من که هم روزانه هم شبانه با IDM با 250 دانلود میکنم ... فقط با تورنت مشکل دارم با این روش شما میشه لیمیت سرعت تورنت رو هم برداشت ؟ میشه این روشتونو به من PM کنین ؟
والا اینرنت مارو کامل لیمیت کردن شبانه در حالت عادی 200 مگ هم دانلود نمیکرد .. یه راهنمایی بهت میکنم و بقیه دوستان .. شما با اکانت شبانه کانکت شو .. روی سیستم دومی هم باز اکانت شبانه رو با همون خط ADSL که دارید وصل کنید .. حالا روی هر دو سیستم دو فایل رو برای دانلود بزارید هر کدومش به فرض 70kb دانلود میکنه .. حالا اگر 3 تا سیستم از یک خط ADSL به اکانت شبانه یا روز .. وصل شن هر سیستم 70 کیلو دانلود میده و در کل میشه 210kb ..
حالا برای اینکه 3 تا سیستم استفاده نکنید ، میشه 3 تا کانکشن رو با هم ادغام کرد Load Balance .. یا اینکه از 3 تا Virtual Machine استفاده کرد .. امیدوارم جواب گویا باشه D:
والا اینرنت مارو کامل لیمیت کردن شبانه در حالت عادی 200 مگ هم دانلود نمیکرد .. یه راهنمایی بهت میکنم و بقیه دوستان .. شما با اکانت شبانه کانکت شو .. روی سیستم دومی هم باز اکانت شبانه رو با همون خط ADSL که دارید وصل کنید .. حالا روی هر دو سیستم دو فایل رو برای دانلود بزارید هر کدومش به فرض 70kb دانلود میکنه .. حالا اگر 3 تا سیستم از یک خط ADSL به اکانت شبانه یا روز .. وصل شن هر سیستم 70 کیلو دانلود میده و در کل میشه 210kb ..
حالا برای اینکه 3 تا سیستم استفاده نکنید ، میشه 3 تا کانکشن رو با هم ادغام کرد Load Balance .. یا اینکه از 3 تا Virtual Machine استفاده کرد .. امیدوارم جواب گویا باشه D:
3 تا کانکشن رو چجوری میشه با هم ادغام کرد ؟ به صورت dialup که نمیشه .چون ویندوز فقط به یکی وصل میشه و دومی اررور میده ... تو مودم هم فقط یکی مشه ست کرد و روی یه خط هم فقط یه مودم میشه استفاده کرد ؟؟؟ من چندیدن ماه دنبال روشی بودم که از این Load Balance استفاده بکنم ولی چیزی که به درد من بخوره پیدا نکردم ...
مشکل مودم چه جوری حل کنیم
رو یک خط فقط یک مودم جواب میده
ایول .. یعنی شما شبا 400 کیلو دانلود میکنید ؟ .. ما استفاده اینترنت روزانه هم مشکل داریم سرعت 2 کیلوبایت دقیقه ..
ایول .. یعنی شما شبا 400 کیلو دانلود میکنید ؟ .. ما استفاده اینترنت روزانه هم مشکل داریم سرعت 2 کیلوبایت دقیقه ..
سلام دوستان میشه بگین چطوری کانکت اتوماتیکم را به
دستی برگردانم .ممنون میشم .
ایشون سرعتش از 1 مگ هم کمتره.
صبا یه خوبی داره میتونید از شبانه استفاده نکنید و از ترافیک حجمیتون کم میشه.
پینگ من خیلی میره بالا پایین . الان 10 روزی هست اینطوریه
بعضی وقت ها میره رو 1200
بعضی وقت ها هم 100.114 میشه
نه عزیزم اون که تا 7:45 دقیقه هست که من تا ساعت 8 دقیقا دانلود میکنم .. الان اینرنت شبانه رو Limit کردن که مثلا 20kb کار کنه .. من هم روزانه هم شبانه دارم روی 220kb استفاده میکنم .. ( چون پورت همه اشتراک ها 2 مگ هست ) به راهی وجود داره که میشه از این لیمیت رد شد ..