• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یک شرکت نیست که من معرفی کنم و بگن نماینده این شرکته و داره تبلیغ اونو می کنه یک روز کافیه شما روزنامه همشهری رو بگیرید توش حداقل 5-6 تا شرکت باشرایطی که گفتم هست وبعضا حتی بهتر و ارزونتر

دوست عزیز اصلا نمیشه به حرف اونا اعتماد کرد مگر کسی باشه که استفاده کرده باشه .
واسه همین ازتون پرسیدم کدوم شرکت چون سرویس اکثر شرکت ها رو میدونم.

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
منطقه 5 هم سرعت شبانه پایین اومده. بعد از حدود یک دقیقه سرعت سریع میاد حول 30 که با این وضعیت باید فکر جای دیگه بود...

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوست عزیز شبانه رایگانش که از ساعت 3 هستش اونم باید یوزر عوض کنی. یعنی شما هر شب ساعت 3 بلند میشدی یوزر عوض میکردی؟

خیلی راحت‌ه اتوماتیک کردن‌ش با یه اسکریپت ساده.

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
منم موافقم که امنیت در صبا اصلا معنی نمیده مثلا تا چند وقت پیش میشد فقط با دونستن شماره تلفن ریز مصرف رو چک کرد و من برای دوستانم رو هم چک میکردم
جالب اینجاست کارمند ساده صبانت براحتی به کلیه یوزرهای شبکه دسترسی دارند(به اعتراف خود کارمندشون)
ولی فقط مشکل از صبانت نیست و مشکل از کاربرا نیز هست
و البته بگم که صبانت جدیدا مک ادرسم دیگه چک نمیکنه چون من در عرض یک ساعت براحتی یوزر پسورد بیش از ده نفر رو در میارم و با همشون بدون مشکل به اینترنت وصل میشم که این اولا مربوط میشه به ایمن نبودن شبکه صبانت و در لول بعدی به بی احتیاطی دوستانی که اینترنت از صبانت دارند
فکر میکنی چه جوری طرف پسوردت رو درآورده ! به احتمال 90 درصد شما پسورد پیش فرض ورود به مودمتون رو عوض نکردین
شما فقط با کمک رعایت کردن همین یک نکته عوض کردن پسورد مودم براحتی میتونن از هک شدن اکانتتون جلوگیری کنید توصیه میکنم اول پسورد مودمتون رو عوض کنید بعد برید پسورد اکانتتون رو عوض کنید و تقریبا مطمئن باشید که دیگه کسی از اینترنت شما نمیتونه استفاده مگر اینکه خودتون پسوردتون رو بدید به طرف
از نظر من اینکه میشه با یوزر پسورد دیگه هم وصل شد یه مزیته چون من و برادرم هر دو از صبا اینترنت داریم و چون مصرف اون کمه و من زیاد به صورت قانونی آخر هر دوره از اکانتش میتونم استفاده کنم
جالبه نتایج جالبی از یسری از این هک ها بدست آوردم یکی اینکه یسری اینقدر بی دقت در انتخاب پسورد هستند که شماره های تابلویی مثل شماره تلفن خودشون رو به عنوان پسورد میزارن یا فامیلی خودشون یا حتی همون شماره تلفنشون ! که یوزرشون هم هست.
یسری هم مثلا خواستن پسورد سخت بزارن تا کسی نتونه هکشون کنه از حروف کوچیک و بزرگ و عدد و کاراکترهای غیر معمول استفاده کردند ولی پسورد برای مودمشون نگذاشتند و فکر میکنند هک نمیشن:D
راستی قبل شکایت بگو ببینم مک ادرس طرفی که تو اکانتت اومده چی بوده اگه مک منه سریع فرار کنم:f34r:
البته اگه شرکت بخواد خودش براحتی میتونه بفهمه کی از اکانتت استفاده کرده چون مطمئنم شماره تلفن های وصل شده رو هم لاگ میکنن ولی حال و حوصله شکایت و دادگاه غیره ندارند

