منم این مشکل افت سرعت رو داشتم دیشب، بعد از اینکه توی شرکتی که توش کار می کردم سرعت آسیاتک رو دیدم صبا از چشم افتاد، البته شنیدم که شبانه آساتک سرعتش رو نصف می کنه، پس قاعدتاً هدفش خالی کردن حجم یوزراشه، اینترنت اوراکل رو پرس و جو کردم، 256 با ضریب اشتراک 1-4 یعنی می کنه حدود 40 کیلوبایت در ثانیه رو میده 32 تومن، اگر گزینه دیگه ای پیدا نکنم میرم از اورال می گیرم، که دیگه شب بیداری هم نداشته باشم با این بازی های صبانت...
دوستان نظر شما چیه؟
اینترنت نامحدود بهتر از این سراق دارین؟
می گم دوستان واقعا چرا ما که یوزر صبانت هستیم، همه زنگ نزنیم صبا نت (دفتر مرکزی 83852) و بخوایم یک یوزر توی PT باز کنن و بیان پاسخگو باشن؟
دیگه برای یک سرویس دهنده اینترنت این حداقل چیزی است که میشه انتظار داشت... صفحه تماس با ما سایت خودشون که مرخصه! قبلا که مرخص هم نبود جواب نمی دادن اصلا! حداقل بیان اینجا پاسخگو باشن...
"جنبش تسخیر صبانت"![]()
جای این کار همون موقع که زنگ زدی همه مشکلاتو بگو تا حل کنن. راحت تره.
اگه جواب درست حسابی بدن که جنبش تسخیر صبانت لازم نیست که.... بحث اینه که اصلا پاسخگو نیستن
سلام
صبانت سرویس های نامحدودش رو برداشته ؟
برای من هم قطع بوددوستان
اینترنت شبانه من امشب Error 691 می دهد
نام كاربري و كلمه عبور هم دست است
راهنمایی لطفاً
پارسال هم من یادم نیست چیزی داده باشهکسی خبر داره که صبانت امسال هم هدیه به مشتریانش میده،پارسال یک گیگ هدیه داد.خدا کنه امسال هم بده ..البته سرعتشون هم همچنان مزخرفه..