• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
منم این مشکل افت سرعت رو داشتم دیشب، بعد از اینکه توی شرکتی که توش کار می کردم سرعت آسیاتک رو دیدم صبا از چشم افتاد، البته شنیدم که شبانه آساتک سرعتش رو نصف می کنه، پس قاعدتاً هدفش خالی کردن حجم یوزراشه، اینترنت اوراکل رو پرس و جو کردم، 256 با ضریب اشتراک 1-4 یعنی می کنه حدود 40 کیلوبایت در ثانیه رو میده 32 تومن، اگر گزینه دیگه ای پیدا نکنم میرم از اورال می گیرم، که دیگه شب بیداری هم نداشته باشم با این بازی های صبانت...
دوستان نظر شما چیه؟
اینترنت نامحدود بهتر از این سراق دارین؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
منم این مشکل افت سرعت رو داشتم دیشب، بعد از اینکه توی شرکتی که توش کار می کردم سرعت آسیاتک رو دیدم صبا از چشم افتاد، البته شنیدم که شبانه آساتک سرعتش رو نصف می کنه، پس قاعدتاً هدفش خالی کردن حجم یوزراشه، اینترنت اوراکل رو پرس و جو کردم، 256 با ضریب اشتراک 1-4 یعنی می کنه حدود 40 کیلوبایت در ثانیه رو میده 32 تومن، اگر گزینه دیگه ای پیدا نکنم میرم از اورال می گیرم، که دیگه شب بیداری هم نداشته باشم با این بازی های صبانت...
دوستان نظر شما چیه؟
اینترنت نامحدود بهتر از این سراق دارین؟

دوست عزیز نظر من اینه که سرویس محدود با حجم زیاد خیلی بهتر از نامحدود هستش.

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
می گم دوستان واقعا چرا ما که یوزر صبانت هستیم، همه زنگ نزنیم صبا نت (دفتر مرکزی 83852) و بخوایم یک یوزر توی PT باز کنن و بیان پاسخگو باشن؟
دیگه برای یک سرویس دهنده اینترنت این حداقل چیزی است که میشه انتظار داشت... صفحه تماس با ما سایت خودشون که مرخصه! قبلا که مرخص هم نبود جواب نمی دادن اصلا! حداقل بیان اینجا پاسخگو باشن...

"جنبش تسخیر صبانت":D

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
می گم دوستان واقعا چرا ما که یوزر صبانت هستیم، همه زنگ نزنیم صبا نت (دفتر مرکزی 83852) و بخوایم یک یوزر توی PT باز کنن و بیان پاسخگو باشن؟
دیگه برای یک سرویس دهنده اینترنت این حداقل چیزی است که میشه انتظار داشت... صفحه تماس با ما سایت خودشون که مرخصه! قبلا که مرخص هم نبود جواب نمی دادن اصلا! حداقل بیان اینجا پاسخگو باشن...

"جنبش تسخیر صبانت":D

جای این کار همون موقع که زنگ زدی همه مشکلاتو بگو تا حل کنن. راحت تره.

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
کسی هست اینترنت شبانه اش درست شده باشه؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
جای این کار همون موقع که زنگ زدی همه مشکلاتو بگو تا حل کنن. راحت تره.

اگه جواب درست حسابی بدن که جنبش تسخیر صبانت لازم نیست که.... بحث اینه که اصلا پاسخگو نیستن

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
اگه جواب درست حسابی بدن که جنبش تسخیر صبانت لازم نیست که.... بحث اینه که اصلا پاسخگو نیستن

چرا به من جواب دادن گفتن فعلا همینه . یعنی منظورشون این بود میخوای بخواه میخوای نخواه همینه که هست .

hotwb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
صبانت سرویس های نامحدودش رو برداشته ؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
مژده مژده

شبانه درست شد و الان سرعت ثابت و خفن بالاس

امیدوارم همیشه همینطور بمونه و دیگه شاهد کاهش سرعت شبانه نباشم. در اینصورت درود بر صبانت

فردا همه زنگ بزنید و برای مدیریت پیغام بگذارید یا به پشتیبانی یا فروش بگید و ازشون تشکر کنید که بدونن ما قدردان کیفیت و خدمات خوب هستیم و فقط غر نمیزنیم...

صبانت عزیز، شما سرعت و خدمات خوب بده ما چاکرتیم.

150fs464885.gif

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
آره مال من هم درست شد من که دیگه می خواستم بپرم از صبانت ناامید شده بودم .زنده باد این صبانت نه اون صبانت :D

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
جشنواره نوروزی صبانت حجم اضافه با 53 درصد تخفیف هر گیگ 2500 تومان

مودم رایگان برای اکانت یکساله

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان همراه خوب همیشه در خوبی و بدی همراه هست.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
بابا... !

شماها چرا با یه غوره سردیتون میکنه با یه مویز گرمیتون ؟!!!

mezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سرعت شبانه شما به حالت سابق برگشت؟؟ در مشهد که در یه هفته اخیر سرعت شبانه به شدت کاهش پیدا کرده.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان

اینترنت شبانه من امشب Error 691 می دهد
نام كاربري و كلمه عبور هم دست است

راهنمایی لطفاً

sarbaz_javid

Registered User
لایک‌ها
1
کسی خبر داره که صبانت امسال هم هدیه به مشتریانش میده،پارسال یک گیگ هدیه داد.خدا کنه امسال هم بده ..البته سرعتشون هم همچنان مزخرفه..

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کسی خبر داره که صبانت امسال هم هدیه به مشتریانش میده،پارسال یک گیگ هدیه داد.خدا کنه امسال هم بده ..البته سرعتشون هم همچنان مزخرفه..
پارسال هم من یادم نیست چیزی داده باشه
اتفاقا یادمه همه شرکت ها دادن جز این

بالا