به خدا ما هم می تونستیم مثل شما روش های هک رو اینجا بازگو کنیم!
اما اعتقاد دارم اینکار با جیب بری هیچ فرقی نداره,اینترنتی که یک هکر با دزدی استفاده می کنه بابتش پولی از جیب یک آدم پرداخت شده

خیر دوست عزیز,بنده کلا از بریج استفاده می کنم و پسورد مودم رو هم همون اول که خریدم عوض کردم
این شیوه هک که شما می فرمایید مربوط میشه به زمان آریوبرزن :D (گرچه با همین شیوه هم این شرکت درپیت هک میشه هنوز)
کسی هم که ما رو هک کرده بود از این شیوه نبود و از شیوه دیگری بود که پیدا کردیم و بازگو هم نخواهیم کرد,اگر بذارید البته! :blink:
شکایت هم کردیم و پدرشون رو هم در میاریم,هم شرکت رو هم هکر رو ;)
هم به تنظیم مقررات هم به دادگاه جرائم رایانه ای و مهمتر از همه به سازمان تعزیرات که خوب میدونه چطوری پدر فروشنده رو در بیاره :D
انقدر مردم از این دوستان شکایت نکردند و سهل انگاری کردند این دوستان حساب کار از دستشون در رفته
یادشون رفته ما مشتری هستیم و باید چطوری باهامون برخورد بشه (این مسئله بیشتر تقصیر خودمون هستش البته)
موفق باشید

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
به خدا ما هم می تونستیم مثل شما روش های هک رو اینجا بازگو کنیم!
اما اعتقاد دارم اینکار با جیب بری هیچ فرقی نداره,اینترنتی که یک هکر با دزدی استفاده می کنه بابتش پولی از جیب یک آدم پرداخت شده

خیر دوست عزیز,بنده کلا از بریج استفاده می کنم و پسورد مودم رو هم همون اول که خریدم عوض کردم
این شیوه هک که شما می فرمایید مربوط میشه به زمان آریوبرزن :D (گرچه با همین شیوه هم این شرکت درپیت هک میشه هنوز)
کسی هم که ما رو هک کرده بود از این شیوه نبود و از شیوه دیگری بود که پیدا کردیم و بازگو هم نخواهیم کرد,اگر بذارید البته! :blink:
شکایت هم کردیم و پدرشون رو هم در میاریم,هم شرکت رو هم هکر رو ;)
هم به تنظیم مقررات هم به دادگاه جرائم رایانه ای و مهمتر از همه به سازمان تعزیرات که خوب میدونه چطوری پدر فروشنده رو در بیاره :D
انقدر مردم از این دوستان شکایت نکردند و سهل انگاری کردند این دوستان حساب کار از دستشون در رفته
یادشون رفته ما مشتری هستیم و باید چطوری باهامون برخورد بشه (این مسئله بیشتر تقصیر خودمون هستش البته)
موفق باشید

منم نگفتم که صد در صد روش هک شما همینه گفتم 90 درصد چون همونطور که خودتون میدونید این روش انقدر ساده و البته کاربردی(درسته که برای زمان اریو برزن هست ولی در عرض یک ساعت بیش از 10 اکانت بدست میاد) بنظرم نیازی نیست اصلا کسی روش های دیگه استفاده کنه
به هرحال من دیگه صبانت نیستم مهاجرت کردم به مخابرات و من هم بیشتر برای تجربش این کار رو کردم
حالا اگه واقعا شکایتت به جایی رسید همینجا بگو چون که من فکر نمیکنم کاری از پیش ببری

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
پیشنهاد میدین از صبانت به کجا بریم؟

وقتی دارن یوزر با بیش از 5 سال سابقه من رو از دست میدن واقعاً باید خاک بریزن سرشون... اینهمه پول میدیم تنها هدفش سرعت 240 شبانه ـس وگرنه بقیه ـش مهم نیست...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

وقتی دارن یوزر با بیش از 5 سال سابقه من رو از دست میدن واقعاً باید خاک بریزن سرشون... اینهمه پول میدیم تنها هدفش سرعت 240 شبانه ـس وگرنه بقیه ـش مهم نیست...

