• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
سرویسهای صبا نت در تهران روی یک مگابیت و در شهرستانها روی دو مگابیت بسته شده اند .

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان جدیدا برای ریز مصرف باید از کدوم پنل استفاده کرد.
برای من هیچی نشون نمیده .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من که هم روزانه هم شبانه با IDM با 250 دانلود میکنم ... فقط با تورنت مشکل دارم با این روش شما میشه لیمیت سرعت تورنت رو هم برداشت ؟ میشه این روشتونو به من PM کنین ؟

والا اینرنت مارو کامل لیمیت کردن شبانه در حالت عادی 200 مگ هم دانلود نمیکرد .. یه راهنمایی بهت میکنم و بقیه دوستان .. شما با اکانت شبانه کانکت شو .. روی سیستم دومی هم باز اکانت شبانه رو با همون خط ADSL که دارید وصل کنید .. حالا روی هر دو سیستم دو فایل رو برای دانلود بزارید هر کدومش به فرض 70kb دانلود میکنه .. حالا اگر 3 تا سیستم از یک خط ADSL به اکانت شبانه یا روز .. وصل شن هر سیستم 70 کیلو دانلود میده و در کل میشه 210kb ..

حالا برای اینکه 3 تا سیستم استفاده نکنید ، میشه 3 تا کانکشن رو با هم ادغام کرد Load Balance .. یا اینکه از 3 تا Virtual Machine استفاده کرد .. امیدوارم جواب گویا باشه D:

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
والا اینرنت مارو کامل لیمیت کردن شبانه در حالت عادی 200 مگ هم دانلود نمیکرد .. یه راهنمایی بهت میکنم و بقیه دوستان .. شما با اکانت شبانه کانکت شو .. روی سیستم دومی هم باز اکانت شبانه رو با همون خط ADSL که دارید وصل کنید .. حالا روی هر دو سیستم دو فایل رو برای دانلود بزارید هر کدومش به فرض 70kb دانلود میکنه .. حالا اگر 3 تا سیستم از یک خط ADSL به اکانت شبانه یا روز .. وصل شن هر سیستم 70 کیلو دانلود میده و در کل میشه 210kb ..

حالا برای اینکه 3 تا سیستم استفاده نکنید ، میشه 3 تا کانکشن رو با هم ادغام کرد Load Balance .. یا اینکه از 3 تا Virtual Machine استفاده کرد .. امیدوارم جواب گویا باشه D:

3 تا کانکشن رو چجوری میشه با هم ادغام کرد ؟ به صورت dialup که نمیشه .چون ویندوز فقط به یکی وصل میشه و دومی اررور میده ... تو مودم هم فقط یکی مشه ست کرد و روی یه خط هم فقط یه مودم میشه استفاده کرد ؟؟؟ من چندیدن ماه دنبال روشی بودم که از این Load Balance استفاده بکنم ولی چیزی که به درد من بخوره پیدا نکردم ...

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
حرف دوستمون تایید میشه. من امتحان کردم
وقتی مودم دوم به همون خط وصل میکنیم چراغ مودم ثابت نمیشه

شما چیکار میکنید؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

دوست عزیز اگر یک تایپیک بزنی و یک توضیح در مورد همین کار بزنی ممنون میشم
من ای دی اس ال از مخابرات و وایمکس ایرانسل دارم میخوام اینها رو بندازم تنگ هم ازش کار بکشم
چه جوری بندازیم با هیم یکی بشن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
3 تا کانکشن رو چجوری میشه با هم ادغام کرد ؟ به صورت dialup که نمیشه .چون ویندوز فقط به یکی وصل میشه و دومی اررور میده ... تو مودم هم فقط یکی مشه ست کرد و روی یه خط هم فقط یه مودم میشه استفاده کرد ؟؟؟ من چندیدن ماه دنبال روشی بودم که از این Load Balance استفاده بکنم ولی چیزی که به درد من بخوره پیدا نکردم ...

