
به گزارش فرارو، پس از این که فیلم "جدایی نادر از سیمین" موفق به کسب جایزه اسکار شد، عده ای از اهالی مطبوعات و رسانه به فکر برگزاری یک جشن بزرگ برای اصغر فرهادی افتاده اند.

گفته می شود این جشن بدون حمایت دولت برگزار خواهد شد و در آن از اصغر فرهادی به پاس تلاش ها و زحماتش تجلیل خواهد شد.

جزییات بیشتری درباره این جشن اعلام نشده است.

فيلم «جدايی نادر از سيمين» يکشنبه هفتم اسفندماه برنده جايزه بهترين فيلم غير انگليسی زبان اسکار شد. اصغر فرهادی که فيلم او به عنوان نخستين فيلم ايرانی در دو رشته در اسکار امسال نامزد دريافت جايزه بود، جايزه بهترين فيلم خارجی را از دستان سندرا بولاک دريافت کرد.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
download.php

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
روزنامه جروزالم پست اسراییل با انتشار گزارشی از موفقیت فیلم " جدایی نادر از سیمین " در هشتادوچهارمین مراسم اهدای جوایز سینمایی اسکار آمریکا ، نوشت:در 5 سال گذشته این چهارمین باری است که فیلمی از اسراییل به جمع 5 نامزد دریافت اسکار بهترین فیلم خارجی راه می یابد اما ناکام می ماند.

به گزارش عصر ایران این روزنامه اسراییلی می نویسد : " به هنگام پخش مراسم اسکار 200 اسراییلی با ابتکار کنسولگری اسراییل در لس آنجلس در هتلی در این شهر به طور زنده از مانیتور مراسم را تعقیب می کردند و هنگامی که نوبت به معرفی بهترین فیلم خارجی رسید و فیلم ایرانی " جدایی نادر از سیمین " به عنوان بهترین فیلم خارجی معرفی شد ، آه از نهاد همه بلند شد . "

این روزنامه می نویسد : فیلم "جدایی..." یک رقیب اسراییلی به نام "پاورقی" ساخته جوزف چدار داشت . چدار پس از ناکامی در کسب عنوان بهترین فیلم خارجی بدون انجام مصاحبه خبری ، بی سروصدا به اسراییل بازگشت ."

این روزنامه با اشاره به واکنش های پیروزی فیلم فرهادی در اسکار می نویسد که رسانه های دولتی در ایران بیشتر با این مضمون که رقیب اسراییلی را در مراسم اسکار شکست داده اند ، به استقبال این پیروزی رفته اند.

در ادامه این گزارش به واکنش برخی از علاقه مندان سینما درباره تفاوت های فیلم پاورقی با جدایی نادر از سیمین پرداخته می شود و از قول آنها می نویسد : بیست دقیقه آخر فیلم پاورقی کش داده شده بود ، اما فیلم " جدایی... " کامل بود و به همین خاطر جایزه بهترین فیلم خارجی اسکار را از آن خود کرد .

گفتنی است روزنامه هاآرتص اسراییل نیز روز گذشته و همزمان با اعلام جوایز اسکار ، نوشت که ایران در دومین حضور خود در بخش بهترین فیلم خارجی اسکار، جایزه بهترین فیلم را برد در حالی که سینمای اسراییل در 5 سال گذشته 4 بار در این بخش نامزد داشت اما تا کنون موفق به کسب جایزه بهترین فیلم نشده است .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یادمه اون قدیم ها توی یکی از انتخابات هایی که برگزار شد یه عده از نماینده ها از روزنامه های کیهان و رسالت تشکر کرده بودند که با مخالفتی که باهاشون کرده بودند به محبوبیت و رای آوردن شون در انتخابات کمک کرده بودند...
44917172889357807218.gif

صرف نظر از برحق بودن یا نبودن اونها، الان واقعا تنها موضعی که به نظرم میاد در مقابل این حرف های بی ارزش و مسخره میشه گرفت، همینه که تشکر کنیم که با مخالفت با این جایزه کمک می کنند که مردم فرهادی رو دوست داشته باشند!!
44917172889357807218.gif

اگر بقیه مزدورها هم دست از دورویی برمی داشتند و یکپارچه اصغر فرهادی رو می کوبیدند شخصا بیشتر خوشحال می شدم! چون الان یه جورایی مردم موندن که اصغر رو دوست داشته باشن یا نه...
44917172889357807218.gif

بالا