من نمیدونم چرا این کار رو کردم .. در هر صورت اینها باید پول IP رو پرداخت کنند حالا سرعت رو لیمیت کردن فقط نارضایتی داره من که 3 تا خط دارم همه رو از رانژه درمیارم .. چون دیوانه نیستم که این همه پول بدم و اینها خلاف قراردادی که با مشتری دارند عمل کنند ..

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
واسه من داره تموم میشه تمدید کنم یا نه ؟
گزینه بهتری سراغ دارید ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام
دووست عزیز
متاسفانه صبانت بد عادتتون کرده. فکر نکنم جای دیگه برین بتونه راضیتون کنه. سرعت 240 کمتر شرکتی الان میده.
خیلی سخته

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
سلام
دووست عزیز
متاسفانه صبانت بد عادتتون کرده. فکر نکنم جای دیگه برین بتونه راضیتون کنه. سرعت 240 کمتر شرکتی الان میده.
خیلی سخته

الان پارس آفلاین 128 ـش سرعت 120 تا 240 یا اگه شنست بخوره بیشترم میده...

آسیاتکم مدلای مختلف داره تا 4 مگ...

تازه من منطقه 5 تهرانم و شهرادم اینجا میده که اونم سرعت بالا میده...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مسعود سرویس تو چیه ؟
بعد ببین همه شرکت ها عیدی و تولد از این چیزا هم میدن صبا نت نمیده :(
حالا من بجز دو تا شکت دیگه که بشدت مزخرف بودن چیز دیگه ای تست نکردم که بدونم واقعا سرتر هست صبا یا نه
حس و حال تعویض هم ندارم

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
صبانت فقط شبانه اش بدرد میخورد که اون هم سرعتشو آوردن در حد مورچه . خیلی از شرکتها از نظر قیمت و کیفیت از صبانت بهترن.یعنی این طور بگم حتی اگه چشمتو ببندی همینجوری از یک شرکت اینترنت بگیری احتمال 70-60 درصد بهتر از صبانت خواهد بود.

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
منم یه مدتی ازشون اشتراک داشتم

خیلی جالب نیستش .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بچه‌ها پایه باشن یه پتیشن باز کنیم علیه نداگستر که سرعت شبانه رو بسته .. چند هزار تا امضاء که جمع بشه مجبور میشن دوباره بازش کنند ..

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
مسعود سرویس تو چیه ؟
بعد ببین همه شرکت ها عیدی و تولد از این چیزا هم میدن صبا نت نمیده :(
حالا من بجز دو تا شکت دیگه که بشدت مزخرف بودن چیز دیگه ای تست نکردم که بدونم واقعا سرتر هست صبا یا نه
حس و حال تعویض هم ندارم

من 128 سه ماهه 15 گیگ 54 هزار و خورده ای تومن...

منم حس شرکت عوض کردنو ندارم ولی مهمترین استفاده ـم از صبانت توی این سالا همین شبانه رایگان و سرعتش بوده...

توی روزای اخیر بارها بهشون زنگ زدم و چندین بار پرسیدم که این قراره دائمی اینطوری باشه یا دوباره سرعتو میبرن بالا و میگن که نه و کمبود پهنای بانده و فلان و طی چند روز آینده دوباره برمیگردونن به حالت قبل و غیره...

امیدوارم راست بگن وگرنه من که نهایت بعد تعطیلات عید، فسخ میکنم میرم آسیاتک... بدبختی اینه که 7 گیگم مونده... :/

صبانت عیدی که نمیده هیچ، در چند سال اخیر دقیقاً هر سال حول و حوش سال نو که میشه یه مسخره بازی درمیاره اعصاب ما رو به گارچ میده... اصن یه وضی من نمیدونم چه مرضی دارن هر سال دم عید کرم میکنن تو اعصاب ما... یه 6 ماه نشد بگذره و اعصاب ما از دست این صبانت راحت باشه؛ ایندفعه هم که بدتر از هر دفعه ـس... سرعت شبانه 256Kbps یا همون 30KBps... اگه این سرعتو میخواستم که مخابرات داره نامحدودشو میده ماهی 12 تومن... :hmm:

بچه‌ها پایه باشن یه پتیشن باز کنیم علیه نداگستر که سرعت شبانه رو بسته .. چند هزار تا امضاء که جمع بشه مجبور میشن دوباره بازش کنند ..