اون کار برای شما سخت میشه که البته با ISA Server امکانپذیره .. بهترین راه پیشنهادی و بی دردسر استفاده از VMWARE WORKSTATION هست .. 3 تا ویندوز رو با VMWARE بالا بیارید .. Network VMWARE هم Bridge باشه حالا از روی هر VMWARE کانکت کنید .. 3 تا ویندوز دارید و 3 تا کانکشن که وصل هستند حالا رو هر کدوم که دانلود رو شروع کنید به یک اندازه هست .. در کل میشه انداز سرعت پورت اتون

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
مشکل مودم چه جوری حل کنیم
رو یک خط فقط یک مودم جواب میده

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مشکل مودم چه جوری حل کنیم
رو یک خط فقط یک مودم جواب میده

بله دیگه دو مودم رو نمیتوانید به یه خط ADSL وصل کنید یکی از دو مودم ADSL اش وصل نمیشه .. شما نیاز به چند تا خط که نداری یا چند تا مودم .. همون مودم رو Bridge اش کن و با کابل شبکه وصل کن به سیستم .. 3 تا Windows وی ام وری بریز که هر 3 ویندوز از همون تک مودم شما استفاده کننید ! همین ..

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
چرا امشب اینجوری شده ؟!

سرویس حجمی 1 مگ / تهران / مرکز شهید بهشتی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ایول .. یعنی شما شبا 400 کیلو دانلود میکنید ؟ .. ما استفاده اینترنت روزانه هم مشکل داریم سرعت 2 کیلوبایت دقیقه ..

Last edited:

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
ایول .. یعنی شما شبا 400 کیلو دانلود میکنید ؟ .. ما استفاده اینترنت روزانه هم مشکل داریم سرعت 2 کیلوبایت دقیقه ..

اگر منظورتون من هستم باید بگم که من اصلا از سرویس شبانه استفاده نمیکنم .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام شما 400 و چه جوری حساب کردی؟؟
ایشون سرعتش از 1 مگ هم کمتره.
صبا یه خوبی داره میتونید از شبانه استفاده نکنید و از ترافیک حجمیتون کم میشه.

peyma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میشه بگین چطوری کانکت اتوماتیکم را به
دستی برگردانم .ممنون میشم .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان میشه بگین چطوری کانکت اتوماتیکم را به
دستی برگردانم .ممنون میشم .

سلام خیلی ساده توی تنظیمات مودمتون . روی حالت bridge بذارین و از توی کامپیوتر یک کانکشن PPPOE بسازید. حالا چون شما از مدل مودم و نوع ویندزتون چیزی نگفتین. من بیشتر نمیتونم راهنمایی کنم.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
ایشون سرعتش از 1 مگ هم کمتره.
صبا یه خوبی داره میتونید از شبانه استفاده نکنید و از ترافیک حجمیتون کم میشه.

منظورتون رو در مورد سرعت متوجه نمیشم .

من از سرویس حجمی با سرعت 1 مگابیت در ثانیه استفاده میکنم و سرعت دانلود مستقیم همیشه بین 100 تا 107 کیلو بایت در ثانیه است که کاملا منطقی است .

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
پینگ من خیلی میره بالا پایین . الان 10 روزی هست اینطوریه
بعضی وقت ها میره رو 1200
بعضی وقت ها هم 100.114 میشه

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
نه عزیزم اون که تا 7:45 دقیقه هست که من تا ساعت 8 دقیقا دانلود میکنم .. الان اینرنت شبانه رو Limit کردن که مثلا 20kb کار کنه .. من هم روزانه هم شبانه دارم روی 220kb استفاده میکنم .. ( چون پورت همه اشتراک ها 2 مگ هست ) به راهی وجود داره که میشه از این لیمیت رد شد ..

بالاخره شما سرعتت 2 هست یا 220؟! :blink:
موقع تعریف از خود که میشه با سرعت 100000000k,موقع تعریف از شرکت 2k ؟!!! :D

بالا