یکی صبانت به پتیشن های شوما جواب میده یکی شورای نگهبان جنتی :lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من 128 سه ماهه 15 گیگ 54 هزار و خورده ای تومن...

منم حس شرکت عوض کردنو ندارم ولی مهمترین استفاده ـم از صبانت توی این سالا همین شبانه رایگان و سرعتش بوده...

توی روزای اخیر بارها بهشون زنگ زدم و چندین بار پرسیدم که این قراره دائمی اینطوری باشه یا دوباره سرعتو میبرن بالا و میگن که نه و کمبود پهنای بانده و فلان و طی چند روز آینده دوباره برمیگردونن به حالت قبل و غیره...

امیدوارم راست بگن وگرنه من که نهایت بعد تعطیلات عید، فسخ میکنم میرم آسیاتک... بدبختی اینه که 7 گیگم مونده... :/

صبانت عیدی که نمیده هیچ، در چند سال اخیر دقیقاً هر سال حول و حوش سال نو که میشه یه مسخره بازی درمیاره اعصاب ما رو به گارچ میده... اصن یه وضی من نمیدونم چه مرضی دارن هر سال دم عید کرم میکنن تو اعصاب ما... یه 6 ماه نشد بگذره و اعصاب ما از دست این صبانت راحت باشه؛ ایندفعه هم که بدتر از هر دفعه ـس... سرعت شبانه 256Kbps یا همون 30KBps... اگه این سرعتو میخواستم که مخابرات داره نامحدودشو میده ماهی 12 تومن... :hmm:

یکی صبانت به پتیشن های شوما جواب میده یکی شورای نگهبان جنتی :lol:

عمو مسود من هم از صبانت دارم هم سپنتا

سپنتا قبلا خوب بود الان اشغال شده 128 نهایت 12 بهت سرعت میده :blink: +***نی ها دوباره مخابرات هم پول می گیرن کدوم شرکت بگیرم؟ شما شرکت خاصی مد نظرت نیست؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من که تمدید کردم یه 10 گیگ
اونور عید اگر شرایط بهتر نشد شاید عوض کردم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
نمی دونم منظورت از این پست چیه چون من تو همه مناطق تهران دوستام هستن تقریبا 7-8 تاشون از صبانت دارن .جنوب شهر شمال شرق غرب مرکز همه جا سرعت شبانه پایین اومده .پس از یک دقیقه سرعت میاد پایین حداکثر سرعت 30 کیلو هست و تو بعضی مناطق تا 10 کیلو پایین میاد.

تائید میشه حرف شما
منطقه 4 هستم . شبها نزدیک 500 مگ میتونم دان کنم.
مزخرف هستند

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
اگه خاطرتون باشه، اون موقع که سرعت شبانه یک مگ بود و روی 100 کیلو دانلود میکرد همین موقعها یعنی نزدیک عید بود که زد همه رو آورد روی 50 کیلو . اون وقت هم خیلی ها رفتن و نمیدونم جایی که رفتن بهتر بود یا بدتر ولی دیگه به وضعیت قبل برنگشت. میخوام بگم این سری هم که از 50 اومده روی 30 به فکر این نباشید که برگرده به حالت قبل!

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من هم فکر نمی کنم درست بشه به این زودی .باید به فکر جایگزین بود . چیزای دیگه ای هم هست پریروز یک فایل 75 مگ دانلود کردم رفتم تو کنترل پنلم 200 مگ کم شده بود.:wacko:

بالا